תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי OFFICE 2003 אבל אין איות יעני מתי שאני כותב סתם (כמו: גדשגד דשגדשדגש) לא מופיע הקו האדום מתחתיו שזה אומר שזה לא נכון... אתם כבר מבינים אני חושב שצריך להוריד את הדבר הזה שזה מוסיף.... אני ניסיתי לחפש באתר MICROSFT ולא מאצי אולי אתם תוכלו לעזור לי למצוא
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה זה אופיס ENTERPEICE והאם יש הבדל בינו לבין הברופישינאל???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הורדתי office 2007 ואחרי שאני כותב מה שאני רוצה אני מעביר את הקובץ למחשב אחר ומשם מדפיס... עכשיו במחשב האחר יש רק office 2003 והוא לא קורא את הקובץ של הoffice 2007 יש משהו שאפר לעשות כדי שיקרא אותו? =] תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לחבר של אבא שלי מיקרוסופט אהוטלוק 2003 והוא הגדיר תאימייל של בזק עליו , נגיד אני מתקין לו OFFICE 2007 אז האוטלוק ייבא לו אוטומטית את כל ההודעות? או שאני יצטרך להתקשר לבזק שיסבירו לי להגדיר עוד פעם תאימייל
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מותקן אצלי 2007 אנטרפרייז עם רישיון חוקי של העבודה. לפני כמה שבועות התחלתי לקבל התרעה על זה שהעותק אינו חוקי, והתוכנה תסומן כלא חוקית אם אני לא מתקין עותק חוקי. הורדתי איזה כלי להסרה של האקטיבציה ובאמת הפופאפ הפסיק אבל אז לאחר פרק הזמן שהתוכנה התריעה בפניו, כל הישומים "סומנו". כיום, כל ישום אופיס שאני פותח מסומן בגדול בצד ימין למעלה שהעותק אינו חוקי. איך מורידים את זה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה פשוטה.. איך עושים שאני יראה את האייקון של התוכנה בסרגל כלים איפה שרואים את כל התוכנות שעובדות כרגע ...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני חשבונות ב - GMAIL. את שניהם אני רוצה להעביר לתוכנת OUTLOOK. ביצעתי את כל ההגדרות גם ב - GMAIL וגם בתוכנת ה - OUTLOOK אבל משום מה המיילים שמגיעים ל GMAIL לא מועברים ל OUTLOOK? אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התשמשתי ב office 2007 portable לשם בדיקה והתרשמות לפני שארכוש ואתקין. הכל עבד תקין וכמצופה עד לפני יומיים. האופיס רואה את הקבצים אשר נוצרו אך בסייר של מערכת ההפעלה הקבצים אינם מופיעים. כאשר אני שומר את הקבצים למיקום שונה שוב הם לא מופיעים . רק לספריית ההתקנה אני יכל לשמור את הקבצים . מה שמוזר הוא שאני מנסה להעתיק את הקבצים מספריית ההתקנה לכונן הרשת בה אני שומר אותם לרוב, הוא מודיע לי שהקובץ קיים ושואל אם ברצוני להחליפו. אם אני מאשר הוא מודיע לי שהוא מחליף אבל אני לא רואה את הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ממש כאילו שאופיס סובלת ממנטו. כל פעם שאני מעדכן משהו בקובץ(וורד או אקסל) ובא לשמור אותו התוכנה קופאת, אני ממתין איזה דקה שתיים ואז סוגר, וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן את האופיס דרך Windowsupdate וזה לא תיקן את הבעיה. מישהו נתקל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הקיימת כבר כמה זמן. מדובר באופיס 2007 המותקן על ויסטה ביזנס בדומיין עם שרת SBS 2003 . לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לשמור מסמכי אקסל על השרת מתקבלת שגיאה "unable to save" , אם אני שומר לוקאלית זה נשמר, הבעיה היא רנדומלית ובעבר זה היה קורה עם מסמכי word 2007. היום זה קורה עם excell 2007 . רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם יש תכנון להוציא גירסת 64 ביט למערכת אופיס החדשה? (בשביל VISTA)
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
התקנתי את WIN7 לבדיקה בגירסת 64 BIT (אנגלית), עם כל העידכונים ודריברים מעודכנים. התקנתי גם OFFICE 2007 באנגלית שכולל כבר את SP2. עשיתי עידכונים מלאים לאופיס - אלו שמגיעים אחרי הSP2 אבל זה לא שינה את הבעייה. הבעייה שאני לא מצליח לכתוב נורמאלי כמו באופיס 2003 (לא היה לי 2007 לפני כן). הבעייה היא שהוא כותב הפוך בעברית למרות שעברתי לימין ולעברית במקלדת, הסמן נשאר מימין לאות והמילים נרשמות בסדר הפוך, לדוגמה: אם אני רוצה לרשום: "שלום אנשים יקרים" הוא רושם לי "יקרים אנשים שלום". בנוסף לזה גם דף הכתיבה בצד שמאל של המסך ולא במרכז וזה די מציק - יש דרך לשנות ? (מדובר במסך רחב גדול). כדאי לציין שנכנסתי לכלי הגדרת השפות של אופיס ובחרתי כשפה קבועה Hebrew- limited support. זה אמנם הזיז …
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התקנתי את האופיס והתקנתי את החבילת השפה העברית... והאופיס עדיין באנגלית מה עושים??? או איך משנים בהגדרות?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב- Office 2007 אך איני מסתדר עם הגדרת ברירת המחדל של עיצוב הגופן והפיסקה ביחידות המערכת Word, PowerPoint, Excel, Outlook אשמח מאוד לקבל סיוע בנושא זה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור לצאת הגירסה העברית של OFFICE 2007 ??? תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הגרסא הבאה של אופיס, היא אופיס 2010 שתושק כנראה בתחילת 2010 יצא בגרסאת Technical Preview הודלפה לאינטרנט לפני כמה ימים, סיקור של Ars Technica: http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/05/leaked-office-2010-technical-preview-screenshots.ars Office 2010 יהיה האופיס הראשון שיושק בגרסאת 64-bit בנוסף ל32-bit.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם יש שינוי/שיפור משמעותי שכדאי בעקבותו לשדרג את ה- Office 2007 ל- Office 2010 ? לבעלי ניסיון ב- Office 2010, האם ניתן עדיין לשמור מסמכים ב- Word כ- doc (של Word 2003) ?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. יש לי את שורת הקוד הבאה: =IF(G9>200,IF(G9<(200*1.02),"גבולי","אסור"),"מותר") יש כאן כמה תנאים שהתוצאה תביא לי כיתוב שונה: או גבולי או אסור או מותר. אני מעוניין שכל כיתוב שונה יהיה בצבע שונה. האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחשבון האאוטלוק מלבד חשבון הEXCHANGE את תיבת ה-Gmail הפרטית. האם ישנה אפשרות לחסום באמצעות סיסמא כניסה לGmail מלבד האפשרות הקיימת בתוכנת האאוטלוק שמצריכה רישום סיסמא בהפעלת התוכנה? תודה מראש.
-
שלום אני לא מצליח להתקין את ויזיו, ניסיתי להתקין עם ההתקנה של האופיס אך זה לא עובד, ניסתי להוריד קובץ חיצוני גם זה לא עובד מה הבעיה של זה?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-