תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לא יודע מה קרה למחשב שלי כשאני נכנם לאתרים או לפורומים עם אישור רישום, למשל לפורום HWzone אחרי כמה שעות של מנוחה מופיע לי היי אורח "הרשם או הכנס" למה מה ??? צריך סיבה לזה. למי יש הסבר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי XP PRO עם SP1 וכשאני משתקין תוכנות מסוימות אני מקבל את ההודעה הבאה: מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה בהעברה מאנגלית לעברית למשל באינטרנט אני לא יכול לכתוב עברית(עכשיו אני כותב ממחשב אחר)יכול להיות שזה משהו במקלדת או משהו בהגדרות ששהתנו מאיזו שהיא סיבה. הכתיבה בעברית לא פעילה גם בתוכנות כמו ווינאמפ אם אני רוצה לחפש שיר בעברית אין לי אפשרות כי זה רק אנגלית נותן לי(ה סמן גם לא משתנה שאני לוחץ אלט+שיפט זה נשאר אנגלית) בכל אופן אם מישהו נתקל בבעיה דומנה או שיכול לתת לי הצעה לפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתו תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתשפר את מהירות ההורדה/גלישה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לשימוש בעיקר לצילום מתוך משחקי מחשב.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הי מחשב עם winxp המודם לא היה תקין אז החלפתי אותו. המודם החדש תקין, בדקתי אותו והוא מחייג. התוכנה ביקשה ממני לאתר את המודם החדש, איתרה ואז ביקשה לבצע בדיקה על המודם. לאחר כ 6-8 שניות שהמחשב עושה quering modem המחשב עושה restart. חשוב לציין כי כשאני ניגש למנהל היישומים ועושה בדיקה למודם לאחר מס' שניות מתקבלת תשובה שהכל תקין. הסרתי את הווינפקס והתקנתי שוב. בזמן ההתקנה התבקשתי לבדוק את המודם וכשהתבצעה הבדיקה עוד פעם בוצע restart. מדוע הווינפקס מאתחל את המחשב בזמן בדיקת המודם?? אולי התנגשות??? תודה א
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
התקנתי windows vista, ואת הגרסה החדשה של avg free, וכאשר אני מנסה לעדכן את avg, מהירות ההורדה היא איטית ביותר ולא ניתן לבצע עדכון. הבעיה לא הייתה לפני כן שהיה לי XP. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את התוכנה Ulead Movie Factory 6 ובסוף ההתקנה יש לי שגיאה וההתקנה נסגרת. "A fatal error has occurred while installing" מה לעשות? תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
פשוט התוכנה שהגיע עם הכרטיס שקניתי מזמן לא תואמת לVISTA והיא לא עובדת .
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
בחלק הימני "המידע שלי" כתוב לי "מזהה גבוהה", אבל כשאני נכנס לשרתים עם הרבה קבצים, אז רשום לי ב"יומן" שיש לי מזהה נמוך ועלי לשנות ת'הגדרות. מה פשר הדבר? הערות: יש לי NOD32 ברקע - האם זה משפיע? זה פירוול? לאייקון של החמור אין חוט שחור על העיניים. שורה תחתונה: המיול מוריד לי על 6KB ומעלה על 10KB
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.