עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות".. וחפשתי תשובה בגוגל ואני רואה שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת אבל זה באנגלית (אני מבין ככה ככה אנגלית) וזה קצת בעיה... אז אם אתם יודעים אנגלית ותוכלו להגיד לי מה לעשות....

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  2. היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  3. Started by most,

היי, קניתי מסך תחת המותג KSP (מדיל של חבר שרצה להזדכות עליו ו KSP רצו לזכות אותו ב 350 ש"ח אז אני לקחתי) אם אינני טועה זהו מסך של חברת אינפיניטי לא הצלחתי דרך גוגל מישהו מכיר :s05:

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  4. שלום כולם, אני משתמש כבר די הרבה זמן בZoneAlarm Pro. אני קראתי בכמה מקומות שמחשיבים אותו להכי מוצלח,אבל הוא די מעצבן מבחינת החסימה האגרסיבית שלו וקצת נמאס לי מזה. הבנתי שגם Outpost אמור להיות לא רע,אז אני צריך חוות דעת של מישהו שהתנסה איתו,איך הוא: 1.מבחינת צריכת משאבים,חשוב לי מאוד שלא יתעלק לי על המערכת. 2.שלא חוסם יותר מדי,אני לא עובד כאן בשב"כ. 3.שלא יעשה בעיות עם הגדרת "חוקים" וכו'. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  5. יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  6. שלום רב לא יודע מה קרה למחשב שלי כשאני נכנם לאתרים או לפורומים עם אישור רישום, למשל לפורום HWzone אחרי כמה שעות של מנוחה מופיע לי היי אורח "הרשם או הכנס" למה מה ??? צריך סיבה לזה. למי יש הסבר, תודה.

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  7. Started by NIRHA,

חברים בכל מיני אתרים ששמתי לב שמסתיימים בכתובתם ב- aspx חלק מהאתר או כלולו לא ניפתח כלל..... מה יכולה להיות הבעיה ??? מישהו נתקל בזה ? זה ממש מעצבן..... תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  8. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש כמה תוכנות. 1. תוכנה שתגיד לי מה הטמפ' שבחלקי המחשב (אם אפשרות להגיד אם זה חם מידי או לא) 2. שתגיד לי איזה חומרה נמצא במחשב שלי, כולל זכרונות RAM. 3. שליטה על מהירויות המאווררים. 4. בדיקת תתקינות HD וכו'. תודה

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  9. תוכנה שתעבוד במחשב כמו הדיסקים שקונים מכניסים ויש סיםפור כלשהוא עם תמונות וקול ויש חיצים לעבור הבא וכך עד הסוף גם נגיד כל מיני אפשרויות כמו פנים כלשבם שיגידו דבר מה... לדוגמא: סיפור פסח ולוחצים על משה והוא אומר משהו קשרו...משהו בסגנון לא יודע איך להסביר

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  10. Started by itzikman,

אם אני מתקין directx 10 אז משחקים שהיו פועלים על directx 9 יעבדו לי פחות טוב? והאם directx 10 יאט לי תמחשב?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  11. עקרונית אני לא רוצה שהפוקוס יעבור אליו אף פעם לפעמים זה לא קוראף ולפעמים זה קורא בכל כיוון גרירה אני חייב עזרה זה משגע אותי, מותקן לי tab mix ו Drag and do

12. Started by Freaky Styley,

היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  13. אני סמן את המזיקים כדי לעשות FIX ואז אני מקבל: fix 1 selected items? this will permanently delete and/or repair what you selected, unless you make a backup. מה עושים? (הוא לא מוחק)

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  14. Started by coorva,

מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה

15. Started by snop,

שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  16. אז זהו יש לי את הפלאפון W850I והוא תומך בתמונות האלו בזמן שאתה שומע את השיר אז הוא מציג את התמונה.. יש לי כבר שיר אחד שהוא מצליח להציג את התמונה אבל משום מה שאני שם שירים אחרים שיש בהם גם תמונה הוא לא מזהה תתמונה והוא פשוט לא שם אותה.. כנראה בגלל שהתמונה נמצאת כביכול בתיקיה של האלבום ולא ברצועה עצמה... האם מישהו מכיר דרך שאני יוכל להכניס לרצועה עצמה את התמונה כך שהוא יראה לי את התמונה שאני שם את השיר? או שזה בכלל לא קשור ויש מישהו שמבין מה צריכים לעשות כדי שזה יראה את תמונת האלבום? לא משנה תודה בכול אופן.. הצלחתי כבר..(חיפשתי בפורום ומצאתי...) אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת איך אני מוציא את התמונה משם? איך אני מוציא את התמונה שנמצאת בתיקיה של האלבום לסתם תמונה?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by 3Dude932,

יש לי XP PRO עם SP1 וכשאני משתקין תוכנות מסוימות אני מקבל את ההודעה הבאה: מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  18. Started by Lioriiii,

שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by Shuli_,

אני יכול לשמוע מוזיקה בwindows media player ובדפדפן אינטרנט אני לא יכול לשמוע וכל הפונקציות ביו טיוב בגובה בסדר וגם הסאונד במחשב בסדר ורק באינטרנט כשאני מגביר את הוויליום של הרמקולים שומעים ממש חלש איך אני יכול לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  20. היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  21. Started by assaf990,

קיבלתי דיסק התקנה התקנתי את הדרייבר (יש קובץ Inf) אבל כשאני בא לבחור יצרן\דגם - הרשימה ריקה מדובר על קבצים cam1210.inf, SYS CAT ועוד ---עריכה--------------- מצאתי!!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME גירסה מלאה. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, סרקתי 2 מסמכים. ושמרתי אותם בקובץ סיומת PDF של לתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME פותח תוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME וגם פותח 2 מסמכים שסרקתי אותם. אני רוצה להפוך 2 מסמכים לאחד ברצף. כאילו אני רואה 2 מסמכים ברצף. עולה ויורד. ולשמור מסמך קובץ אחד בסיומת PDF. איך עושים? מיקי

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  23. Started by Orion1,

שלום, לאחרונה שידרגתי רכיבי תוכנה במחשב. התקנת SP2 לwindows ועדכון דרייבר המסך (fx5200, אם זה רלוונטי למישהו.). מאז התקנת אחד מהם (אני לא זוכר מי בא קודם, אך הם באו בתקופה די צפופה אחד אחרי השני, הכמה ימים האחרונים, אני לא יכול לראות 90% בערך מהסרטונים/סרטים שיש לי על המחשב.. יש אודיו, אבל במקום הוידאו אני מקבל רק ריבוע ירוק ומעצבן. להתקין מחדש קודקים? ניסיתי. להסיר את דרייבר מסך ולהתקין מחדש? ניסיתי. אפילו התקנתי מדייה פלייר 11 לראות אם הבעיה תפתר, והיא לא נפתרה. אם מישהו יודע על הבעיה, ויכול לעזור לי בפתרונה, אודה לו מאוד. בתודה, אור.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  24. Started by MidNighT RaceR,

ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש

25. Started by eladbu,

בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים