עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vbwx,

WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  2. תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by RX7,

מה עדיף? מבחינת משקל על המחשב.. האם זה משמעותי? אישית אני חובב מושבע של אקספלורר..ניסתי כמה פעמים פיירפוקס - לא הסתדרתי וחזרתי למיקרוסופט השאלה שלי אם אני ארגיש הבדל בין הדפדפנים בכובד על המחשב?.. תעזרו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by Meir787,

כאשר אני פותח את התוכנה, אני מקבל שגיאות מוזרות כאלו - http://img100.imageshack.us/img100/9229/untitled111ez3.jpg (רזולוציה מטורפת, אז שמתי לינק) מה עושים ? יש לי מעל 10GB פנויים בכל כונן וזה פשוט לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by Green,

שלום אני משתמש בתוכנת BS PLAYER לצפיה בסרטים עם תרגום אבל התוכנה לא יכולה להריץ לי קבצי MKV ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטים האלו עם תרגום אני משתמש גם ב CCCP מישהו יודע למה זה ואולי איך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה שכחו מזה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yosside,

חיברתי את מצלמת הוידאו שלי למחשב בחיבור קומפוסיט ו- Svideo ואני מצליח "ללכוד" דרך מובי מייקאר וכדומה דרך שני המקורות כראוי אבל במסנג'ר המצלמה לא מזוהה ב"הגדרות מצלמת אינטרנט" מה שכן ב"אשף כוונון שמע/וידאו" אני כן מצליח לראות תמונה. האם ישנה דרך להשתמש\להגדירה כמצלמת אינטרנט ושתעבוד בשיחה במסנג'ר. תודה, yosside

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by DrLEON,

יד איזה תוכנה שאפשר לתת בה עדיפות לחלקים ראשונים של הקובץ(לא חלקי ZIP וכד!)? הכוונה לחלקים האלה של 32,64,512KB או 1,2,4 מגה. כי יותר נוח שמורידים איזה וידאו לראות אותו תוך כדי שזה יורד.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by AdamS,

שלום, שאלתי בפורום אודיו על איזה דרך להגדיר את המערכת שלי ואמרו לי שלא התקנתי את התוכנות הנלוות לדרייבר. הבנתי שאני צריך להתקין את התוכנה - Creative Volume Control - יש לי וויסטה, אבל בלי קשר לוויסטה ו-XP. לא מצאתי בשום אתר באינטרנט את התוכנה הזאתי להורדה, כלום!! יש מצב שמישהו עוזר לי? תודה רבה לכל העוזרים... *הדיון בפורום אודיו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260068.0

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  9. אוקיי אז אם הדרייברים של NV אני לא מיסתדר פשוט חרא של דבר אני מחפש משהו פשוט שאני יכול לחבר מS VIDEO לCRT ושתיהיה לי אפשרות ליקופץ בינהם מבלי להפעיל את המחשב מחדש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by Garbil,

שלום, בעיקרון אני מחפש תוכנת RSS פשוטה ונוחה, לא מהסוג שמלא בפיצ'רים או כל מיני דברים לא חשובים. אני צריך את זה בשביל לעקוב אחרי השיחרורים באתרי טורנטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. בלחיצה על BOOKMARKS בFF נפתח הטור של הלינקים - איך עושים אותו רחב יותר ע"מ שיופיע יותר טקסט?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. הורדתי הרגע את הBS PLAYER הזה.. כי הבנתיש הBSPLAYER בגירסת ה1. לא טוב לקבצי .MVK עכשיו הסרטים עובדים לי בתוכנה.. אבל הוא כל פעם שמפעי את התוכנה מבטל את הAERO שבויסטה.. וזה קצת מפריע לי כשאני באצע הסרט עוצר.. יש איכשהו לפתור את זה? אולי להוריד גירסא פחות טובה.. או לאיודע..

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by wta,

אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...

15. Started by nnfyrbsnss,

לחבר שלי יש את המדפסת הנ"ל והוא ניסה כבר להתקין את של X1250 וX1290 ולא עזר מה עושים? עריכה: זה לVISTA וכבר מצאתי http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/9033/ תודה לכולם בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. לא מוצא את התקייה של icq6 בregiestry מישהו יודע איפה זה נמצא?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  17. Started by Overclocker,

מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slimshady21,

התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by free fraek,

אני מחפש תוכנה שתיצור לי סרטים טוב יותר מהmovie maker כי הסרטים שהוא יוצר מלאים בתקיעות וכאלה ועוד משהו.. עדיף שאני אוכל לבחור את סוג הקובץ שבו הוא ישמור

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. יש לי סרגל כילים סימניות עם כמה אתרים מועדפים אבל הוא לא מספיק לי. יש אפשרות להוסיף אוד אחד או להגדיל אותו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by i.k,

יש לי בעיה,כשאני מנסה להפעיל את Sandra, אז אני מקבל ישר שגיאה: Could not initialise! Check database file,database server or MDAC אני משתמש בwindows xp sp2 מעודכן בלי שיגאות ,Spyware או וירוסים. תעזרו לי בבקשה לפתור את זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by gator_play12,

http://img213.imageshack.us/img213/7910/icqms3.jpg

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by kobibo,

לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.