עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by bz_amir,

יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

5. Started by crabrocket,

יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!

7. Started by galz,

אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by bangman,

היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

10. Started by amic,

אותי ל google.com איך אני משנה שיביר אותי ל google.co.il ? תודה מראש עמי

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by x-cutioner,

שלום מחפש תוכנת ח י נ מ י ת למעקב אחרי מה שעושים במחשב, צילומי מסך,KEY LOGGER וכו'... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by OpenCan,

בזמן האחרון יותר ויותר אתרים (בדגש כבד על ישראלים) החליטו שזה רעיון מעולה להטריד אותי עם פרסומות מזמרות. מתחיל להשבר לי מזה, אני אוהב את המחשב שלי עם המוזיקה שלי ובלי דברים מפריעים. איך אני יכול לבטל את הסאונד מהאקספלורר? (ואם יש דרך להעיף את הפופ אפים של הפלאש שממלאים את המסך, אז בכלל טוב)

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. הכל עובד לי מצויין, אבל הסאונד אפילו ב preview כבר, הוא צורם כזה וממש לא מובן משהו לא בסדר, אין לי מושג מה בדקתי כמה סרטים עדכנתי מקודדים

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by creek,

ניסיתי לשנות theme, התקנתי ieview, tabsrmm ואז שיניתי ב-templates אל ה-theme החדש, אבל חוץ משינויים קלים בחלון ההודעה לא ראיתי הרבה. ב-screenshot של ה-theme זה היה נראה הרבה יותר יפה זה בטוח מה עושים? ועוד משהו, הרגל של שנים, איך אני עושה שב-ctrl+enter תשלח ההודעה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by contA-,

שלום לכולם, התקנתי את התוכנה ונתנתי לה לעשות אופטימיזציה עבור ביצועי מערכת -System Performance. אבל,כשאני מפעיל את המחשב (נותן לפרופיל עם האופטימיזציה לעלות עם הפעלת המחשב) הווינדוס עולה כרגיל אבל כשמתחילים לראות סמלים לוקח לו די הרבה זמן (למחשב) לטעון את האנטי וירוס והפרופיל.. תוכלו לעזור לי? (לתת לי דרך כדי שהטוויקים פשוט יישמרו ברג'יסטרי במקום לטעון אותם בכל פעם מחדש,או משהו בסגנון..) תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. התחילת השבוע שעבר האי מיול שלי שהעביר קבצים במהירות סבירה עובד לאט לאט למה? מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by asaf556,

דאבל לנעול

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by קובי 1980,

שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by avivlevy,

עזרה זה עושה לי לפני שאני מתקין ! (תמונה) [attachment deleted by admin]

21. Started by vovan1933,

שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by jingi01,

פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by SkeletonBoy,

כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by thegame998,

יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים