תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ובכן פתחתי קובץ טקסט לפני זמן מה שם איחסנתי תוכנים של טקסטים אך לא נתתי לו שם והוא נשאר "new text document" אתמול ברוב טיפשותי העברתי לאותה תיקיה בה היה המסמך קבצים בינהם היה מסמך אחר גם ללא שם (new text document) אך לא ידעתי על קיומו כשאישרתי את החלפת הקבצים וכעת הקובץ הראשון אבד. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך זה החזיר אותי לנקודה מאוחרת מדיי ואם אחזור מוקדם מדיי רוב התוכן לא יהיה בטקסט כי אתמול הוספתי תוכן. האם יש פתרון להחזרת הקובץ כפי שהיה אתמול בערב לפני שהחלפתי אותו? **עדכון** - עשיתי סיסטם ריסטור לזמן יותר מוקדם וזה אפילו לא החזיר את הקובץ המוחלף, הקובץ החדש עדיין שם ואין סימן לאבוד. <<מחזיר את הסיסטם ריסטור לנקודת ההתחלה (היום)>>
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ avi או mp4 לפורמט 3gp (לפלאפון שלי), בכל אופן הוידאו יוצא דיי סבבה (יחסית לפלאפון) אבל הסאונד זוועה הקודק של הסאונד שבה הוא : amr_nb הבעיה איתו שהוא מקודד רק 8000hz וזה נשמע זוועה פשוט ואי אפשר לעלות ליותר ניסיתי תוכנות המרה אחרות ושוב המקסימום הוא 8000hz מישהו יודע איך אני מסדר את זה ? מה אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לשימוש בעיקר לצילום מתוך משחקי מחשב.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר מפורט ותגידו אחרי שעשיתי גוסט גיבויי איפה אני פותח אותו בדוס? במערכת הפעלה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה עם סרטים - הסאונד חלש מאוד, בקושי שומעים משהו. הבעיה היא רק עם חלק מהסרטים - בסרטים אחרים ובמשחקים יש סאונד טוב. התקנתי את הקודקים הכי חדשים (אני חושב) אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? האם יש תוכנה שאומרת בדיוק מה הקודק של סרט מסוים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לתוכנה אופציה של חיוג מודם 56K למחשב אחר שיש עליו את אותה התוכנה (לא דרך האינטרנט) ושיוכלו לדבר דרך מיקרופון ולשמוע דרך הרמקולים כמו שיחת טלפון רגילה רק במקום המכשיר טלפון עומד מחשב.. יש כזאת תוכנה? או תוכנה שאחת האופציות שלה זה האופציה הזאת.. לא אמור להיות מסובך מידיי למצוא כזאת תוכנה VIRTUAL PHONE או משהו דומה כל מה שאני מוצא מחיפושים באינטרנט זה VOIP של שיחות דרך IP ולא דרך חיוג מודם כמו שאני צריך תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר שבע ועשיתי שיהיו לי כמה הומפייג'ים בטאבים שונים איך אני עושה שבלחיצה אחת הוא יפתח לי כמה טאבים במועדפים, כמו דפי הבית?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה התוכנה הזאת עושה? ואם אני פותח בה קובץ והתוכנה כותבת שיש בו קוד שעשוי להזיק למחשב שלי לקחת את זה ברצינות ולא לפתוח או שאפשר לפתוח?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אפשרי להוריד את הפרסומות ב2003b? הפרסומות שיש בחלון הודעות זה מה שאני מתכוון
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב נתחיל! דבר ראשון אני לא יכול להכנס ל properties בדסקטופ דבר שני אני לא יכול להכנס ל add\remove דבר שלישי אני לא יכול להכנס setup hoem or small office netowrk דבר רביעי כשהמחשב עולה אז אני לא רואה את האייקונים שעל הסקטופ אני צריך להכנס למנהל משימות ולכבות תהליך בשם msupdat.exe\winupdate.exe תמיד זה אחד מהתהליכים מקוהו שתוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כאשר אני בוחר באופציה של "סרוק את כל הקבצים" בנוד32 אז בעת הסריקה הוא נותן לי רשימה ארוכה שהוא סורק והם תקינים בנוסף לרשימה הרגילה של קבצים נגועים. (מצ"ב קובץ) איך אני משנה את ההגדרה כך שיציג לי רק את הקבצים הבעייתיים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. מה שאני מנסה לעשות זה להוציא את האודיו מסרט AVI XVID, שהסרט הוא באורך 12 דקות. ניסיתי בשלל דרכים אבל נכשלתי.. ניסיתי ליבא את האודיו ישירות לaudacity אבל הוא לא קיבל את הקובץ (AVI). ניסיתי virtualdub ו movie maker ושניהם טענו שהפורמט לא תואם. ניסיתי שלל תוכנות שמצאתי בגוגל תחת החיפוש movie audio extract . אז אני די אובד עצות. לא מפריע לי שזה יוציא לי את כול האודיו ואני הערוך את זה אחר כך. לא ידעתי שקיבצי AVI כה קשורים נפשית לאודיו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-