תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בד"כ מפורמט mpg ל- avi. בעיקר לצורך דחיסה (איכותית) של סרטים המוקלטים דרך כרטיס טלויזיה. עדיפות לתוכנות חינמיות וידידותיות למשתמש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אם כן אפשרי, איך אני עושה זאת? צריך כרטיס מיוחד ? או שאפשר דרך מודם של ה56K???
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 6.2 באנגלית וכל פעם אחרי שאני שולח הודעה השפה קופצת לי בחזרה לאנגלית. ניסיתי בפונטים אבל שם זה מוגדר על עברית. אגב לא הייתה לי את הבעיה הזו עם אותה הגירסה בעברית. יש לי XP PRO באנגלית.
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה טיפה את התדרים ואז לוחץ על SET CLOCK כדי שישמור אותם אז הוא מחזיר את המהירויות לדפולט. יש לי X1600P של ג'יגהבייט
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
1) להכנס לאתר :http://www.4shared.com/file/23525534/156ff845/Quick_Dictionary.html?dirPwdVerified=f164b20c 2) להוריד את התוכנה 3) לפרוס את התוכנה ב דיירקטורי או על ה DESKTOP 4) לרשום את המילה שרוצים לתרגם 5) התוכנה נכנסת לאינטרנט לאתרי תירגום ומחזירה את התשובה : תוכנה זו לא מכילה שום מנגנון מעקב. תהנו ....
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
איך אני מעלים את הפסים האדומים האלה מהמילים בוורד(תמונה בפנים) http://img518.imageshack.us/img518/9673/15221333oe2.jpg
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש אצלי תופעה שאני סובל ממנה בערך חצי שנה אבל בזמן האחרון היא התגברה.... באמצע משחק כלשהו פתאום המחשב נתקע... אין לי שום שליטה על המחשב ואז אני עושה ריסט דרך הכפתור על המארז.... כשהווינדוס עולה הוא נותן לי את אותה ההודעה כל הזמן... (מוצרפת תמונה) לא יודע מה לעשות... אז מי שיודע להגיב...(במילים אחרות... אני צריך לפרמט?) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבטל את ה Aanlyzing בתחילת הקידוד ? התהליך הזה מכפיל לי את הזמן.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט אבל איכותי. אני פשוט לוכד וידאו מהמצלמת וידאו הדיגיטלית והסרטים יוצאים נורא גדולים... לפעמים אני לא ארצה לצרוב על DVD ואז לעשות תהליך של קידוד, אלא לעשות קובץ AVI שיהיה לי על המחשב, אבל שלא יתפוס הרבה... בגלל זה אני מחפש תוכנה כזאת. אם יש אולי אופציה שעושה את זה כבר בזמן הלכידה (אני משתמש ב-Pinnacle Studio 10) אז רק תגידו, ואני לא אצטרך התוכנה המבוקשת. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בגרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על קובץ מסויים שנימצא כבר על שרת מסויים דרך התוכנה...אני לוחץ מקש ימני ואז Edit איך אני יכול לבחור את התוכנה שתיפתח כאשר אני לוחץ על Edit כי ניפתחת לי תוכנה שבעצם אני לא משתמש בה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו 6 וכשאני בוחר לצרוב DVD אין לי את האפאשרות של MOVIE רק DATA וגם כשאני צורב ב-DATA ושם בנגן הנגן מזהה את הסרט כ- MP3... אני מעוניין לצרוב סרט מלא ולראות אותו אחרי זה בנגן DVD במה זה כרוך???? ויש לי צורב LITE ON...
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד HD 720P MKV H264\X264 לדיסק -DVD של 4.7GB ובדרך לצרף לו תרגום בעברית וכמובן שיוכל להתנגן במכשיר DVD (פורמט DVD או משהו..) תודה רבה עריכה: מצאתי ConvertXtoDVD
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-