תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ושיפעלו שוב בווינדוס החדש הם לקראת הסוף אבל יש לי עוד כמה ימים ואני לא רוצה לחכות זה זז על 2KB אבל זה הכי מהר שמצאתי . כל קובץ כמעט 4 גיגה וזה מאוד חשוב ממש לא בא לי להוריד מחדש אני אשמח לעזרה תודה נ.ב יש לי צורב DVD ודיסקים מוכנים אז זה רק עניין האם הם יעבדו אחרי פורמט
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי סרט DVD והקובץ הראשי דפוק אז הוא לא פותח את התפריט הראשי ואני לא יכול לבחור כתוביות בעברית דרך הסרט עצמו אין לי גישה לזה לא עם power dvd 7 ולא עם VLC אני יודע שיש כתוביות בעברית בוודאות תודה למי שקרה/א את השאלא/ה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אנשים במסנג'ר אומרים לי שאני מנותק למרות שאני מחובר והמצב שלי הוא אונליין.. תודה לעוזרים מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
פשוט התוכנה שהגיע עם הכרטיס שקניתי מזמן לא תואמת לVISTA והיא לא עובדת .
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה עם Gmail, בכל פעם שאני נכנס לאתר, אני מקבל דף לבן ובו הודעת שגיאה : The page can't be displayed, לאחר מכן שאני הולך לסרגל הכתובת בדפדפן, בוחר שוב ב - Gmail, ואז האתר עולה, רק בניסיון השני. זה קורה בכל פעם, מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
הוא משמיע רק אודיו וזה מש מבאס.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
למישהו יש גרסה נורמלית של אימיול שיש בה את הכפתור מתחת לפורטים שקבעתי שפותח אותם בפיירפול? אני פשוט לא יודעת לעשות את הפתיחה ידנית. (מצורפת תמונה מתוך מדריך שבו יש גרסה כזו.) Shot at 2007-08-06 תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר קבצי ווידאו במחשב בפורמט avi שלא מוכנים להמחק, או להיות מועברים. שאני מנסה לבצע פעולות, כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש על ידי משתמש או תוכנה ( אתם יודעים, בלה בלה). ניסיתי להפטר מהם גם במצב בטוח, אך ללא הצלחה, ומדובר בלפחות 5 קבצי ווידאו שנמצאים אלי במחשב כבר כמעט שנה, ומהווים מטרד מבחינת הנפח שהם תופסים ( בכל זאת, יש לי רק 20 ג'יגה). תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות ב Yahoo Photos וראיתי שעוד מס' ימים ימחקו לי את כולן, הברירה היחידה היא להוריד את התמונות אלי למחשב אבל כל פעם רק תמונה אחת. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מס' גדול יותר של תמונות במקום כל פעם תמונה בודדת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
לאחר התקנת adobe acrobat 8 pro אפליקציות אופיס 2002 לא עובדות כראוי לדוגמא: בעיות הדפסה, לא ניתן לצרף קבצי GIF למצגת (לוקח המון זמן)
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
אז ככה מממש ממש ממש אין לי מושג איפה לשים את זה אבל החלטתי פה בכול מיקרה השאלה היא ככה קניתי דיסק של חצי גיגה ואז חשבתי שבתור מישו שמתעסק הרבה עם פוטושופ יכול להיות ממש ממש טוב אם יהיה לי אותו על הדיסק בדקתי ואיך שהוא יצא שהפוטושופ הוא 300 מגה +- אז רציתי לדעת אם אני מתקין אותו על הדיסק אם הוא יעבוד לי על כול מחשב שאני ישים אותו?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]