תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי לכם בירצוני לדעת אם דרייבר שמצאתי באתר http://www.tweaksrus.com עבור כרטיס מסך של NVIDIA שם הדרייבר הוא XTREME 84.20 האם הוא יותר טוב מהדרייבר שמורידים מאתר של NVIDIA וגם האם הוא יכול להזיק לכרטיס מסך פיזית ? יש לי6600GT בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות".. וחפשתי תשובה בגוגל ואני רואה שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת אבל זה באנגלית (אני מבין ככה ככה אנגלית) וזה קצת בעיה... אז אם אתם יודעים אנגלית ותוכלו להגיד לי מה לעשות....
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אחד שיתן לי הכול בלי שיתחן לי את המעכת תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בEMULE אבל בהגדרות כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר שהם חסומים. איך בדיוק אני פותח אותם בפיירוול של kaspersky? כמו כן האם אני יכול לבחור פורטים אחרים ולא הכתובת שניתנה לי מבלי שזה ייפגע בביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה טיפה את התדרים ואז לוחץ על SET CLOCK כדי שישמור אותם אז הוא מחזיר את המהירויות לדפולט. יש לי X1600P של ג'יגהבייט
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו 6 וכשאני בוחר לצרוב DVD אין לי את האפאשרות של MOVIE רק DATA וגם כשאני צורב ב-DATA ושם בנגן הנגן מזהה את הסרט כ- MP3... אני מעוניין לצרוב סרט מלא ולראות אותו אחרי זה בנגן DVD במה זה כרוך???? ויש לי צורב LITE ON...
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הי מחשב עם winxp המודם לא היה תקין אז החלפתי אותו. המודם החדש תקין, בדקתי אותו והוא מחייג. התוכנה ביקשה ממני לאתר את המודם החדש, איתרה ואז ביקשה לבצע בדיקה על המודם. לאחר כ 6-8 שניות שהמחשב עושה quering modem המחשב עושה restart. חשוב לציין כי כשאני ניגש למנהל היישומים ועושה בדיקה למודם לאחר מס' שניות מתקבלת תשובה שהכל תקין. הסרתי את הווינפקס והתקנתי שוב. בזמן ההתקנה התבקשתי לבדוק את המודם וכשהתבצעה הבדיקה עוד פעם בוצע restart. מדוע הווינפקס מאתחל את המחשב בזמן בדיקת המודם?? אולי התנגשות??? תודה א
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב השני בבית וכל הדרייברים בסדר חוץ מבקר ethernet שלא מותקן טוב לא מצאתי שום דרייבר לזה. את כל הדרייברים הורדתי מהדיסק הזה: אסוס מדרבודר ati raedon 9100 series rev.67.02 ורק את הדרייבר הזה אין שם. מישהו יכול למצוא לי את הדרייבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-