תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנדה פלאטינום 2005 שאני מנסה להתקין את TruPrevent הוא לא מאפשר כניראה ששני התוכנות לא יכולות לרוץ במקביל כי הוא מבקש להסיר את אחת מהן איזו מבין שני התוכנות עדיפה בסיכול כללי וניקיון
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי avant browser...ברגע שאני מקיש על אות מסויימת בשורת כתובת הוא משלים לי כתובת נגיד אני כותב n הוא משלים ana.co.il זה קורה גם עם האקספלורר הרגיל...איך מעיפים את זה??? תודה=]
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאפשר לבנות איתה אתרים. פעם נתקלתי בתוכנה ממש טובה שנותן לך עיצובים, הרבה אפשריות ויחד עם זאת מאוד פשוטה. מישהו מכיר תוכנה בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי שירים בקובץ די וי די איך אני יכול להעביר את השירים לקובץ MP3? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE, והתקנתי את ה-DREAMSCENE שהגיע בעידכונים. עכשיו יש וידואים שעובדים, וזה ממש יפה, אך יש כמה (אפילו כאלה מה-CONTENT PACK של MICROSOFT) שפשוט יש מסך שחור כרקע אך הוידאו לא פועל.. מישהו מכיר את הבעיה? שמע על פיתרון? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי אלבום עם שירים, וכל שיר מבוצע ע"י אומן אחר. הביעה היא שכשאני מזין את פרטי האומן, האייטיונס מציג כל שיר כאלבום בפני עצמו (ב COVERFLOW) למרות שיש לכולם את אותו ARTWORK ובכל שיר כתוב שזה שיר מס' X מתוך Y. כשאני מוחק את פרטי האומן, (כלומר UNKNOWN ARTIST) זה מופיע בתור אלבום אחד. יש למישהו מושג איך אני יכול לגרום לו להציג את כל השירים כאלבום אחד עם פרטי האומן?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום היה לי את התוכנה ומחקתי אותה כי רציתי לנסות תוכנה אחרת ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה אני לוחץ על קובץ הsetup והוא לא מריץ אותו...מה אפשר לעשות? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
אממ אם יש לי סיסמא והיא שמורה בקוקיז אבל שחכתי ואין דרך לשחזר סיסמא .. :'( איך אני יודע את הסיסמא?יש דרך לדעת מה הסיסמא מאחורי הכוכבית ?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
עשיתי סקין שניקרא ICE BLUE וב"חזור דף אחורה" ו"התקדם דף אחד קדימה" אין תמונה בכלל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות אחת בעצמי\לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
תיראו...נמחק לי הסיסמא לאייסיקיו ועכשיו אני לא יכולה להיכנס אליו אני בכלל לא זוכרת את הסיסמא. ;\ מישהו יוכל לעזור לי לפרוץ את הסיסמא? בבקשה, בבקשה, בבקשה? (:
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה ליצר דשא במקס באמצעות FUR אבל כול פעם שאני רוצה לישם אותו על המשטח שעליו הוא אמור לבוא הוא יוצא לי ענק במידה ואני מקטין הוא לא יוצא במידה ואני מגדיל הוא יוצא משהו מוזר כזה לא ממש מובן מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה זאת כמו שצריך?תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
המחשב ניהיה איטי פתאום ולוקח לו שנה לעלות אחרי שמופיע הלוגו של ה XP יש כזה מסך שחור כמה דקות ורק אז הוא עולה, ושהוא נכנס לווינדווז הוא ניהיה איטי מאוד ומופיע כזה ציור של דיסק ליד הסימן של העכבר משהו מוזר כזה. וכל זה קרה ברגע זה לא היה לפני כן
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אם כן אפשרי, איך אני עושה זאת? צריך כרטיס מיוחד ? או שאפשר דרך מודם של ה56K???
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 6.2 באנגלית וכל פעם אחרי שאני שולח הודעה השפה קופצת לי בחזרה לאנגלית. ניסיתי בפונטים אבל שם זה מוגדר על עברית. אגב לא הייתה לי את הבעיה הזו עם אותה הגירסה בעברית. יש לי XP PRO באנגלית.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות ב Yahoo Photos וראיתי שעוד מס' ימים ימחקו לי את כולן, הברירה היחידה היא להוריד את התמונות אלי למחשב אבל כל פעם רק תמונה אחת. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מס' גדול יותר של תמונות במקום כל פעם תמונה בודדת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-