תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמו ה-image toolbar ל-FF או ב-IE6 יש משהו כזה ל-IE7 ?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, יש אפשרות שאני יוכל לבנות איזה קובץ הגדרות שיוכל על כולם בעיקר כדי למנוע שליחת קבצים תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
עקרונית אני לא רוצה שהפוקוס יעבור אליו אף פעם לפעמים זה לא קוראף ולפעמים זה קורא בכל כיוון גרירה אני חייב עזרה זה משגע אותי, מותקן לי tab mix ו Drag and do
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
-
איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר קבצי ווידאו במחשב בפורמט avi שלא מוכנים להמחק, או להיות מועברים. שאני מנסה לבצע פעולות, כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש על ידי משתמש או תוכנה ( אתם יודעים, בלה בלה). ניסיתי להפטר מהם גם במצב בטוח, אך ללא הצלחה, ומדובר בלפחות 5 קבצי ווידאו שנמצאים אלי במחשב כבר כמעט שנה, ומהווים מטרד מבחינת הנפח שהם תופסים ( בכל זאת, יש לי רק 20 ג'יגה). תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי win-xp , ואני משתמש בתוכנה outlook express של ה- windows. השאלה שלי זה כמה קבצים אני יכול להעמיס בתוכנה הזאת , הכוונה שלי זה כמה קבצים אני יכול לעמיס בכל התיקיות שיש בתוכנה. לדוגמא: דואר נכנס , דואר יוצא וכו'. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה בהעברה מאנגלית לעברית למשל באינטרנט אני לא יכול לכתוב עברית(עכשיו אני כותב ממחשב אחר)יכול להיות שזה משהו במקלדת או משהו בהגדרות ששהתנו מאיזו שהיא סיבה. הכתיבה בעברית לא פעילה גם בתוכנות כמו ווינאמפ אם אני רוצה לחפש שיר בעברית אין לי אפשרות כי זה רק אנגלית נותן לי(ה סמן גם לא משתנה שאני לוחץ אלט+שיפט זה נשאר אנגלית) בכל אופן אם מישהו נתקל בבעיה דומנה או שיכול לתת לי הצעה לפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתו תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהתבלאות (לא הכתיבה) יהיו מימין לשמאל? (הכוונה שהתא הראשון A יהיה בצד ימין?)
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף ווידאו למצגת שעשיתי בפאור פוינט, אבל שאני מוסיף קובץ כזה אז אין סאונד, והוא רץ מהר מדי. יש דרך שזה יעבוד נורמאלי, או שאני צריך לפתוח את זה כקובץ נפרד? תודה
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה ליצר דשא במקס באמצעות FUR אבל כול פעם שאני רוצה לישם אותו על המשטח שעליו הוא אמור לבוא הוא יוצא לי ענק במידה ואני מקטין הוא לא יוצא במידה ואני מגדיל הוא יוצא משהו מוזר כזה לא ממש מובן מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה זאת כמו שצריך?תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום רב לא יודע מה קרה למחשב שלי כשאני נכנם לאתרים או לפורומים עם אישור רישום, למשל לפורום HWzone אחרי כמה שעות של מנוחה מופיע לי היי אורח "הרשם או הכנס" למה מה ??? צריך סיבה לזה. למי יש הסבר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-