תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ICQ5.1 ושכחתי את הסיסמא של האיסיקיו הישן שלי איך אני מוציא אותה?? ניסיתי דרך האתר אבל הוא לא נותן לי להוציא אותה על האימייל שלי (של וואלה),האם יש תוכנה מסויימת ש"פורצת" לתוכו? זה מאוד חשוב לי כי יש לי אנשים מאוד חשובים לי שם.תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אם תנסו לקחת תמונה ולקשקש עליה עם התוכנה "צייר" של XP, ואחרכך תזרקו את התמונה לסל המחזור, התמונה תיראה כמו במקור בסל המחזור (מופיעה בקטן) בלי הקשקושים שעשיתם בצייר. איזה תכונה בסל המחזור מאפשרת לעשות את זה? הבעיה בסל המחזור, שהוא מציג את המקור, אבל רק בקטן, אני לא יכול להחזיר את התמונה למקור בגודל הנוכחי שלה! יש תוכנה חיצונית שעושה דבר דומה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כאשר אני בוחר באופציה של "סרוק את כל הקבצים" בנוד32 אז בעת הסריקה הוא נותן לי רשימה ארוכה שהוא סורק והם תקינים בנוסף לרשימה הרגילה של קבצים נגועים. (מצ"ב קובץ) איך אני משנה את ההגדרה כך שיציג לי רק את הקבצים הבעייתיים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני צריך למחוק את הדריבירים של הישן אז רציתי לשאול איך אני מוחק אותם הלכתי ל CONTROL PANEL ל ADD OR REMOVE PROGRAMS ושם הופיעו לי מלא תוכנות של ATI איזה מהם אני צריך למחוק כדי שימחק את כולם?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
Driver Magician. האם כדאי להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את החומרה במחשב? האם התוכנה בוחרת את החומרה הנכונה והעדיפה? האם עדיך להוריד ישירות דרך אתר החברה של אותו חומרה שיש לי או לתת לתוכנה לעשות את זה בשבילי? מה עדיף..חוות דעת התנסווית וכו'. רשמו הכל.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO עם עידכון של אוגוסט וזה אוטומטי יש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 + מדייה פלייר 11 אני לא רוצה תגירסה של ה7 אני מעדיף ת6 הישן יש דרך להשים את 6 ? להסיר את ה7 איכשהו ? לא רוצה שיהיה לי את 7 פשוט..
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנגן NOMAD Jukebox3 הוא כל הזמן נותן לי הודעת שגיאה שהוא מחובר במחשב אני רואה שהוא מחובר אבל בנגן עצמו אני רואה שלא ... ניראה לי שזו בעית תוכנה ניסיתי לעשות ריט להתקין דרייברים חדשים ובאתר של Creative לא מצאתי שום פתרון.. מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו יודע אולי כיצד לפתור את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תמיד שאני ניכנס לאינטרנט איקספלורר ושאני לוחץ על משהו הוא כתב לי שהוא חייב לצאת ופותח תדבר הזה של אל תשלח. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר צריך עזרה!!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-