עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by parker8,

איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by Spybot,

כשאני מפעיל סרטים באינטרנט לא משנה באיזה אתר,בהתחלה הוא נפתח למלא ואז נסגר בחצי. יש לי K LITE CODEC PACK כשהיה לי WMP 10 לא הייתה לי בעיה כזו. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. Started by t0mEsh,

אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by burekas,

למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש

7. ישנם אתרים שלא תומכים בדפדפנים האלה וכשנכנסים לאותם אתרים לא רואים חלקים מדף האינטרנט. האם יש פתרון לבעייה הזו?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. שלום אני מחפש תוכנה שתוכל למשל לקחת אודיו מסרט מסוים ולהוריד אותו על ידי אינקוד או משהו כזה... מה שאני מתכוון זה למשל שיש לי סרט ואז יש בו נגיד אנשים מדברים וברקע יש שיר אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את השיר ורק לשמוע את האנשים שמדברים, האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה ועם כן אז מישהו יכול להגיד לי מה השם שלה ? תודה מראש לכול העוזרים

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by LiranT,

אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים

10. Started by sagioto,

היי, השתמשתי בתוכנה TVersity ועכשיו הסרתי אותה, אני מנסה להשתמש שוב בשיתוף של WMP אבל הוא לא עובד ועל פהם שאני מפעיל מחדש את התוכנה הוא מציג לי את העובדה שהשיתוף לא עובד ומפנה אותי להגדרות השיתוף של WMP. מה עושים? איך גורמים לזה לעבוד?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by Ferrari599,

איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?

12. Started by ohadedwi,

אני עומד לקנות מחשב חדש, והייתי רוצה לדעת איזות תוכנת שיתוף קבצים יעבדו על Vista.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by Ro-K,

שלום היה לי את התוכנה ומחקתי אותה כי רציתי לנסות תוכנה אחרת ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה אני לוחץ על קובץ הsetup והוא לא מריץ אותו...מה אפשר לעשות? תודה :]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by guandms,

שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by yotamavi,

עשיתי בדיקה בwinDbg זה רשם ככה: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז החלפתי דרייבר ל93.81 ועדיין יש את הבעיה..מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by yosizach,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להדביק לאחד ...שני קבצי וידאו לקובץ אחד ...?! cd 1 cd 1 ...פשוט לקובץ 1 ... תודה לילה טוב

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לדרישות מינמליות לתוכנה סוליד וורקס ועוד תוכנה שנקראת פ'רי חאנד בקשר לתוכנה האחרונה יש כזואתי ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by Spider76,

שלום, אני עובד עם WIN XP PRO ENG התקנתי את NTUNE ובחרתי בהורדה את הגרסא באנגלית. משום מה לאחר ההתקנה התפריטים הם בעיברית. יש אפשרות לבצע התקנה באנגלית ? אולי לשנות את הגדרות השפה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by tintin,

יש שם מליון הגדרות ואני לא מבין מה הכי טוב בשביל האינטרנט שלי ברק 1.5 מגה בADSL

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by zohar678,

מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. אפשר עם המקודדים של KLITE לראות HIGH DEFNITION?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by BravaSX,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שלפני שאני צורב מידע כלשהו, כפתור הBURN אפור ולא ניתן ללחיצה. חייב לציין שהצורב הנימצא במחשב הוא נבחר בבחירת הצורבים הנימצאת מעל DISC TITLE.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים