עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בד"כ מפורמט mpg ל- avi. בעיקר לצורך דחיסה (איכותית) של סרטים המוקלטים דרך כרטיס טלויזיה. עדיפות לתוכנות חינמיות וידידותיות למשתמש. תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  2. Started by bz_amir,

יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. אז ככה.. יש לי Media Center Deluxe III ולצערי הוא כל הזמן קורס... יותר נכון המחשב מבצע רסטרט אותו דבר עם הרדיו שלהם (MSI).. אין תשובה באתר החברה ולא לכולם זה קורה.. מוזר... בכל אופן אני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ונמאס.. מחפש תחליף... מה בעצם אני רוצה... אפשרות לצפייה בתמונות אפשרות לצפייה בסרטים אפשרות למוסיקה רדיו יהיה נחמד... התוכנה של הטלויזיה עובדת... הכי חשוב שיעבוד עם השלט השלט מתחבר לכל כרטיס מסך ע"י מתאם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by יונדב,

מישהו יכול לתת לי תוכנה שמעצבת את הפאלם? תודה!

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by Jenia24,

כל פעם שאני מעלה טיפה את התדרים ואז לוחץ על SET CLOCK כדי שישמור אותם אז הוא מחזיר את המהירויות לדפולט. יש לי X1600P של ג'יגהבייט

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. Started by puuma,

שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  7. שלום לכולם ! עשיתי כונן גיבוי ! ונוצרו לי מלא בעיות והוא גם עושה לי מלא erroer תמונה איך אני יכול לסדר את זה בלי שכולם יהרס פשוט יחזור למצב הקודם ואין לי אפשרות לעשות FIX דרך התוכנה ! היו לי שם דברים של שנים שאי אפשר שימחקו ! תנסו לעזור לי ! עכשיו אין אפשרות גם למחוק את הHDD דרך התוכנה הוא עדיין רושם Erroer מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by tomer_bb,

שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  10. Started by The Dom,

הורדתי ZONEALARM - גרסת ניסיון ל15 ימים וכשפתחתי את האינטרנט -- נעלמו לי כול המועדפים! (מלא אתרים שהייתי צריך) השורה שמעל המועדפים (כפתורי הREFRESH והBACK וכול הכפתורים למעלה) נהיו קטנים יותר ולפעמים כשאני פותח אתר פשוט הדף מתחיל לרצד למעלה ולמטה. אין לי וירוסים. ניסיתי לעשות UNINSTALL דרך הCONTROLL PANEL והמחשב נתקע לגמרי למשך 20 דקות אז עשיתי ריסטרט דרך הכפתור. כשהווינדוס ניסה לעלות הוא אמר שיש משהוא חסר ( אני לא זוכר מה היה כתוב ) וכדי לנסות שוב לעלות את הווינדוס יש ללחוץ Controll +alt+delete אחרי 20 דקות שהשארתי את המחשב מכובה הוא עלה סוף סוף בלי הזון אלארם אבל כול המועדפים שלי נמחקו ודפי האינטרנט מרצדים למעלה ולמטה (המסך לא עולה או יורד אלא פשוט יוצא מהמסגרת ומרצד).…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  11. מה עושים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. Started by mc_elad,

מדובר על הפעלת סרטים באתר ספורט5 (ערוץ הספורט)... כאשר אני מנסה להפעיל סירטון..רושם לי כאילו זה מתחבר למדיה..("connecting to media")...וזהו זה לא מתקדם והסירטון לא עובד... בבקשה עזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  13. אני מגדיר עלוניים תחתונים 1.28 ס"מ, ימין שמאל 2.90 ס"מ (עבור A4 שמוגדר נכון) ובפועל השוליים רחבים יותר: עליון 2, תחתון 6ף ימין 4 שמאל 1.54 ולמרבה הפלא כל הטקסט שנכנס בשוליים המצומצמים יותר, נכנס גם בשוליים הרחבים. בקיצור, ההדפסה יוצאת לא סימטרית ולא יפה WORD XP, XP PRO HP 840C למה זה?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by kobi3211,

שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  15. משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. אהלן, הורדתי את סרגל הכלים של אתר xo2 והוא מצוין אבל לצערי הרב הוא לא מותאם לעבודה עם Maxthon כנראה, אלא רק לאקספלורר ול-Firefox. אני מניח שהיות ו-Maxthon הוא דפדפן מבוסס אקספלורר בסה"כ, בטח אפשר לעשות איכשהו שסרגל הכלים יתאים לו. אני נורא מבקש את עזרתכם אם תוכלו לעזור. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by מגדל,

אני רוצה להכין טראקים אני מחשפ תוכנה טובה עם הרבה מבחר.. יש הצעות משהו..?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by amir85,

אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  21. שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  22. Started by jingi01,

פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה חברה הנתונים שלי הם ככה: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 אפשריים). גוף קירור למעבד-THERMAL-TAKE BIG TYPOON 120 mm כרטיס מסך HIS ATI READON X700 ICEQ II המעבד פועל על 35 באיידילי ועד 42 במאמץ תחת כמה אפליקציות כרטיס המסך פועל ב 32 מעלות באיידיל ועד 44 במאמ…

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  24. שאני מנסה למחוק אותו דרך הוספה הסרה של תוכנות ווינדוס או מוחק אבל שאני מנסה להתקין גרסא יותר ישנה הוא נותן לי שגרסא יותר חדשה מותקנת ואין אפשרות למהשיך בהתקנת IE6 מישהו יכול לעזור לי בזה? מאיפה אני אמור למחוק את הקבצים כדי שלא יראה לי שיש קבצים מIE7.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  25. Started by yotamoo,

אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.