תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כותרת :] תודה[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 21:06:47 אוקיי.. הסתדרתי כבר =]עשיתי כמה עריכות בקובץ: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini אבל הייתי שמח לדעת איך עוברים בין הפרופילים בתוך התוכנה :s05:
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שמתי את זה כאן כי אני בטוח שזה משהו בתוכנה... הTABLET עובד מצויין חוץ מה"כפתורים" למעלה בלוח (NEW OPEN SAVE...) כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. בהגדרות של הTABLET אפשר להגדיר את הקיצורים והם אמורים לעבוד, אבל כלום לא קורה... מי שלא מבין על איזה TABLET אני מדבר הינה קישור: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=341204&_pageLabel=productPage&test=portlet-action באתר של GENIUS לא מצאתי כלום על הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, ממש לא הייתי בטוח בנוגע לזה. אם לא, בבקשה תעבירו. חיפשתי בפורומים השונים וגם בסטיקי פה, ולא מצאתי תשובה למה שאני מבקש, אז פתחתי ת'ראד חדש. אם פיספסתי משהו, אנא - האירו את עיני השאלה היא כזו: יש לי מצלמה דיגיטלית (Canon Power Shot A700 אם זה משנה משהו) וצילמתי בה סרטוני וידאו קצרים. כשהעברתי אותם למחשב גיליתי שהקבצים הם בגודל טיפה מוגזם (לדעתי בכל אופן...). כמה דוגמות: 40 שניות - 70MB 1:10 - 110MB וכד'. אני אציין שכל הקבצים הם בפורמט avi. אני משער שזה קשור לקידוד או משהו, אבל אני לא מבין בזה בשיט אז אני סתם זורק רעיונות קיצר, מישהו יודע איך אני יכול להקטין את הקבצים? ועוד משהו - את אחד הסרטונים צילמתי כשהמצלמה במאונך. עכשיו במחשב…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחר שימוש חד פעמי ב-Modem Booster, ה-ICQ לא מצליח להתחבר. האינטרנט עובד כרגיל. ה-ICQ הוא הבעיה היחידה (לפחות כרגע). מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התקנתי VISTA HOME PREMIUM ונתקלתי בתופעה מוזרה בהפעלת VIRTUAL SERVER 2005 R2 של מיקרוסופט ( לסביבת מערכות וירטואליות - כמו VMWARE למי שלא מכיר ) בכל מקרה מאז ההתקנה שהלכה חלק אני לא מצליח להתחבר לממשק הניהול ואני מקבל כל הזמן ERROR של UNAUTHORIZED בהתחברות .. מישהו נתקל ? ניסה פעם להפעיל את המכונה ולא הצליח כמוני ? אני רוצה לשמוע תגובות תודה מראש לדוגמא : בגישה לאתר : http://shai-pc/VirtualServer/VSWebApp.exe?view=4 מתקבלת הודעה : Server Error in Application "Default Web Site/VirtualServer" -------------------------------------------------------------------------------- HTTP Error 401.2 - Unauthorized Description: You are not authorized to view thi…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הכוונה היא לשוליים שחורים מימין ומשמאל ולא מלמטה ולמעלה. מה שמאחורי הקווים האדומים:
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
אני התקנתי את call of duty 2 ואני בא לשחק במשחק והוא כותב לי את זה: [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg[/ftp] ואז שאני לוחץ אישור הוא כותב לי את זה [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg[/ftp] מה עושים? מה הבעיה בכלל? *חושב לציין שלפני שנה וחצי בערך היה לי את המשחק ושיחקתי בו בלי שום בעיה..
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
היא מציגה לי טמפ' רק של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו גם.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר ב WORD (רצוי בגרסה 2007) ניתן לשנון את הסדר של העמודים שיש לי במסמך כל שהו? הודה לעזרה בנידון בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכמה טובה ללימוד אמגלית יש למישהו שם של תוכנה כזו שהוא ממליץ
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, שאני מריץ שיר מה-Transfer ב-Soulseek הוא פותח את השיר ב-WinAMP (גרסה 5.35), אבל, הוא לא פותח את כל ה-WinAMP אלא רק את הבאר של ה-Playlist בלי החלון הראשי של התוכנה. עכשיו, שאתה מנסה לצאת, אתה סוגר באיקס את הבאר של ה-Playlist - אבל התוכנה לא באמת נסגרת כי כביכול סגרת רק את הבאר Playlist ולכן השיר ממשיך להתנגן ברקע וה-WinAMP רץ כמובן ורק ה-Task Manager מצליח להפתר ממנו. פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לאחרונה קופצים לי כל מיני אתרים להיכריות לרינגטונים וכיוב'. ב GOOGLE TOOL BAR חסמתי את הפופאפים. הרצתי AD-AWARE ו SPY BOOT וכלום לא עוזר ,בדר"כ הלוגו של האתר הוא CID . לפני כ3 חודשים היתה לי בעיה עם תוכנית בשם SVCHOST שהיה רושם לי שהיא ביצעה פעולה לא חוקית , זה נורא הפריע לי בתפעול המחשב עד שבסוף מחקתי אותה. יכול להיות שבגלל זה כל הזמן קופצים לי האתרים האלו? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נמצא במחשב שלי ומנסה לפתוח משם את אחד הכוננים, עולה לי הודעה ששואלת אותי באיזו תוכנה לפתוח את הכונן. אני בוחר בINTERNET EXPLORER, והכונן אכן נפתח, אבל בפעם הבאה שאני מנסה לפתוח את הכונן שוב עולה לי אותה הודעה (ואין לי אפשרות לסמן 'השתמש תמיד בתוכנה זו'). שמתי לב שהבעיה נפתרת אם אני עובר למצב תצוגת תיקיות קלאסי, אבל הייתי מעדיף לשמור על תצורת התצוגה הנוכחית. יש פתרון? עדכון: יש טיפת התקדמות. עכשיו הכוננים כן נפתחים אבל בחלון חדש (למרות שהם אינם מוגדרים לעשות זאת). אם אני לוחץ על הכונן עם הכפתור הימני ובוחר פתח, החלון נפתח כמו שרציתי. הבעיה היא שהמחשב בוחר להשתמש באפשרות 'AUTO' שנמצאת שם גם ברגע שאני נותן דאבל קליק ולא בפתח. אז יש איזושהי דרך להפוך את האפשרות '…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-FlashGet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חיפשתי המון באינטרנט, ולא מצאתי. אני מחפש תמונה של שמיים, ושהעננים הם בעצם כתב. למשל, שכתוב i love you או Love או משהו כזה...... קיים אולי פונט כזה? או שמישהו יודע לעשות את זה בפוטושופ בקלות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שתי הורדות באימיול נעצרו בלי שעצרתי אותם ב"מצב ההורדה" רשום בהורדה "שגיאה" כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר, אני לא יכול לבחור באפשרויות "השהה" ו"המשך" אין לי מושג למה זה קרה, ואיך אני מסדר את זה צירפתי תמונה, תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק עם הכפתור הימני של העכבר כדי לפתוח TAB חדש הוא מקפיץ אותי לתחילת העמוד (אם הלינק באמצע העמוד כמובן...). אין לי מושג למה זה קרה או איך משנים את זה...
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם תוסף לפיירפוקס, שאיתו הייתי יכול להוריד כל תמונה, סרטון או דבר אחר שמופיע לי באותו העמוד, רק ששכחתי מה השם שלו. מישהו יודע על איזה תוסף אני מדבר ויכול להזכיר? לבנתיים, אני עובר על כל 120 העמודים שיש בסטיקי, אבל אני אסיים לקרוא אותם בטח מחר, חשבתי לקבל עד אז תשובה מהירה יותר :-X. עריכה: במחשבה שנייה, היתי צריך לשאול בסטיקי אם אפשר, תעבירו את ההודעה לשם עריכה 2: מצאתי https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש אפשרות שתוכנה תגבה את כל ההתקנות שיש במחשב? זאת אומרת משחקים,תוכנות... כדי שלא אצטרך להתקין אותם עוד פעם... רק את ההתקנות לא מערכת הפעלה, לא שום דבר אחר... זה די דחוף... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כרטיס טלוויזיה של DLINK בחיבור USB דגם (T210), עד המעבר למחשב החדש, הוא עבד מצוין עם TV PLUS 3.0. עכשיו משום מה, הוא פשוט מסרב לעבוד במערכת החדשה. בדקתי אותו על TV PLUS 4.0 ושם הוא הציג לי תמונה מזעזעת. בקיצור, יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-