עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Greave,

אהלן חבר'ה, מכירים את זה שלאחר פירמוט תמיד יהיה חסר דריבר, ואם זה יום ממש רע אז זה יהיה דריבר שקשור לרשת? אז אכן זה קרה שוב. מדובר בUSB Network Adapter של Dynamode והדגם הוא WL-GI-700S. הדריבר בשביל Windows XP. חיפושים ארוכים ברשת, באתר החברה ובשאר ירקות הולידו כלום (ולא, הדריבר שמפורסם בדריברגייד לא מתאים). אשמח לעזרה/למשתמש עם הרכיב המדובר שברשותו דריבר. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by VeR-MaN,

שמעו מי יכול להביא לי תוכנה כמו יומן כזה למחשב...אין לי בעיה שזה יהיה באנגלית אבל יש עדיפת לעיברית.. אני לא רוצה יותר מדי אפשרויות רק שאני יכניס לשמה כמה נתונים ביום ליום מסויים כמו אירועים מיוחדים וכ'ו.. ואז כשאני יפתח באותו יום את המחשב אז זה יקפוץ לי ויזכיר לי את מה שרשמתי.. שלא יהיה כבד מדי.. תודה רבה למי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום לכולם ובוקר טוב. בזמן האחרון התחלתי להשתמש באייטונס, ופשוט התאהבתי בתוכנה. לאחר שראיתי כמה סרטונים על איך להעביר מדיה לאייפוד, פשוט הייתי חייב, אבל אין לי אייפוד. חיפשתי קצת, והגעתי לתוכנה הנהדרת- iTunes Agent http://ita.sourceforge.net/ תוכנה זו מאפשרת לכם להשתמש באייטונס כדי להעביר מדיה לכל כונן USB מבוסס DRAG AND DROP. התוכנה יושבת במגש המערכת, וככה משתמשים בה: (דבר ראשון תיצרו פלייליסט שאיתו הנגן יהיה מסונכרן) תחילה, לחצו לחיצה ימנית על הסמל של התוכנה, וכנסו להגדרות שלה. שם יופיעו לכם שלושה TEMPLATES מוכנים ל: PSP ופלאפונים מסדרת WALKMAN של סוני אריקסון. אם יש לכם אחד מאלה, לא תצטרכו להתעסק בהגדרות, פשוט לבחור את התבנית המוכנה שלו. אם לא- לחצו על NEW,…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by chap123,

אני רוצה להקליט שירים מהרדיו במחשב לקובץ אודיו שאחרי זה אני אוכל לשים בדיסק ולשמוע. כרגע יש לי את תוכנת Audacity שאין לי מושג איך אפשר להקליט את הסאונד שיוצא מהמחשב ישירות דרך התוכנה... אם מישהו מבין למה אני מתכוון ויכול לעזור לי (להמליץ על תוכנה אחרת או להסביר איך מקליטים באמצעות התוכנה הנוכחית) מוזמן אבל אני צריך הסברים איך לבצע את זה :s05:

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by aloneg,

מהם הדרישות לתוכנות הבאות מבחינת כרטיס מסך, מעבד וכמות זיכרון. מדובר במחשב שיהיה מחשב נייד. Freehand, After Effects, Flash, Maya, Premier, Max, Photoshop, SolidWorks, Dreamweaver,

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by starwar324,

יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by free fraek,

מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  9. לחצתי התחל >הגדרות > לוח הבקרה >הוספה או הסרה של תוכנית ואז לחצתי הסר על windows live essentials ולא קורה כלום. חזרתי על הכל שוב ושוב לא קורה כלום, התוכנה נשארה באותו המקום. מה צריך לעשות כדי להסיר את תוכנת המסגנר ?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by bg1987,

יש לי ויסטה 64 ביט, ויש לי שלט רחוק למחשב (קבלתי אותו עם כ.טלויזיה PVR-150). אני רוצה להשתמש בשלט בשביל לשלוט על המחשב מרחוק (הוא עובד פיקס עם המדיה סנטר, אבל הוא חסר שימוש כשאני לא משתמש בו). האם יש תוכנות שמאפשרות לי ועובדות על VISTA 64? ניסיתי את WINLIRC, UICE,VECTIR ואף אחד לא עובדת אצלי. נ.ב. הסיבה העיקרית שאני צריך את זה זה בשביל לראות סרטים שמדיה סנטר לא מנגן לי והKMPLAYER כן. הוא כותב שחסרים לי קודים לניגון הסרט, אבל הWMP הרגיל מציג את הסרט בלי שום בעיה. אם משהו מכיר פתרון לבעיה הזאת אני אשמח (וזה יבטל את הצורך בשליטה החיצונית בשלט) הקבצים שאני מנסה לראות הם קבצי AVI רגילים, לא HD או משהו.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by DXter,

הורדתי את תוכנת הREALPLAYER (גרסת ניסיון) והורדתי קבצי קול מסויימים של גיטרה מאתר מסויים שנותן שיעורים בגיטרה וכאלה אבל אז שאני מקליק על הקובץ זה אומר לי שהתוכנה צריכה להוריד עדכונים לפני שהיא יכולה לנגן תקובץ אז אני עושה "אוקי" ואז זה כאילו מחפש וזה פתאום שואל אותי שם משתמש וסיסמא...בהתחלה לא הבנתי מזה הרי זאת גרסת ניסיון אבל אז הבנתי שצריך להירשם....אז נירשמתי עם האימייל שלי ובחרתי סיסמא ואז אני מנסה לנגן תקובץ שוב ומכניס את האימייל שלי בשם משתמש (כי זה מה שהיה שנרשמתי...) ואת הסיסמא שלי בסיסמא ולוחץ "אוקי" אבל זה לא עובד...המסך של השם משתמש וסיסמא נעלם לכמה שניות ואז מופיע שוב... בקיצור זה לא עובד לי איך אני יכול לסדר את זה? (הקבצים של הגיטרה האלה לא פועלים בשום נגן …

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by dfx,

אני לא מציל ח לראות שום קובץ של וידיאו במחשב ,התקנתי את הקודקים של ליונטוורק,קאזה לייט ונימו ועדיין לא עבד לי אחר כך אמרו לי שאני צריך למחוק הכל ולהתקין רק את הקודקים של ליונטוורק - וזה מה שעשיתי ועדיין לא עובד לי הסרטים . מה אני יכול לעשות ? בבקשה תעזרו לי ! אני חייב את העזרה שלכם !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by RDS,

לפני כשבועיים התחיל להווצר לי דיליי בין התמונה לסאונד בסרטי HD. יש לציין שלפני כן קבצים אלה עבדו מעולה ולא נתקלתי בבעיות. רציתי לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rotman,

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס. הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם. ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק. המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו. החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by itay-g,

יש לי XP עם EXPLORER7 והוא באנגלית הורדתי EXPLORER7 בעברית וכשאני מתקין אותו הוא רושם לי שאינו תומך בשפת המערכת שלי והXP בעברית מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה קצת מוזרה ב- 2007 outlook. לפני כמה ימים הייתה איזשהו בעיה בשליחת מיילים, וא"כ הכל נשלח בלי בעיה, מאז בתיבת-"דואר יוצא" נשאר סימן של {7} כשבפועל כולם כבר נשלחו ללא בעיה.. ניסיתי את האפשרות "שלח קבל"סגרתי את ה-process עשיתי reboot למחשב וכל זה ללא הועיל.. האם למישהו יש שמץ של מושג איך "לתקן" את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. תודה לכל העוזרים :s05:

20. Started by Alexkmr,

ביום אחד התוכנה הזאת החליטה לא לעבוד יותר. ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עוזר. התוכנה פשוט לא עולה. משהו ניתקל בבעיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by gabriel,

הדרייורים החדשים גרועים הורדתי את ה23.11, ומאז רוב המשחקים שלי עולים לאט יותר שמתי לב שאלו כל התוכנות שלא נוצרו לdirectX8, הם אלו שסובלים מביצועים ירודים. רק התוכנות שנוצרו לנ"ל, הם מקבלים האצה, לא משמעותית. יש לי GeForce2MX (מתוצרת MSI, אם זה משנה), עם פנטיום3 450, 192MB זיכרון, וחלונות 98. הייתי צריך להחליף ל21.88 בחזרה בשביל שתוכנות יעלו לי כמו שצריך, באופן חלק. אני מבין שלרוב האנשים זה דווקא מאיץ את הביצועים, והייתי רוצה לדעת למה אצלי זה לא ככה?!?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DarkSight,

האיסיקיו שלי אתמול פתאום התנתק ומציג הודעת שגיעה 0405 ומאז הוא לא מתחבר והאתר של איסיקיו גם לא עובד לי מישהו עוד נתקל בבעיה??? או מישהו יודע איך לפתור אותה???

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by Reze,

מישהו יכול ללת לי שם של ספר טוב שמלמד איך להשתמש בphotoshop cs2 אני צריך שהספר יהיה בעברית ..... תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by Cyb3r,

אני לא יודע בדיוק איך זה קרה אבל איכשהו גרמתי ל-Task Manager שלי להיראות כך (קובץ מצורף). איך אני מחזיר אותו לקדמותו? (חסרים כל ה-Tabs וכו') [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. -העליתי ל-youtube סרטון ארוך שנאלצתי לפצלו ל-2 חלקים עקב אורכו. -ברצוני לשלוח הודעה אחת בפייסבוק שתכלול קישור ל-2 הקבצים (כלומר קישור ל-2 כתובות של youtube באותה הודעה) -עד היום שלחתי סרטונים על ידי לחיצה על "קישור" ואז היתה נפתחת אופצית "צרף" והייתיי כותב את כתובת ה-youtube ולאחר לחיצה על "צרף" היתה נפתחת לי האפשרות להוסיף כיתוב של תוכן ההודעה ולשלוח. -כאמור בשיטה הנ"ל אני יכול -אם אני מבין נכון-לשלוח באותה הודעה קישור רק לסרטון אחד ב-youtube ----אבל איך שולחים באותה הודעה קישור ל-2 סרטוני youtube ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.