תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היום קניתי סרט DVD וניסיתי להפעיל אותו על המחשב,אבל משום מה זה כותב לי את ההודעה הבאה: (עליי לציין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל DVD על המחשב ויש לי צורב NEC ND-3550 ויש לי מקודד)
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 6.2 באנגלית וכל פעם אחרי שאני שולח הודעה השפה קופצת לי בחזרה לאנגלית. ניסיתי בפונטים אבל שם זה מוגדר על עברית. אגב לא הייתה לי את הבעיה הזו עם אותה הגירסה בעברית. יש לי XP PRO באנגלית.
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הורדתי ZONEALARM - גרסת ניסיון ל15 ימים וכשפתחתי את האינטרנט -- נעלמו לי כול המועדפים! (מלא אתרים שהייתי צריך) השורה שמעל המועדפים (כפתורי הREFRESH והBACK וכול הכפתורים למעלה) נהיו קטנים יותר ולפעמים כשאני פותח אתר פשוט הדף מתחיל לרצד למעלה ולמטה. אין לי וירוסים. ניסיתי לעשות UNINSTALL דרך הCONTROLL PANEL והמחשב נתקע לגמרי למשך 20 דקות אז עשיתי ריסטרט דרך הכפתור. כשהווינדוס ניסה לעלות הוא אמר שיש משהוא חסר ( אני לא זוכר מה היה כתוב ) וכדי לנסות שוב לעלות את הווינדוס יש ללחוץ Controll +alt+delete אחרי 20 דקות שהשארתי את המחשב מכובה הוא עלה סוף סוף בלי הזון אלארם אבל כול המועדפים שלי נמחקו ודפי האינטרנט מרצדים למעלה ולמטה (המסך לא עולה או יורד אלא פשוט יוצא מהמסגרת ומרצד).…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי פנדה פלאטינום 2005 שאני מנסה להתקין את TruPrevent הוא לא מאפשר כניראה ששני התוכנות לא יכולות לרוץ במקביל כי הוא מבקש להסיר את אחת מהן איזו מבין שני התוכנות עדיפה בסיכול כללי וניקיון
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי את אותה הגירסה כמו לחבר שלי ולו יש את האפשרות הזו ב-האפשרות הזו ב-tools ---- > change display picture ולי אין את זה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין קספרסקי אינטרנט סקיוריטי... יש לי 2 אפשרויות : קספרסקי איטרנט סקיוריטי 6 שעושה גם עידכונים כל פעם וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 7 שלא עושה עידכונים... מה להתקין ?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
הבעיה היא בסרט בפורמט 16X9 מעביר לתצוגה זאת אבל התמונה לא לינארית זאת אומרת לדוגמה שהתירגום בצד ימין רחב יותר ממרכז המסך ואותו הדבר בצד שמאל יש שם שני כוונים לרוחב ו סנטר אבל איאפשר להגיע לתמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-