עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  2. Started by LeM0n^,

איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. Started by puuma,

שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by 2good4u,

יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  5. שלום לכולם ! עשיתי כונן גיבוי ! ונוצרו לי מלא בעיות והוא גם עושה לי מלא erroer תמונה איך אני יכול לסדר את זה בלי שכולם יהרס פשוט יחזור למצב הקודם ואין לי אפשרות לעשות FIX דרך התוכנה ! היו לי שם דברים של שנים שאי אפשר שימחקו ! תנסו לעזור לי ! עכשיו אין אפשרות גם למחוק את הHDD דרך התוכנה הוא עדיין רושם Erroer מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by yakird,

שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. מה עושים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  9. אני מגדיר עלוניים תחתונים 1.28 ס"מ, ימין שמאל 2.90 ס"מ (עבור A4 שמוגדר נכון) ובפועל השוליים רחבים יותר: עליון 2, תחתון 6ף ימין 4 שמאל 1.54 ולמרבה הפלא כל הטקסט שנכנס בשוליים המצומצמים יותר, נכנס גם בשוליים הרחבים. בקיצור, ההדפסה יוצאת לא סימטרית ולא יפה WORD XP, XP PRO HP 840C למה זה?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by boogie,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by arielus,

אני צריך עזרה ! המחשב שלי פנטיום 4 2.4 מגה הרץ אייך שלא קוראים לזה יש לי 256 ראם 120 ג'יגה וכרטיס מסך radeon 9200 אבל אני לא יודע למה הוא לא זז לי.......במשחקים הוא עולה חלק והכל אבל על השולחן עבודה הוא לא זז לי יש לי 4 מאווררים עזרו לי בבקשה.....פרטו לי בהרחבה אם אפשר

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  12. אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. אני צריך משהו פשוט אבל איכותי. אני פשוט לוכד וידאו מהמצלמת וידאו הדיגיטלית והסרטים יוצאים נורא גדולים... לפעמים אני לא ארצה לצרוב על DVD ואז לעשות תהליך של קידוד, אלא לעשות קובץ AVI שיהיה לי על המחשב, אבל שלא יתפוס הרבה... בגלל זה אני מחפש תוכנה כזאת. אם יש אולי אופציה שעושה את זה כבר בזמן הלכידה (אני משתמש ב-Pinnacle Studio 10) אז רק תגידו, ואני לא אצטרך התוכנה המבוקשת. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by מגדל,

אני רוצה להכין טראקים אני מחשפ תוכנה טובה עם הרבה מבחר.. יש הצעות משהו..?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by amir85,

אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  18. שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  19. Started by p_q,

שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. מצאתי כמה תוכנות טובות מאוד (פלש לבניית אתרים) שלא הצלחתי לשכנע אותן לכתוב בעברית - הכל יוצא ג'יבריש... כל הפונטים שהכנסתי מופיעים בתוצר הסופי ג'יבריש למרות שבחלק מהתוכנות בזמן שאני כותב יוצא עברית. אין שום אפשרות לבחור כמו בתוכנות אחרות ARIAL - HEBREW לדוגמה. שמעתי שיש פתרון לבעיה זאת ...יש מישהו שיכול לעזור בבקשה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by vovan1933,

שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by davidcohen,

אני רוצה להתקין קספרסקי אינטרנט סקיוריטי... יש לי 2 אפשרויות : קספרסקי איטרנט סקיוריטי 6 שעושה גם עידכונים כל פעם וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 7 שלא עושה עידכונים... מה להתקין ?

23. Started by snop,

קידדתי קובץ Divx-Avi... וזה קידד לי ל-Pal כמו שרציתי ו-SVCD. אבל לפי מה שאני רואה זה לא קידד עם קול... למה ? צרבתי ואין קול... יש לכם מושג למה ? חיפשתי בהגדרות של התוכנה משהו לגבי זה אבל לא מסומן שם ביטול קול או משהו בסגנון... מה הבעיה ? תודה לעוזרים ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by TermiNal,

יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. אורח

אוקי ה"בעיה" התחילה מאז שהמחשב שלי הוריד אוטומטית עידכון חדש של הווינדואס... הבעיה היא שאחרי איזה שלוש דקות שאני לא נוגע במחשב הוא עובר למצב הזה: http://www.theblob.org/winxp/winxp-login.gif המצב שבדיוק אחרי הפעלת המחשב...מצב הכניסה לווינדואס.. עכשיו כמובן שבדקתי ב: לוח בקרה >> אפשרויות צריכת חשמל והכל מסומן על לעולם לא וכמובן שזה אמור להיות מועיל..אבל עוד משהו שמ.סופט נסתה להועיל והיא רק גרעה את המערכת שגרועה במילא.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי...אני משתגע..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.