עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אבי11,

אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. נגיד שמצאתי אתר עם מדריך מצויין, שכולל תמונות. המדריך בן 20 עמודים בערך, כולם מוצגים לאורך. אני רוצה לשמור את המדריך למחשב, אבל זה לא ריאלי לצלם אתה הכל (רבע עמוד רק יוצא, כך שיוצא כמעט 80 צילומים!). אז אני מחפש תוכנה, שפשוט תיקח את כל המדריך שבאתר על כל העמודים שלו, ופשוט באופן אוטומטי תשמור את כל העמודים לקבצים או קובץ אחד. יש תוכנה כזאת? להעתיק ולהדביק גם לא יעיל, כי יש תמונות. בסופו של דבר אם אין תוכנה כזאת, אז אני אצטרך לעשות את זה ולסדר את התמונות בין הטקסטים אצלי ב-WORD, אבל חבל על הטרחה אם ניתן לבצע אוטומטית.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by refaels2006,

מתקבלת ההודעה הבאה בעת ניסיון להתקין את VMware Player . יש לציין שהרצתי על המחשב הזה בעבר Vmware Server GSX , וגם את תוכנת ה לקוח והסרתי את כולן . אולי שכחתי מאחורה כמה קבצים ? בכל מקרה סרקתי ברישום , סרקתי את התקייות ושום דבר . אפילו הורדתי את הכלי Windows Install Clean Up כי חשבתי שזו בעייה בחבילה עצמה , וגם שם אף אחד מהפריטים לא נמצא . [attachment deleted by admin]

4. Started by alex125,

שלום חברים!! יש לי בעיה אני רוצה לשהמדפסת לא תדפיס את שולבים אך אני עושה את אז זה. ועוד דבר אני רוצה להדפיס את A3 ואין לי מדפסת שמדפסה A3 האם יש אפשרות שאני יכול להדפיס פעמים A4 (A3 גדול פי 2 מ A4) כאילו שני חלקים של שרטוט???

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by qwerty2,

אני מנסה לצרוב סרטים וזה טוען לי מלא זמן וזה לא מצליח ליי..!! לא יודע למה!!! איך צורבים סרט די וי די כדי שהוא יעבוד בDVD שבסלון יענו? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by יונדב,

מישהו יכול לתת לי תוכנה שמעצבת את הפאלם? תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by SmurFin,

מחפש משהו קל רק לרשימת אירועים וכו... ושיקפיץ הודעות הOUTLOOK כבד לדעתי מישהו מכיר משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. עשיתי כל מיני שינויים במחשב עם תוכנות ניקוי שהתקנתי, הדלקתי את המחשב, ופתאום הפונטים של המחשב הרבה יותר מפוקסלים כאלה, כלומר יש לי מסך LCD, ופעם זה היה חלק, ועכשיו זה יותר מפוקסל. מה לעשות? :::עריכה::: פתרתי את הבעיה, זה היה בסוף התוכנה Widows Washer שעשתה את זה. מצטער שפתחתי נושא, אבל כבר פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by ido2309,

שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחלתי לגלוש בעזרת פיירפוקס ועד כה הכל בסדר. העניין הוא שיש מספר אתרים שהדפדפן לא מציג לי נתונים בדף. אני אתן את הדוגמא החשובה לי ביותר והיא תצוגת דף חשבון מהבנק. אני נכנס לחשבון בנק שלי וכל התפריטים וכו' מופיעים,איך אינני יכול לצפות בנתונים עצמם. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור? תודה, עדו

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  11. מה עושים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. שלום, ה-IE עושה לי בעיות ולא מעלה אתרים כמו שצריך, החזרתי הכל לברירת מחדל וניסיתי הרבה דברים ללא הועיל. רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את IE לחלוטין ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. מקווה שתהיה לי פה תמיכה...זה המקום היחיד (האתר הישראלי) שאני יכול לחשוב עליו שיתן לי תשובות לדברים הבאים: 1. איך עושים שאופרה יפתח אוטומטית טאב אחד, ולא רק כפתור של new page? 2. איך עושים בלחיצה כפולה על טאב שנפתח יסגר הטאב (כמו באפשריות שנותן אחד התוספים של פיירפוקס)? 3. איך עושים שתהיה אפשרות לשורה (bar) של אתרים קבועים שאני אגדיר ידנית (כמו בפיירפוקס)? 4. איך חוסמים פרסומות (ADS) באופרה? 5. איך מייבאים מועדפים מהפיירפוקס/אקספלורר באופרה? 6. מדוע באתר הזה אין אפשרות לכתיבה נוראמלית בפורומים עם אופרה? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by acoca_net,

שלום רב! אני מעוניין לדעת מהם האנטיוירוס, האנטיספיוור, והפירוואל הטובים ביותר היום בשוק.

19. Started by chenrp,

לפעמים כן ולפעמים לא. מישהו יודע למה? בעבר שאלתי שאלה דומה ונתקלתי בכל מיני פתרונות כמו להתקין מחדש(ביצעתי) או לעבור לXP 64ביט(ממש לא). האם למישהו מוכרת הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. יש לי כ.מ ATI X1800XL וכרגע יש לי 2 תוכנות שמפקחות עליו 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 אני לא ממש מתכנן OC מה שחשוב לי זה רק שליטה במאוורר מכיוון שהוא מקוון מאד נמוך והכרטיס מתחמם סתם. אז רציתי לשמוע מה עדיף ועל מה אתם ממליצים.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by burekas,

למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש

22. בוואלה יש כל מיני סרטוני ווידאו מצחיקים ואני לא מצליח לראות אותם.. אני לוחץ על אחד הקטעים וזה מראה לי שיש בעיה באקספלורר למרות שהקטעים אמורים לפעול עם המדייה פלייר. מה אני עושה?????

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by davidreznic,

אז ככה. יש לי אלבום עם שירים, וכל שיר מבוצע ע"י אומן אחר. הביעה היא שכשאני מזין את פרטי האומן, האייטיונס מציג כל שיר כאלבום בפני עצמו (ב COVERFLOW) למרות שיש לכולם את אותו ARTWORK ובכל שיר כתוב שזה שיר מס' X מתוך Y. כשאני מוחק את פרטי האומן, (כלומר UNKNOWN ARTIST) זה מופיע בתור אלבום אחד. יש למישהו מושג איך אני יכול לגרום לו להציג את כל השירים כאלבום אחד עם פרטי האומן?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by nitayc1,

איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים