עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אנשים במסנג'ר אומרים לי שאני מנותק למרות שאני מחובר והמצב שלי הוא אונליין.. תודה לעוזרים מראש, אליאב.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. חברה אני חייב עזרה פה , יש לי מצלמת אינטרנט של USB שלחברה שלה קוראים ICE DIGITAL מצלמת כדור עם סטנד שעליה רשום שם החברה , עכשיו אין לי את הדרייבר שלה ואני חייב התקנה של זה כי המחשב לא מזהה לי את זה ... בכמה פעמים כבר השתמשתי בתוכנה שנראה לי קראו לה USB PC CAMERA PLUS וזוהי הייתה תוכנה שהיו בה דרייברים למלא מצלמות אינטרנט , אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי דרייבר כזה או אחר שיעזור לי להתקין את המצלמה, ועוד פעם , חברת המצלמה היא ICE DIGITAL ... תודה מראש לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by overload,

לא חשוב.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה...כשאני מכניס לכונן הDVD של המחשב דיסק DVD של סרטים גם המדיה פלייר-11 וגם ה-POWER DVD ועוד שתי תוכנות שניסיתי מנגנות את הסרט כאשר שומעים רק את הסאונד אבל לא רואים תמונה. לפעמים במסך מוקטן רואים את הסרט אבל כשמגדילים למסך מלא אין תמונה. כנ"ל גגם כשממזערים את התוכנה ומגדילים שוב - אין תמונה, רק סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל זה לא עזר. כמוכן, לא ניתקלתי בבעיה הזאת בזמן הרצת קבצי AVI או MPEG על המחשב... יש למישהוא פיתרון יצירתי?

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את האנטי וירוס avira וסרקתי איתו אבל אחרי שהוא איתר את הוירוס לא ראיתי שיש אפשרות לבחור שהוא ינקה את הוירוס,מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה (מדובר בסריקה על דיסק און קיי ) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by margrin5,

האם קיימת גירסא חינמית של solsuite

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by X-It,

SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם! מחפש תוכנת RSS שתוכל להציג בווידגט על השולחן עבודה!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. אז ככה, אני מכניס את האימייל והסיסמה במסנג'ר והוא פשוט מחליט לא לעלות, הוא מראה כאילו הוא עומד להיכנס אבל הוא משאיר את זה ככה עד אני יוצא מהתוכנה.. מישהו יודע איך לפתור את זה? בתודה מראש, אליאב.

10. Started by אישי555,

ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  11. צריך בבקשהה תץונה שתעביר לי סרטי AVI או MPG לקבצים שאני יוכל לצרוב בצורב די וי די כמו קבצים VOB אז מי שמביא לי תוכנה כזאת הוא הכי כלי בעולם כי אני ממש חייב את זה בבקשהה זהב דחוף תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by $שלומי$,

למה זה עושה לי כחה שגיאת מערכת

13. יש לך FF2 (כמובן) והתקנתי אותו בכונן D (יש לי HD אחד שמחולק לשניים),עד לפה הכל טוב ויפה. שמתי לב שהמקום ב-C יורד ויורד ובדקתי,וראיתי שיש 150MB של מטמון של ה-FF שמשום מה יושבים ב-local setting בתיקית documents&setting בכונן C. למה זה ככה? ואיך אני יגול לגרום לך שה-FF יעזוב את כונן C בשקט וילך לכונן D כולל המטמון

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by gol36,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by -JobNick-,

שיכולה לבדוק לי עם הכרטיס רשת שלי תקין או לא?!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by GaTor120,

יש ברשותי מחשב שאחרי פירמוט ויש בו כרטיס מצלמות שהוא לא מזוהה במערכת הפעלה,איך אני מזהה את שם הכרטיס ואיזה תוכנה צריכה לבוא איתו? מה שרשום על הכרטיס זה: PLX PCI6140 ועל צ'יפ אחר רשום CONEXANT FUSION 878A אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by orelzion,

שלום! קורה לי לפעמים שאני צריך לפרמט את המחשב, ואז אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשמור את כל התוספים והthemes עם קובץ ההתקנה של פיירפוקס, כלומר שכשאתקין אותו בפעם הבאה הוא כבא יתקין את כל התוספים אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. אני מכיר את SuperCache אבל היא להדגמה ואת המלאה לא הצלחתי להפעיל... יש המלצות אחרות אולי.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by kfirlevi77,

יש לי כרטיס עריכה dv500 ואני לא מצליח להעביר סרטים בצורה אנלוגית שאני מעביר סרטים ב-dv אין לי בעיה הבעיה רק שאני מחבר RCA אני לא רואה כלום אם משהו יודע אך אני יכול להשיג את הטלפון של תמיכה טכנית או יוכל לעזור לי אני יודע לו מאוווווווווווווווווווודדדדדדדדדד

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום לכולם! רכשתי אתמול כרטיס מסך חדש 4850 ואני די מבסוט ממנו אבל יש בעייה אחת. התקנתי את כל סוגי ה3DMARK וכולן פשוט מסרבות לפעול, הן קופאות בקטע של הלוגו בהתחלה, מזה יכול להיות? הכל עובד לי חלק, קרייסיס GTA 4 עובד פיקס, וכו'... וכו'...... אני מודה מראש על כל עזרה כי כבר התייאשתי ???

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן להגדיר לתוכנה שכל פעם שנדלק המחשב היא תעשה סריקה מלאה של וירוסים,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by meni99,

פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by azr_nec,

שלום חברים התקנתי השבוע ויסטה, סוף סוף. ותוכנת הבבילון לא פועלת כראוי: 1. בדף אינטרנט היא לא מגיבה כלל; אפילו לא נפתח החלון!!! 2. על שולחן העבודה, נפתח החלון, אך ללא יכולת לקרוא דבר!!!!!!!! ; כמובן שאם אקליד מילה לחיפוש בחלון, אקבל פירוש. וכו... האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.