תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ! המחשב שלי פנטיום 4 2.4 מגה הרץ אייך שלא קוראים לזה יש לי 256 ראם 120 ג'יגה וכרטיס מסך radeon 9200 אבל אני לא יודע למה הוא לא זז לי.......במשחקים הוא עולה חלק והכל אבל על השולחן עבודה הוא לא זז לי יש לי 4 מאווררים עזרו לי בבקשה.....פרטו לי בהרחבה אם אפשר
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את סרגל הכלים של אתר xo2 והוא מצוין אבל לצערי הרב הוא לא מותאם לעבודה עם Maxthon כנראה, אלא רק לאקספלורר ול-Firefox. אני מניח שהיות ו-Maxthon הוא דפדפן מבוסס אקספלורר בסה"כ, בטח אפשר לעשות איכשהו שסרגל הכלים יתאים לו. אני נורא מבקש את עזרתכם אם תוכלו לעזור. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה במחשב, יש לי נגן פלאש פלייר 9 מותקן על המחשב + תוכנת הפלאש, הדפדפן מציג לי פלאשים באתרכם או באתרים השונים כגון וואלה נענע וכד' אך קיימים אתרים מסויימים שהדפדפן מבקש ממני להתקין את הנגן הפלאש בשנית,וגם לאחר שאני מתקין את הנגן מחדש לפעמים הקובץ פלאש מוצג אך ברוב הפעמים הוא לא מוצג, אתר לדוגמא שבו קוראת לי הבעיה... http://neopets.com/ דבר שני אני צריך את הדריבר VP - EYE למצלמת אינטרנט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתהיה כמו GPS מישהו מכיר או יודע משהו על איזה שם של תוכנה כזאתי?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אותו ולהתקין מחדש.... אבל שלא יהיה ההגדרות הקודמות והכל... תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בפיירפוקס. חלונות שאמורים להיפתח בחלון חדש (כי הם תוכנתו לכך) מוצגים בגודל קטן מאשר הם אמורים להיות ולכן אי אפשר לראות את את כל הדף. אולי עוד מישהו נתקל בתופעה זו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
לאחר עדכון הגירסה האחרון של הפיירפוקס נתקלתי בבעיה שכל פעם שאני פותח את התוכנה במקום שעמוד הבית שלי יפתח נפתח טאב של Session Manager Loading... וכך הוא נתקע עד שלא לוחצים על לחצן של דף הבית. האם מישהו נתקל בתופעה זאת? נסיתי להתקין מחדש את ה Adds-on הזה אבל כל פעם זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך ליצור דיאגרמה של רשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אוקי ה"בעיה" התחילה מאז שהמחשב שלי הוריד אוטומטית עידכון חדש של הווינדואס... הבעיה היא שאחרי איזה שלוש דקות שאני לא נוגע במחשב הוא עובר למצב הזה: http://www.theblob.org/winxp/winxp-login.gif המצב שבדיוק אחרי הפעלת המחשב...מצב הכניסה לווינדואס.. עכשיו כמובן שבדקתי ב: לוח בקרה >> אפשרויות צריכת חשמל והכל מסומן על לעולם לא וכמובן שזה אמור להיות מועיל..אבל עוד משהו שמ.סופט נסתה להועיל והיא רק גרעה את המערכת שגרועה במילא.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי...אני משתגע..
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום איזה אשכול שאומר איך פותרים את זה אבל זה לא מצליח לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0;wap2 פשוט אין פקודה כזאת COPY... בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה ליצר דשא במקס באמצעות FUR אבל כול פעם שאני רוצה לישם אותו על המשטח שעליו הוא אמור לבוא הוא יוצא לי ענק במידה ואני מקטין הוא לא יוצא במידה ואני מגדיל הוא יוצא משהו מוזר כזה לא ממש מובן מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה זאת כמו שצריך?תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN XP PRO ENG התקנתי את NTUNE ובחרתי בהורדה את הגרסא באנגלית. משום מה לאחר ההתקנה התפריטים הם בעיברית. יש אפשרות לבצע התקנה באנגלית ? אולי לשנות את הגדרות השפה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
unable to mount image. File command must appear before any other commands. ורק רציתי להעלות קובץ CUE קבצים אחרים הוא מעלה בלי בעייה (לא בדקתי קובץ אחר מסוג CUE כי אין לי)
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט זהב ותמיד היתה לי האפשרות להוריד באימיול בקצב מהר בזכות תמיכתה של אינטרנט זהב בטכנולוגית ה peercache http://www.joltid.com/index.php/peercache/ אז מה הבעיה אתם שואלים...?!?! הבעיה היא שזה מספר שבועות הספק הפסיק את תמיכתו ב peercache וכשמתקשרים לתמיכה שלהם הם כאילו נפלו ממאדים לא יודעים בכלל על מה מדברים איתם ... מה לעשות??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
במחשב מספר 1 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 1. במחשב מספר 2 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 2. אם למשל אני מחבר את אייפוד מספר 2 למחשב 1 האיטיונס לא מכיר אותו ואי אפשר להעביר שירים. המחשב כן מזהה את האייפוד וטוען את הבטרייה. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-