תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עשיתי עדכון לMADIA PLAYER קיצר אחרי העידכון הוא מבקש מימני כל הזמן לעשות ריסט ולהיכנס כמנהל או כחבר אדמין עכשיו לי יש רק יוזר אחד והוא מוגדר כמנהל אני לא מבין מה הוא רוצה ממני עשיתי ריסט 3 פעמים ובדקתי בלוח הבקרה חשבונות משתמש מופיע לי רק יוזר אחד ובדקתי את ההרשאה שלו והיא של מנהל מי יכול לעזור לי ? ???
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של פאור פוינט אני מעונין להפוך אותה לקובץ WORD חברים עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז ככה אני מכין דיסק משלי של הווינדוס עם התוכנה NLITE עכשיו אני רוצה להוסיף את הדרייבר הזה שיש עם ה-SATA ואני רוצה את ההכי מעודכן שיתאים למערכת ההפעלה של SP2 אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא כי חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פשוט ד''א יש לי את הלוח אם הבא: abit nf7-sl
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
לאחר התקנת adobe acrobat 8 pro אפליקציות אופיס 2002 לא עובדות כראוי לדוגמא: בעיות הדפסה, לא ניתן לצרף קבצי GIF למצגת (לוקח המון זמן)
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין כניראה שחסר דריבר או משהוא ללוח שלי ASUS P5LD2 VM SOKET 775 1024 RAM KINGSTIN DDR ]512X2[ INTEL P4 D 2.8 ויש מעל 40 מגה להתקנה בכונן C כמו כן לא שזה משנה כרטיס מסך 6200 NVIDIA אגב הויסטה שאני הורדתי היא 64 בינתיים חושב להתקין XP 64 שלו יש לי דרייברים בRAID
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לפרמט את המחשב שלי וכבר גיביתי את כל מה שאני צריך וכו' אבל נשאר לי עוד דבר אחד שאני לא יודע איך לשמור לו גיבוי - ההורדות שכרגע בתהליך בbitlord, יש שם הורדה של בערך 20 ג'יגה וכבר כמעט חצי ממנה ירד, חבל לי למחוק את זה, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש :-)
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כל תוכנה שאני מורידה כדי להפעיל סרט שהוא בפורמט AVI כתוב לי שאני לא יכולה לפתוח את הסרט כל אין לי WIN32 במחשב או משהו כזה.. מה אני אמורה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ובכן פתחתי קובץ טקסט לפני זמן מה שם איחסנתי תוכנים של טקסטים אך לא נתתי לו שם והוא נשאר "new text document" אתמול ברוב טיפשותי העברתי לאותה תיקיה בה היה המסמך קבצים בינהם היה מסמך אחר גם ללא שם (new text document) אך לא ידעתי על קיומו כשאישרתי את החלפת הקבצים וכעת הקובץ הראשון אבד. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך זה החזיר אותי לנקודה מאוחרת מדיי ואם אחזור מוקדם מדיי רוב התוכן לא יהיה בטקסט כי אתמול הוספתי תוכן. האם יש פתרון להחזרת הקובץ כפי שהיה אתמול בערב לפני שהחלפתי אותו? **עדכון** - עשיתי סיסטם ריסטור לזמן יותר מוקדם וזה אפילו לא החזיר את הקובץ המוחלף, הקובץ החדש עדיין שם ואין סימן לאבוד. <<מחזיר את הסיסטם ריסטור לנקודת ההתחלה (היום)>>
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור . תוכנה טובה יציבה וכ'.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום . כשאני מנסה להתקין XP (מקורי ...) אני מגיע בערך ל50 אחוז ב COPY FILES , ואז מתחיל כל שניה להגיע למסך שהקובץ פגום בלה בלה בלה .. אני עושה ESC מדלג עליו ואז באים עוד קבצים אחריו .. יכול להיות שהדיסק פגום ? אגב לקחתי עוד דיסק משכן שלי ועדיין יש את הבעיה ..
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]