עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IMT,

החלטתי שמספיק לתת לבלגאן לחגוג, ולהתחיל לסדר את אוסף השירים על המחשב. הורדתי תוכנה בשם Mp3tag שהיא ממש טובה, חוץ מחיסרון אחד - היא לא תומכת בעברית כשמחפשים את שמות השירים ב FreeDB. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה שתומכת בעברית.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. איך גרומים לאורף השיר ב LIBRARY להראות נורמלי עם דקות ושניות במקום מילישניות עם המון אפסים אחרי הספרות? לדוגמה במקום 3500000000000 3:50 או משהו כזה . . . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים שחור לבן אני צריך להחליף ל-NTSC ואי אפשר ללחוץ http://img254.imageshack.us/img254/7942/tvtoolrs7.jpg

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by SteelCat,

ובכן, לא ממש שינוי קול.. ראיתי פעם בטלויזיה איך בעזרת תוכנת מחשב אפשר לעלות ולהוריד טונים של קול אנושי מוקלט. זה טריק כזה של חברות הקלטה שמשתמשים בו על זמרים שלא ממש יודעים לשיר. בקיצור, אני צריך תוכנה שאיתה אוכל "לתקן" זיופים בשירים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. ה WMP מריץ לי סרטים בסטרימינג במהירות כפולה, מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. מכל מה שבדקתי אני מצליח לשמוע רק טלויזיה(ממיר מחובר למחשב) ואני לא מצליח לשמוע תסאונד של קבצי וידיאו ואני לא שומע מוזיקה. מה הבעיה? כמובן שעדכנתי דריוורים וקודקים. עריכה: סידרתי את זה. כנראה מישהו או משהו עשה MUTE לWAVE.

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by refaels2006,

יש תוכנות כמו בסגנון של ICQ Adder ?..שמוסיפות חברים לרשימת האיי.סי.קיו צללא אישור ?... אני צריך אחת כזאת . ICQ Adder נתקע בהתחברות ולא מצליח להתחבר לשרתי איי.סי.קיו .

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  9. Started by SemteX,

שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  10. שלום אנשים, אין לי מושג היכן יושבת התיקיה של הקבצים היוצאים של הפקס של ווינדוס אם למישהו יש מושג אשמח תודה כמו כן אשמח להמלצה על תוכנת פקס חינמית טובה יותר. עבדתי קודם עם סימנטק 10 אבל הבעיה שהוא מקטין את הכיתוב ולא הצלחתי להגבר על העיה בשום דרך תודה למי שמתמצא ובא לו לעזור

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  11. Started by sofix4,

יש לי את הגירסא האחרונה (4.1.15 אם אני לא טועה) והשאלה היא האם אפשר שהתמונות שאני לוכד מהשידורים בטלוויזיה יהיה בפורמט אחר משהם עכשיו (עכשיו הם TIF, וכל קובץ כזה שוקל מגה וחצי ) והאם אפשר איכשהו להוריד את גודל קובץ הווידאו שנוצר אם אני לוכד ווידאו (כמה שניות לוקחות 30 מגה!) בלי לקודד אותו בVIRTUALDUB. תודה!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by My_Name,

לאחר התקנה של Winows על כונן D, שהיה מלא בתמונות ודברים נוספים. יש טעם לנסות לשחזר ? הפירמוט שבוצע היה פירמוט מלא (לא מהיר). אני הצלחתי בעבר להשתמש ב-Get Data Back For NTFS והצלחתי לשחזר אבל אחרי פירמוט רגיל. האם יש טעםפ לנסות בעזרת תהוכנה הזאת לשחזר חלק מהכונן ? אפילו תמונה אחת תיהיה תוצאה טובה :s05: האם יש תוכנות שיכולות לעשות את העבודה יותר טוב ? אשמח לקבל טיפ. תודה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

עשיתי סקין שניקרא ICE BLUE וב"חזור דף אחורה" ו"התקדם דף אחד קדימה" אין תמונה בכלל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות אחת בעצמי\לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by bora-aa,

ב"ה שלום,אתמול הלכתי לפרמט את המחשב של חבר שלי היה לי כונן C שבוא נמצא הWINDOWS שהוא 40GB והיה לו כונן D שהיה שם 2-3 תוכנות שהוא 70 GB רציתי לעשות לו כונן גיבוי,אז עשיתי כונן G עם 4 GB לפי הגיבוי שהייתי צריך,גזרתי הכל והדבקתי בכונן החדש, אני עושה ריסט עולה המסך החכול של התתקנה ואז שאני לוחץ ENTER הוא כותב שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר יש זה הכונן C) אז חשבתי על כל מיני דברים,אז בעזרת התוכנה אחדתי את כוננים D ו G ואז בתהליך הוא שאל אותי איזה שם של תייקיה אתה רוצה כתבתי TEST,אחרי שזה גמר,אני נכנס לD (שיש בתוכו את הקבצים של G) אני נכנס ואז רואה תתקיה שכתוב TEST,אני מנסה להכנס הוא כותב לי אין גישה להכנס לתייקיה TEST,לפי מאפיינים כתוב שיש שם 3GB מתוך 70 כלומ…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by ironman405,

שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by natan805,

הבנתי שהגירסה 7 כוללת גם anti virus רוגלות ופירוול .עכשיו מה שאני רוצה מהתוכנה זה רק את הפיירוול .הבעיה שהגירסה הזאת לא חינמית .האם לאחר שתגמר ה15 יום נסיון הפיירוול יתנתק ? או שרק נ antivirus וה antispye ? ואם כן איזה גירסה יש בא פיירוול חינמי שאפשר לעדכן אותו אגב גם את הפיירוול sygate חשבתי להתקין אבל שמעתי שהוא לא בחינם כבר ואי אפשר לעדכן אותו.יש למשהו מוסג אם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by tini,

..

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  18. Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  20. קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  21. איף פותרים את זה

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by galCool,

כשאני מנסה להתקין את האופיס, הוא פתאום אומר לי שהוא לא מוצא קובץ בשם SKU011.CAB מישהו מכיר את הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  23. שלום חברים! אני מנסה להעביר קובץ וידאו ששוקל 4GB מכונן ה-DVD שלי למחשב. הקובץ הוא בפורמט AVI. אני מקבל הודעת שגיאה כזו, באמצע התהליך. יש למישהו מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 401 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.