תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
מצאתי כמה תוכנות טובות מאוד (פלש לבניית אתרים) שלא הצלחתי לשכנע אותן לכתוב בעברית - הכל יוצא ג'יבריש... כל הפונטים שהכנסתי מופיעים בתוצר הסופי ג'יבריש למרות שבחלק מהתוכנות בזמן שאני כותב יוצא עברית. אין שום אפשרות לבחור כמו בתוכנות אחרות ARIAL - HEBREW לדוגמה. שמעתי שיש פתרון לבעיה זאת ...יש מישהו שיכול לעזור בבקשה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום כולם, אני משתמש כבר די הרבה זמן בZoneAlarm Pro. אני קראתי בכמה מקומות שמחשיבים אותו להכי מוצלח,אבל הוא די מעצבן מבחינת החסימה האגרסיבית שלו וקצת נמאס לי מזה. הבנתי שגם Outpost אמור להיות לא רע,אז אני צריך חוות דעת של מישהו שהתנסה איתו,איך הוא: 1.מבחינת צריכת משאבים,חשוב לי מאוד שלא יתעלק לי על המערכת. 2.שלא חוסם יותר מדי,אני לא עובד כאן בשב"כ. 3.שלא יעשה בעיות עם הגדרת "חוקים" וכו'. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אז זהו יש לי את הפלאפון W850I והוא תומך בתמונות האלו בזמן שאתה שומע את השיר אז הוא מציג את התמונה.. יש לי כבר שיר אחד שהוא מצליח להציג את התמונה אבל משום מה שאני שם שירים אחרים שיש בהם גם תמונה הוא לא מזהה תתמונה והוא פשוט לא שם אותה.. כנראה בגלל שהתמונה נמצאת כביכול בתיקיה של האלבום ולא ברצועה עצמה... האם מישהו מכיר דרך שאני יוכל להכניס לרצועה עצמה את התמונה כך שהוא יראה לי את התמונה שאני שם את השיר? או שזה בכלל לא קשור ויש מישהו שמבין מה צריכים לעשות כדי שזה יראה את תמונת האלבום? לא משנה תודה בכול אופן.. הצלחתי כבר..(חיפשתי בפורום ומצאתי...) אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת איך אני מוציא את התמונה משם? איך אני מוציא את התמונה שנמצאת בתיקיה של האלבום לסתם תמונה?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-