תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איפה אני משנה את ההגדרות כדי שהיומן של התוכנה יהיה המסך הראשון שנפתח לי כשהתוכנה נפתחת?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את המדפסת... הנה השגיאה שהוא נותן לי : אני גם לא מצליח להוסיף את המדפסת במדפסות ופקסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
-
שלום היה לי את התוכנה ומחקתי אותה כי רציתי לנסות תוכנה אחרת ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה אני לוחץ על קובץ הsetup והוא לא מריץ אותו...מה אפשר לעשות? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במעבד 820D ולוח 945PVS של אינטל,4 G זיכרון פיזי... חקרתי באתר של אינטל,אפילו שלחתי מייל וקיבלתי תשובה של מערכת מיילים אוט' שצוינו שם איזה 10 מאמרים/לינקים על תאימות...ותשובה חד משמעית "עין" הוקצור,ממליצים להתקין? והאם באמת ארגיש בהבדל לעומת ה 32 BIT? תודות!!!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר והוא לא מתחבר לי הוא נשאר לי על מתחבר אני מנסה ככה 700 פעם אוליי מה אני עושה????? בבקשה תעזרו לי יש לי pandas 2003 על המחשב וגם spywer והווינדאוס שלי זה sp 2 בבקשה עזרו לי מה אני צריך לעשות ואם לנטרל איך עושים את זה... תודה מראש!@
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בחלק הימני "המידע שלי" כתוב לי "מזהה גבוהה", אבל כשאני נכנס לשרתים עם הרבה קבצים, אז רשום לי ב"יומן" שיש לי מזהה נמוך ועלי לשנות ת'הגדרות. מה פשר הדבר? הערות: יש לי NOD32 ברקע - האם זה משפיע? זה פירוול? לאייקון של החמור אין חוט שחור על העיניים. שורה תחתונה: המיול מוריד לי על 6KB ומעלה על 10KB
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.
-
שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשנות את האייקונים כך שכל קבצי המוזיקה יהיו עם ICON של WINAMP וכל הוידאו עם אייקון של MV2PLAYER. ניסיתי לשנות באקספלורר -> אפשרות תיקיה -> סוגי קבצים -> מתקדם (על הסיומת המתאימה), אבל אם שיניתי את האייקון של AVI לאייקון של MV2PLAYER, משתנים כל האיקונים של הוידאו והסאונד לאייקון הזה. אם אחרי זה שיניתי את MP3 לאיייקון של WINAMP, כל הסאונד והוידאו השתנו ל WINAMP. איך אני משנה רק אייקון אחד ולא הכל? תודה, מושיקו
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
הכל עבד חלק, התכנתי גירסה חדשה של הצ'פסט שכללה גרסה חדשה של הפיירוול וקצב ההורדות ירד דרסטית הסרתי את הפירוול לגמרי והכל חזר לעבוד טוב (אם עושים Off עדיין לא עוזר,רק הסרה) מה לעשות,אולי לבצע הסרה מלאה של התוכנה, כי כל פעם שהתקנתי מחדש הוא זכר את כל הגדרות,איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
התקנתי windows vista, ואת הגרסה החדשה של avg free, וכאשר אני מנסה לעדכן את avg, מהירות ההורדה היא איטית ביותר ולא ניתן לבצע עדכון. הבעיה לא הייתה לפני כן שהיה לי XP. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי אחותי צילמה כל מיני תמונות במצלמה והיא רוצה להעלות אותם לפייס בוק ולשלוח באימילים וכאלה. הבעיה היא שהתמונות איכותיות שוקלות בין 1 - 2.5 מגה בייט . איך אפשר להוריד מגודל שהתמונה שוקלת בלי לפגוע באיכות יותר מידי , כפתרון זמני אמרתי לה לפתוח אותם עם צייר ולעשות שמירה בשם לתמונה וכך הוא שומר אותם בגודל יותר קטן . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי התקן usb 2.0 אבל משום מה המחשב לא מעביר את זה במהירות האמיתית.... זה בטוח לא usb 1.0 בגלל שזה לא עד כדי כך איטי..... יש לי מחשב אחר ובו המהירות של ההעברה גבוהה יותר.. יש אולי איזה דרייברים או משהו כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-