עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. תשמעו אני יש לי מצלמה מחבר שהביא לי אבל דרייבר אין כי נאבד לו אחרי שנה מצאתי שהשם של המצלמה זה GPT I340 אם תשיגו לי דרייבר אני לא ישכח את זה אני מתחנן תעזרו לי תודה אחים שלי ביי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. שלום לכולם, הכנתי מצגת תמונות עם סרטים וקול ל- 10 דקות. באתי לשמור אותו ושהוא מתחיל לשמור הוא מגיע ל- 4% ועוצר אבל עדיין הדקות של Remaining עדיין ממשיכות לעבוד. נתתי למחשב לעבוד כל הלילה ועדיין היה תקוע ב- 4%. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ,למה זה לא שומר לי.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by BravaSX,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלפני שאני צורב מידע כלשהו, כפתור הBURN אפור ולא ניתן ללחיצה. חייב לציין שהצורב הנימצא במחשב הוא נבחר בבחירת הצורבים הנימצאת מעל DISC TITLE.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by Liran -,

שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by sigma,

האם הרשיון בתוכנות NOD32 ו Kasparsky מוגבל לשנה בלבד ? האם בתום שנה תוכנות הנ"ל מפסיקות לקבל עדכונים ולא יעילות יותר ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by kobibo,

כיצד ניתן לבטל את ה Aanlyzing בתחילת הקידוד ? התהליך הזה מכפיל לי את הזמן.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by idofr,

אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. היי, אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION. מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון: 1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות. 2. המחשב יינעל לאחר X דקות. 3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים. 4. שינוי סיסמה כל X שבועות. 5. ועוד ועוד. . . איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by EladBr,

אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. Started by p_q,

שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  17. Started by Singularity,

הורדתי את COOLIRIS ואני לא מרוצה ממנו כי הוא כל הזמן פותח לי חלונות יש איזושהי דרך לגרום לו לעצור, ניסיתי למחוק אותו אבל הוא ממשיך בשלו

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  18. המחיר לא משחק אצלי תפקיד, העיקר שהתהיה תוכנה טובה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by Axel Foley,

התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. חבר שלי אמר לי לשאול אותכם כי הוא לא יכול להגיב בגלל הבעיה.. הבעיה שלו שהוא לא רואה תמונות ורואה את כל האתרים מוזר כזה (כי זה בלי תמונות).. הנה דוגמה - ככה הוא רואה את גיימר: http://eupload.be/files/7744/Upload-1d2y1c2.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. Started by Salsero,

לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא. אנא הפנו אותי לפורום המתאים במידה וטעיתי... יש ברשותי טלפון USB ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחבר אליו 2 שירותי טלפוניה (ספיקו ו-skype) במקביל. האם קיימת ואתם מכירים תוכנה שעושה את זה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי

דיונים חדשים בפורומים