תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה שבודק את ארדיסק שלי אם הוא טוב הוא שלו תנו לי כמה תוכנות לבדיקת ארדיסק שהיו קל להשתמש איתם
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם חיבור VIVO ואני ארצה להעביר קבצי וידיאו ממצלמת הוידיאו למחשב והשאלה שלי אם אפשר?? ואיך?? והאם אפשר להעביר וידיאו מהטלויזיה למחשב??
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות".. וחפשתי תשובה בגוגל ואני רואה שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת אבל זה באנגלית (אני מבין ככה ככה אנגלית) וזה קצת בעיה... אז אם אתם יודעים אנגלית ותוכלו להגיד לי מה לעשות....
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אז ככה אני מכין דיסק משלי של הווינדוס עם התוכנה NLITE עכשיו אני רוצה להוסיף את הדרייבר הזה שיש עם ה-SATA ואני רוצה את ההכי מעודכן שיתאים למערכת ההפעלה של SP2 אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא כי חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי פשוט ד''א יש לי את הלוח אם הבא: abit nf7-sl
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שאני מפעיל תמחשב החלון הזה מופיע ונגיד אם אני עושה Cancel ואז מתחבר לאינטרנט זה עוד פעם קופץ ואי אפשר ללחוץ Cancel איך אני מעיף תחלון הזה?? ועוד משהו.. מישהו יכול להביא לי לינק לוירוס שאני יוריד? אני רוצה לראות אם מקאפי מזהה את הוירוס
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN XP PRO ENG התקנתי את NTUNE ובחרתי בהורדה את הגרסא באנגלית. משום מה לאחר ההתקנה התפריטים הם בעיברית. יש אפשרות לבצע התקנה באנגלית ? אולי לשנות את הגדרות השפה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
unable to mount image. File command must appear before any other commands. ורק רציתי להעלות קובץ CUE קבצים אחרים הוא מעלה בלי בעייה (לא בדקתי קובץ אחר מסוג CUE כי אין לי)
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלפני שאני צורב מידע כלשהו, כפתור הBURN אפור ולא ניתן ללחיצה. חייב לציין שהצורב הנימצא במחשב הוא נבחר בבחירת הצורבים הנימצאת מעל DISC TITLE.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
היי אז ככה , הורדתי תוכנה לעריכת טקסט קטנה ומאגניב שקוראים לה bbnote (גוגל תוך שניה) . הפעלתי אותה בעבודה ונדהמתי לגלות שהטקסט שם עובר antialiasing ונראה חלק לגמרי , הפונטים היו עם מרקם חלק ונעים לעין. התקנתי את התוכנה אצלי בבית ואצלי עם אותם פונטים זה נראה ממש שונה. כאילו אצלי הטקסט גס יותר. אני ניסיתי לשנות ב windows את ההגדרה של text ל cleartype וזה לא עזר. יש למשהו מושג איך מסדרים את זה ? האם אפשר לעשות את זה בכל תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב WINDOWS XP וכשהוא נכנס לווינדוס הוא מעלה הודעה של "אין די משאבי מערכת להמשך API" ולא ממשיך משם - רק עושה לעצמו איתחול. האם יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור? תודה רבה וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסוים (חשבונית חשבונית המוצגת באתר פלאפון) אני מקבל הודעה "ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה" איך אני בכל זאת יכול להיכנס אל האתר למישהו יש רעיון??
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בEMULE אבל בהגדרות כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר שהם חסומים. איך בדיוק אני פותח אותם בפיירוול של kaspersky? כמו כן האם אני יכול לבחור פורטים אחרים ולא הכתובת שניתנה לי מבלי שזה ייפגע בביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-