תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל לחלץ ופתאום ב- 40% או במספר כלשהו הוא עוצר וככה הוא נשאר על 40 % אם אני לא מזיז קצת את העכבר הוא ישאר ככה גם למשך דקה מישהו יודע מה הסיבה או מה אני צריך לעשות? זה קורה לי בתוכנה ווינראר כמעט כל פעם (לא משנה אם זה סרט או שירים וכדו')
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והייתי רוצה לדעת איזות תוכנת שיתוף קבצים יעבדו על Vista.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הורדתי 95% אחוז מקובץ כלשהו, וההורדה תקועה לגמרי מכיוון שמשום מה תוכנת הביטורנט שלי לא מתחברת לאף SEED(יש 1063 כאלה..) אלא רק לPEERS. זה לא פעם ראשונה שאני פוגש את התופעה הזאת. האם מדובר בבעיה טכנית, או במדיניות מכוונת של חלק מהאתרים, כלפי אנשים שלא העלו הרבה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.
-
-
נגיד שמצאתי אתר עם מדריך מצויין, שכולל תמונות. המדריך בן 20 עמודים בערך, כולם מוצגים לאורך. אני רוצה לשמור את המדריך למחשב, אבל זה לא ריאלי לצלם אתה הכל (רבע עמוד רק יוצא, כך שיוצא כמעט 80 צילומים!). אז אני מחפש תוכנה, שפשוט תיקח את כל המדריך שבאתר על כל העמודים שלו, ופשוט באופן אוטומטי תשמור את כל העמודים לקבצים או קובץ אחד. יש תוכנה כזאת? להעתיק ולהדביק גם לא יעיל, כי יש תמונות. בסופו של דבר אם אין תוכנה כזאת, אז אני אצטרך לעשות את זה ולסדר את התמונות בין הטקסטים אצלי ב-WORD, אבל חבל על הטרחה אם ניתן לבצע אוטומטית.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו מכיר? רצוי שתהיה תוכנה קלה לשימוש ושלא תתפוס יותר מדי זיכרון...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לדעת מהם האנטיוירוס, האנטיספיוור, והפירוואל הטובים ביותר היום בשוק.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התחילת השבוע שעבר האי מיול שלי שהעביר קבצים במהירות סבירה עובד לאט לאט למה? מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-