עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by orozer,

אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה

2. Started by emailaya,

היי לאחר 3.5 חודשים של פיתוח מאומץ, יצאה גירסה 2.4.0 של אימייליה התוכנה הינה חינמית לחלוטין רשימת שינויים לגירסה החדשה: * הגירסה הינה חינמית לחלוטין * RSS יישור אוטומטית לימין/שמאל של מקורות * מסך הפתיחה מראה את החשבון שמסונכרן כרגע * eml יבוא של קבצי * אפשרות לשנות את הרקע של איזורי הכתיבה * סיסמה לכניסה לתוכנה * עיצוב מחדש של מסך שליחת/צפייה במכתב * RSS עיצוב מחדש של מסך * RSS יבוא ויצוא מקורות * שמירת מכתב גם בתיקייה רגילה של חלונות * HTML הכנסת טבלה בשליחת מכתב ב * תמיכה טובה יותר ביוניקוד * הוספת כתובת אתר התחברות לדואר לכל חשבון * (HTML/בחירת ברירת מחדל לכתיבת מכתב (טקסט * חלון יצירת מכתב הינו כלשונית נוספת במסך הראשי * בדיקת איות לפני שליחת מכתב * גופן וגודל ברירת …

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  3. Started by skitter,

אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  4. Started by Hotmetal,

משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?

5. Started by ricebus,

אני מנסה להתקין וינדוס והוא לא מוצא את ההארד דיסק SATA שלי, הבעיה ידוע בהתקנות רגילות אבל באלה של עם הSP2 מובנה היא אמורה לכלול את הדרייברים. אבל לכל מקרה הורדתי את הדרייברים מהאתר של GIGABYTE ובתאור כתוב: "Silicon Image 3112 / 3512 SATA Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) " (מהאתר http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839) בהתקנה אני לוחץ F6, טוען את הדרייבר וזה לא פועל, עדיין שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  6. Started by Ro-K,

שלום היה לי את התוכנה ומחקתי אותה כי רציתי לנסות תוכנה אחרת ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה אני לוחץ על קובץ הsetup והוא לא מריץ אותו...מה אפשר לעשות? תודה :]

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  7. Started by Trol,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  8. Started by dbzu,

שלום יש לי צורב dvd של nec הוא יכול לחרוט מילים על דיסקים לבנים אתם מכירים תוכנה חוץ מנרו שמאפשרת כתיבה על דיסקים?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  9. עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  10. Started by GUNZ,

היא כמו EMULE ? עובדת עם אותם קבצים? למה תמיד הייתה לי בעיה להתקין אותה הוא דרש כל הזמן !JAVA אחרי הסברים יהיה נחמד לקבל לינק לתוכנה ול JAVA והסבר איך להפעיל נכון! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. Started by אלעדיקו,

שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  12. Started by alfred3,

יש לי קובץ DVD שהורדתי ואני רוצה לצרוב אותו על מדיה אני משתמש בנרו גירסה 8 וכשניסיתי לצרוב את תיקיית ה VIDEO TS באמצעות נרו אקספרס בלשונית DVD VIDEO נותן לי את השגיאה הבאה מה יכול להיות הבעיה :s05:

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  13. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  14. כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by RX7,

ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  16. Started by simon_15,

שלום חבר'ה ... אני צריך win xp sp2 אם אפשר בתוספת עיברית ושיהיה להורדה ישירה בחלק אחד אני חייב את זה דחוף כמה שיותר מהר.... מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש... :xyxthumbs: תודה!!!

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  17. או תוכנות, כמובן כמה שיותר, יותר טוב. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by masmddr,

שלום. מה שאני מנסה לעשות זה להוציא את האודיו מסרט AVI XVID, שהסרט הוא באורך 12 דקות. ניסיתי בשלל דרכים אבל נכשלתי.. ניסיתי ליבא את האודיו ישירות לaudacity אבל הוא לא קיבל את הקובץ (AVI). ניסיתי virtualdub ו movie maker ושניהם טענו שהפורמט לא תואם. ניסיתי שלל תוכנות שמצאתי בגוגל תחת החיפוש movie audio extract . אז אני די אובד עצות. לא מפריע לי שזה יוציא לי את כול האודיו ואני הערוך את זה אחר כך. לא ידעתי שקיבצי AVI כה קשורים נפשית לאודיו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  20. Started by Googleness,

חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  21. Started by gigi,

שלום... אני מעוניין לדעת איך אני צורב דיסק בנרו שאפשר לאחך מכן להמשיך לצרוב עליו.. זאת אומרת שהדיסק לא יהיה סגור..

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  22. Started by sd27,

שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  23. Started by משיקומי,

תמחקו לי את הדאבל פוסט בבקשה. מנהלים, אם הייתם חכמים הייתם יכולים לעשות שאפשר למחוק את ההודעה האחרונה שנכתבה בדיון מסויים על ידי הכותב שלה.

24. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  25. יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...

• 0 תגובות
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.