עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני משתמש בתוכנת ההמרות החינמית- Winff כבר זמן מה, והתחלתי לקבל הודעה ש- לא ניתן למצוא את ffplay. חיפשתי קצת ברחבי הגוגל, אבל כל זכר שהורדתי לffplay היה תיקייה עם כל מיני קבצים ללא קובץ התקנה של תוכנה. מישהו משהו?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by wooper,

אני מנסה להעתיק דרך המקלדת משפטים שעתקתי לפי ההגדרות זה CRTL+; והתוכנה לא מעתיקה כלום

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. יש באינטרנט חוברת של דפים בפורמט פלאש אני רוצה לשמור אותם במחשב במלוא האיכות מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by ishai82,

שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  5. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. התקנתי windows vista, ואת הגרסה החדשה של avg free, וכאשר אני מנסה לעדכן את avg, מהירות ההורדה היא איטית ביותר ולא ניתן לבצע עדכון. הבעיה לא הייתה לפני כן שהיה לי XP. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  7. *

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by crovei,

שלום. אני משתמש ב-FF כבר איזה שנתיים בערך, ואפעם כזה דבר לא קרה לי.. פתחתי את הדפדפן, ופתאום אני רואה שכל ה-bookmark toolbar שלי ריקה (אחרי זה בדקתי וראיתי שכל הבוקמארק'ס נמחקו). ופתאום גם ה-ForecastFox ביקש ממני להכניס מחדש את המידע על העיר והכל.. ואז ראיתי שגם כל הנתונים ב-Adblock והשינויים ב-All-in-one gestures נמחקו. כמו כן גם הת'ים שלי השתנה. בקיצור כל התוספות נשארו - אבל המידע ששונה בהם נמחק. זה ממש מעצבן כי היו לי המון בוקמארקס, ועכשיו יש לי גם המון תוספות להתקין מהתחלה. חשבתי שאולי זה בעיה ב-profile meneger, אבל שהפעלתי אותו ראיתי שיש שם רק פרופיל אחד, אז לא יכול להיות שזה השתנה או משהו.. מה שכן כל הסיסמאות והיסטוריה שלי נשארה.. קיצור ממש מוזר.. מישהו שמע על כזה ד…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. חבר'ה, זקוק אני לעזרתכם. יש תמיד כתבות בYNET או ב'וואלה', ולפעמים יש בהן קטע וידאו כזה של הכתבה. השאלה שלי, איך אפשר לשמור את הסרטונים האלה על המחשב, בתור קובץ של סרט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. היי, התקנתי את MP11+IE7 לפני כמה ימים, ומאז אני לא מצליח לראות סרטונים ברשת! בטוח שזה לא בעיית קודאקים, כי לפני ההתקנה עם MP10+IE6 היה תקין לחלוטין. האם אחרי ההתקנה של MP 11 צריך להתקין קודקים שוב? הוא אפילו לא עושה BUFFER !!! כשאני לוחץ על מקש PLAY!, כאילו לא מגיב בכלל. היש פתרון לבעייה? האם כדאי לחזור לMP10 (למרות שאני לא כ"כ רוצה... :-\) ? ואם כן, אז איך מסירים את ההתקנה של MP/IE מהמחשב? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. מה זה אומר 2 הפורטים האלו? זה מה שהתוכנה משתמשת בהם?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by gabi771,

איך אני מעיף את המסומן בתמונה ? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות ושום דבר לא הולך. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  14. שלום ניסיתי להוסיף כתוביות לצמיתות לסרט אבל כאשר פתחתי את הקובץ עם VisualDub מיד קיבלתי את השיאה הזו: [!] AVI: Variable bitrate (VBR) audio detected. VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 7146ms when attempting to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode. Full Processing mode is recommended to decompress or recompress the audio. (bitrate: 82.4 ± 6.7 kbps) [[/code הצלחתי להוסיף כתוביות לסרטים בעבר ללא כל בעיות יש דרך להוסיף לסרט הזה עם התוכנה הזו? במידה ולא גם תוכנה אחרת תעזור לי בין אם זו תוכנה לוינדוס או ללינוקס

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by POD,

אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yonit,

כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by ratzabi,

אני מנסה להתקין איזה משחק חדש אבל הוא טוען שאין לי את ה-DirectX המתאים, אז על הדיסק של המשחק יש DirectX אחד שכנראה הוא המתאים (DirectX 0 או משהו כזה), אבל כשאני מנסה להתקין אותו יוצאת לי הודעת שגיאה ובא רשום: An internal system error occurred Please refer to DXError.lon and DirectX.log in your windows folder to determine problem. ואז זה רושם לי שההתקנה נכשלה. רציתי לדעת מה הבעיה ומה לעשות, כי לי ההודעה הזאת לא אומרת הרבה. תודה מראש! עריכה:------------------------ חשבתי על זה שאולי ה-DirectX לא טוב, אז הורדתי אחד חדש מהאתר של מיקרוסופט, וכשאני מנסה להתקין אותו אז עוד לפני שמתחילה ההתקנה יוצאת לי הודעת שגיאה שבה רשום שהקובץ אינו חוקי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום אני רוצה ליצור מערכת הפעלה שתרוץ מזיכרו usb ההעדפה היא ל- ubuntu או windows vista אני רוצה שאני אוכל להתקין תוכנות על מערכת ההפעלה קראתי ברשת מספר מדריכים שאלתי 1. מניסיונכם מה הדרך הטובה ביותר? 2. במדריכם מצויין הגבלה על 2gb ועל מערכת קבצים של fat אני רוצה להריץ מ usb של 64GB האם יש דרך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי בעיה מאוד מעצבנת ב-BSPLAYER. הגדרתי את גודל הפונט של הכתוביות ל63, אך כמעט כל פעם שאני נכנס מחדש לנגן הגודל משתנה. לפעמים הוא עולה, לפעמים יורד ולעיתים ממש רחוקות נשאר ללא שינוי. זה קורה לי בכמה גירסאות שונות כך שזה לא בעיה בגירסה ספציפית. זה קורה לעוד מישהו? ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  21. הי יש לי XP והייתי רוצה להוסיף ווינדו 7 על אותו מחשב ואותו דיסק קשיח ..יש לי כרגע 2 מחיצות סטנדרט C D מחפש לינק למדריך איך עושים את זה כי אין לי מ ושג איפה להתחיל.. אשמח להכוונה תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by gargi,

נתקלתי בשגיאה שמשום מה לא נתקלתי בה בשום מחשב אחר לגבי ICQ5 כשאני מפעיל אותו הוא מעלה לי שגיאה של RUNTIME ERROR ++C ואני כבר חודשים מחפש את הפתרון העניין הוא שניסיתי להסיר ולהתקין כמה פעמים מכמה קובצי התקנה שונים בנוסף (לא בגלל זה אני לא כל כך נואש ) המחשב עבר פרמוט כמה פעמים בתקופה הזו (על ידי דיסקים שונים ששימשו להתקנת המערכת) אם תוכלו לענות לי ולהסביר לי לאו דוקא פיתרון - אלא לפחות הסבר ללמה זה קורה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי חברים עזרתם לי רבות לאחרונה עכשיו אני מנסה לכוון הדפסה של הדיסק עצמו ( הכוונה לחלק העגול) באמצעות הנרו שידפיס לי בידיוק על דפי מדבקות דיסק = כאלו שממוקמים בהם 2 מדבקות = באמצע דף A4 לא עשיתי את זה אף פעם - ולא מבין איך ביכלל להתחיל את המשימה הזו הידפסתי לניסיון על דף A4 רגיל - וזה ממש לא בכיוון ניראה לי משימה שכל ילד יכול לעשות.....אז What The Fuck ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. יש לי מספר קבצי התקנה, אין לי מושג איפה אני ממקם כל קובץ ומה עושים אנשים שיכולים לעזור בנושא מוזמנים להשאיר כאן הודעה או ליצור איתי קשר במסרים\איסי וכו... עריכה: לא משנה הסתדרתי (:

25. Started by yefet,

להורדה ftp://ftp2.jp.nero.com/nero6601.exe

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.