תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי האם יש אפשרות לפצל קובץ של PDF שיש בו שרטוט גדול להדפסה בבית לדפיי A4, לדוגמא הקבצים שיש באתר זה: http://flitetest.com/articles/FT_Old_Fogey_Scratch_Build צירפתי גם את הקובץ
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 בנוסף כתוב לי בחלון של מאפייני הצלילים שאין התקן שמע.... וכשאני מנסה לפתוח את החלון של בקרת העוצמה הוא מראה חלונית כזאתי.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את המקודד של ליונארט אחרי שעם כל המקודדים האחרים לא ראיתי כלום(ומחקתי את כולם) ועכשיו אני רואה אבל אני לא שומע כלום. בווינאמפ אני שומע,עם ה-RAD LIGHT,BS PLAYER,WINDOWS MEDIA PLAYER אני לא שומע כלום. יש לי AC3 למרות שלרוב הסרטים זה לא נחוץ. יש לי רק AC3,המקודד של ליונארט,DIVX 5.0.2. מישהו יודע מה הבעיה שלי?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
בשעה טובה פירמטתי את המחשב שלי וכעת יש עליו חלונות, דרייברים ותוכנות בסיסיות ביותר. אני מעוניין ליצור גיבוי של המצב הקיים, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את הגיבוי ולקבל את המצב הנוכחי. אני בחרתי לבצע את פעולת הגיבוי עם הכלים של win xp, אולם אני לא יודע באילו מין האפשרויות של הגיבוי עלי לבחור. יש לי במחשב HD בודד של 80GB ובו שתי מחיצות: C- עלייה מותקן XP. D - ריקה מתוכן. אני מעוניין לשמור את הגיבוי על מחיצה D. שאלה נוספת היא האם בעת שחזור הגיבוי אזי כל כונן C ימחק ועליו ישוחזר הגיבוי או שהתוכן שיצטבר של C עם הזמן יוותר לאחר השחזור? (מקווה שהסברתי את עצמי כראוי : אשמח לקבל תשובה מהירה יגאל
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כנסו ללינק הבא: http://video.nana.co.il/ משום מה אני לא מצליח להריץ כאן שום סרט ווידאו. הבעיה הזאת הייתה קיימת אצלי כבר הרבה זמן והייתי בטוח שאחרי פורמט היא תסתדר. לפני כמה ימים עשיתי פורמט, והבעיה עדיין קיימת אצלי זה נראה ככה: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=DAF44D4F7352892E
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לסנן רעשים מקובצי מוזיקה כמו MP3 WAV וכו'... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת כזאת, תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מחפש על תוכנה לשליחת פקודות מקלדת או שלט רחוק דרך הרשת המקומית ללא הצגת שולחן העבודה המרוחק. מדובר על פקודות קונטרול+P V B N M S וכדומה. אם יש לכם משהו אז גם לינקים להסבר דרכי שימוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בקודקים אחרונים של K LITE עם KMP PLAYER וENCHANED VIDEO RECODER ויש לי לאגים קטנים לפעמים בסרטי HD של 720P כרטיס מסך : HD4850 מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, יש כלי כזה שמאפשר לתרגם מילה במהירות? לראשונה נתקלתי במאמר באנגלית שיש בו הרבה מילים שאני לא מכיר בכלל, ואני מוצא את עצמי קוטע את הקריאה והולך למורפיקס. זה לא יעיל וזה גוזל לי מלא זמן (החלפת טאב, כתיבת המילה; כי זה PDF ואי אפשר לעשות העתק-הדבק). יש תוכנה כלשהי שיכולה להועיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את הדרייבר (או להתקין חדש, מאז שנסיתי להסיר) קופץ לי חלון: NVUNINST.EXE ביצע פעולה לא חוקית ועליו להסגר איך אני מסדר את זה? תודע מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש תוכנה שמייצרת כונן וירטואלי היכול לעשות MOUNT לקבצי ISO. העדפה ראשונה ל-PORTABLE, ואם אין דבר כזה אז גם תוכנה רגילה בלי ריסטרט בהתקנה תהיה מעולה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני ניכנס להאתרים ואני לא מצליח לצפות בוידיאו אז מה זה כותב לי זה כותב שאני צריך אתה התוכנה flash player 9 ואני מוריד וכתוב לי שזה סיים להוריד נוו כאילו הורדה הושלמהה ואני עדייןןן לא מצליחח לצפות בויידיאוו זה כותב לי עוד פעם שאני צריך את התוכנהההה ואני מתקין עוד פעם וזה עדייןן לא עובד וככהה אז בבקשה אתם יודעים מה לעשותת? תעזרו לי דוגמא כשאני בא לצפות במהשו זה כותב לי צפייה בוידאו זה מתאפשרת בגרסה עדכנית של פלאש לעדכון גרסת פלאש לחץ כאן אני מעדכן את זה אלףף פעמים זה לא עובדדדד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! לאחרונה אחרי שדרוג ממעבד xp2500 לכפול ליבה 3600X2 התעוררה בעיה עם התוכנה. לעיתים התוכנית נתקעת בשלב הקומפיילינג ולעיתים בשלב הלינקינג אך זה דבר שלא קרה כלל עם המעבד הקודם.מישהו נתקל בתופעה? הדרך היחידה להמשיך היא לסגור את היישום... מצטער אם זה שייך לתמיכה טכנית פשוט קשר למעבד זהו ניחוש שלי ותו לא.אם למישהו יש רעיון אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקלוט דף HTML לתוך משתנה בעזרת פקודת ASP ( לא DOTNET ) תודה לעוזרים לירן.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב! מדובר במחשב שהיו מותקנות עליו פוטושופ CS3 ואילוסטרייטור CS4 והסרתי אותם כדי להתקין את החבילה הכוללת של אדובי (adobe master collection cs3) וכשניסיתי להתקין את החבילה אז זה התקין לי רק כמה רכיבים קטנים ולא הצליח להתקין את שאר התוכנות שבחבילה למרות שניסיתי שוב ושוב להסיר ולהתקין וגם בלי להסיר. ואז כשהתיאשתי, ניסיתי להתקין מחדש את הפוטושופ לבד שכבר היה מותקן במחשב ופתאום הוא לא מצליח להתקין אותו. (כשאני כותב שלא מצליח להתקין, אני מתכווין שבסוף ההתקנה יש סיכום שמופיע שם רשימה של מה שניסיתי להתקין וליד כל דבר מסומן V או X וגם כתוב מתחת אם ההתקנה של אותו רכיב הצליחה או לא) מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-