עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ellell,

התוכנת Windows Media Player 10 Setup Hebrew בעברית. החלטתי להסירה, חלק מהקבצים מתעקשים ולא נמחקים, וכביכול נמחקים אבל אחרי עשר (10) שניות חוזרים לספרית המקור. כשפותחים את סל המיחזור רואים גם את הקבצים שנמחקו ואלו שלא נמחקו. מוזר לא.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  2. יש דרך לבטל את זה שאם אתה עומד על לינק עם העכבר ואתה לוחץ על הגלגלת זה פותח טאב חדש? אני רוצה שהוא פשוט יכנס למצב הסקרולינג האוטומטי (שרואים שני חיצים והדף יורד או עולהע ם הזזת העכבר), כמו שקורה בלחיצה על הגלגלת בכל מקום שהוא לא לינק.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by oded6188,

הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  4. ולכן זה יוצר לי בעיות. מה לעשות? התוכנה TDS3 לא עולה לי התוכנה NOD32 כותבת לי הודעה מוזרה: NOD32 module serves to trigger scanning לא יודע מה לעשות? איך לשחזר? מה שעובד לי ב-NOD זה רק סריקה של AMON (מה זה בכלל??) והוא מוצא לי עשרות אלפים של קבצים נגועים. (אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת) יש גם 2 קבצים ב-SYSTEM32 שנגועים ואי אפשר למחו, והתוכנה NOD32 חוזרת עליהם בלופ אין סופי: reginv.dll fservic.exe

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by ms1ms1ms2,

מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש

6. אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  7. קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...

8. Started by galCool,

למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בעייה שאני לא מצליח לראות וידיאו לא באתרים ולא במדיה פלייר אחרי שאני מפעיל משחק! יש לי את כל העידכונים ממיקרוסופט ואת הדרייברים הכי מעודכנים מNVIDIA - כרטיס מסך 8800 LEADTEK 640 MB אשמח לשמוע טיפים לעזרה... תודה.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  10. 1) להכנס לאתר :http://www.4shared.com/file/23525534/156ff845/Quick_Dictionary.html?dirPwdVerified=f164b20c 2) להוריד את התוכנה 3) לפרוס את התוכנה ב דיירקטורי או על ה DESKTOP 4) לרשום את המילה שרוצים לתרגם 5) התוכנה נכנסת לאינטרנט לאתרי תירגום ומחזירה את התשובה : תוכנה זו לא מכילה שום מנגנון מעקב. תהנו ....

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני פותח את הדפדפן אז אוטומאטי זה יפתח לי בתוצרה של כפתור F11. תודה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  12. ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. Started by dl25,

לא ידעתי איפה לרשום אז רשמתי פה ..אם זה לא המקום המתאים אז.. אחים שלי אני צריך את הקובץ הזה: dllmsvcr.dll תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  15. Started by nitayc1,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by ShahafH,

טוב אז כידוע(או לא) אתמול - ב19/3 היתה תקלה בבזק שגרמה לכך שהאינטרנט לא יעבוד. לאחר שהכל חזר רציתי בערב להפעיל אמיול אבל נדהמתי שאני נמצא על low id. ניסיתי לעדכן את הפורטים הפתוחים של הנתב שלי אך זה לא עזר. יש הצעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by kola,

שלום, יש לי תקלה במחשב, יש לי נגן פלאש פלייר 9 מותקן על המחשב + תוכנת הפלאש, הדפדפן מציג לי פלאשים באתרכם או באתרים השונים כגון וואלה נענע וכד' אך קיימים אתרים מסויימים שהדפדפן מבקש ממני להתקין את הנגן הפלאש בשנית,וגם לאחר שאני מתקין את הנגן מחדש לפעמים הקובץ פלאש מוצג אך ברוב הפעמים הוא לא מוצג, אתר לדוגמא שבו קוראת לי הבעיה... http://neopets.com/ דבר שני אני צריך את הדריבר VP - EYE למצלמת אינטרנט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. Started by hag911,

אחותי קנתה לי לא מזמן קספרסקי 6 מארצות הברית, התקנתי אותו, הכול טוב ויפה... ואז התגלתה לי בעיה, אחרי שעה שאני גולש באינטרנט או סתם המחשב דולק, נכבה לי האינטרנט,ניסתי לשחק בהגדרות ולא הצלחתי בAVG הקודם שלי זה לא היה ככה... יש למישהו פיתרון?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  20. Started by hagayben,

לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. התקנתי את הפיירוול הזה, ואני לא מצליח לפתוח אימיילים באתר של וואלה. גם לא הצלחתי למצוא איפה הרשימה של האתרים החסומים, או למה הוא חסם אותו בכלל. אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. קניתי כרטיס רשת אלחוטי אבל אבד לי דיסק ההתקנה ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לדגם של הכרטיס (חברה + דגם) ככה שאני לא יודע איזה דרייבר להוריד.... איך אני יכול לדעת את הדגם? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by assaf990,

סרקתי עם HijackThis וזה מה שקיבלתי כחשודים. אבל מה באמת מזיק?? (כי חוץ משורת 017 שלא הבנתי מה זה, הכל קשור לתוכנות שהתקנתי...) מה להסיר? O2 - BHO: SpearCast BHO - {93AE98A9-E4F6-4F76-BD98-872FA7D45E51} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O3 - Toolbar: Palore - {C44B1312-178E-40A7-8B32-FEC9D6F4A159} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O8 - Extra context menu item: הורד באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm - Possibly nasty O8 - Extra context menu item: הורד הכל באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm - Possibly nasty O16 - DPF: {D79B6F43-F214-4E7A-9ECB-CCC8771F2416} (LauncherV1 Class) - http://www.tapuz.c…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  24. מכל מה שבדקתי אני מצליח לשמוע רק טלויזיה(ממיר מחובר למחשב) ואני לא מצליח לשמוע תסאונד של קבצי וידיאו ואני לא שומע מוזיקה. מה הבעיה? כמובן שעדכנתי דריוורים וקודקים. עריכה: סידרתי את זה. כנראה מישהו או משהו עשה MUTE לWAVE.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by shlomo_artzi,

לפני כמה שבועות עברתי ל1.5 מגה , לפני זה היה לי 750 k עם 750 k הביטורנט שלי הוריד בממוצע על 40~ לקבצים פופולאריים בזמן האחרון הביטורנט שלי פשוט איטי בלי שום סיבה , הוא בקושי עובר את ה10k וזה ממש לא הגיוני אני מוריד קובץ מאוד פופולארי וניסיתי כמה טורנטים בדקתי אם הפורטים פתוחים והכל עובד כשורה , אני לא מאחורי רשת או ראוטר הקליינט שלי הוא Azureus וניסיתי קליינטים אחרים גם (כולל ליצ'רים ) ואותו דבר. ??? help? :-\

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.