עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אז ככה , הורדתי תוכנה לעריכת טקסט קטנה ומאגניב שקוראים לה bbnote (גוגל תוך שניה) . הפעלתי אותה בעבודה ונדהמתי לגלות שהטקסט שם עובר antialiasing ונראה חלק לגמרי , הפונטים היו עם מרקם חלק ונעים לעין. התקנתי את התוכנה אצלי בבית ואצלי עם אותם פונטים זה נראה ממש שונה. כאילו אצלי הטקסט גס יותר. אני ניסיתי לשנות ב windows את ההגדרה של text ל cleartype וזה לא עזר. יש למשהו מושג איך מסדרים את זה ? האם אפשר לעשות את זה בכל תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  2. יש דרך לבטל את זה שאם אתה עומד על לינק עם העכבר ואתה לוחץ על הגלגלת זה פותח טאב חדש? אני רוצה שהוא פשוט יכנס למצב הסקרולינג האוטומטי (שרואים שני חיצים והדף יורד או עולהע ם הזזת העכבר), כמו שקורה בלחיצה על הגלגלת בכל מקום שהוא לא לינק.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by galz,

אני מחפש תוכנה שאפשר ליצור בעזרתה טולבארס כמו הטולבאר הצדדי הנפתח שיש בaston shell, רק במעטפת הרגילה של אקספי. אם יש אני אשמח מאד

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by bangman,

היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by alergic,

הבעיה קוראת כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ואז מופיע שלח\אל תשלח והקובץ הזה בבעיה: bicubic_resizer.ax

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  6. התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by dl25,

לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by assaf990,

קיבלתי דיסק התקנה התקנתי את הדרייבר (יש קובץ Inf) אבל כשאני בא לבחור יצרן\דגם - הרשימה ריקה מדובר על קבצים cam1210.inf, SYS CAT ועוד ---עריכה--------------- מצאתי!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by kola,

שלום, יש לי תקלה במחשב, יש לי נגן פלאש פלייר 9 מותקן על המחשב + תוכנת הפלאש, הדפדפן מציג לי פלאשים באתרכם או באתרים השונים כגון וואלה נענע וכד' אך קיימים אתרים מסויימים שהדפדפן מבקש ממני להתקין את הנגן הפלאש בשנית,וגם לאחר שאני מתקין את הנגן מחדש לפעמים הקובץ פלאש מוצג אך ברוב הפעמים הוא לא מוצג, אתר לדוגמא שבו קוראת לי הבעיה... http://neopets.com/ דבר שני אני צריך את הדריבר VP - EYE למצלמת אינטרנט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. Started by hagayben,

לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by asaf556,

דאבל לנעול

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. במקום הכלים של NVIDIA בדרייברים?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שתהיה כמו GPS מישהו מכיר או יודע משהו על איזה שם של תוכנה כזאתי?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by kobibo,

למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. התקנתי את הפיירוול הזה, ואני לא מצליח לפתוח אימיילים באתר של וואלה. גם לא הצלחתי למצוא איפה הרשימה של האתרים החסומים, או למה הוא חסם אותו בכלל. אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by SemteX,

שלום, ברצוני לדעת אם קיים PLUG-IN לWINAMP שגורם לתמיכה באומלאוטים. למי שלא יודע - הנה דוגמה לאומלאוט - Ü ,ō, Ä בווינאמפ, במקום ששיר נגיד שוודי ייראה כך - En Mäktig Här הוא נראה בWINAP ככה: En mהktig hהr אז יש תוכנה מסוימת שמשנה את זה? אם יש אני אודה למי שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. ללא שימוש בקוד HTML חינמי וטוב לעיצוב דפים בסיסיים בלבד לא צריך משהוא מתוחכם

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  20. מכל מה שבדקתי אני מצליח לשמוע רק טלויזיה(ממיר מחובר למחשב) ואני לא מצליח לשמוע תסאונד של קבצי וידיאו ואני לא שומע מוזיקה. מה הבעיה? כמובן שעדכנתי דריוורים וקודקים. עריכה: סידרתי את זה. כנראה מישהו או משהו עשה MUTE לWAVE.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by shlomo_artzi,

לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\

22. Started by yotamoo,

אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד HD 720P MKV H264\X264 לדיסק -DVD של 4.7GB ובדרך לצרף לו תרגום בעברית וכמובן שיוכל להתנגן במכשיר DVD (פורמט DVD או משהו..) תודה רבה עריכה: מצאתי ConvertXtoDVD

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by thegame998,

יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by Bar1234,

אתמול פירמטתי את המחשב שלי... ולא הצלחתי לסדר את עניין הסאונד... לא שומעים כלום מכיוון שחסרים לי הדרייברים של הסאונד.... אלו הפרטים שהצלחתי להוציא מהתוכנה CPU-Z.... נתנו לי אתר לחפש בו אבל אני לא ממש מצליח להתמצא בו.... זה האתר: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים