תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה ICALL אני לא מצליח להיכנס עם שם וסיסמא
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הורדתי גירסא מסויימת שאין לה תרגום, אבל יש לי תרגום שגם הוא לדיסק בודד (חלק בודד), איך אני מסנכרן אותה? יש לי את התוכנות, subtitle workshop ו-Time Adjuster, בעבר ניסו להסביר לי אבל אני לא ממש זוכר איך זה עובד, סורי... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חלק מ- BLAS של Intel ניתן להפוך ל- multi-threaded, דבר אשר ישפר את חלק ממהירות החישובים שלכם (אלגברה לינארית). קראו ונצלו את הריבוי הטבעי: http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-34HE9M.html?1-34HE9M
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על איש קשר מסוים פתאום המסנג'ר קורס.... העניין הוא שזה רק עם איש הקשר אחד מסוים עם כל השאר זה לא קורה... לא מוצא על זה כלום בגוגל :'( מה לעזאזל נסגר עם המסנג'ר 8?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני צריך לבחר ממיר ב VIVO, של HOT עכשיו התקנתי את הדרייברים של NVIDIA של ה WMA... אני צריך תוכנה שבעצם תראה לי את השידור של הממיר... אני לא מבין בדיוק מה לעשות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
למסנג'ר שלי יש קשיי התחברות... עכשיו...הרבה אתרים אומרים שעליי לעשות את זה - בתוך הקובץ HOSTS... תוסיף את שני השורות הבאות מתחת ל 127.0.0.1 localhost 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net העניין הוא שיש לי 3 סוגים שונים של הקבצים האלו... יש לי hosts hosts.msn hosts (קובץ גיבוי כלשהו) באיזה אחד מהם לכתוב את מה שרשום? האם להוסיף את הסימן #?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התוכנה אומרת לי שרק בגירסה הפרופשנאל אני יכול. אם אני רוצה להריץ הרבה לופים מה אני אמור לעשות ? או לשחק עם ההגדרות.
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי כוננן זה עושה בעיה כאשר אני מכניס דיסק הוא עושה את הסימן של דיסק עם העכבר אבל הוא אומר לי שאין דיסק
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בתוכנה sony vegas 7.0c.. אני לא מצליח לפתוח קובץ AVI כמו שצריך- זה פותח לי רק את הAUDIO.. קבצים אחרים זה פותח לי טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
: אני יודע שתוכנה כזאת קיימת, פשוט נעלם לי הלינק להורדה שלה מהbookmarks. תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברצוני ליצר תיבת רשימה וממנה לבחור את הרשומה המתאימה בכל פעם. לעזרתכם אודה בברכה. יגאל
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי דונגל ואני לא מצליח להתחבר מהפלאפון למחשב כשלט רחוק אני מצליח רק מה מחשב לפלאון אז אני מחפש תוכנה שתפעיל לי את הBT של החשב כל הזמן ואני יוכל להתחבר איתה למחשב מתי שאני רוצה בלי צורך לגעת בעכבר כלל!! משהו יכול לעזור לי?? יש לי SE W800I!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי חברים עזרתם לי רבות לאחרונה עכשיו אני מנסה לכוון הדפסה של הדיסק עצמו ( הכוונה לחלק העגול) באמצעות הנרו שידפיס לי בידיוק על דפי מדבקות דיסק = כאלו שממוקמים בהם 2 מדבקות = באמצע דף A4 לא עשיתי את זה אף פעם - ולא מבין איך ביכלל להתחיל את המשימה הזו הידפסתי לניסיון על דף A4 רגיל - וזה ממש לא בכיוון ניראה לי משימה שכל ילד יכול לעשות.....אז What The Fuck ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי קבלתי מתנה את disk on key של sandisk 1 ג'יגה מוזר משהו אבל אין תוכנה לנעילה של חומר או הסתרה למקרה שהדיסק הולך לאיבוד וכו' אשמח להמלצה על תוכנה טובה שיודכת לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מישהו עשה השוואה לפני ואחרי? http://www.inksaver.com/
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-