עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

יש לי מחשב בסלון והתקנתי עליו את תוכנת MEDIA PORTAL אבל אני לא מצליך להקליט מהממיר של הכבלים למרות שהגדרתי שם את התקן ליכדת הווידאו (מדובר בהתקן של AVERMEDIA USB2 http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp ) אגב, לכידת VIDEO דרך תוכנות כמו MOVIEMAKER עובדת כמו שצריך רק ששמה הוא לא מקודד את ההקלטה לDIVX אז אני לא רוצה להשתמש בזה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by Night_Crawler,

איזו תוכנה תוכנה אתם ממליצים בשביל לעשות Recovery למחיצה של הארד דיסק ?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by preguica,

אני מחפש המלצות לתוכנה לקריאת RSS. ניסיתי כמה ולא ממש התלהבתי מאף אחד.. הציפיות שלי מהתוכנה הן: 1. שתהיה יציבה ותהיה מסוגלת לרוץ שבועות ואפילו חודשים.. 2. שתהיה אפשרות לייצוא אוטומטי לקובץ XML 3. שתתמוך בעברית. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. Started by ברוך29,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקדם בעצמי את האתר שלי. אני יודע שיש כמה תוכנות, ואני בינתיים ראיתי את זאת שמוזכרת בכתבה: http://www.israelhayom.co.il/article/436179 אולי מישהו מכיר את התוכנה ויודע אם היא שווה את הכסף? אשמח לכל המלצה שתעזור לי לקדם לבד ובזול.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Avinor,

שלום לכולם.. רציתי לדעת אם יש אתר שיש בו הסברים על תוכנות?... אני צריך תוכנה מסויימת שנקראת SOLID EDGE אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה.. תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  6. תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by aaabbbcccddd,

תוכנה זו מבית חברת extensis מיועדת לניהול פונטים אשמח לדעת כיצד משתמשים בה ??? ומושכים ממנה פונטים לתוכנות גרפיקה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yyuval,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש את התוכנה הנ"ל - http://www.iolo.com/sm/7/pro/ ויש לי מספר שאלות שאשמח לקלב עליהן תשובה: האם מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה על התוכנה הנ"ל? האם יש תוכנות חינמיות ברמה שווה או לפחות דומה? האם כדי להוסיף 20$ על מנת לקבל את שאר תוכנות החברה (Firewall,Antivirus...) המפורטות בלינק ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by luda81,

שלום!!! יש לי בעיה עם התוכנה tmpg 2.5 כאשר אני רוצה לטעון את ה-VDR הוא מציין ש TMPGEnc.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. כעיקרון חשבתי שהבעיה היא בתוכנה עצמה ולכן הסרתי אותה והתקנתי חדשה אבל עדיין יש לי אותה הבעיה ואני לא יודעת מה מקור הבעיה. מה שכן ניסיתי עם כמה סרטים וזה לא קשור לסוג סרט ושאר התוכנות שאלה וירטואל דאב ועוד עובדות כראוי. אני מבקשת אנא עזרו לי כי אני חייבת לצרוב כבר את הסרטים כבר אין לי מקום במחשב. תודה רבה מראש. מחכה לתגובתך.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אני משתמש בתוכנה כדי להעביר סרטים לPS3 אך יש לי בעיה... כשאני פותח את התוכנה ומנסה להתחבר אני מקבל שגיאה של הMEDIASERVER.EXE... מצורפת תמונה: הסרתי והתקנתי מחדש, הבעיה נמשכת...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by CraZy,

אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום .. מי יכול להמליץ לי על תוכנת uninstaller טובה ?? תודההההה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by lunamia,

היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם, ברצוני לבקש ממכם לינק על איך להתקין את תוכנת utorrent במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם איך לינק על איך להתקין את הכתוביות? בתודה אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ofer40,

היי בזמן שאני מוריד קבצים המחשב נתקע לי בלי התראה מוקדמת ואני צריך לעשות ריסט. באתר של UTORRENT לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? היום כבר הייתי צריך לעשות פעמיים ריסט. זה ממש ממש מעצבן תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by trman,

מצאתי בסטיקי של תוכנות מומלצות את הקישור הבא: http://www.uvnc.com/download/ אומרים שהתוכנה ידידותית, אני מקווה שקצת יותר מאשר הדף הנ"ל. אודה לכם על קישור יותר ידידותי להורדה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנת טלפוניה (משהו כמו סקייפ) לרשת שלי, עדיף עם תמיכה בwebcam תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by 11moshiko11,

שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה

21. Started by לרה,

היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by roee01,

שלום לכולם! אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח נושא זה. יש לי בקרוב ראיון עבודה לחברה מאוד גדולה ואמרו לי ששואלים שאלות על תוכנת wireshark. השאלה שלי אם מישהו מכיר את התוכנה הזו? האם יש למישהו מדריך מסודר להביא לי על התוכנה הזו? איזה דגשים אני צריך לדעת על התוכנה הזו? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום , הייתי רוצה לדעת באיזו תוספות אתם משתמשים לתוכנת ה XBMC עבור ה WINDWOS וכן שוחררה גרסה למערכת ההפעלה... לינקים, שמות לתוספות יתקבלו בברכה. תודה!

24. Started by mazcom,

אני מחפש תוכנת xear 3D אמרו לי שהיא לא ממש מתאימה לכל לוח אם ..לא יודע אם בכלל זה קשור ללוח אם .. הלוח אם שלי הוא של gigabyte GA-7VRXP rev2.0

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by snurf,

שלום לכולם, עייפתי מהנסיונות שלי בתור ילד קטן להערים על כל הפיירולים והאנטיורויס למינהם ולהתקינן ללא תשלום, וזה גם מגוחך - אתה מערים על הת כונה שאמורה להגן עליך ? באמ תאשפר לסמוך עליה אם אתה מערים עליה? אולי הכלים שבעזרתם אתה מרמה דווקא משתילים אצלך וירוסים למינהם ? בכל מקרה אשמח לשמוע כל חבילת אבטחה כוללת חינמית המורכבת מהכלים הבסיסים לפחות של אנטי וירוס ופיירוואל. אם לא ביחד אז גם המלצה על כל תוכנה לחוד תועיל. תודה מקרב לב! עד שיהיה לי כסף אני מוכרח לשמור על המידע שלי.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים