עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BandiT,

שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה

3. Started by Matrix^Tank,

טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. הוא אומר לי שצריך להתקין Office וכבר יש לי במחשב והוא לא נותן לי להכנס לאינטרנט(Explorer)... וזה קרה בדיוק אחרי שמחקתי Norton anti virus 2003 והתקנתי KAV

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003255564&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yarivot26,

לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  7. שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by omri_ro,

אני משתמש בVLC למטרות PREVIEW של קבצי ווידאו בEMULE ובגרסה החדשה כל קובץ AVI(זמני) שהוא פותח הוא הוא נותן הדעה: "THIS AVI FILE IS BROKEN, SEEKING NOT WORK PROPERLY..." לא מצאתי איפה ניתן לבטל את האופציה הזו(של בדיקת הקובץ לפני הרצתו), מי שיודע בבקשה לידע אותי

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by pizzaguy,

שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by koko0,

יש לי דיסק און קי שאני משתמש בו על הרבה מחשבים והוא נדבק בווירוסים די הרבה... הבעיה העיקרית היא שהוא bootable לכן אי אפשר להצפין את כולו... יש דרך לחסום כתיבה על דיסק און קי?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by yanivu,

היי, האם יש פה מישהו שמבין מדוע ה ITUNES לא מושך שמות שירים מהדיסק המקורי עצמו? ב WMP השמות כן מופיעים. ניסיתי ב ITUNES ללחוץ GET TRACK NAMES וזה לא עובד (הוא מציע לי להכניס את זה ידני ולפרסם את זה אם אני רוצה - אבל זה דיסק מקורי חבל על הזמן והטרחה) צירפתי פה דוגמא ל CD זה קורה בהמון דיסקים. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by J S Bach,

נמחק כיוון שנפתר

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום רב. בזמן האחרון הופיעה תופעה מציקה מאוד בOutlook שלי. כול ההודעות שאני מקבל נכנסות לדואר זבל או שהן לא מתקבלות. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא. סוג: Outlook 2007 Hebrew תודה מראש אורי.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by emailaya,

היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  17. הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  18. Started by alex125,

יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  19. Started by bykeking,

הורדתי את גירסת הניסיון לחודשיים וכשהתחלתי לעבוד שינתי שם את הטקסטורה של הפיינטבראש לפרחים כאלו, ועכשיו אני לא יכול לשנות את זה למברשת רגילה, רק טקסטורות אחרות... בבקשה תעזרו! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. עד עכשיו השתמשתי ב-nod32 ורציתי לנסות את bitdefender כי אומרים שהוא טוב כל מני מקומות. שמתי לב שהמחשב והאינטרנט נהיו איטיים פתאום. אני לא יודע אם זה וירוס או adware כי סרקתי עם bitdefender, adaware ו-spybot וזה לא מצא כלום. אז רציתי לשאול: האם אתם משתמשים\השתמשתם בbitdefender והמחשב נהיה איטי ועמוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. אם יש לי סרט על המחשב וגם את הכתוביות שלו... אני רוצה לצרוב אותו בפורמט VCD כדי לראות אותו ב- DVD אז איך אני מלביש על הסרט את הכתוביות? אה ובכלל באיזה פורמט הכי כדאי לצרוב אותו כדי לראות אותו ב- DVD? עוד שאלה- מה ההבדל בין פורמט VCD ל- SVCD ? ועוד אחת - אם הסרט מתנגן לי לאט על ה-DVD יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? לצרוב אחרת או משהו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by m.l,

מישהו שמע עליה? הבנתי שזה תורם את המחשב שלך לעזור למדע לגילוי תרופות למחלת הסרטן וכאלה....מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה בדיוק? כלומר איך זה עובד? והכי חשוב לי...כמה זה משפיע על המחשב? כלומר זה עובד חלק מהיום? רק בלילה? בקיצור אם מישהו יוכל לתת לי הסבר על זה אני יודה לו כי אין לי בעיה לעזור...יש לי מחשב חזק בלי עין הרע ולא יזיק לו לעשות דברים מועילים בזמן שהוא סתם נח

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by urich,

האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום לכולם... אני צריך מישהו שעובד עם התוכנות תלת מימד שתומכות בפלאש... העבודה לא מסובכת מדי... תשלום נאה למתאימים... (כספי). או לחילופין הנפשה לפי בקשה. נא ליצור קשר איסיקיו: 163879318 מסן: kola2003@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. יש לי סרט שאני רוצה להדביק לו תרגום בעברית, ז"א אני רוצה שמי שיפתח את הסרט יראה אותו עם התרגום מבלי צורך בשימוש של תוכנה אחרת כמו MV2PLAYER יש הצעות לדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.