תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בעיה מוזרה. כל היום גלשתי חופשי, פתאום אני יכול להכנס רק לאתר הזה, ולא לאף אתר אחר. גם רק מהאתר הזה אני מקבל פינגים, מכל השאר לא. אני מצליח להתחבר לאימיול... מדובר במודם אלקטל פרו, שני מחשבים עם WIN XP, בשניהם אותה הבעיה. ההגדרות של המודם טובות, וכן של ה TCP\IP. מישהו יכול לעזור לי? תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אפשר לעשות הורדות ממויינות לפי סוג קובץ? כלומר, שאם אני מוריד סרט הקובץ יגיע לתיקייה אחת, ואם אני מוריד סרט לדוגמה, לתיקייה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים שני לא מקבל מיילים לחשבון ה Gmail שלי. בדקתי דרך שני מחשבים שונים, דרך שתי ספקיות אינטרנט שונות והשתמשתי בשני browsers שונים. אותה התוצאה. אין מיילים חדשים ב Inbox אבל ב spam יש. אפילו שלחתי לעצמי מספר מיילים מחשבונות אחרים. אף אחד מהם לא הגיע ל gmail אבל גם לא קיבלתי הודעה שהמיילים לא נמסרו לייעדם משרת ה exchange שהשתמשתי בו. האם עוד מישהו חווה את הבעיה הזו בימים האחרונים? איך אני יוצר קשר עם תמיכה ב gmail? יש להם שם רק פורום אבל אין אף תשובה לנושא הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אם כן אפשרי, איך אני עושה זאת? צריך כרטיס מיוחד ? או שאפשר דרך מודם של ה56K???
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה טיפה את התדרים ואז לוחץ על SET CLOCK כדי שישמור אותם אז הוא מחזיר את המהירויות לדפולט. יש לי X1600P של ג'יגהבייט
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מחפש משהו קל רק לרשימת אירועים וכו... ושיקפיץ הודעות הOUTLOOK כבד לדעתי מישהו מכיר משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
הורדתי ZONEALARM - גרסת ניסיון ל15 ימים וכשפתחתי את האינטרנט -- נעלמו לי כול המועדפים! (מלא אתרים שהייתי צריך) השורה שמעל המועדפים (כפתורי הREFRESH והBACK וכול הכפתורים למעלה) נהיו קטנים יותר ולפעמים כשאני פותח אתר פשוט הדף מתחיל לרצד למעלה ולמטה. אין לי וירוסים. ניסיתי לעשות UNINSTALL דרך הCONTROLL PANEL והמחשב נתקע לגמרי למשך 20 דקות אז עשיתי ריסטרט דרך הכפתור. כשהווינדוס ניסה לעלות הוא אמר שיש משהוא חסר ( אני לא זוכר מה היה כתוב ) וכדי לנסות שוב לעלות את הווינדוס יש ללחוץ Controll +alt+delete אחרי 20 דקות שהשארתי את המחשב מכובה הוא עלה סוף סוף בלי הזון אלארם אבל כול המועדפים שלי נמחקו ודפי האינטרנט מרצדים למעלה ולמטה (המסך לא עולה או יורד אלא פשוט יוצא מהמסגרת ומרצד).…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ניתן לראות לפי האייקונים העליוניים שהם מוסתרים חלקים על ידי שורת המשימות של windows. http://img211.imageshack.us/img211/4041/64139218cd1.png עשיתי שחזור למחשב אבל זה עדיין חזר. מה עושים? תודה, [br]פורסם בתאריך: 24.12.2007 בשעה 16:42:55 פתאום הסתדר אבל בטח יחזור.
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
עברתי למערכת הפעלה ויסטה וה- DAEMON Tools שהשתמשתי בו ב XP לא עובד בויסטה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית שכן תעבוד בויסטה אפילו אותה תוכנה בגירסא אחרת , יעזור מאוד אם תצרפו לינק תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להפוך את החלונות בויסטה לתלת - מימד ?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הוא משמיע רק אודיו וזה מש מבאס.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש אפשרות למתוח את התמונה למסך רחב? התוכנה חייבת להיות מדיה פלייר בגלל שזה שידורי אינטרנט, ואני לא מצליח למתוח את התמונה שתהיה על כל המסך, אל רק ריבוע באמצע עם פסים בצדדים..
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי רשת עם מודם אלקטל שמשמש כנתב. יש אפשרות לקבל קבצים באיסיקיו (מדובר על גירסאת PRO 2003B)? תודה מיקי!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-