תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר לי לשאול אותכם כי הוא לא יכול להגיב בגלל הבעיה.. הבעיה שלו שהוא לא רואה תמונות ורואה את כל האתרים מוזר כזה (כי זה בלי תמונות).. הנה דוגמה - ככה הוא רואה את גיימר: http://eupload.be/files/7744/Upload-1d2y1c2.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי מצגת של פאור פוינט אני מעונין להפוך אותה לקובץ WORD חברים עזרה דחופה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עשיתי סקין שניקרא ICE BLUE וב"חזור דף אחורה" ו"התקדם דף אחד קדימה" אין תמונה בכלל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות אחת בעצמי\לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מצגת תמונות עם סרטים וקול ל- 10 דקות. באתי לשמור אותו ושהוא מתחיל לשמור הוא מגיע ל- 4% ועוצר אבל עדיין הדקות של Remaining עדיין ממשיכות לעבוד. נתתי למחשב לעבוד כל הלילה ועדיין היה תקוע ב- 4%. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ,למה זה לא שומר לי.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תיראו...נמחק לי הסיסמא לאייסיקיו ועכשיו אני לא יכולה להיכנס אליו אני בכלל לא זוכרת את הסיסמא. ;\ מישהו יוכל לעזור לי לפרוץ את הסיסמא? בבקשה, בבקשה, בבקשה? (:
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אם אני מתקין directx 10 אז משחקים שהיו פועלים על directx 9 יעבדו לי פחות טוב? והאם directx 10 יאט לי תמחשב?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי, הכותרת די מסבירה את עצמה. אני צריך קודקים טובים שמתאימים לויסטה (+תהיתי, בכל הנוגע לקודקים, מערכת ההפעלה משנה?)
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ניתן לראות לפי האייקונים העליוניים שהם מוסתרים חלקים על ידי שורת המשימות של windows. http://img211.imageshack.us/img211/4041/64139218cd1.png עשיתי שחזור למחשב אבל זה עדיין חזר. מה עושים? תודה, [br]פורסם בתאריך: 24.12.2007 בשעה 16:42:55 פתאום הסתדר אבל בטח יחזור.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת מה זה הסימן הזה ומה הקספרסקי רוצה ממני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
צצה לי פתאום משום מקום בעיה שכל הסרטים לא עובדים בנגנים שלי, רק עוד איכשהו בVLC וזהו. הבעיה היא שאני רוצה להשתמש באופציית הכתוביות של הנגנים ובVLC היא על הפנים. נסיתי להחליף נגנים שונים + קודקים והבעיה נמשכת- כל סרט שאני שם פשוט תוקע את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כנראה מחק 4GB שלמים של מידע (סרטים) מהדיסק הקשיח שלי האם יש דרך לשחזר אותם מבלי להוריד מחדש? בבקשה עזרו לי,אני באמת זקוק לפתרונות... :'(
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME גירסה מלאה. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, סרקתי 2 מסמכים. ושמרתי אותם בקובץ סיומת PDF של לתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME פותח תוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME וגם פותח 2 מסמכים שסרקתי אותם. אני רוצה להפוך 2 מסמכים לאחד ברצף. כאילו אני רואה 2 מסמכים ברצף. עולה ויורד. ולשמור מסמך קובץ אחד בסיומת PDF. איך עושים? מיקי
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום יש לי שירים בקובץ די וי די איך אני יכול להעביר את השירים לקובץ MP3? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...האימיילים פשוט לא נמחקים! לא משנה איך מנסים (אימיילים נכנסים)... הגרסא היא גירסא 6 ! תודה מראש, סטס.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שאני מנסה למחוק אותו דרך הוספה הסרה של תוכנות ווינדוס או מוחק אבל שאני מנסה להתקין גרסא יותר ישנה הוא נותן לי שגרסא יותר חדשה מותקנת ואין אפשרות למהשיך בהתקנת IE6 מישהו יכול לעזור לי בזה? מאיפה אני אמור למחוק את הקבצים כדי שלא יראה לי שיש קבצים מIE7.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי רכיבי תוכנה במחשב. התקנת SP2 לwindows ועדכון דרייבר המסך (fx5200, אם זה רלוונטי למישהו.). מאז התקנת אחד מהם (אני לא זוכר מי בא קודם, אך הם באו בתקופה די צפופה אחד אחרי השני, הכמה ימים האחרונים, אני לא יכול לראות 90% בערך מהסרטונים/סרטים שיש לי על המחשב.. יש אודיו, אבל במקום הוידאו אני מקבל רק ריבוע ירוק ומעצבן. להתקין מחדש קודקים? ניסיתי. להסיר את דרייבר מסך ולהתקין מחדש? ניסיתי. אפילו התקנתי מדייה פלייר 11 לראות אם הבעיה תפתר, והיא לא נפתרה. אם מישהו יודע על הבעיה, ויכול לעזור לי בפתרונה, אודה לו מאוד. בתודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-