תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש.. קיבלתי איתו ערימת דיסקים.. צריך להתקין את כולם? יש דברים מיוחדים שצריך להתקין במחשב? (דרייברים מסויימים?) זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מארז: NZXT LEXA w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTI…
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
תחת ההגדרה: compression method אני רוצה שבברירת מחדל יהיה: best איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של פאור פוינט אני מעונין להפוך אותה לקובץ WORD חברים עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום רב לא יודע מה קרה למחשב שלי כשאני נכנם לאתרים או לפורומים עם אישור רישום, למשל לפורום HWzone אחרי כמה שעות של מנוחה מופיע לי היי אורח "הרשם או הכנס" למה מה ??? צריך סיבה לזה. למי יש הסבר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אפשרי להוריד את הפרסומות ב2003b? הפרסומות שיש בחלון הודעות זה מה שאני מתכוון
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עקרונית אני לא רוצה שהפוקוס יעבור אליו אף פעם לפעמים זה לא קוראף ולפעמים זה קורא בכל כיוון גרירה אני חייב עזרה זה משגע אותי, מותקן לי tab mix ו Drag and do
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ובכן פתחתי קובץ טקסט לפני זמן מה שם איחסנתי תוכנים של טקסטים אך לא נתתי לו שם והוא נשאר "new text document" אתמול ברוב טיפשותי העברתי לאותה תיקיה בה היה המסמך קבצים בינהם היה מסמך אחר גם ללא שם (new text document) אך לא ידעתי על קיומו כשאישרתי את החלפת הקבצים וכעת הקובץ הראשון אבד. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך זה החזיר אותי לנקודה מאוחרת מדיי ואם אחזור מוקדם מדיי רוב התוכן לא יהיה בטקסט כי אתמול הוספתי תוכן. האם יש פתרון להחזרת הקובץ כפי שהיה אתמול בערב לפני שהחלפתי אותו? **עדכון** - עשיתי סיסטם ריסטור לזמן יותר מוקדם וזה אפילו לא החזיר את הקובץ המוחלף, הקובץ החדש עדיין שם ואין סימן לאבוד. <<מחזיר את הסיסטם ריסטור לנקודת ההתחלה (היום)>>
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ערב טוב, חיפשתי וחיפשתי.. ולא הצלחתי למצוא אפשרות לשמור את שינוי הגדרת הבהירות ב Windows Media Player 10.. חיפשתי גם בגוגל והדבר היחידי שמצאתי זה עוד אנשים עם בעיה כמו שלי, בלי תשובות. Anyone got a clue ? תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור . תוכנה טובה יציבה וכ'.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב חדש ויש בו אפשרות של Lightscribe. איזה תוכנות תומכות בזה ? עם הצורב בא דיסק עם Nero 7, האם זה מספיק ? והאם אפשר להוריד Nero 8 וזה גם כן יתמוך ? או שאני צריך להוריד תוכנות משניות שמטפלות בזה ? אם אפשר גם, אשמח ללינקים בנושא שידריכו אותי אולי גם כן כי אף פעם לא השתמשתי בזה וזו פעם ראשונה שלי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בדר"כ יש שתי כוננים אחד צורב ואחד קורא, ויש לי רק צורב, אז אני צריך תוכנה שעושה את שתי הפעולות שאני מכניס דיסק שאני רוצה לצרוב וגם הדיסק הצרוב, חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהתבלאות (לא הכתיבה) יהיו מימין לשמאל? (הכוונה שהתא הראשון A יהיה בצד ימין?)
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-