עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by gromeck,

חבר'ה תעזרו לי..אם יש בידיכם קובץ כלשהו או דרך כלשהי לפתור את כל בעיות ההתחברות למסנג'ר המעצבן..וזה גם בגרסאות קצת יותר ישנות עושה לי. האם ידוע על בעיה כשלהי בעבודה ברשתות, צריך להגדיר משהו מסוים?!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. אממ אם יש לי סיסמא והיא שמורה בקוקיז אבל שחכתי ואין דרך לשחזר סיסמא .. :'( איך אני יודע את הסיסמא?יש דרך לדעת מה הסיסמא מאחורי הכוכבית ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by dorviper,

למחוק תנושא בבקשה....

6. Started by pain_killer12,

שלום, ניסיתי להתקין NOD32 וAVG אך הם לא נתמכים, אין את הטביעה הדיגיטלית או מה שזה לא יהיה. איזה אנטיוירוסים כן תומכים בויסטה? אילו גירסאות בדיוק? תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  7. לפעמים המחשב לא מגיב לאפשרות של כיבוי או הפעלה מחדש במיוחד כאשר הוא פעיל כמה שעות אך לא תמיד מה פשר הדבר? התקנתי כמה תוכנות לניקוי כל מיני מזיקים אך הדבר נמשך מה שבעיקר מטריד אותי אם זה קורה ע"י משתמש חיצוני שמבטל את האופ' הזאת אצלי במחשב

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  9. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה

10. Started by alfred3,

יש לי קובץ DVD שהורדתי ואני רוצה לצרוב אותו על מדיה אני משתמש בנרו גירסה 8 וכשניסיתי לצרוב את תיקיית ה VIDEO TS באמצעות נרו אקספרס בלשונית DVD VIDEO נותן לי את השגיאה הבאה מה יכול להיות הבעיה :s05:

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. עקרונית אני לא רוצה שהפוקוס יעבור אליו אף פעם לפעמים זה לא קוראף ולפעמים זה קורא בכל כיוון גרירה אני חייב עזרה זה משגע אותי, מותקן לי tab mix ו Drag and do

13. Started by kobibo,

כיצד ניתן לבטל את ה Aanlyzing בתחילת הקידוד ? התהליך הזה מכפיל לי את הזמן.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by דיוגנס,

שלום, יש לי מספר קבצי ווידאו במחשב בפורמט avi שלא מוכנים להמחק, או להיות מועברים. שאני מנסה לבצע פעולות, כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש על ידי משתמש או תוכנה ( אתם יודעים, בלה בלה). ניסיתי להפטר מהם גם במצב בטוח, אך ללא הצלחה, ומדובר בלפחות 5 קבצי ווידאו שנמצאים אלי במחשב כבר כמעט שנה, ומהווים מטרד מבחינת הנפח שהם תופסים ( בכל זאת, יש לי רק 20 ג'יגה). תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by assaf990,

מצ"ב קובץ מה זה אומר האדומים? שנדבקתי בוירוס? שהתוכנה לא הצליכה לבלום כניסת הוירוס? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. שלום, קניתי צורב חדש ויש בו אפשרות של Lightscribe. איזה תוכנות תומכות בזה ? עם הצורב בא דיסק עם Nero 7, האם זה מספיק ? והאם אפשר להוריד Nero 8 וזה גם כן יתמוך ? או שאני צריך להוריד תוכנות משניות שמטפלות בזה ? אם אפשר גם, אשמח ללינקים בנושא שידריכו אותי אולי גם כן כי אף פעם לא השתמשתי בזה וזו פעם ראשונה שלי. תודה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by Cilay,

שלום . כשאני מנסה להתקין XP (מקורי ...) אני מגיע בערך ל50 אחוז ב COPY FILES , ואז מתחיל כל שניה להגיע למסך שהקובץ פגום בלה בלה בלה .. אני עושה ESC מדלג עליו ואז באים עוד קבצים אחריו .. יכול להיות שהדיסק פגום ? אגב לקחתי עוד דיסק משכן שלי ועדיין יש את הבעיה ..

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by AmL1,

יש לי avant browser...ברגע שאני מקיש על אות מסויימת בשורת כתובת הוא משלים לי כתובת נגיד אני כותב n הוא משלים ana.co.il זה קורה גם עם האקספלורר הרגיל...איך מעיפים את זה??? תודה=]

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by Shaharrr,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. יש לי VISTA ULTIMATE, והתקנתי את ה-DREAMSCENE שהגיע בעידכונים. עכשיו יש וידואים שעובדים, וזה ממש יפה, אך יש כמה (אפילו כאלה מה-CONTENT PACK של MICROSOFT) שפשוט יש מסך שחור כרקע אך הוידאו לא פועל.. מישהו מכיר את הבעיה? שמע על פיתרון? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by davidreznic,

אז ככה. יש לי אלבום עם שירים, וכל שיר מבוצע ע"י אומן אחר. הביעה היא שכשאני מזין את פרטי האומן, האייטיונס מציג כל שיר כאלבום בפני עצמו (ב COVERFLOW) למרות שיש לכולם את אותו ARTWORK ובכל שיר כתוב שזה שיר מס' X מתוך Y. כשאני מוחק את פרטי האומן, (כלומר UNKNOWN ARTIST) זה מופיע בתור אלבום אחד. יש למישהו מושג איך אני יכול לגרום לו להציג את כל השירים כאלבום אחד עם פרטי האומן?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by nehmia,

הממ לא משהו מסובך מידי אבל שיראו טוב

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים