תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה.התקנתי את האייסיקיו החדש, ובכל פעם שאני עובר בין היוזרים, האייסיקיו מצמצם את עצמו כאילו התנתקתי מהרשת. אני יודע שבגרסאות קודמות זה לא היה קיים, וזה נורא מפריע.אנחנו שני אנשים שעובדים על המחשב, וזה די מתסכל שהאייסיקיו נסגר ככה. מה עושים ? מישהו נתקל בבעיה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט, ואז פותח אינטרנט אקספלורר הוא נפתח, אבל במקום שיהיה את ה-homepage זה ריק (כלומר רואים את הרקע) והמחשב נתקע כל זה לוקח בערך 15 שניות, ואז הכל עובד. איך אפשר לפתור את זה?!
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך לעזעזעל אני מוריד איתה? תודה מ ר א ש
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעשה לי design ב 3D ואם אפשר גם ב 2D, אני מתכוון לתוכנה שתעשה design ועיצובים לבתים ולחדרי בית. ושהתהיה נוחה וקלה להפעלה ככול שיותר יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להשלים חורים בהשכלה שלי וללמוד תכנות אינטילגנציה מלאכותית טיפוסית למשחקים. דברים כדוגמת תיכנות AI לקרבות, ומה שנקרא Daily Routine, כלומר לגרום לעיר או איזור להראות "חי", שהדמויות עושות דברים שהם יעשו בפועלות יומיומיות. בכל מקרה אני מחפש מדריך, או מדריך כתוב איפשהו ברחבי האינטרנט, או מדריך אנושי שיעביר לי שיעורים בפורום. ועדיף שיהיה בC\C++ או בפסואדו-קוד (אלגוריתמים)
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כל פעם שאני מסתכל על קבוצת דיון בלי להכנס אליה בOUTLOOK EXPRESS אני רואה שיש איזה 13000 הודעות, ושאני נכנס לקבוצה עצמה זה מראה לי רק איזה 15 הודעות... מישהו יודע למה???
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בדפדפן אקספלורר שהתחילה לפני יומיים שאני מגיע לאתרים מסוימים כמו YNET ו-SPORTLINE אז אני מקבל הודעת שגיאה בפינה השמאלית תחתונה של הדפדפן של ג'אווה - DONE,BUT WITH ERRORS , וכמו כן כשאני מנסה לרשום תגובה באתרים הללו לא נפתח לי בכלל החלון אלא מתקבלת הודעת שגיאה ERROR בפינה השמאלית תחתונה. האם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מהדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אתם מכירים את הקטעים ברשת עם תוכנות שנדבקות למערכת ואינכם יודעים איך להיפטר מהם? אז זה מה שקרה לי כשניסיתי להוריד קראק קטן ולא חשוב במיוחד. נדבקה למערכת תוכנה קטנה שמשגעת אותי. פתאום אני מקבל על שולחן העבודה את התוכנה הזאת, תוכנת חיפוש. שימו לב שהיא הפכה את הרקע בכיתוב מתחת לאייקונים לשחור!! בנוסף, בכל פעם שאני לא מצליח להעלות דף ברשת אני מועבר ישירות לדף הזה.. 1.איך מתפטרים מהתוכנה העלוקתית הזאת (החיפוש, והדף שלהם ברשת)?! 2.חיפשתי ולא מצאתי מהיכן להסיר אותה. 3.יוחזר הרקע השקוף במקום השחור! תודה נ.ב. מאז הגלישה קצת בעייתית, מתוך 10 טעינות עמוד/כניסה לאתר 3 פעמים (בערך) אני מגיע לעמוד הנ"ל. לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס בכלל ורק איתחול מאפשר לי להמשיך לג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום אבל כשאני רואה סרטי DivX המעבד נמצא בשימוש 100% והסרטים קופצים, כאילו המעבד לא מספיק... ניסיתי להוריד באפשרויות של המפענח את השימוש ב-CPU, הורדתי עד הסוף אך הבעיה נשארה. ניסיתי להתקין מחדש DivX 3.11, הורדתי גם את ההכי חדש (5.0.1) ולא עזר, הבעיה נשארת. מה אפשר עוד לנסות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משהוא יודע כיצד ממירים DVD ל- MPEG כדי שיוכל לעבוד על במחשב מבלי הסרט המקורי אני יודע שזה אפשרי אבל אנני יודע את השלבים של ההמרה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני חושב שזה שייך לכאן אז אני אשים את זה כאן...מקסימום לא תעבירו את זה חופשי... בכל אופן זה איזה אתר אחד שמשתלט לי על האקספלורר www.lop.com :AR15: :AR15: אני לא יודע ממה הוא התחיל להשתלט לי עליו-לדוגמא כשהעמוד לא נמצא אז הוא בא לאתר הזה ולא נותן לי לעשות חזור ואני בעקרון תקוע,אלא אם אני מכניס את הכתובת מחדש... מה שמעצבן כשאני בפורומים... אני שלחתי אי מייל לאותו אתר לתמיכה שלהם שפירטתי שזה מרגיז אותי ושאני רוצה שזה יעלם ולא לראות את זה עוד פעם. והמניאקים לא החזירו לי תשובה אפילו (זה היה לפני שבוע) אני הורדתי את הכניסות של האתר מרג'יסטרי אבל הוא חוזר כל פעם... אני אובד עצות! מישהו יעזור לי בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני כותב פעמיים, פשוט זה קשור גם לכרטיסי מסך (שם כתבתי מלכתחילה) וגם לתוכנות... אז הנה הדיון המקורי. אני פשוט מחפש תוכנה שעושה את העבודה של Tv Tool אבל תהיה חופשית (או שלא יהיה כל כך קשה לפרוץ אותה )
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה שוב לקבל עזרה לעניין הנ"ל ומקווה שהפעם למישהו תהיה תשובה : מדובר במדפסת BJC 2100 של CANON. אני רוצה להגיע למצב שברירת ה-DUPLEX תהיה מאופשרת באופן קבוע לעומת המצב הנוכחי שאני צריך לסמן אותה לפני כל הדפסה. בספר של המדפסת יש הסבר איך ליצור פרופיל הדפסה רצוי אבל לא איך להגדיר שהוא יהיה ברירת המחדל. אני מפספס משהו?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משתמש בצורב SCASI של YAMAHA 16*10*40 עכשיו יש לי בעיה ב תוכנה צריבה שלי Easy CD Creator 5 Platinum נכון שב SCASI אפשר גם לצרוב וגם לעבוד אבל אני יכול לעשות את זה רק כשאני משתמש בתוכנות צריבה אחרות כמו ClonCD... אחרת יש לי בעיות והצריבה פגומה. יכול להיות שזה התוכנה? עם אני יעבור ל NERO לא יהיה את הבעיה הזאת? נ.ב. זה לא תמיד קורה רק בחלק מהמקרים
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בשביל לסרוק תמונות, אם מישהו מכיר תוכנה טובה שיפנה אותי בבקשה לקישור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-