עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה אתם אומרים? היה נורטון וזה היה חרא.. כבד ולא עושה כלום. אני מחפש אחד חדש. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by Domovoi,

אני מוריד משהו מסוים (חוקי) בהתחלה זה הוריד על מהירות של 185 KB\S עכשיו זה מוריד על 6 KB\S למה?!?! ומה זה PEERS? גם כן ההורדה בצבע אדום מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. יש לי כמה תוכנות בזון אלארם שנתתי להם גישה חופשית לאינטרנט ולהתנהג כסרבר כי חשבתי שהם חלק מחבילת הווינדווס. כדי להיות בטוח ורגוע אני מעדיף לשאול אתכם. התוכנות הם: Application Laayer Gateway Service Generic Host Process for Win32 Services ואחד שקיבל רק גישה לאינטרנט: Spooler SubSystem App התוכנות האלו ביקשו גישה ישר לאחר התקנת הפירוול ולכן קיבלו אישור ממני. מקווה שתבדקו ותוכלו לאמר לי מה זה כל אחת מהתוכנות והאם היא ראויה לגישה לאינטרנט ו/או להתנהג כסרבר.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. Started by pC gUy,

I am looking for a program,that shows my temperature in the pc

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by ^alon^,

יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון

7. השתמשתי קצת במדיה מונקי(MEDIAMONKEY) וזאת הייתה יכולה להיות תוכנה טובה אילולי היו לה בעיות בסריקה של המוזיקה(מסיבה כלשהיא התוכנה אף פעם לא סיימה לסרוק עד הסוף את כל התיקיות).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by My_Name,

אתמול, התקנית את התוכנה והפעלתי איחוי בו זמנית לכל שלושת הכוננים שלי. המחשב נתקע קצת אז עזבתי אותו והבאתי לתוכנה לעשות את העבודה שלה.שחזרתי הוא היה ממש תקוע אבל התוכנה כבר סיימה את כל שלושת האיחוים אז עשיתי הפעלה מחדש והופיעה לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב שגיאה חמורה. מאז, המחשב נתקע בלי סוף בתוכנות מסוימות, וגם בפעולות פשוטות (כמו למשל עבודה עם הרבה חלונות פתוחים וביצוע של החלפת שם לתיקיה, יצירת תיקייה ועוד). הפעלת את הסריקות שוב (אחת אחת הפעם), השתמשתי באחוי של וינדוס וגם ב-Auslogics Disk Defrag . והמחשב עדיין נתקע הרבה פעמים (מה שבחיים לא קרה לי - המחשב חדש). מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. שלום, התקנתי את כול הדברים שלי בכונן C ועכשיו הוא מפוצץ עד הסוף ונמחשב גם לא זז ועושה בעיות רציתי לדעת אם יש דרך להעביר את כול מה שמותקן על C לכונן D בלי למחוק ולהתקין מחדש..כולל אימיול.. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 16.7k צפיות
  10. שלום בעיה שהתחילה לי היום, כל פעם שאני לוחץ בעכבר על לחצן ימני הוא עושה Mute לצלילים במחשב ב-Volume של המחשב הוא עושה mute ועוד לחיצה מבטלת את זה, עשכיו אני לא רוצה את זה!$@I! זה נורא מעצבן... יש לי עכשיו Teac ox100 ראיתי באחד הדיונים שהיה מומלץ להוריד את ה-Microsoft Mouse התוכנה, אבל היא לא עובדת למשהו יש רעיון איך לתקן? לא מצאתי דרייברים של העכבר באינטרנט...

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  11. לפני יומיים עשיתי סריקה לכל המחשב עם אנטי וירוס של קספרסקי. מאז המסנגר לא מצליח להתחבר... היה לי מסנג'ר 8, הסרתי אותו והתקנתי 7ץ5 ועדיין כלום לא עוזר.... הרצתי פה חיפוש בפורום ומצאתי שמישהו היה לו גם תבעיה ואחרי שהוא הוריד את הרמת אבטחה של האנטי וירוס זה עזר לו.. ניסיתי גם וכלוםםםםםםם מה עושים? בבקשה תצילו אותי!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by itay8zilka,

שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רוב הפורומים וחלק מאתרי הרטיו לא עובדים לי בפיירפוקס האתר עצמו עובד אבל כל פעם שאני רושם סיסמא ושם משתמש נכונים ומנסה להתחבר הוא חוזר לי למסך שבוא אני צריך לשים את הססמא... בIE הכל תקין וטוב מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  15. היי חברים, אני רוצה לשתף לוח שנה בין שני מחשבים בעלי offcie outlook 2007 אבל הבנתי שצריך חשבון exchange של מיקרוסופט או משהו כזה שהוא בדרך כלל של עסקים האם מישהו מכיר דרך איך כן לשתף אבל עם חשבון רגיל של POP? אשמח לעזרה, מורן[br]פורסם בתאריך: 03-06-2009, 16:50:02 אף אחד לא יודע? או שאין אפשרות כזו?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  16. יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ohad-a,

שלום אני מבקש את עזרתכם בשחזור עבודתי. שמרתי בטעות קובץ וורד שלי באותו שם על קובץ אחר, אני מנסה לשחזר את הגרסה הקודמת של הקובץ שעליו נשמר בטעות הקובץ החדש. תקוותי היא שמישהו מהמומחים פה בטכנולוגיות מידע יוכל לסייע לי. בתודה אוהד סטודנט נואש בחיפוש אחר הסכומים שלו

• 2 תגובות
    • 16.2k צפיות
  18. Started by שבע-שנים,

שלום, איך אני גורם לfoobar שלי להיראות כמו בתמונה הבאה?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by bmw5,

התחלתי לילמוד בכוחות עצמי בניית באנרים פירסומות מצגות וחולי... (זה כסף טוב ) http://img108.imageshack.us/my.php?image=movie2qq9.swf מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by EITANPP0,

זה המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-94D65A43A3 User Name Administrator Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Award (11/07/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA G72 Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (172010341) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage IDE Contr…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by menihen16,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה.... יש לי אינטרנט של HOT עם מודם של מוטורולה...מחובר ישיר למחשב...מתקשר בעזרת חייגן מערכת הפעלה ויסטה 64 אנגלית אולטימט... לפני שהחברה של jDownloader שיפרו את הממשק הכל עבד טוב... הפעלתי לו סקריפט כזה.. rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" [username][[password] והכל עבד חלק...עכשיו אני לא מצליח....אפשר עזרה??.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מה המצב אנשים יש לי בעיה קטנה בoutlook 2007 כאשר אני שולח מייל ומנסה להוסיף קובץ למייל אז נפתח לי החלון שאני צריך לבחור את הקובץ שאני רוצה להוסיף ואז יש לי למעלה בחלון איפה שרשום my ducuments את החץ (כדי לראות עוד תיקיות) (מצורפת תמונה) כאשר אני לוחץ על החץ נפתח לי חלון "מאתחל תיקיות" אחרי כמה דקות התהליך מסיים ואז אני רואה את כל התיקיות שיש.. למה זה קורה? לא היתה את הבעיה מקודם זה התחיל פתאום ניסיתי להסיר ולהתקין את ה OUTLOOK לא עזר..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.