עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by PayneBack3251,

שלום רב בכל אתר שאני נתקל בו שיש בו וידאו ב Stream זה אף פעם לא עובד טוב תמיד לוקח לו הרבה מאוד זמן להטען או שהוא עובד 10 שניות ואז עושה Buffer איך אני מסדר את זה אחת ולתמיד ? יש לי אינטרנט 2.5 והעלאה של 250K תודה מראש לעזורים,עידן.

2. Started by mat77,

אני צריך מדריך מפורט כיצד להתקין xp ולמחוק את הויסטה. אם אפשר מדריך מפורט בגלל שאני לא כול כך מנוסה תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. ולכן זה יוצר לי בעיות. מה לעשות? התוכנה TDS3 לא עולה לי התוכנה NOD32 כותבת לי הודעה מוזרה: NOD32 module serves to trigger scanning לא יודע מה לעשות? איך לשחזר? מה שעובד לי ב-NOD זה רק סריקה של AMON (מה זה בכלל??) והוא מוצא לי עשרות אלפים של קבצים נגועים. (אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת) יש גם 2 קבצים ב-SYSTEM32 שנגועים ואי אפשר למחו, והתוכנה NOD32 חוזרת עליהם בלופ אין סופי: reginv.dll fservic.exe

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by Omerole,

בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by galCool,

למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  6. Started by MTSVI,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "‏‏אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)‏‏" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. שלום לכולם!!! יש אצלי תופעה שאני סובל ממנה בערך חצי שנה אבל בזמן האחרון היא התגברה.... באמצע משחק כלשהו פתאום המחשב נתקע... אין לי שום שליטה על המחשב ואז אני עושה ריסט דרך הכפתור על המארז.... כשהווינדוס עולה הוא נותן לי את אותה ההודעה כל הזמן... (מוצרפת תמונה) לא יודע מה לעשות... אז מי שיודע להגיב...(במילים אחרות... אני צריך לפרמט?) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  8. מה עושים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by hagay,

מישהו מכיר? רצוי שתהיה תוכנה קלה לשימוש ושלא תתפוס יותר מדי זיכרון...

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. אני מגדיר עלוניים תחתונים 1.28 ס"מ, ימין שמאל 2.90 ס"מ (עבור A4 שמוגדר נכון) ובפועל השוליים רחבים יותר: עליון 2, תחתון 6ף ימין 4 שמאל 1.54 ולמרבה הפלא כל הטקסט שנכנס בשוליים המצומצמים יותר, נכנס גם בשוליים הרחבים. בקיצור, ההדפסה יוצאת לא סימטרית ולא יפה WORD XP, XP PRO HP 840C למה זה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by niki12,

אוקיי אז ככה אני מחשה תוכנה שמסתירה איפי בפניי אחרים באייס או בכל תוכנה אחרת..ועם אתם יודעים אוליי על איזה תוכנה שמחליפה אייפים כל כמה שניות אני גם אשמח תודה.. מיכאל..ובקר טוב

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  12. Started by Little SAVAGE,

האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by ran.inc,

היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. Started by parker8,

איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by ShahafH,

טוב אז כידוע(או לא) אתמול - ב19/3 היתה תקלה בבזק שגרמה לכך שהאינטרנט לא יעבוד. לאחר שהכל חזר רציתי בערב להפעיל אמיול אבל נדהמתי שאני נמצא על low id. ניסיתי לעדכן את הפורטים הפתוחים של הנתב שלי אך זה לא עזר. יש הצעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by 1900GT,

שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. איך אני מעביר את המועדפים שלי מפיירפוקס לאקספלורר? ואיפה בכלל נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by Singularity,

הורדתי את COOLIRIS ואני לא מרוצה ממנו כי הוא כל הזמן פותח לי חלונות יש איזושהי דרך לגרום לו לעצור, ניסיתי למחוק אותו אבל הוא ממשיך בשלו

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. KAZAA לא ממש עובדת.. ואני לא מוצא תוכנה אחרתת. (אני מקווה שזה לא נגד חוקי הפורום לבקש תוכנות כאלו)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by david86,

אני מחפס תוכנה שבודק את ארדיסק שלי אם הוא טוב הוא שלו תנו לי כמה תוכנות לבדיקת ארדיסק שהיו קל להשתמש איתם

21. Started by yigal83,

שלום לכולם במחשב שלי (AMD) מותקן Windows XP + SP2 עם כל העדכונים הקיימים. הבעיה שקיימת אצלי הינה בהורדות קבצים מהרשת. ההורדות שאני עושה הינם בעזרת האקספלורר הרגיל (שמירה בתיקיה). לעיתים רחוקות מאוד, במהלך ההורדה המחשב מודיע על שגיאה. אם אני מנסה שוב, הוא מוריד ונתקע במקום אחר. זו בעיה שכבר לא ראיתי זמן מה. הבעיה הגדולה יותר שקורית כל הזמן, היא שהקבצים יורדים בסדר (לדוגמא דרייברים והתקנות מאתרים לא פירטיים). כאשר אני מריץ אותם, יש דיווחי שגיאות שונים שהקובץ או חלקי קבצים (במהלך התקנת התוכנה) פגומים. אני לא מצליח כמעט להוריד עם המחשב קובץ (download) ולהריץ אותו. יש לי מחשב נוסף שמחובר אצלי לאותו ראוטר ושם הקבצים יורדים וניתן להריץ אותם ללא בעיות. את הקבצים הללו אני גם מריץ …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. שלום אני רוצה לערוך את האווטלוק אקספרס שלי כך שיקבל דואר רק מכתובות המופיעות ברשימת אנשי הקשר שלי. האם יש מישהוא שיכול להדריך אותי כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משתמש ב MEMTEST86 במחשב! כוון שהתוכנה עולה במצב דוס כל בפתור שאני לוחץ מאתחל את המחשב אם כי הכוונה שלי להכנס לקונפיגורציה של התוכנה בלחיצה על C המקלדת והעכבר אלחוטיים יש איזשהו קשר?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. Started by RavivRavR,

אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים