תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקרופון כבר כמה חודשים אותו אחד ופשוט פתאום הוא הפסיק לעבוד אז החלפתי את החיבור לקדמי וזה עבד יופי.... עכשיו אפשר בבקשה הסבר או משו לפחות שיביא פתרון לבעיה זו? תודה לעזורים ז דיי דחוף לי
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מסך וכרטיס מסך תומכים ב3D איך אני מפעיל משחקים החדשים ב3D לא אדום כחול GTX 580 ASUS מסך LG FLATRON W2363D
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
וset margins לא מחזיר אותם, איפה לעזאזל אני מוצא אותם?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך די בדחיפות תוכנה חינמית שתמיר לי קובץ pptx לקובץ avi ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות אבל הגירסאות החינמיות שלהן משאירות את הלוגו של התוכנה על הסרט שנוצר מישהו מכר תוכנה שממירה ולא משאירה לוגו?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
א.מה דעתכם על הפיירוול הזה ? אפשר לסמוך עליו ? ב.איפה אני מוצא את האפשרות לראות את כל התוכנות שחסמתי או אישרתי !? או איפה אני רואה את מה שהתוכנה אמרה שהיא חסמה גישה ממקום כל שהו (חוץ מהחלון הקטן שנפתח למטה ויישר ניסגר) עברתי על כל מילימטר מהתוכנה - לא מוצא את האופציות הללו ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעייה לפעמים בשני הדפדפנים לא נטענות התגובות ב YNET למשל, או שמות הסיקורים ב TVNETIL ואחרי איתחול של חלונות הכל בסדר, מישהו יודע אולי מה הבעייה ? ולמה רשום שאני משתמש בספארי שבעצם אני משתמש בכרום ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת MOVE MAKER לעיבוד ולהורדת סרטים מווידיאו דיגיטלי. ואני מחפש תוכנה משוכללת וטובה יותר ליצירת DVX או פורמטים אחרים מרצף הביטים שמתקבל מהמצלמה. מי שמע ? מי יודע ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה ווינדוס (ריסטרט) אני מקבל את ההודעת שגיעה שמצורפת בתמונה. חיפשתי ת הקובץ שהמערכת מחפשת (באתר DLL.COM) ולא מצאתי כלום. איך אני מעיף את החלון הזה שלא יקפוץ לי יותר בסטרטאפ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, הוירוס הנ"ל נמצא אצלי במחשב והאנטי וירוס (Trend) מודיע שהוא הכניס אותו להסגר. לאחר בדיקה מקיפה נראה כי הוירוס מפוצץ את ה- Scheduled Tasks במלא משימות,גם לאחר המחיקות של המשימות שהוא יצר עדיין קופצות הודעת על הוירוס הנ"ל. באתר של Trend לא כתוב שום דבר על שם הוירוס הזה וגם לאחר סריקה מכוונת זה לא עוזר.. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לצרוב 3 קטעי מוזיקה. האחד MID והשניים האחרים WAV. רציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את זה על Audio בנרו וישמעו את זה במערכת רגילה(קטנה כזאת עם טייפ, רק בנתיים בהמשך תבוא מערכת רצינית) . או שאני צריך להפוך את הסיומות של הקטעים בתוכנה כלשהי לסיומת mp3 כאילו השאלה שלי האם מערכות רגילות כאלה עם טייפ קטנות כאלה מסוגלות לקרוא wav וmid או שרק mp3 הם קוראות
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
-
עכשיו ככה אני לא מצליח להכנס איתה לשרת שלי ניסתי הכל הסרתי אותה התקנתי אותה מחדש לא עוזר פאבים אחרים היא נכנסת אלייהם אבל לשרת שלי היא לא נכנסת כאילו משהו חוסם דווקא את השרת שאלתי את התמיכה שלי לשרת הם לא הצלחו לעלות על זה כפרה עלייכם זה מה זה חשוב לי ככה אי אפש רלנהל את השרת אני ישמח אם תעזרו לי תודה מקרב לב אחים שלי אוה באותכם
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בכרטיס קול מסוג AC97 זה שבא עם הלוח אם שלי. איתו קיבלתי את התוכנה SOUNDMAX. אני רוצה לדעת איך אני יכול לגרום לתוכנה הזאת לזהות את החיבור סיב אופטי שלי, כדי שאני יוכל לשמוע ב 5.1 כשאני מחבר את חיבור הסיב האופטי, אני יכול לשמוע במערכת, אבל אין לי שום שליטה על הסאונד דרך המחשב. והמיקסר לא מזהה את החיבור כסיב אופטי אלא כאילו חיברתי בחיבורים הרגילים. 0 -- רמקולים קידמיים 0 --- רמקולים אחוריים 0-------- סנטר וסאב יעני שלוש חיבורים לסראונד. מה שמונע ממני שליטה אמיתית על הסאונד. השאלה שלי היא אם יש מיקסר יותר טוב מזה של SOUNDMAX (אני מאמין שיש) ואם מומלץ להשאר עם הסאונדמקס, אז איך אני מטפל בבעיה? תודה רבה אם משהו לא מובן תשאלו אני יענה בשמחה, רק בבקשה…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא יודע האם הנושא מתאים לפורום הזה, אז אני אפרסם אותו פה: נכון לעכשיו, קורא הכרטיסים שלי שבק חיים ואני מחכה שאבא שלי יקנה לי קורא כרטיסים חדש, כך שבינתיים אני צריך להעביר את התמונות מהמצלמה למחשב דרך כבל USB. ויש עם השיטה הזאת בעייה אחת: כאשר אני מעביר קבצים ישירות מהמצלמה שלי (Canon SX150 IS) דרך כבל USB, מערכת ההפעלה (Windows 7) משנה את תאריך ושעת הקבצים של התמונות והסירטונים, מהזמן של הצילום, לזה של המערכת, כך ששעת הצילום של התמונות והסירטונים שצילמתי הולכת לאיבוד. איך אפשר להתגבר על הבעייה הזאת בלי קורא כרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם... השאלה בכותרת האם מישהו נתקל בבעיה ...??? כי הבנתי שזה מוכר ולא מצאתי פתרון לדבר... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה עם סרטים - הסאונד חלש מאוד, בקושי שומעים משהו. הבעיה היא רק עם חלק מהסרטים - בסרטים אחרים ובמשחקים יש סאונד טוב. התקנתי את הקודקים הכי חדשים (אני חושב) אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? האם יש תוכנה שאומרת בדיוק מה הקודק של סרט מסוים?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
טוב לאחרונה התחלתי לגלוש בפיירפוקס גירסא 3.5 ואני מאוד מרוצה ופשוט לא מסוגל לחזור לאקספלורר. אבל יש לי בעיה: כאשר חבר שלי שולח לי לינקים לסירטונים בYOUTUBE אז אני נכנס ללינק רואה את הסירטון והכל עובד טוב וכך הלאה רואה כמה סירטונים. אבל לאחר כמה סירטונים אני לוחץ על לינק לסירטון אחר שהוא שלח ופתאום לוקח לדפדפן לטעון מלא זמן את האתר ואז הסירטון בכלל לא עולה. מדוע זה קורה ואיך פותרים זאת?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי קבוצה של אתרים שכשאני מגיע אליהם, אני מעוניין שאני אופנה לאותו מיקום (כלומר ספריות וקבצים) אבל בשרת אחר. מדובר בשרתים שמחזיקים מאמרים אקדמאיים - לחלק מהאתרים יש לאוניברסיטה פרוקסי שמחזיק העתק ולכן אם במקום לגשת לאתר המקורי (לדוגמה portal.acm.org) אני אגש לאתר של האוניברסיטה (portal.acm.org.ezproxy.openu.ac.il) אז אני אוכל לקרוא את המאמר בלי לשלם. אני יודע שאני יכול לעשות את זה על ידי שינוי של קובץ ה-hosts שלי אבל אולי מישהו מכיר תוסף של פיירפוקס שיודע לעשות את זה בצורה יעילה יותר?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתספור לי לחיצות דרך חיבור הCOM אני מעוניים לחבר מפסק דרך הCOM וכל פעם שילחץ הכפתור זה יעלה מספר אחד. אשמח לעזרה =]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין או קורלדרו מנצלות יכולות של 4 ג'גיה זיכרון ומעבד 4 ליבות או שרק תוכנות תלת מימד יודעות וצריכות חומרה כזו?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנסה לפתור בעיה טכנית של חוסר הצלחה להריץ קוד בintelijj. הוא מגיע לדף error 404 אני יותר מאשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-