תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוספת כזאת לווינאמפ ששולטת על ה BPM... ומציגה אותו... איך קוראים לה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם ישנה תוספת כלשהי שניתן בעזרתה להוסיף לאאוטלוק חגים עבריים פרשת השבוע וכו' (חוץ מהתוספת המובנת באאוטלוק שלא נותנת פרשת שבוע ועוד) (וחוץ מלבנות בעצמי קובץ CVS חיצוני שיכיל את כל הנתונים הנ"ל ואח"כ לבצע יבוא ללוח השנה של האאוטלוק) תודה
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה של מכונת תופים. לא מערכת, אלא מכונה, הכוונה שזה פלטה כזו עם כמה פדים וכל פד זה סוג אחר של תוף (בס, סנטר, מצילה וכו'..) אז אני צריך דבר כזה וירטואלי- תוכנה במחשב של מכונת תופים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שולחים אלי מייל עם קובץ מצורף עם סיומת msg.* ואני מקבל את ההודעה בלי הקובץ המדובר. לעומת זאת קבלת קבצים מצורפים אחרים (doc.xls.pdf......) אין לי בעיה עם זה. עשיתי בדיקה אצל חבר אחר ובדקתי אם הוא כן יכול לקבל קצבים כאלו (msg.*) ואכן הוא כן קיבל. הסרתי והתקנתי מחדש אאוטלוק וזה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון להציע לי ? ? ? ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מזה שנים אני נוכח בתופעה הבאה : לאחר שאני עוזב את המחשב דלוק לזמן ממושך (למעלה משעה), כשאני חוזר לעבודה, כל פעולה לוקחת משמעותית הרבה יותר זמן !!. כאיש חומרה, ברור לחלוטין שזה רק התכנה. אולי פרמטר כלשהו במער. הפעלה, אשר דואג לצריכת החשמל, וכתוצאה לוקח זמן רב להתאוששות ???.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי כמה פרקים של מש' סימפסון מהרשת. כאשר מנגנים אותם בmediaplayer של חלונות שומעים את שחקני הסידרה (המדובבים) מדברים ברקע על אותו הפרק, מעלים חוויות ומריצים דאחקות, וכל זה בזמן שהסאונד הרגיל של הפרק מתנגן ברקע. כשהעלתי את אותם הפרקים בcrystal player אז הכול חוזר להיות כשורה ושומעים רק את הסאונד המקורי. מה זה צריך להיות? האם יש דרך לשמוע רק את אחד מפסי הקול? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון, בימים האחרונים , המסנג'ר עושה לי תופעה מוזרה. כל כמה שעות בערך, כל המחשב נתקע ביחד איתה, כלומר ככל שהיא מתנפחת לאט לאט בזיכרון, (לוקחת יותר זיכרון), ופתאום לוקחת 50% CPU מאמץ קבוע או יותר, בלי שעשיתי כלום בה. (לא העמסתי עלייה, לא כלום. פשוט סתם, מכתב רגיל, אתם יודעים.) צירפתי תמונה לבעיה, אולי מישהו יודע מה הבעייה? מה זה באג? ווירוס? איך פותרים את זה? ולמי שלא רואה את התמונה: http://img470.imageshack.us/img470/7506/fdsfdyq7.jpg [כמו שאתם רואים , פה למשל היא לוקחת 530MB ויותר, ו50% CPU] תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום פתאום בלי סיבה התחלתי לקבל את התופעה הבאה (ראו תמונה מצורפת) האם למישהו מכיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כשאני עובד על התוכנה, אחרי זמן קצר היא מציגה כמו "X" על המסמכי וידיאו \ תמונה \ קול שהכנסתי לצייר הזמן (העריכה). אחר כך, כשאני בודק את זה, כתוב "אתר קובץ חסר". זה כאילו שהוא פתאום לא זוכר איזה קובץ זה היה. ניסיתי לשחזר פרוייקט קודם, אבל גם שם היו Xים. מישהו נתקל בתופעה, ויודע איך לסדר אותה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש בEMULE PLUS וגולש דרך בזק בינלאומי... כשאני מפעיל ת'EMULE הוא מנסה להתחבר לכל מיני סרברים, ובחלק מהסרברים, הוא אומר No answer from your XXXXX port. Please review your network config. והוא נותן לי LOW ID ולחלק מהשרתים הוא מתחבר בצורה רגילה עם HIGH ID ות'אמת רואים הבדל בביצועים, כי בHIGH ID הוא מגיע לי ל250KB בכיף, אבל בLOW ID הוא בדר"כ 1-70KB וזה משגע :\ יש למישהו רעיון מה יכול להיות? ניסיתי לפתוח גם PORT אחר דרך הראוטר האלחוטי, דרך הFIREWALL של הWINDOWS ודרך הFIREWALL של האנטי וירוס... וזה נשאר אותו הדבר
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אנני יודע מה כבר לעשות, יש תופעה כזאת כשאני מגדיל תמונה בצפיית סרט , קורה דבר שע"ג מסך אני מקבל עוד שתי תמונות כמו בטלוויזיה (PIP(Picture in Picture . יש לי כרטיס מסך VOODO 3,P2, זיכרון 64,WIN98SE. יש פתרון לבעיה או ??? שאפשר לאשפז את החולה לתקופה ארוכה!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי מבזק להוט היום. מאז ומתמיד העברתי קבצים בסקייפ תוך שניות ספורות (קבצים שנעים בין 3-15 מגה). מאז שהתחברתי להוט, זה עובר באיטיות יחסית ,של מעל 10 דקות לקובץ של 10 מגה. לעיתים אפילו נתקע באמצע, ועד שאני לא כותב משהו בתיבה או הצד השני לפעמים , זה לא עובר (כותב מתחבר ,CONNECTING), כאילו "נרדם". לפעמים גם נתקע בכלל. ולא ממשיך בהורדה, רק אם אני יוצא ונכנס מחדש. ברשותי הוטבוקס שעובד כמודם בלבד,מחובר קווי. ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי, שהיית גם ספקית כשהייתי בבזק. דיברתי עם הוט ובזק בינלאומי מבחינתם הכול תקין,מה גם שהם טוענים שאין להם תמיכה בבעיה שכזו. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, בני
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסנג'ר של אחותי מסרב להיסגר, גם אחרי שסוגרים את התוכנה עצמה, הוא ממשיך לקבל הודעות וכאלה -למרות שהוא לא מופיע בשורת המשימות שפועלות כשאני מנסה לסגור אותו באמצעות מנהל המשימות(Task Manager) ע"י לחיצה על Alt+Ctrl+Del אני מקבל הודעה ש: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". אז.. איך אני סוגר את המסנג'ר הזה? ו.. איך מגדירים את מנהל המשימות כזמין? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
סתכלו, הורדתי את התוכנה (290 מגה) מכמה מקומות,אני מנסה לפתוח את זה, והמחשב חושב... לשניה ,ולא פותח כלום,אמרתי לי טוב,בוא נסתכל בתהליכים .. קיצר בתהליכים שנפתחים(במנהל המשימות) בתהליכים שנפתחים,שתי תהליכים נפתחים לשניה-שתיים ונסגרים. אין לי מושג מה זה... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום חברים, תופעה מוזרה במחשב שלי בבית וגם בעוד מחשבים תפועה מוכרת אך אין לי מושג אין ניתן לפתור אותה. כול כמה דקות בנסיון לפתוח עמוד חדש באקספלורר, מקבל בצד ימין למטה, לדוגמא: CONNECTING TO 209.85.227.147 ולא קורה כלום, עמוד נוסף חדש ואותו דבר. לא מצליח להתחבר. אם עמוד קודם שיהיה פתוח אני יכול להמשיך לגלוש עליו, אבל כל עמוד אחר חדש תקוע. אחר דקות רבות אני שוב יכול לחזור לגלוש. רציתי רק לציין שבפייר פוקס זה לא קורה. מישהו במקרה יודע איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי תופעה מוזרה. לאחר איתחול המחשב ברגע שאני לוחץ על ה- START של WINDOWS מיד נפתחים לי כל מיני חלונות של תוכנות שמותקנות אצלי במחשב. מספיק שאני לוחץ על START ומזיז את העכבר לכיוון All Programs ומיד מתחילים להפתח חלונות של תוכנות. הדרך היחידה שמצאתי שניתן להפסיק את זה זה על ידי לחיצה על Alt+ctrl+del שמעלה את ה- Task Manager ובאותו רגע התופעה מפסיקה. ניסית להחליף עכבר - התופעה נשארה מותקן לי AVG. עידכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מותקן לי Spy Sweeper. עדכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מישהו נתקל במשהו דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
כותרת..... האם הבעיה נובעת משידרוג התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
במקביל למאיה אני מנסה גם את התוכנה הזו . אני עובד לפי המדריך הזה http://www.vrotvrot.com/xoom/tutorials/Die/dice.html לאחר השלב שבו אני מסמן את מרכז הקוביה בצהוב (ע"י מקש B) ואמור לימחוק אותו (ע"י X ) נימחקים לי גם ריבועים שלא מסומנים (הסימון היה מדויק ככה שאמורה להישאר רק מישבצת אחת מהסוף ) כמו שאפשר ליראות כאן --> http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200601050019485439&user=rsrs6
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. במהלך גלישה אני ניתקל לאחרונה בתופעות הבאות. הדף לפתע ממורקר בכחול כלומר מודגש בכחול והדף לפתע מקבל חיים משלו עולה למעלה ולמטה ללא גלילה ולמטה יש סימן עיגול עם שני חיצים. מישהו מכיר ניתקל בדברים האלה? שבת שלום .
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום. זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי את הטסט הזה ב 3DMARK2001 נחשו כמה קיבלתי בResults ? 234 עד כמה זה גרוע? :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-