עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gizzz,

יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  3. Started by dvirf1,

היי, הכותרת די מסבירה את עצמה. אני צריך קודקים טובים שמתאימים לויסטה (+תהיתי, בכל הנוגע לקודקים, מערכת ההפעלה משנה?)

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  4. Started by avimw,

שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  5. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  6. Started by x-cutioner,

שלום מחפש תוכנת ח י נ מ י ת למעקב אחרי מה שעושים במחשב, צילומי מסך,KEY LOGGER וכו'... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  7. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…

8. Started by קובי 1980,

שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  9. Started by ללה,

היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  10. דרוש לי אישזהו כלי שבעזרתו אני יכול לעשות שליפה על כל שרת הדואר (Exchange 2000) ולראות את התיבות שאליהם כל משתמש רשאי לגשת. הסיבה שאני לא עושה את זה ב דרך הממשק של AD היא שיש לי כמות גדולה של תיבות ואני רוצה לקבל דו"ח שיציג לי את ההרשאות של כל המשתמשים.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  11. התקנתי windows vista, ואת הגרסה החדשה של avg free, וכאשר אני מנסה לעדכן את avg, מהירות ההורדה היא איטית ביותר ולא ניתן לבצע עדכון. הבעיה לא הייתה לפני כן שהיה לי XP. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  12. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  13. Started by מאור247,

קניתי מחשב חדש ויש לי התקן usb 2.0 אבל משום מה המחשב לא מעביר את זה במהירות האמיתית.... זה בטוח לא usb 1.0 בגלל שזה לא עד כדי כך איטי..... יש לי מחשב אחר ובו המהירות של ההעברה גבוהה יותר.. יש אולי איזה דרייברים או משהו כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  14. כל פעם שאני מחליף תמונה דרך התוכנה הסרגל של הוינדוס קופא לאיזה 20 שניות ואני יכול להשתמש בוינדוס, להעביר חלונות עם TAB אבל הסרגל קופא אי אפשר ללחוץ על כפתור התחל וכל זה.. מה עושים? דרך אגב ניסיתי למצוא פתרונות עם תוכנות אחרות קלילות יותר, אבל כולם עתיקות מגעילות מזכירות לי וינדוס 3.11 ואני לא רוצה להתעסק איתם..

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  15. לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

כותרת (לא מצאתי ב GOOGLE) תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by esaly,

חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  18. Started by SharonSx,

היי, יש לי תוכנה שאני רוצה להתקין אותה על המחשב והיא מוגנת בעזרת סיסמא! אני לא מתכוון וכל המשחקים והתכנות הפרוצים, יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לשחזר לי את הסיסמא? תודה,

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  19. Started by mikko,

שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  20. התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.

21. טוב נתחיל! דבר ראשון אני לא יכול להכנס ל properties בדסקטופ דבר שני אני לא יכול להכנס ל add\remove דבר שלישי אני לא יכול להכנס setup hoem or small office netowrk דבר רביעי כשהמחשב עולה אז אני לא רואה את האייקונים שעל הסקטופ אני צריך להכנס למנהל משימות ולכבות תהליך בשם msupdat.exe\winupdate.exe תמיד זה אחד מהתהליכים מקוהו שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by et_gershon,

כמו לכולכם יש לי במחשב ווינראר ויום בהיר אחד (אתמול) הוא החליט להיפתח אבל מה שקורה שהוא לא מראה לי תוכן!! אני משתגע כבר אני ניסיתי למחוק ואז שהתקנתי מחדש הוא לא נתן לי הוא אמר לי לנסות לפהעיל מחדש ואז לעשות כי זה עושה מלא שגיאות כאלה בהתקנה בבקשה אני צריך עזרה מה לעשות הוא פשוט לא אראה לי תוכן זאת אומרת קבצי ראר נפתחו אבל לא ראו את מה שצריך לראות ,רק את ה-שלוש נקודות

23. ואם כן אז איך? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  24. איף פותרים את זה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  25. שלום, קניתי צורב חדש ויש בו אפשרות של Lightscribe. איזה תוכנות תומכות בזה ? עם הצורב בא דיסק עם Nero 7, האם זה מספיק ? והאם אפשר להוריד Nero 8 וזה גם כן יתמוך ? או שאני צריך להוריד תוכנות משניות שמטפלות בזה ? אם אפשר גם, אשמח ללינקים בנושא שידריכו אותי אולי גם כן כי אף פעם לא השתמשתי בזה וזו פעם ראשונה שלי. תודה!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.