עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alfred3,

יש לי קובץ DVD שהורדתי ואני רוצה לצרוב אותו על מדיה אני משתמש בנרו גירסה 8 וכשניסיתי לצרוב את תיקיית ה VIDEO TS באמצעות נרו אקספרס בלשונית DVD VIDEO נותן לי את השגיאה הבאה מה יכול להיות הבעיה :s05:

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. Started by The Dom,

הורדתי ZONEALARM - גרסת ניסיון ל15 ימים וכשפתחתי את האינטרנט -- נעלמו לי כול המועדפים! (מלא אתרים שהייתי צריך) השורה שמעל המועדפים (כפתורי הREFRESH והBACK וכול הכפתורים למעלה) נהיו קטנים יותר ולפעמים כשאני פותח אתר פשוט הדף מתחיל לרצד למעלה ולמטה. אין לי וירוסים. ניסיתי לעשות UNINSTALL דרך הCONTROLL PANEL והמחשב נתקע לגמרי למשך 20 דקות אז עשיתי ריסטרט דרך הכפתור. כשהווינדוס ניסה לעלות הוא אמר שיש משהוא חסר ( אני לא זוכר מה היה כתוב ) וכדי לנסות שוב לעלות את הווינדוס יש ללחוץ Controll +alt+delete אחרי 20 דקות שהשארתי את המחשב מכובה הוא עלה סוף סוף בלי הזון אלארם אבל כול המועדפים שלי נמחקו ודפי האינטרנט מרצדים למעלה ולמטה (המסך לא עולה או יורד אלא פשוט יוצא מהמסגרת ומרצד).…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by dvirf1,

היי, הכותרת די מסבירה את עצמה. אני צריך קודקים טובים שמתאימים לויסטה (+תהיתי, בכל הנוגע לקודקים, מערכת ההפעלה משנה?)

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. איף פותרים את זה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by iyehuda,

איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות

7. היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. שלום, קניתי צורב חדש ויש בו אפשרות של Lightscribe. איזה תוכנות תומכות בזה ? עם הצורב בא דיסק עם Nero 7, האם זה מספיק ? והאם אפשר להוריד Nero 8 וזה גם כן יתמוך ? או שאני צריך להוריד תוכנות משניות שמטפלות בזה ? אם אפשר גם, אשמח ללינקים בנושא שידריכו אותי אולי גם כן כי אף פעם לא השתמשתי בזה וזו פעם ראשונה שלי. תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור

11. כאשר אני פותח את קובץ ההתקנה של התוכנה מופיע חלון שגיאה כזה: ובעבר עבד לי ההתקנה של התוכנה על הווינדוס אני משתמש ב ווינדוס XP PRO האם אפשר לסדר את הבעיה הזו?? (זה קורה לי בעוד כמה התקנות..) בתודה manor

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by קובי 1980,

שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. ישמח לקבל הסבר מפורט ותגידו אחרי שעשיתי גוסט גיבויי איפה אני פותח אותו בדוס? במערכת הפעלה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים

15. יש לי את אותה הגירסה כמו לחבר שלי ולו יש את האפשרות הזו ב-האפשרות הזו ב-tools ---- > change display picture ולי אין את זה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. שלום לכולם, כשאני משאיר את המחשב שלי דלוק למשך יומיים או למשך פרק זמן ארוך אני מתחיל ליראות את דפי האינטרנט כאילו שאין JAVA או משהו כזה... (דוגמא לפי התמונה למטה) והתופעה נעלמת אחרי ריסטראט למחשב. למישהו יש רעיון למה אניע רואה את הדפים בצורה מוזרה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by yonatanph,

האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by TimoTy,

יש לי בעיה עם הנגן NOMAD Jukebox3 הוא כל הזמן נותן לי הודעת שגיאה שהוא מחובר במחשב אני רואה שהוא מחובר אבל בנגן עצמו אני רואה שלא ... ניראה לי שזו בעית תוכנה ניסיתי לעשות ריט להתקין דרייברים חדשים ובאתר של Creative לא מצאתי שום פתרון.. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by pooki_1,

שלום לכולם אני צריך לפרמט את המחשב שלי וכבר גיביתי את כל מה שאני צריך וכו' אבל נשאר לי עוד דבר אחד שאני לא יודע איך לשמור לו גיבוי - ההורדות שכרגע בתהליך בbitlord, יש שם הורדה של בערך 20 ג'יגה וכבר כמעט חצי ממנה ירד, חבל לי למחוק את זה, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש :-)

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. אפשרי להוריד את הפרסומות ב2003b? הפרסומות שיש בחלון הודעות זה מה שאני מתכוון

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by Maor_T,

אהלן יש לי במחשב ICQ5 שעד עכשיו עבד בסדר גמור ולא נסגאר לי מידי פעם פתאום אחרי חצי שעה או שעה או בכל פעם בזמן אחר פתאום מופיע שאיסקיו גרם לשגיאה והוא יסגר.. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין .... ראיתי איפשהו שיש למצוא את הקובץ mfc42.dll ולשנות את שמו ואח"כ להתקין את איסיקיו מחדש עשיתי את זה וזה לא עזר.. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ?? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים