תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מאז שפירמטתי את המחשב, יש לי בעיה עם המיקרופון - המחשב בקושי "קולט" את הסאונד מהמיקרופון, ז"א אני ממש צריך לצעוק (יותר נכון לצרוח :-X) כדי שישמעו אותי. יש לי לוח אם ASUS M2N-E (דרייברים של SOUNDMAX), אז ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים כדי לסדר את הבעיה. כל פעם שאני מתקין אותם מחדש, המחשב כאילו לא מזהה את המיקרופון אבל שומעים ברמקולים את כל מה שאני אומר, ואי אפשר לשהתיק את זה (בגלל שהמחשב לא מזהה את המיקרופון מחובר), אבל אחרי שאני נכנס לאפשרויות מתקדמות של המיקרופון ומסמן ב-V את "מיקרופון לוח קדמי" (המיקרופון שלי מחובר לכניסה הקדמית) הבעיה מסתדרת ושומעים אותי מצוין. הבעיה היא שאחרי שאני עושה ריסטרט למחשב הבעיה חוזרת ובקושי שומעים משהו מהמיקרופון.. יש למישהו מושג מה הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב אז ככה, אני משתמש בתוכנה virtual dj לצורך מיקסוסים וכאלה. החלטתי להתקין עוד כרטיס קול ואת שני הכרטיסים שיש לי חיברתי למיקסר (ל-2 ערוצים נפרדים מן הסתם) אך שאני מנסה לשמוע כל ערוץ על פאנל אחר של התוכנה אני לא מצליח ובעצם יכול לשמוע הכל רק על ערוץ אחד. כיוונתי בתוכנה 2 כרטיסי קול ומיקסר כדי שידע שאני עובד על שני כרטיסי קול שונים העוברים דרך מיקסר אך לא התבצע שום שינוי ועדיין אני לא מצליח להפריד בין הערוצים לפאנל (desk) מסוים ושומעים הכל על אותו ערוץ. אם מישהו השתמש איי פעם בתוכנה (שהיא מעולה למי שחובב מוזיקה) ויודע על מה אני מדבר בבקשה את עזרתכם. אני כבר מזיע מול המחשב (והמיקסר) ולא מוצא סיבה הגיונית למה אחרי ההגדרות הנכונות עדיין זה אינו פועל. תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מתעניינת בלימודי תקשורת חזותית, ראיתי באתר של HIT שיש להם מסלול תואר ראשון בתקשורת חזותית אבל תהליך הקבלה הוא ארוך והייתי רוצה להרשם ללימודים כבר בשנה הקרובה. מישהו יודע אם לקורס עיצוב גרפי יש גם תנאי קבלה? האם כדאי "להתפשר" וללמוד לימודי תעודה? האם יש ביקוש בשוק לתקשורת חזותית? מהו השכר הממוצע? אשמח לקבל המלצות על הלימודים ועל תחום העיצוב.
-
האם קיימת אפשרות להגדיר שיוריד בצורה אוטומטית את כל קבצי הXPI לפי ההרחבות שמותרנות אצלי כמו שלמשל יש ב MR TECH LOCAL INSTALL את האפשרות AUTO ARCHIVE(רק שזו פועלת רק מהרגע שהפעלת אותה (מן הסתם )) אני מחפש משהו שעובד גם אחורה...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המרתי קובץ בתוכנה ועכשיו אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ. איך אני מוצא אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מעוניין למחוק כמה url-ים ישנים ב firefox3. אני פותח את שורת הכתובות ולוחץ על ה url המסומן delאו shift + del. ע"פ מה שקראתי באינטרנט זה אמור להמחק, א בל כשאני סוגר ופותח את שורת הכתובות ה-url המחוק מופיע שוב. למשהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחבר דונגל שמצד אחד מתחבר ל- USB של מחשב ומצד שני יש לו כניסת קומפוזיט וידיאו רציתי להשתמש בדונגל בשביל להמיר קלטות וידיאו ישנות לקבצים בגלל שאני משתמש ב- SONY VEGAS לביצוע עריכות החלטתי להשתמש בה בשביל לבצע את הלכידה לחצתי על CAPTURE בחרתי ב- DV ואז הופיע חלון הלכידה. בחרתי את התקן הלכידה מהרשימה ואז בשורת הסטטוס הופיע device not found מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אקספלורר שבע ועשיתי שיהיו לי כמה הומפייג'ים בטאבים שונים איך אני עושה שבלחיצה אחת הוא יפתח לי כמה טאבים במועדפים, כמו דפי הבית?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי מושג למה זה קרה. אני כותב כתובת כלשהי לוחץ אנטר ולא קורה כלום. מה שיותר מוזר, אתר הבית שלי זה מנוע החיפוש של גוגל.. שאני כותב שם משהו לחפש.. זה כן עובד.. רק שאני משתמש בשורת הכתובת של הדפדפן זה לא עובד.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את Google Desktop ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את היומן שבו לא מקושר דרך האינטרנט ככה שאני לא יצטרך כול פעם לפתוח את האינטרנט ולעדכן אותו שאני יוכל פשוט דרך Google Desktop תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי אופיס בעיברית ויש לי פתאום משהו מוזר אני לא יכול לקבוע פגישות כאילו נעול מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם אני צריך עזרה קטנה. הכני מיקס פשוט (מאוד). אבל משום מה את השיר השני (זה שלמטה) לא שומעים. אני חושב שהתבלבלתי קצת בקטע של השתלבות של הביט של שניהם (הסמן הכתום הזה). הבעיה נעלמה (לא יוד איך) אבל עדיין אני ישמח אם מישהו שמבין בתוכנה יענה לי על כמה שאלות בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מפעיל סרטים מסוימים (לא HD) על הBsplayer ו Media classic הסרט עובד בפריימים איטיים זאת אומרת כאילו הילוך איטי אך רק בכמה סרטים מסויימים . כאשר אני מפעיל את הסרט בתוכנה של NERO , SHOWTIME הסרט עובד חלק אין לי את הבעיה הנ"ל בסרטי HD מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד. לפני שבוע בערך התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP , יחד עם ווינדוס XP בא IE , גרסא 6 אם אני לא טועה. מאז שהIE הותקן על המחשב שלי , כשאני לוחץ על כפתור ימיני או על כפתור CTRL ( למשל Ctrl +V) התוכנה פשוט לא מגיבה , פשוט לא. זה סיוט לעבוד בצורה כזאת :'( מישהו מזוהה עם הבעיה ויודע מה גורם לבעיה וכיצד לפתור אותה? אם אין ברירה אני אתקין מחדש . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא שאלה דבילית אבל לאחר פירסום בbetanews בחדשות שלהם על תוכנת VOIP חדשה {שבמקרה :-\ באה עם 1 דולר בחינם לשיחות רגילות IPTV וכו } החלטתי לנסות אותה ובאמת הצלחתי להתקשר לסלולארי שלי וגם לבית אבל אני לא שמעתי שום דיבורים אלה רק צליל חיבור ולאחר מספר שניות ניתוק : בבקשה מישהו יכול לנסות אולי הבעיה רק אצלי . אגב אם היא עובדת באמת { ולא חרטה כי אין שום דבר בחינם } זה הולך לחסוך והמון נוסחה פשוטה __פרסומות חסרות תועלת =שיחות IPTV וכו האומנם ? הנה הפרסום http://www.betanews.com/article/Lycos_Launches_VoIP_MP3_Offering/1143478544 הנה דף הבית http://www.globe7.com/ הקידומת לפלאפון בארץ {לכול פלאפון היא 9725 אחרי 5 צריך להניח את הספרה של המפעיל שלכם אורנגד…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
22/03/07: All your tokens are belong to us! posted by: Christian Lindstrøm permalink So, now all tokens have expired for this round. If you have just invited friends, don't worry, their invitations will still be valid. We are moving into next phase in which we will have a nifty invitation feature in the client, so you can shoot off invitations while enjoying full screen TV happiness. And as for all you who have been waiting for more tokens, your patience will be rewarded ) ההזמנות יהיו מתוך התוכנה עכשיו - נחכה לשדרוג חבל ובסוף לא קיבלתי אפילו הזמנה אחת מצד שני הם התחייבו שכל מי שנרשם לביטא עד הסגירה לפני יומיים יקבל הזמנה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שכל יום בערב תגבה לי את החומר שיש לי אני צריך שיהיה גיבוי ראשון מלא ובגיבוי השני יהיו רק את הקבצים שהשתנו מהגיבוי המלא אני צריך גיבוי רק של שלושה ימים כרגע אני עובד עם COBIAN, כעקרון יש לה את האופציות האלו, אלא שיש לה כמה בעיות 1.בפועל היא לא מגבילה את מספר הגיבויים, לכן יש לי טונות גיבויים ואין לי מקום בשביל זה. 2.בכל גיבוי היא יוצרת את כל התקיות גם אם אין בהם קבצים שהשתנו דבר שמעמיס לי על המחשב. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא תוכנה שתפתור לי את הבעיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב כשאני כימעט מסיים את ההתקנה הוא נותן לי ההודעת השגיאה הזאת - devise setup error 25009.........contact your support personaL ניסיתי להתקין כמה גירסאות אבל שום דבר לא עובד לי....... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הערך HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger כותבים REGEDIT בRUN ואז מנתבים עד לתקיה MSNMessenger ואז עושים עליה חץ ימני ואז EXPORT ואז שומרים אותו זה כמה קילובייט ואז מעלים לפורום..
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-