עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xanadu,

שלום רב, הבעייה שלי היא כדלקמן: בכל פעם שמהחשב עולה , עמודת ה-WAVE במיקסר נמצאת במינימום והמחשב כאילו ב-MUTE. ברגע שאני מרים את עוצמת ה-WAVE הכל בסדר אבל ברגע שהמחשב עולה מחדש שוב ה-WAVE נמצא במינימום . האם מישהו מכיר תופעה כזאת? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by The Dom,

כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....

3. Started by danidino,

יש לי כרטיס מסך של ASUS RADEON 9600XT 128MB הדרייבר שאני משתמש בו זה הדרייבר שהווינדוס נתן לי בעידכון האוטומטי (דרייבר ששייך ל ASUS) כשאני נכנס למשחק כלשהו כמה שאני לא מעלה את הגאמא הבהירות לא משתנה, אבל כשאני יוצא מהמשחק אז לכמה רגעים רואים שהשולחן עבודה כן שינה את הבהירות. כמו כן כשאני עושה מאפיינים ---> SETTINGS וADVANCED אין לי שם את הלשוניות של הכרטיס מסך ויש לי רק את ה5 הרגילות. איך אני פותר את הבעכיה של הבהירות? האם אני צריך להתקין דרייברים מהאתר של ATI? ואם כן, אפשר לינק ישיר? כי היו לי בעיות כשניסיתי להתקין לבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by oded6188,

הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .

6. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

7. Started by ms1ms1ms2,

מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש

8. Started by saar3,

שלום!! הורדתי קובץ של 7 גיגה עם פירפוקס עכשיו שהוא הגיע ל 6.1 הפסקתי אותו ושבאתי להמשיך הוא אמר שהוא לא מוצא ומחק אותו...רציתי לדעת אם יש דרך להמשיך את ה6.1 לא משנה איך או שנדפקתי.... נערך ע"י multicore. תלמד לכתוב כותרות בצורה מתורבתת.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by big foot,

יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...

11. Started by major winters,

זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)

12. Started by 2good4u,

יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. Started by avimw,

שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. Started by raltal,

יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…

17. שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by idani1983,

היה מותקן לי במחשב אלכוהל 120% גירסא 9.5.2 והחלפתי אותה לגירסא 9.5.3 אך לצערי שכחתי לעשות UNINSTALL לפני. התוצאה היא שהכוננים הווירטואלים שהיו לי נשארו עכשיו והם לא מופעים לי בגירסא החדשה וכרגע הם בעצם כמו כל כונן במחשב רק שאני לא יכול להסיר אותם . הבעיה לא מפריעה כרגע לתפעול המחשב אבל זה מעצבן - הבעיה היא שגם לא ניתן לעשות UNINSTALL לאותה גירסה כיוון שהיא לא מופיעה "בהוסף \הסר תוכוניות" מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. היי, הפעלתי אותה... חיפשתי כמה דברים (מאוד מוכרים..זה לא משהו נדיר..) וזה לא מצא כלום..(וחיכיתי שימצא הרבה זמן..) ואז למטה ראיתי שזה רק Starting connection (יש כמה פסים.. כולם אדומים ורק אחד ירוק בהתחלה..) מה לעשות? ד"א.. שאני לוחץ File כתוב לי שזה מחובר.. אשמח לתשובות מהירות. תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by netanel38121,

ראיתי שיש בגירסה האחרונה 2.5 את האפשרות לעשות overclock ל shader משום מה אני לא רואה את האפשרות הזאת . כרטיס מסך שלי 8800GTS 640MB דרייברים מעודכנים לגירסה האחרונה 163.71_forceware .

22. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

23. Started by ofeky1,

התקנתי את התוכנה הנ"ל ואני יכול בעזרתה לייצר כמה סוגים של כוננים וירטואלים ואני לא יודע מה ההבדלים בניהם אפשר לעשות IDE virtual drive ואפשר לעשות SCSI virtual drive מה עדיף משניהם?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים