תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4589 או האתר של החברה: http://www.pcinternetpatrol.com/firewall
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יאני בעל סורק UMAX יש לי את התוכנה אותיות היא עובדת רק ב98 ייש למשהוא השדרוג לXP או את תוכנת אותיות+
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
התוכנה המובנית בWin גרועה! נתקעת ומעצבנת. יש המלצות למשהו אחר??? אני מדבר על ה Disk Defragmenter
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שתוכנת אימייל(thunderbird לדוגמא), תהיה מסונכרנת בצורה מלאה עם הג'ימייל? הכוונה היא שאני אוכל לקרוא את המייל דרך התוכנה, ואחרי שאני קורא, שלא יופיע לי בג'ימייל בתור הודעה חדשה, ושאם אני אמחק הודעה, שתמחק גם בג'ימייל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להגדיר את הOUTLOOK על החשבון שלי בHOTMAIL אבל קיבלתי הודעה שזה לא נתמך. איזה חשבון חינמי כן נתמך ע"י OUTLOOK ואם אין כזה, על איזו תוכנה אתם ממליצים שעובדת עם HOTMAIL? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב החלטתי להתחיל לגבות מאחותי כסף על המחשב שלה ;D אז אני צריך איזה תוכנת קפה אינטרנט חינמית... ואל תדאגו לאחותי...(יש לה כסף..)חחח לא סתם עכשיו באמת- אני מחפש בנרות תוכנת אינטרנט קפה חינמית ולא מצאתי עדיין משהוא טוב (הכל מוגבל למספר מחשבים או משהוא בסגנון...) תגידו יש מצב שיש תוכנה כזאת בעברית?? ועוד שאלה אחרונה- הפורום מפתחים פה הוא בסדר כאילו- יש מצב עוזרים לי לפתח אחת בVB??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שמה שאני הולך לבקש קצת מסובך אבל בטוח שיש פתרון לזה , יש לי 6 מקומות בהם מותקן מצלמות במעגל סגור עם חיבור איטנטרנט וגישה מרחוק לכל אחד מהמערכות דרך LOGMEIN או טים ווייור . אני רוצה לשים מחשב אחד בתוך חדר בקרה שיוכל להציג לי את כל התמונות מכל המחשבים וברגע שאחד מהמחשבים יש בו אזהרה ( קול או משהו שמגדירים ב DVR ) יציג אותו על המסך כאילו שיש תרחיש או משהו כזה . אחרת אצטרך לשים 6 מחשבים שכל אחד יהיה מחובר לכל אחת מהמערכות ובנוסף מישהו עם 12 עיניים . אם הבהרתי את עצמי טוב מקווה שמישהו יעזור אם לא אני אנסה להסביר יותר.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה נחשבת היום הכי מוצלחת? Daemon tools הבנתי שמעצבנת פיצוצים, פשוט אחת שתעשה Mount לדיסקים ויהיה לה Tray Icon
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על תוכנת אמולציה לדיסקים שעובדים בחלונות 7? השתמשתי בעבר ב-daemon tools, אבל כשניסיתי להתקין אותה בחלונות 7 קיבלתי הודעת שגיאה על "בעיות תאימות ידועות".
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לי בעבודה השוטפת יש מספר מחשבים אשר אינם מחוברים לרשת האינטרנט לאחרונה נראה שאחד המחשבים נתקף בווירוס (כנראה בקבצים שהעברתי אליו) אני לא רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס בכל מחשב כי זה גם מסורבל וגם לא יעיל אם לא ניתן לבצע עידכונים (אין רשת אינטרנט פעילה) לכן אני מחפש אנטי ווירוס (בחינם) אשר אני אוכל לאחסן אותו ב disk on key שלי ומשם הוא יבצע סריקות בכל מחשב שאחבר אליו את ה disk on key כלומר התוכנה תיהיה פעילה על ה disk on key (כאילו הייתה מותקנת במחשב) ולא יהיה צורך להתקין אותה בכל מחשב נ.ב אם אין דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עזבתי את הנורטון, עברתי ל-AVAST. עכשיו יש וירוס שבבדיקה של BITDEFENDERE און ליין הוא מוצא אבל ה-AVAST לא מוצא... האם לעבור שוב? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם דיסק של התוכנה הזאת רשום שם THINK FAST ובכוכבית קטנה רשום , powered by mcafee. משהו מכיר את התוכנה שווה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי היום את המחשב ותוכנת אנטי וירוס השתלטה לי עליו ורשמה לי שסוסים טרויאנים השתלטו לי על המחשב ויש וירוסים וכו' ושאני חייב לרכוש אותה כדי שהיא תמחק אותם ..התוכנה לא נותנת לי לעשות כלום במחשב ומבטלת לחלוטין את תוכנת האנטי וירוס שכבר יש לי-נוד 32 ולמרות שכבר מחקתי אותה היא ממשיכה לעלות ובעצם לא נותנת לי שום אפשרות אחרת.. מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ על תוכנה נגד ספאמים? העדפה לתוכנה חינמית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כמות דואר הזבל הנשלחת לתיבת הדואר פשוט איומה ואין לי דרך לגבור על זה. אשמח לשמוע הצעות על תוכנות יעילות לסינון דואר זבל. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אמור לחדש את המנוי לתוכנת SPYSWEEPER שלי ורציתי לשאול לפני שאני מחדש אם למישהו יש המלצה על תוכנה אחרת יותר טובה או ש-SPYSWEEPER הכי טובה בשוק כרגע? הבנתי שישנה תוכנה שנקראת SPYDOCTOR שאמורה להיות מתחרה רצינית ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המליצו לי על התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware אשמח לקבל המלצה ממי שמשתמש בה וממליץ עליה או מי שחושב שהתוכנה לא מספיקה שימליץ על תוכנה אחרת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנת ANTI_SPYWARE טובה. העניין הוא שעד לא מזמן השתמשתי באופן קבוע ב AD-AWARE SE שהייתה נחמדה, קלילה, והשמתשתי בה באופן יזום פעם בחודש בערך, מה שמצה חן בעיני בתוכנה הזו הוא שהיא קלילה, לא מריצה שום דבר באופן קבוע, ורק מתי שרוצים לבדוק את המחשב אז מפעילים אותה והיא סורקת. עד עכשיו הכל טוב ויפה, רק שביום מן הימים, חברה שלי מחקה את התוכנה בטעות. ניסיתי להתקין מחדש, רק שאני מגלה שהיום כבר היא לא משווקת, ויש גרסה חדשה שנקראת AD-AWARE 2008. וגם היא חינם והכל. הורדתי את התוכנה, התקנתי. ובסריקה הראשונה שעשיתי, התוכנה התחילה לעשות בעיות. הרצתי סריקה, הסריקה לא הגיע לסיום. התוכנה רצה במשך יומיים! רצוף במצב סריקה ולא התקדמה לשום מקום. אני לא יודע מה לעש…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את תוכנת האנטי וירוס האידיאלית... מה זה אומר שלא תשתמש לי במשאבי המחשב כמו NORTON אבל תגן עליו בצורה מושלמת ואפילו טובה יותר... גם בנוסף הייתי רוצה על המלצה לתוכנת FIREWALL טובה - אותם קטגוריות . תודה חברים!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תוכנות נגד וירוסים שלא יודעים מה עושה את העבודה ומה סתם ניראה יפה מישו יכול לתת לי פה שם של תוכנה חינמית אפילו שפשוט עושה את העבודה? למערכת ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-