עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שרוני :],

כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by רוני1,

לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  3. Started by alex125,

שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסוים (חשבונית חשבונית המוצגת באתר פלאפון) אני מקבל הודעה "ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה" איך אני בכל זאת יכול להיכנס אל האתר למישהו יש רעיון??

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by JHONLEV,

התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שיכולה לדעת כאשר אחד מאנשי הקשר של האייסיקיו כותב לך משהו, נגיד:"XXX is typing" אז אתה יכול לדעת מה הוא כתב לך דרך התוכנה הזאת, מישהו יודע? (אם זה ווארז אני מצטער)

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. שאני מנסה לשמור בWORD 07 ע"י תוכנת PDFCreapor זה לא שומר.יש אולי חסימה ?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  11. חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  12. אשמח אם תוכלו לעזור . תוכנה טובה יציבה וכ'.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  13. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by Shaharrr,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by mikko,

שיפור ביצועים? אבטחה?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  16. Started by Avinor,

שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by רקred,

פירמטתי את המחשב השני בבית וכל הדרייברים בסדר חוץ מבקר ethernet שלא מותקן טוב לא מצאתי שום דרייבר לזה. את כל הדרייברים הורדתי מהדיסק הזה: אסוס מדרבודר ati raedon 9100 series rev.67.02 ורק את הדרייבר הזה אין שם. מישהו יכול למצוא לי את הדרייבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  18. והגדרות האבטחה שלי מצ"ב [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by eladbu,

יש לי בעיה לראות סרטוני פלאש רצים הדמויות קופואות ולא זזות התקנתי פלאש פלאג אין!

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by dorish,

שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. שלום כולם, אני משתמש כבר די הרבה זמן בZoneAlarm Pro. אני קראתי בכמה מקומות שמחשיבים אותו להכי מוצלח,אבל הוא די מעצבן מבחינת החסימה האגרסיבית שלו וקצת נמאס לי מזה. הבנתי שגם Outpost אמור להיות לא רע,אז אני צריך חוות דעת של מישהו שהתנסה איתו,איך הוא: 1.מבחינת צריכת משאבים,חשוב לי מאוד שלא יתעלק לי על המערכת. 2.שלא חוסם יותר מדי,אני לא עובד כאן בשב"כ. 3.שלא יעשה בעיות עם הגדרת "חוקים" וכו'. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. Started by padirn,

יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.