עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי windows vista, ואת הגרסה החדשה של avg free, וכאשר אני מנסה לעדכן את avg, מהירות ההורדה היא איטית ביותר ולא ניתן לבצע עדכון. הבעיה לא הייתה לפני כן שהיה לי XP. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. אני מנסה להפעיל סרט שעל המחשב שלי, אך ברגע שאני נוגע בו עם הסמן של העכבר הוא פשוט מאתחל לי את כל האקספלורר.מישהו מכיר את הבעיה? :-\

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. אורח

אוקי ה"בעיה" התחילה מאז שהמחשב שלי הוריד אוטומטית עידכון חדש של הווינדואס... הבעיה היא שאחרי איזה שלוש דקות שאני לא נוגע במחשב הוא עובר למצב הזה: http://www.theblob.org/winxp/winxp-login.gif המצב שבדיוק אחרי הפעלת המחשב...מצב הכניסה לווינדואס.. עכשיו כמובן שבדקתי ב: לוח בקרה >> אפשרויות צריכת חשמל והכל מסומן על לעולם לא וכמובן שזה אמור להיות מועיל..אבל עוד משהו שמ.סופט נסתה להועיל והיא רק גרעה את המערכת שגרועה במילא.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי...אני משתגע..

5. האם ניתן לעשות סניכרון הפוך בן המועדפים שעל האייפון למחשב?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ויש לי בעיה שהמחשב נסגר לבד לא מבצע ריסט פשוט נסגר כאילו בוציאו לו את החשמל מייל לאחר מיכן ניתן להפעיל אותו זה לא קשור למאורר הספק ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. אז ככה אני מכין דיסק משלי של הווינדוס עם התוכנה NLITE עכשיו אני רוצה להוסיף את הדרייבר הזה שיש עם ה-SATA ואני רוצה את ההכי מעודכן שיתאים למערכת ההפעלה של SP2 אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא כי חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פשוט ד''א יש לי את הלוח אם הבא: abit nf7-sl

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by Night,

יש לי רשת ופיירוול קספרסקי איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by yuuu,

שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

הדלקתי את המחשב, נכנסתי לפייפוקס, ואני רואה שרוב האתרים שאני מציג בו, פשוט קופצים. זה לא שהם קופצים מתחילת הדף אל סופו, הם קופצים בערב בהפרש של כמה שורות, הלוך וחזור. מזערתי את הפיירפוקס וראיתי שאין לי את הבעיה בתוכנות אחרות, רק בו. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by cohenha,

מי יודע כייצד להפעיל JAVA בדפדפן של OPERA האם צריך תוסף

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by Jack_g,

כל פעם שאני לוחץ על ה IE בשביל לפתוח אותו אז ישנה השהייה של איזה 5 שניות . מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D CORSAIR PC3200 C2 512*2 6200GT(זמני) ספק 480 THEMALTAKE 250GB SATA II 16MB WD 200GB WD 8 MB ATA המערכת ללא OC הוספתי כבר מתח לזיכרון עד ל 2.8 ולא עוזר. תודה.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by RX7,

עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by hichcock,

תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by tgen,

רציתי לדעת... כשמתקינים דרייבר של כרטיס מסך חדש יש להתקין את הדרייבר המקורי שבא איתו ורק אח"כ לעדכן אותו בדרייבר הכי חדש או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר החדש ביותר? כי שמעתי פעם שיש להשתמש בהתקנה המקורית של הכרטיס ורק אחר כך לעדכן אותו! מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

יש לי בעיה בIE שמתבטאת שכשאני מנסה לכתוב בעברית באתרים זה פשוט כותב בג'יבריש משולב בעברית. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by wta,

אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by Maor_T,

אהלן יש לי במחשב ICQ5 שעד עכשיו עבד בסדר גמור ולא נסגאר לי מידי פעם פתאום אחרי חצי שעה או שעה או בכל פעם בזמן אחר פתאום מופיע שאיסקיו גרם לשגיאה והוא יסגר.. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין .... ראיתי איפשהו שיש למצוא את הקובץ mfc42.dll ולשנות את שמו ואח"כ להתקין את איסיקיו מחדש עשיתי את זה וזה לא עזר.. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ?? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. מי שמכיר אולי יוכל לעזור לי... בפעם הראשונה שנכנסתי כל התמונות וה"גרפיקה" בתוכנה עבדו מצויין ויפה... אבל בפעמים הבאות זה נעלם, וזה פוגע בסביבת העבודה של התוכנה.... מישהו מכיר או יודע למה זה קרה? או מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך Print Screen כדי להבהיר את הבעיה, אין בעיה רק תגידו.... אה ולפני ששכחתי-אני מצטער שפתחתי ת'רד נוסף בגלל שמשום הת'רד הקודם לא עלה/לא רואים את תוכן ההודעה משום מה...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by Little SAVAGE,

האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by RX7,

הורדתי דרייברים מאתר החברה של הכרטיס קול sis multimedia הפעלתי את ההתקנה ובאמצע אני מקבל הודעת שגיאה http://img271.imageshack.us/img271/513/2425ek7.jpg אני לוחץ אישור ואז מקבל את זה http://img271.imageshack.us/img271/2869/2bx7.jpg ולוחץ אישור עוד הפעם ואז זה יוצא מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by creek,

ניסיתי לשנות theme, התקנתי ieview, tabsrmm ואז שיניתי ב-templates אל ה-theme החדש, אבל חוץ משינויים קלים בחלון ההודעה לא ראיתי הרבה. ב-screenshot של ה-theme זה היה נראה הרבה יותר יפה זה בטוח מה עושים? ועוד משהו, הרגל של שנים, איך אני עושה שב-ctrl+enter תשלח ההודעה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים