עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני מנסה למחוק אותו דרך הוספה הסרה של תוכנות ווינדוס או מוחק אבל שאני מנסה להתקין גרסא יותר ישנה הוא נותן לי שגרסא יותר חדשה מותקנת ואין אפשרות למהשיך בהתקנת IE6 מישהו יכול לעזור לי בזה? מאיפה אני אמור למחוק את הקבצים כדי שלא יראה לי שיש קבצים מIE7.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. יש לי את אותה הגירסה כמו לחבר שלי ולו יש את האפשרות הזו ב-האפשרות הזו ב-tools ---- > change display picture ולי אין את זה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בזמן שאני מקיש אותיות ומנסה לעשות רווח זה קופץ לי שתי שורות או שאני מנסה לרדת שורה זה עושה לי רווח כפול ידוע לי שיש איזה מש שמבטל את זה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  4. שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. Started by yonatanph,

האם יש תוכנה שמסנכרנת בין הנייד לנייח (לשני הכיוונים)? הכוונה היא בעיקר לאימייל (דרך OUTLOOK) ולמסמכים? הדגש כאן היא על תוכנה שתעשה את זה באופן אוטומטי, כי זה מיועד למישהו שלא כלכך מסתדר עם מחשבים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by pak82,

לאחר התקנת adobe acrobat 8 pro אפליקציות אופיס 2002 לא עובדות כראוי לדוגמא: בעיות הדפסה, לא ניתן לצרף קבצי GIF למצגת (לוקח המון זמן)

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  9. Started by most,

היי, קניתי מסך תחת המותג KSP (מדיל של חבר שרצה להזדכות עליו ו KSP רצו לזכות אותו ב 350 ש"ח אז אני לקחתי) אם אינני טועה זהו מסך של חברת אינפיניטי לא הצלחתי דרך גוגל מישהו מכיר :s05:

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by pooki_1,

שלום לכולם אני צריך לפרמט את המחשב שלי וכבר גיביתי את כל מה שאני צריך וכו' אבל נשאר לי עוד דבר אחד שאני לא יודע איך לשמור לו גיבוי - ההורדות שכרגע בתהליך בbitlord, יש שם הורדה של בערך 20 ג'יגה וכבר כמעט חצי ממנה ירד, חבל לי למחוק את זה, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש :-)

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. לאחרונה התקנתי את Kaspersky Internet Security 6.0. מאז ההתקנה אני לא מצליח להוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף (E-mule ו-uTorrent). ניסיתי לפתוח את הפורטים של 2 התוכנות בהגדרות של ה-Anti-Hacker ב-Kaspersky, אבל ללא הועיל (או שלא פעלתי נכון, או שאין לי מושג מה...). מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by daniel0089,

היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  14. Started by ofer_shm,

שלום לכולם בגלל וירוס שלא ניתן למחיקה אני נאלץ לפרמט את המחשב מה שקורה שיש לי במחשב תוכנה מאד מאד יקרה שאי אפשר להשיג אותה באינטרנט השאלה שלי האם יש דרך לשמור את התוכנה ואח"כ להעתיק למחשב לאחר הפירמוט (אין לי את קובץ ההתקנה שלה) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  15. Started by coorva,

מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה

16. Started by Lioriiii,

שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by Xsender,

could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  20. כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Driver Magician. האם כדאי להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את החומרה במחשב? האם התוכנה בוחרת את החומרה הנכונה והעדיפה? האם עדיך להוריד ישירות דרך אתר החברה של אותו חומרה שיש לי או לתת לתוכנה לעשות את זה בשבילי? מה עדיף..חוות דעת התנסווית וכו'. רשמו הכל.

22. Started by doreiny,

אני מנסה להמיר קובץ avi או mp4 לפורמט 3gp (לפלאפון שלי), בכל אופן הוידאו יוצא דיי סבבה (יחסית לפלאפון) אבל הסאונד זוועה הקודק של הסאונד שבה הוא : amr_nb הבעיה איתו שהוא מקודד רק 8000hz וזה נשמע זוועה פשוט ואי אפשר לעלות ליותר ניסיתי תוכנות המרה אחרות ושוב המקסימום הוא 8000hz מישהו יודע איך אני מסדר את זה ? מה אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by eladbu,

בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  25. אני צריך להוסיף ווידאו למצגת שעשיתי בפאור פוינט, אבל שאני מוסיף קובץ כזה אז אין סאונד, והוא רץ מהר מדי. יש דרך שזה יעבוד נורמאלי, או שאני צריך לפתוח את זה כקובץ נפרד? תודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים