תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מצאתי כמה תוכנות טובות מאוד (פלש לבניית אתרים) שלא הצלחתי לשכנע אותן לכתוב בעברית - הכל יוצא ג'יבריש... כל הפונטים שהכנסתי מופיעים בתוצר הסופי ג'יבריש למרות שבחלק מהתוכנות בזמן שאני כותב יוצא עברית. אין שום אפשרות לבחור כמו בתוכנות אחרות ARIAL - HEBREW לדוגמה. שמעתי שיש פתרון לבעיה זאת ...יש מישהו שיכול לעזור בבקשה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בגרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
^^^ מבחינת עדכונים ומציאת וירוסים ונגד התקפות וירוסים הם אותו דבר? רק מבחינת האופיוציות וההגדרות הם שונות?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין קספרסקי אינטרנט סקיוריטי... יש לי 2 אפשרויות : קספרסקי איטרנט סקיוריטי 6 שעושה גם עידכונים כל פעם וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 7 שלא עושה עידכונים... מה להתקין ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי אלבום עם שירים, וכל שיר מבוצע ע"י אומן אחר. הביעה היא שכשאני מזין את פרטי האומן, האייטיונס מציג כל שיר כאלבום בפני עצמו (ב COVERFLOW) למרות שיש לכולם את אותו ARTWORK ובכל שיר כתוב שזה שיר מס' X מתוך Y. כשאני מוחק את פרטי האומן, (כלומר UNKNOWN ARTIST) זה מופיע בתור אלבום אחד. יש למישהו מושג איך אני יכול לגרום לו להציג את כל השירים כאלבום אחד עם פרטי האומן?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
לאחר עדכון הגירסה האחרון של הפיירפוקס נתקלתי בבעיה שכל פעם שאני פותח את התוכנה במקום שעמוד הבית שלי יפתח נפתח טאב של Session Manager Loading... וכך הוא נתקע עד שלא לוחצים על לחצן של דף הבית. האם מישהו נתקל בתופעה זאת? נסיתי להתקין מחדש את ה Adds-on הזה אבל כל פעם זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מה הוא האנטיוירוס שתופס הכי פחות משאבי מערכת (לא הכי טוב או יעיל אלא הכי קל) וזה בטוח לא AVG ...
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה הכל טוב ויפה אבל מופיע לי בתחתית המסך סימן שאני לא מבין מהו. האנטי וירוס מעודכן והכל תקין אבל זה מראה סימן כאילו שמשהו לא בסדר מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
עשיתי סקין שניקרא ICE BLUE וב"חזור דף אחורה" ו"התקדם דף אחד קדימה" אין תמונה בכלל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות אחת בעצמי\לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. כל היום גלשתי חופשי, פתאום אני יכול להכנס רק לאתר הזה, ולא לאף אתר אחר. גם רק מהאתר הזה אני מקבל פינגים, מכל השאר לא. אני מצליח להתחבר לאימיול... מדובר במודם אלקטל פרו, שני מחשבים עם WIN XP, בשניהם אותה הבעיה. ההגדרות של המודם טובות, וכן של ה TCP\IP. מישהו יכול לעזור לי? תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי בעיה, פתאום מתי שאני מנסה להכנס למצב בטוח הוא לא נכנס. אני לוחץ F8 בזמן הבוט, נכנס ל-SAFE MODE , ואז הוא מתחיל לטעון ולרשום את כל הדברים האלה על כל המסך ואז הוא נתקע, חיכיתי הרבה זמן והוא לא זז. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין NOD32 וAVG אך הם לא נתמכים, אין את הטביעה הדיגיטלית או מה שזה לא יהיה. איזה אנטיוירוסים כן תומכים בויסטה? אילו גירסאות בדיוק? תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אפשר עם המקודדים של KLITE לראות HIGH DEFNITION?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מחפש converter שממיר קבצי adf ל- wav. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-