תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מספר קבצי ווידאו במחשב בפורמט avi שלא מוכנים להמחק, או להיות מועברים. שאני מנסה לבצע פעולות, כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש על ידי משתמש או תוכנה ( אתם יודעים, בלה בלה). ניסיתי להפטר מהם גם במצב בטוח, אך ללא הצלחה, ומדובר בלפחות 5 קבצי ווידאו שנמצאים אלי במחשב כבר כמעט שנה, ומהווים מטרד מבחינת הנפח שהם תופסים ( בכל זאת, יש לי רק 20 ג'יגה). תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני צריך למחוק את הדריבירים של הישן אז רציתי לשאול איך אני מוחק אותם הלכתי ל CONTROL PANEL ל ADD OR REMOVE PROGRAMS ושם הופיעו לי מלא תוכנות של ATI איזה מהם אני צריך למחוק כדי שימחק את כולם?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לוידאו המועבר דרך flash player של castup ? תודה עריכה: סליחה, העכבר לחץ על הפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
Driver Magician. האם כדאי להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את החומרה במחשב? האם התוכנה בוחרת את החומרה הנכונה והעדיפה? האם עדיך להוריד ישירות דרך אתר החברה של אותו חומרה שיש לי או לתת לתוכנה לעשות את זה בשבילי? מה עדיף..חוות דעת התנסווית וכו'. רשמו הכל.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שאני מנסה למחוק אותו דרך הוספה הסרה של תוכנות ווינדוס או מוחק אבל שאני מנסה להתקין גרסא יותר ישנה הוא נותן לי שגרסא יותר חדשה מותקנת ואין אפשרות למהשיך בהתקנת IE6 מישהו יכול לעזור לי בזה? מאיפה אני אמור למחוק את הקבצים כדי שלא יראה לי שיש קבצים מIE7.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את המדפסת... הנה השגיאה שהוא נותן לי : אני גם לא מצליח להוסיף את המדפסת במדפסות ופקסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
-
צריך בדחיפות תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
תחת ההגדרה: compression method אני רוצה שבברירת מחדל יהיה: best איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב השני בבית וכל הדרייברים בסדר חוץ מבקר ethernet שלא מותקן טוב לא מצאתי שום דרייבר לזה. את כל הדרייברים הורדתי מהדיסק הזה: אסוס מדרבודר ati raedon 9100 series rev.67.02 ורק את הדרייבר הזה אין שם. מישהו יכול למצוא לי את הדרייבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של פאור פוינט אני מעונין להפוך אותה לקובץ WORD חברים עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לאחר התקנת adobe acrobat 8 pro אפליקציות אופיס 2002 לא עובדות כראוי לדוגמא: בעיות הדפסה, לא ניתן לצרף קבצי GIF למצגת (לוקח המון זמן)
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך תחת המותג KSP (מדיל של חבר שרצה להזדכות עליו ו KSP רצו לזכות אותו ב 350 ש"ח אז אני לקחתי) אם אינני טועה זהו מסך של חברת אינפיניטי לא הצלחתי דרך גוגל מישהו מכיר :s05:
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רב, הבעייה שלי היא כדלקמן: בכל פעם שמהחשב עולה , עמודת ה-WAVE במיקסר נמצאת במינימום והמחשב כאילו ב-MUTE. ברגע שאני מרים את עוצמת ה-WAVE הכל בסדר אבל ברגע שהמחשב עולה מחדש שוב ה-WAVE נמצא במינימום . האם מישהו מכיר תופעה כזאת? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני מוריד כל מיני תוכנות למחשב , (שהם לא כל הזמן בסיומת iso.) והייתי רוצה לדעת בכל זאת איך אני צורב את התוכנות האלו על גביי תקליטור רגיל , בשביל שהוא יעלה בעלייה של המחשב (הכוונה היא כמו שאני באה להתקין מערכת הפעלה חדשה).
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל וירוס שלא ניתן למחיקה אני נאלץ לפרמט את המחשב מה שקורה שיש לי במחשב תוכנה מאד מאד יקרה שאי אפשר להשיג אותה באינטרנט השאלה שלי האם יש דרך לשמור את התוכנה ואח"כ להעתיק למחשב לאחר הפירמוט (אין לי את קובץ ההתקנה שלה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-