תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התופעה הזאת החלה עם גרסה 11, ועודנה קיימת עם גרסה 12 החדשה (בגרסה 10, עוד ניתן היה לאחות במצב לא מקוון, FAT32). למה זה קורה? בכלל, למה PerfectDisk מתייחסת לאיחוי תיקיות במערכות FAT32 כאיחוי בזמן אתחול (איחוי קבצי מערכת, איחוי לא מקוון)(PerfectDisk מאחה תיקיות וקבצים יחדיו במצב מקוון רק ב-NTFS) ומאחה רק את הקבצים באיחוי מקוון? עד חלונות 98 כולל, תיקיות היו מאוחות יחד עם הקבצים במערכת FAT32 ע"י מאחה הדיסק. האם מדובר בחסרונה של התוכנה, וכי קיימות תוכנות איחוי אחרות אשר כן מאחות תיקיות וקבצים יחדיו באופן מקוון גם ב-FAT32?
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
האם מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה שבתמונה? אמרו לי שאני צריך להתקין דרייבר של כרטיס הרשת בכדי להעלים את סימן השאלה. התקנתי את כל הדרייברים שנמצאים על הדיסק שקיבלתי בזמנו עם המחשב אך הסימן שאלה הצהוב עדיין מופיע. לוח האם שלי הוא FOXCONN S775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה. והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
^ למישהו יש מושג למה? לפני שהתקנתי אותו סרטים רצו חלק תודה
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אני מסדר באימיול שלי גירסה 0.47A שאני יוכל להרויד יותר מ4 גיגה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב LogMeIn אבל התמונה שאני מקבל ממש לא טובה, יש מריחה של הצבעים וסמן העכבר זז ממש לאט, יש תוכנות שבהם רואים רק את המסגרת אבל לא את התוכן (Google SketchUp), הכל עובד ממש לאט ואני לא מרוצה מהתוכנה. אני מעדיך לעבוד עם Remote Desktop Connection שמובנה ב XP אבל כשאני מכניס את ה IP של המחשב עליו אני רוצה לשלוט הוא רושם לי שהוא לא רואה אותו. המחשב הזה אגב - נמצא באונ' ושלי בבית. א. מה צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה וזורמת עם התוכנה LogMeIn ? ב. איך אפשר להתחבר למחשב הרחוק באמצעות Remote Desktop Connection ? בשני המחשבים יש XP SP3
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בע''ה, האם קיימת תוכנה שבאמצעותה ניתן להסיר טשטוש מתמונה מסוימת?(כתב/פנים וכו'..) חג שמח
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
-
-
צריך המלצה לאנטי וירוס הכי חזק שיש... ממש שיחסום כמה שאפשר ושלא יהיה כבד וישאב הרבה זיכרון. תודה,אופיר
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לשפר טיפה את העבודה של המחשב שלי ורציתי לדעת באיזה תוכנה הכי מומלץ לעשות איחוי דיסק,כי של וינדוס XP התוכנה בערך משנת 2000.אז על איזה תוכנה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שדרגתי את האקספלורר שלי ל 8 והוא דיי איטי מה אפשר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקחת בפוטושופ תמונה צבעונית, לבודד אובייקט, להשאירו בצבע ולעשות שכל הרקע יהיה ב GRAYSCALE, כיצד עושים זאת? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני הורדתי מאתר http://www.crark.net/ את התוכנה cRARk v. 3.25 התוכנה היא תוכנת דוס כאשר אני לוחץ עליה היא ישר נסגרת איך אני גורם לה לא ליסגר ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשעת הגלישה מופיע לי החלון הבא בזמן שהאינטרנט מחובר או שלפעמים גם האינטרנט נופל אבל לרוב זה בשעת החיבור. למה זה מופיע ואיך מסדרים זאת? תודה
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל כמה דרישות שלא קשורות לנושא, עברתי למחשב חדש - I7 2600 2X4GB DDR3 ולוח אסוס P8P67(גירסה B3 כמובן ) עבר איתו גם הכרטיס המדובר שבכותרת הבעיה היא כזאת: הכרטיס לא נותן תצוגה למרות שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מאתר היצרן. אחרי הרבה חפירות בגוגל, ראיתי שהכרטיס המדובר לא עובד במחשבים שבהם המערכת ההפעלה משתמשת ביותר מ4GB. בשביל לבדוק ולשלול בעיה בכרטיס - ניסיתי את הפיתרון של הגבלת שימוש בזיכרון פעיל לפחות מ4GB - והכרטיס חזר לפעול כרגיל, אבל זה לא הגיוני שבשביל לראות TV אאלץ לוותר על 5GB זיכרון פעיל כרגע לא ממש מצאתי פיתרון למעט להחליף לכרטיס TV אחר, שזה הפיתרון האחרון והפחות המעודף עלי כיוון שהכרטיס הנוחכי עושה את עבודתו מעולה אשמח לשמוע אצל מי זה עובד עם זיכרון מ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג תמונות מתוך תיקייה על הדסקטופ. לא, לא כמו האפשרות להחליף wallpaper כל X זמן מתוך תיקייה, אלא מסגרת נפרדת שתציג תמונה. יש חיה כזאת? לא משנה לי איזו מסגרת זו ולא משנה לי אם זה תוסף לסקינים ל-RAINMETER, הכל יתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, האימיול במחשב אחר ברשת על LOW ID ואני לא מצליח לשנות את זה, יש הצעות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-