תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני משתמש בצורב SCASI של YAMAHA 16*10*40 עכשיו יש לי בעיה ב תוכנה צריבה שלי Easy CD Creator 5 Platinum נכון שב SCASI אפשר גם לצרוב וגם לעבוד אבל אני יכול לעשות את זה רק כשאני משתמש בתוכנות צריבה אחרות כמו ClonCD... אחרת יש לי בעיות והצריבה פגומה. יכול להיות שזה התוכנה? עם אני יעבור ל NERO לא יהיה את הבעיה הזאת? נ.ב. זה לא תמיד קורה רק בחלק מהמקרים
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך לעזעזעל אני מוריד איתה? תודה מ ר א ש
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
...ת. אני משתמש בclonyxl לזיהוי הגנות והגדרת הצריבה ובcloncd על מנת לצרוב.בנוסף במדיה של TDKx16 וצורב plextor x24 כשניסיתי לצרוב עותק גיבוי(ממשחקים שקניתי במיטב כספי) את medal of honor ו-empire erth הצריבה הסתיימה בהצלחה. אבל נסיון להפעיל את המשחקים תמיד נכשל רק כשמחליפים לדיסק המקורי המשחק "מסכים" לפעול. מהצצה מהירה פורום clone cd מסתבר שהרשימה של תוכנות שcloncd לא מצליחה לצרוב היא ארוכה בהרבה יותר. המסקנה , צריך למצוא תוכנה שבאמת צורבת דיסקים המוגנים בהגנות מודרניות, יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להשלים חורים בהשכלה שלי וללמוד תכנות אינטילגנציה מלאכותית טיפוסית למשחקים. דברים כדוגמת תיכנות AI לקרבות, ומה שנקרא Daily Routine, כלומר לגרום לעיר או איזור להראות "חי", שהדמויות עושות דברים שהם יעשו בפועלות יומיומיות. בכל מקרה אני מחפש מדריך, או מדריך כתוב איפשהו ברחבי האינטרנט, או מדריך אנושי שיעביר לי שיעורים בפורום. ועדיף שיהיה בC\C++ או בפסואדו-קוד (אלגוריתמים)
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ממירים DVD ל- MPEG כדי שיוכל לעבוד על במחשב מבלי הסרט המקורי אני יודע שזה אפשרי אבל אנני יודע את השלבים של ההמרה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לזהות את העוגיות שאתר אינטרנט ספציפי שם על המחשב שלי? או, האם יש תוכנות שעושות את זה?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איזושהיא תוכנה נורמלית שתוריד בקצב טוב ל56.6
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בשביל לסרוק תמונות, אם מישהו מכיר תוכנה טובה שיפנה אותי בבקשה לקישור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התוכנה היא הגירסא "הקלה" של קאזה הרגיל והמוכר. היתרונות: אין פרסומות, אין תוכנות שעוקבות אחריך, אין שום זבל נוסף מלבד התוכנה נקייה, נטו. חסרונות: אין. יש אנשים טובים בעולם שאכפת להם, לכן הם לקחו את העבודה ליידים וכתבו תוכנה טובה ונקייה מזבל. בקישור הזה תוכלו להוריד את התוכנה: http://www.k-lite.tk/ תהנו!
-
יש לי בעיה הורדתי את התוכנה OSCAR { מי של יודע תכנה של קודים לתוכנות ומשחקים} וכאשר אני משתמש בה אני יכול לרשום את התוכנה שאני מחפש הבעיה היא כאשר הוא מוצא את התוכנה הוא רושם לי את הקוד הרצוי בגיבריש אני לא מבין כלום האם יש דרך לתקן את הבעיה ? נ.ב הורדתי מספר פעמים את התוכנה אז לא צריכה להיות בעיה בהורדה.
-
חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מעיפים את ה "Awards" של Morpheus? הסרתי את המורפיאוס, אבל אני כל הזמן מקבל את ההודעה המעצבנת שלו כשאני גולש. יש לי Win2000 SP2.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני חושב שזה שייך לכאן אז אני אשים את זה כאן...מקסימום לא תעבירו את זה חופשי... בכל אופן זה איזה אתר אחד שמשתלט לי על האקספלורר www.lop.com :AR15: :AR15: אני לא יודע ממה הוא התחיל להשתלט לי עליו-לדוגמא כשהעמוד לא נמצא אז הוא בא לאתר הזה ולא נותן לי לעשות חזור ואני בעקרון תקוע,אלא אם אני מכניס את הכתובת מחדש... מה שמעצבן כשאני בפורומים... אני שלחתי אי מייל לאותו אתר לתמיכה שלהם שפירטתי שזה מרגיז אותי ושאני רוצה שזה יעלם ולא לראות את זה עוד פעם. והמניאקים לא החזירו לי תשובה אפילו (זה היה לפני שבוע) אני הורדתי את הכניסות של האתר מרג'יסטרי אבל הוא חוזר כל פעם... אני אובד עצות! מישהו יעזור לי בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה בנרו לצרוב IMAGE , אבל אני מקבל הודעה זו (ראה תמונה). לפני כן הצלחתי לצרוב.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו על מחשבי 2584 קבצים עם סיומת EML ושמות מוזרים כגון : מכירות , תמונות לאתר מהמצגת , ימית , היצירה שלי, קבוצת מכבי ילדים , פרוייקט , דליה אינטרנט זהב .. ועוד ועוד ... הקבצים הללו הופיעו תוך שבוע בערך ואני לא יודע מאיפה , אני מוחק אותם ומגיעים עוד ! איך אני מונע מהקבצים להגיע ?!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי Win2000 SP2. ב Control Panel, ב Administrative Tools יש קיצור דרך ל PWS. ניסיתי להריץ אותו לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה והוא ניתקע. התקנתי את כל הרכיבים של Windows שקשורים לאינטרנט (וכמה שלא קשורים, רק ליתר ביטחון), ונראה שה PWS התחיל לעבוד. עכשיו הוא שוב לא עובד, כלומר - הוא ניתקע כשאני מנסה להשתמש בו. אני מכיר די טוב את ה PSW של 98, ושם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יודע למה זה קורה? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, בהודעות הקודמות שלי התלוננתי ש KaZaA ת(what's with the caps?e), ו IMesh וכל תכנות הורדת הקבצים למינהו שהתקנתי על המחשב שלי (Pentium 2, 350MHZ, dual boot: win98 & win2000 SP2), על ה win2000 גרמו לבעיות חמורות בתפקוד המחשב (windows explorer לא תפקד וכך גם ה IE). סה"כ ניסיתי כ 5 תכנות, ולכולן היו אותן בעיות. ניסיתי את WinMx ו KaZaA על ה 98 שלי, וזה עובד יופי. נו, טוב, אז שומר המסך מתבייש לעלות כשקזה רצה, נו, מה אני בכלל מתלונן... (כאילו ששילמתי עליה). ובכלל, win98 ידועה בנטיות הנוירוטיות-סדיסטיות שלה. תכנה קטנה ומטורפת. המסקנה שלי היא, בכל מקרה, שכל הערב רב הזה של תוכנות נכתב במקור ל 98, או ל XP, אבל לא ל NT או ל 2000. נכון, הורדתי את הגירסא של 98/2000, אבל …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-