תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התעקתי(COPY) קטע מהאינטרנט לWORD ועכשיו הכול יצה הפוך מישהוא יודע אך מסדרים את זה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה צריך עידכון של הכרטיס מסך GEFORCE 2 MX דחוף הדרייבר הכי הכי חדש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן יש לי שאלה... האם יש אפשרות לחלק קובץ של סרט ל-2 חלקים בלי כיווץ? ואם כן אז איך? ועוד דבר אמרו לי שיש תוכנה שיכולה לגזור את הסוף(כל מי שעה את הסרט וכו....) איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !!! איך מחברים בין קטעי סרטים לסרט אחד ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי טוב שיש עבור כרטיס GEFORCE4 TI4400?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לצריבת DVD עבור צורב שלא קורא DVD?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני נמצא בחדר כלשהו אני מקבל כל כמה דקות פרסומות שאנשים שולחים לי (אם זה לחדר או לאתר...) וזה יכול מאד לעצבן אם אני למשל עוזב את המחשב וחוזר לגלות ערימות של הודעות תפלות ומעצבנות... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהי אפשרות בהגדרות או סקריפט כלשהו כדי שלא לקבל את הודעות מאנשים... אני מניח שאני יכול להכנס במצב invisible אבל האם המצב הזה משאיר אותי פעיל לכל הפונקציות האחרות חוץ מקבלת הודעות?? (שליחת הודעות וקבלת\שליחת קבצים??) ??? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד את הדמואים האלה שמראים כמה fps המחשב מוציא בכל אחד מהדמואים? כמו Q3, Aquanox,וכו'?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ניגש בקצרה לעניין יש לי הרדיסק של 60 ג'יגה שעליו מותקן כמובן ה Windows והפורמט של הכונן הוא NTFS עכשיו אני רוצה לשנות אותו מבלי לפגוע בתכולת הכונן ל FAT32 כמובן.. אפשר הדרכה?
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה pctvpro של punnacle. כמו בכל כרטיס טלויזיה רגיל, יש באפשרותי לבצע capture זאת אומרת להקליט תוכניות מ TV או VCR לדיסק הקשיח. הבעיה היחידה היא שהקובץ הוא ענק!!! האם יש אפשרות מסוימת לגרום לכך שהקובץ יהיה קטן יותר (לא משנה באיזה FORMAT)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
התייאשתי מלמצוא אנטי וירוס לדוס בלי חיבור לאינטרנט , אז לקחתי את ההרדיסק לחבר וסרקנו אותו עם נורטון 2002 מעודכן וזה לא מצא אף וירוס ... ??? ??? והמחשב עדיין מתריע על וירוס כל פעם שאני מריץ אותו , האנטי וירוס הוא Pc chilling של Trend chip אני בכלל לא ידעתי שהוא מותקן .... יכול להיות שיש לי BOOT VIRUS :'( :'( ואם כן איך אפשר להסיר אותו ? יש לי לוח אם ASUS CUV4X ....
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
גראת האופיס החדש מתהדרת בשם הקוד NGO (Next Generation Office), נראית טוב? תשפטו בעצמכם: http://www.ibelite.com/images/ONG_1.jpg http://www.ibelite.com/images/ONG_2.jpg http://www.ibelite.com/images/ONG_3.jpg
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תוכנה מדהימה אבל כל כך מתוסבכת לי.... אני עובדת על מק אבל למיטב ידיעתי התוכנה פועלת גם על פי.סי לא מצליחה להתמצא מחפשת עזרה >
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שטח המסך שלי(רזולוציה) הוא 600*800.בכל האתרים הגודל מתאים לאתר עצמו. הבעייה שלי היא עם האתר הזה,כלומר בפורום,הגודל המתאים הוא 1024*768.אני בדר"כ עובד עם מספר מסכים , האם יש אפשרות לשנות את הרזולוציה לפי אתרים?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
בשבועיים האחרונים אני לא מצליח לפתוח יותר מישום אחד בגלישה כאשר המחשב נידרש לפתוח קישור ללינק או להוריד דאר כאשר אני גולש הדפדפן ניסגר התקנתי שוב את האקס פי (עידכון) ואפילו התקנת ניטסקייפ במקום אקספלורר לא עזר מה עושים אני משתדל להימנע מפירמוט.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי קובץ זיפ שאני לא זוכר את הסיסמא שלו, יש איזו תוכנה יכולה לפתוח אותו בלי סיסמא?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לקרובת משפחה שלי(199ש"ח) את התוכנה"יש לי סוד"- בהוצאת מרכז לטכנולוגיה חינוכית,במחשב שלה מותקן WIN XP PRO .כשמכניסים את דיסק המשחק מתקבלת הודעה שמערכת ההפעלה אינה מתאימה ונזרקים החוצה מהתוכנה. איך אני יכול להריץ את התוכנה ולשמח את הילדה הקטנה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע האנטי ווירוס מתריע עליו כווירוס? הקובץ הנ"ל נצמד לכל קבצי ה-MP3 ? האם זה בעיה? וכיצד ניתן להפתר מזה?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש למשיהו מדריך או שהוא יכול להדריך אותי להכנת רדיו בתוכנה WINAMP תודה זה המספר של האיסיקיו שלי 101502332 תודה
-
בצד שמאל יש תוכנה שמראה את הטמפטורה רציתי דעת איזה תוכנה זו
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איך קוראים לזה בכלל ??? כפתור?? למה ICQ הכניסו את זה בכלל ? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-