עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Axel Foley,

התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  2. שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  3. תחת ההגדרה: compression method אני רוצה שבברירת מחדל יהיה: best איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  4. Started by ronen_pr,

שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  5. יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. Started by dorish,

שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by UltraManII,

היום קניתי סרט DVD וניסיתי להפעיל אותו על המחשב,אבל משום מה זה כותב לי את ההודעה הבאה: (עליי לציין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל DVD על המחשב ויש לי צורב NEC ND-3550 ויש לי מקודד)

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by tavor21,

מחפש תוכנה שהופכת DVD לDIVX תודה !

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. תיראו...נמחק לי הסיסמא לאייסיקיו ועכשיו אני לא יכולה להיכנס אליו אני בכלל לא זוכרת את הסיסמא. ;\ מישהו יוכל לעזור לי לפרוץ את הסיסמא? בבקשה, בבקשה, בבקשה? (:

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by אמיר,

שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  11. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  12. הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! אני מוריד כל מיני תוכנות למחשב , (שהם לא כל הזמן בסיומת iso.) והייתי רוצה לדעת בכל זאת איך אני צורב את התוכנות האלו על גביי תקליטור רגיל , בשביל שהוא יעלה בעלייה של המחשב (הכוונה היא כמו שאני באה להתקין מערכת הפעלה חדשה).

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by Watchdogger,

שלום! אני צריך עזרה עם ה- NORTON GHOST 10. אני מעוניין לעשות גיבוי מלא למחשב שלי (ההארד דיסק). אני רוצה לעתיק שני כוננים כמו שהם לגיבוי מלא לדיסקים של DVD. אני לא הצלחתי להבין כלכך עם התוכנה איפה אני יכול אחר כך לצרוב את הגיבוים לדיסקים. עשיתי BACKUP אבל הוא חילק לי את זה לכמה קבצים גדולים יותר מדיסק DVD 4.75 ג'יגה. אני חיפשתי בפורום אבל המדריכים היחידים שיש הם לגרסת 2003 הגרסת לא אותו דבר. מה אני צריך לעשות? אם אני צריך תוכנה אחרת תגידו לי מה ...

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by TrancEnergY,

כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסוים (חשבונית חשבונית המוצגת באתר פלאפון) אני מקבל הודעה "ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה" איך אני בכל זאת יכול להיכנס אל האתר למישהו יש רעיון??

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  20. Started by LIOR42,

מחפש אתרים להורדת דריברים של כל החברות

21. Started by דיוגנס,

שלום, יש לי מספר קבצי ווידאו במחשב בפורמט avi שלא מוכנים להמחק, או להיות מועברים. שאני מנסה לבצע פעולות, כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש על ידי משתמש או תוכנה ( אתם יודעים, בלה בלה). ניסיתי להפטר מהם גם במצב בטוח, אך ללא הצלחה, ומדובר בלפחות 5 קבצי ווידאו שנמצאים אלי במחשב כבר כמעט שנה, ומהווים מטרד מבחינת הנפח שהם תופסים ( בכל זאת, יש לי רק 20 ג'יגה). תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  22. Started by ori-silver,

א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???

23. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. Driver Magician. האם כדאי להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את החומרה במחשב? האם התוכנה בוחרת את החומרה הנכונה והעדיפה? האם עדיך להוריד ישירות דרך אתר החברה של אותו חומרה שיש לי או לתת לתוכנה לעשות את זה בשבילי? מה עדיף..חוות דעת התנסווית וכו'. רשמו הכל.

25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בזמן שאני מקיש אותיות ומנסה לעשות רווח זה קופץ לי שתי שורות או שאני מנסה לרדת שורה זה עושה לי רווח כפול ידוע לי שיש איזה מש שמבטל את זה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים