עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TermiNal,

יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. יש לי XP SP2, וכל פעם שאני מגדיר desktop theme מסוים בתצוגה, לאחר שאני מאתחל את המחשב זה חוזר לי ל"Windows XP"

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by yotamavi,

עשיתי בדיקה בwinDbg זה רשם ככה: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז החלפתי דרייבר ל93.81 ועדיין יש את הבעיה..מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. אז ככה אני מכין דיסק משלי של הווינדוס עם התוכנה NLITE עכשיו אני רוצה להוסיף את הדרייבר הזה שיש עם ה-SATA ואני רוצה את ההכי מעודכן שיתאים למערכת ההפעלה של SP2 אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא כי חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פשוט ד''א יש לי את הלוח אם הבא: abit nf7-sl

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by X-ShaY,

שאני מפעיל תמחשב החלון הזה מופיע ונגיד אם אני עושה Cancel ואז מתחבר לאינטרנט זה עוד פעם קופץ ואי אפשר ללחוץ Cancel איך אני מעיף תחלון הזה?? ועוד משהו.. מישהו יכול להביא לי לינק לוירוס שאני יוריד? אני רוצה לראות אם מקאפי מזהה את הוירוס

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by Dawn,

יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  7. Started by MBN,

לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by matizami,

במחשב מספר 1 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 1. במחשב מספר 2 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 2. אם למשל אני מחבר את אייפוד מספר 2 למחשב 1 האיטיונס לא מכיר אותו ואי אפשר להעביר שירים. המחשב כן מזהה את האייפוד וטוען את הבטרייה. יש דרך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by tomerzhr,

אני זקוק לדרייברים שיתאימו לי לווינדוס 64 ביט לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70460 מעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70446 שהוא לשני אלה אני צריך

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  10. כמו ה-image toolbar ל-FF או ב-IE6 יש משהו כזה ל-IE7 ?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by רוני1,

לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by ms1ms1ms2,

מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש

13. Started by SmurFin,

מחפש משהו קל רק לרשימת אירועים וכו... ושיקפיץ הודעות הOUTLOOK כבד לדעתי מישהו מכיר משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? נ.ב. ההודעה היא די בתחום חפיפה בין פורום תכנה לפורום תצוגה וגרפיקה (כתלות במקור הבעיה). בברכה, ilil

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. מה קורה אז ככה כמו כולם אני מקבל אימיילם ויש לי כול מיני סרטונים כאלה מצחיקים ששלוחים לי ושאני פותח ולוחץ לו לפתוח זה פותח לי קובץ TXT וזה לכול סרט יש להדגיש שהאיקון של זה לא של TXT אלא של הנגן שלי אני צריך לשמור כול קובץ להראדיסק ורק אז לראות וזה מתסכל יש למישהו דרך לסדר את זה?

16. החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?

17. Started by -AKEL-,

אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by Burned,

יש אפשרות למתוח את התמונה למסך רחב? התוכנה חייבת להיות מדיה פלייר בגלל שזה שידורי אינטרנט, ואני לא מצליח למתוח את התמונה שתהיה על כל המסך, אל רק ריבוע באמצע עם פסים בצדדים..

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by mikamar2,

יש לי רשת עם מודם אלקטל שמשמש כנתב. יש אפשרות לקבל קבצים באיסיקיו (מדובר על גירסאת PRO 2003B)? תודה מיקי!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. Started by hag911,

אחותי קנתה לי לא מזמן קספרסקי 6 מארצות הברית, התקנתי אותו, הכול טוב ויפה... ואז התגלתה לי בעיה, אחרי שעה שאני גולש באינטרנט או סתם המחשב דולק, נכבה לי האינטרנט,ניסתי לשחק בהגדרות ולא הצלחתי בAVG הקודם שלי זה לא היה ככה... יש למישהו פיתרון?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by amir85,

אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  22. שלום המחשב שלי כנראה מחק 4GB שלמים של מידע (סרטים) מהדיסק הקשיח שלי האם יש דרך לשחזר אותם מבלי להוריד מחדש? בבקשה עזרו לי,אני באמת זקוק לפתרונות... :'(

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. Started by Snufkin,

הקובץ הוא - feature presentation loop.mp3 אני לא יכול להתקין את התוכנה בלעדיו!! אם למישהו יש ומוכן לעזור אני אשמח ואודה לו מאוד אם הוא יוכל לשלוח לי אותו למייל (sp_snufkin@yahoo.com)

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by Dawn,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על קובץ מסויים שנימצא כבר על שרת מסויים דרך התוכנה...אני לוחץ מקש ימני ואז Edit איך אני יכול לבחור את התוכנה שתיפתח כאשר אני לוחץ על Edit כי ניפתחת לי תוכנה שבעצם אני לא משתמש בה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים