עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Axel Foley,

התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. ושיפעלו שוב בווינדוס החדש הם לקראת הסוף אבל יש לי עוד כמה ימים ואני לא רוצה לחכות זה זז על 2KB אבל זה הכי מהר שמצאתי . כל קובץ כמעט 4 גיגה וזה מאוד חשוב ממש לא בא לי להוריד מחדש אני אשמח לעזרה תודה נ.ב יש לי צורב DVD ודיסקים מוכנים אז זה רק עניין האם הם יעבדו אחרי פורמט

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  4. שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  5. יש לי סרט DVD והקובץ הראשי דפוק אז הוא לא פותח את התפריט הראשי ואני לא יכול לבחור כתוביות בעברית דרך הסרט עצמו אין לי גישה לזה לא עם power dvd 7 ולא עם VLC אני יודע שיש כתוביות בעברית בוודאות תודה למי שקרה/א את השאלא/ה

6. אנשים במסנג'ר אומרים לי שאני מנותק למרות שאני מחובר והמצב שלי הוא אונליין.. תודה לעוזרים מראש, אליאב.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  7. Started by tavor21,

מחפש תוכנה שהופכת DVD לDIVX תודה !

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  8. מצאתי כמה תוכנות טובות מאוד (פלש לבניית אתרים) שלא הצלחתי לשכנע אותן לכתוב בעברית - הכל יוצא ג'יבריש... כל הפונטים שהכנסתי מופיעים בתוצר הסופי ג'יבריש למרות שבחלק מהתוכנות בזמן שאני כותב יוצא עברית. אין שום אפשרות לבחור כמו בתוכנות אחרות ARIAL - HEBREW לדוגמה. שמעתי שיש פתרון לבעיה זאת ...יש מישהו שיכול לעזור בבקשה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  9. קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2.........

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  10. האם ה-media player 11 שיצא הוא בגרסת בטא ?באתר של מיקרוסופט אני מצליח להוריד רק בטא ובעברית ,האם יש גרסא מלאה ובאנגלית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  11. Started by MidNighT RaceR,

ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש

12. Started by sherlock1212,

הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  13. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  14. שלום לכולם, כשאני משאיר את המחשב שלי דלוק למשך יומיים או למשך פרק זמן ארוך אני מתחיל ליראות את דפי האינטרנט כאילו שאין JAVA או משהו כזה... (דוגמא לפי התמונה למטה) והתופעה נעלמת אחרי ריסטראט למחשב. למישהו יש רעיון למה אניע רואה את הדפים בצורה מוזרה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  15. Started by Dorimani,

קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by idoyi,

קניתי צורב די וי די ורציתי לקבל הסבר אם אפשר איך לצרוב משחק לדיוידי ושהוא יעלה אוטומטית... אפשר לקבל גם אתר עם הסברים לצריבת דיוידי

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  17. אני מנסה להתחבר והוא לא מתחבר לי הוא נשאר לי על מתחבר אני מנסה ככה 700 פעם אוליי מה אני עושה????? בבקשה תעזרו לי יש לי pandas 2003 על המחשב וגם spywer והווינדאוס שלי זה sp 2 בבקשה עזרו לי מה אני צריך לעשות ואם לנטרל איך עושים את זה... תודה מראש!@

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  18. איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  19. Started by יונדב,

מישהו יכול לתת לי תוכנה שמעצבת את הפאלם? תודה!

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  20. Started by elieli25,

unable to mount image. File command must appear before any other commands. ורק רציתי להעלות קובץ CUE קבצים אחרים הוא מעלה בלי בעייה (לא בדקתי קובץ אחר מסוג CUE כי אין לי)

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  21. Started by ofer_shm,

שלום לכולם בגלל וירוס שלא ניתן למחיקה אני נאלץ לפרמט את המחשב מה שקורה שיש לי במחשב תוכנה מאד מאד יקרה שאי אפשר להשיג אותה באינטרנט השאלה שלי האם יש דרך לשמור את התוכנה ואח"כ להעתיק למחשב לאחר הפירמוט (אין לי את קובץ ההתקנה שלה) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  22. Started by poltergeits,

מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  23. חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  24. יש לי לוח אם של asus p4p-e-dekuxe ומעבד intel pent 4 3.2 socket 478 לא ממש יסתדרתי לימצוא עידכון לביוס שלי בבקשה עזרה בתודה מראש שלומי

25. עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות

דיונים חדשים בפורומים