תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אוקי ה"בעיה" התחילה מאז שהמחשב שלי הוריד אוטומטית עידכון חדש של הווינדואס... הבעיה היא שאחרי איזה שלוש דקות שאני לא נוגע במחשב הוא עובר למצב הזה: http://www.theblob.org/winxp/winxp-login.gif המצב שבדיוק אחרי הפעלת המחשב...מצב הכניסה לווינדואס.. עכשיו כמובן שבדקתי ב: לוח בקרה >> אפשרויות צריכת חשמל והכל מסומן על לעולם לא וכמובן שזה אמור להיות מועיל..אבל עוד משהו שמ.סופט נסתה להועיל והיא רק גרעה את המערכת שגרועה במילא.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי...אני משתגע..
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה, פתאום מתי שאני מנסה להכנס למצב בטוח הוא לא נכנס. אני לוחץ F8 בזמן הבוט, נכנס ל-SAFE MODE , ואז הוא מתחיל לטעון ולרשום את כל הדברים האלה על כל המסך ואז הוא נתקע, חיכיתי הרבה זמן והוא לא זז. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יוצר מסנג'יר? אני לא מתכון להתקנה אני מתכוון ליצור שם משתמש
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לדרישות מינמליות לתוכנה סוליד וורקס ועוד תוכנה שנקראת פ'רי חאנד בקשר לתוכנה האחרונה יש כזואתי ?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
/
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מי יודע כייצד להפעיל JAVA בדפדפן של OPERA האם צריך תוסף
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט זהב ותמיד היתה לי האפשרות להוריד באימיול בקצב מהר בזכות תמיכתה של אינטרנט זהב בטכנולוגית ה peercache http://www.joltid.com/index.php/peercache/ אז מה הבעיה אתם שואלים...?!?! הבעיה היא שזה מספר שבועות הספק הפסיק את תמיכתו ב peercache וכשמתקשרים לתמיכה שלהם הם כאילו נפלו ממאדים לא יודעים בכלל על מה מדברים איתם ... מה לעשות??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ערב טוב (או בוקר טוב עוד מעט)- אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק בלילה אך המאוררים של המארז דיי רועשים. יש תוכנה שתראה לי את המהירות שלהם ותאפשר לי להפחית אותה קצת? תודה רבה מראש! ד"א ניסיתי עם ספידפאן וזה מראה לי Speed01 02 ו-03 וכולם על 100%. אני לא יודע אם זה קשור אז לא נגעתי .. תודה!
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
במחשב מספר 1 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 1. במחשב מספר 2 יש איטיונס שמכיר את אייפוד מספר 2. אם למשל אני מחבר את אייפוד מספר 2 למחשב 1 האיטיונס לא מכיר אותו ואי אפשר להעביר שירים. המחשב כן מזהה את האייפוד וטוען את הבטרייה. יש דרך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה עם Gmail, בכל פעם שאני נכנס לאתר, אני מקבל דף לבן ובו הודעת שגיאה : The page can't be displayed, לאחר מכן שאני הולך לסרגל הכתובת בדפדפן, בוחר שוב ב - Gmail, ואז האתר עולה, רק בניסיון השני. זה קורה בכל פעם, מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש אפשרות שאני יוכל לבנות איזה קובץ הגדרות שיוכל על כולם בעיקר כדי למנוע שליחת קבצים תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
מה עושים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
משהו כמו חצי מעלה? עדיף בוורד או תוכנה סטנדרתית אחרת...
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט אבל איכותי. אני פשוט לוכד וידאו מהמצלמת וידאו הדיגיטלית והסרטים יוצאים נורא גדולים... לפעמים אני לא ארצה לצרוב על DVD ואז לעשות תהליך של קידוד, אלא לעשות קובץ AVI שיהיה לי על המחשב, אבל שלא יתפוס הרבה... בגלל זה אני מחפש תוכנה כזאת. אם יש אולי אופציה שעושה את זה כבר בזמן הלכידה (אני משתמש ב-Pinnacle Studio 10) אז רק תגידו, ואני לא אצטרך התוכנה המבוקשת. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש אפשרות למתוח את התמונה למסך רחב? התוכנה חייבת להיות מדיה פלייר בגלל שזה שידורי אינטרנט, ואני לא מצליח למתוח את התמונה שתהיה על כל המסך, אל רק ריבוע באמצע עם פסים בצדדים..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב אז כידוע(או לא) אתמול - ב19/3 היתה תקלה בבזק שגרמה לכך שהאינטרנט לא יעבוד. לאחר שהכל חזר רציתי בערב להפעיל אמיול אבל נדהמתי שאני נמצא על low id. ניסיתי לעדכן את הפורטים הפתוחים של הנתב שלי אך זה לא עזר. יש הצעות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-