תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Winamp 2.79 is out! Improvements : upgraded unzip/decompress support to zlib 1.1.4, for big security fix improved multiple instance detection code/opening many files from explorer issues winamp agent tooltip improvement updates to MIDI support, disk writing support, WAV file support (PP) fix to id3v2+unicode support (rOn)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש את התוכנה המהירה ביותר להורדות בסגנון קאזה.. (לא אוהב את קאזה בגלל כל התוספות הנלוות איתה..) בבקשה לא לומר לי Eדונקי או BEARSHARE.. ניסיתי אותן.. לא משהו. (גם EDONKEY עם בוט) תודה.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
נכנסתי למחשב ... הפעלתי את האיסיקיו... וקיבלתי הודעה עם קישור לאתר http://security1.ch.vu ושמה אומרים לי שהמחשב שלי בחקירה .. וחשבתי שזה שטויות ופתאום אני רואה בחלון קטן באתר את כל תוכן הדיסק קשיח שלי ... ואז זה מוביל אותי לאתר שאומר לי כדי להפסיק להיות בחקירה תקנה את המוצר הבאה ...... מההההההההההההה קורההההההההההההה פההההההההההה???????? וביקשתי מחבר להיכנס לאתר ואצלו זה לא עולה ? יש קשר????? תודה.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמבטלת את שליחת המידע מהמודם ? וכך אולי המהירות תשתפר? :idea:
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את תוככנת אינטרנט הוא מעלה לי http://web.icq.com/today/0,,463-65658,00.html?icquin=141395881&icqsl=1160&icqc=65658 גם שאני משנה ב-TOOLS הוא חוזר לסורו בהפעלת המחשב הבאה בודאי יש ב-ICQ אפשרות להוריד
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחים, אני צריך דחוף תוכנה להורדת אתר שלם... :bash: נא עיזרו לי (ההנאה מובטחת) :blah: :anim-jjd:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמעט כל גלישה לפורום הזה גורמת להודעת שגיאה בדפדפן , מה שגורם לסגירת הדפדפן. יצויין שאני נכנס כל יום לעשרות אתרים ולא ניתקלתי בתופעה דומה באף אתר. במקרה של הודעת שגיאה אני מבצע ניקוי של כל קבצי הגלישה (Cookies וכדומה ) ואז אני מצליח להכנס לאתר. האם מישהו ניתקל או שמע על תופעה דומה או יש לו רעיון לפתרון התופעה ?. אני גולש עם תוכנת הפעלה WIN2000SP1. תודה מראש על התגובה. lopp
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
1.צריך המלצה לתוכנות לעריכת וידאו 2.למישהו יש ניסיון בהקלטה ממצלמה דיגיטלית למחשב וההפך?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
בדקתי את המחשב עם SANDRA והתוצאות הראו שהביוס שלי בגרסה שונה מאשר היא מופיעה באיתחול מי צודק?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אני קורא חומר מסויים באנגלית ללימודים ואני לא מבין חלק די גדול מהמילים שם.יש לי בבילון שמוכן לתרגם עשירית מהמילים וברובן הוא לא רוצה לתרגם ואומר שהוא רוצה שאני יקנה את התוכנה.את מה שהוא מתרגם הוא מתרגם טוב.מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אחרת דומה ? תודה מראש demulti
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אקווה מאוד שתעזרו לי אני מחפש תוכנה טובה למשחק הצ'אנס של מפעל הפיס הורדתי תוכנה מGEOCITIES ושמה "צ'אנס תתחיל להרוויח" (נדמה לי) גירסה 2.80 ופתאום לאחר כמה הפעלות הוא כותב לי שזמני תם וצריך לרכוש את התוכנה המלאה לכן בקשתי או קראק לזה, או תוכנה אחרת לצ'אנס של מפעל הפיס הרבה והמון תודה אם תעזור לי ביי ביי ברוך
-
- 0 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
-
האתר הזה הוא חוקי מהבחינה הזו שאין בו תוכנות לא חוקיות, ותוכנה כמו שאני מחפש - פריצת הסיסמא של מסמך וורד, היא כנראה לא חוקית. פעם לרוטר היו תוכנות קטנות ונחמדות לכל השטויות הקטנות האלו והיום כבר לא, את "מאגר התוכנות המובחר" שלו הוא החליף בקישור ל-tucows... וחוץ מזה, זהו (hwzone) האתר הראשון מזה הרבה מאוד זמן בו אני גולש כמה פעמים ביום, וזה אומר הכל, כי אתר שאתה סומך עליו ורץ אליו דבר ראשון כשאתה רוצה לקרוא משהו מעניין או כשיש לך תקלה, שווה הרבה.
-
יש לי קובץ וורד שסגרתי לפני כמה שנים וסיסמא וכמובן היום אינני זוכר אותה, האם יש דרך לפרוץ אותה? כמדומני מזמן הייתה אצל רוטר איזו תוכנה כזו, אבל היום הוא כבר חוקי ושות', אז...
-
מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-