תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את בבילון החדש לתקופת ניסיון עכשיו הגדרתי לי שאני יילחץ על shift+לחצן ימני, אני מנסה ללחוץ על מילה מסויימת והוא כל הזמן לוקח רק איזה תו אחד ממנה ואל משנה איפה אני לוחץ או איזה מילה ניסיתי בהרבה מקומות. בעייה שניה היא שנגיד אני סתם לוחץ באמצע המסך ומכניס מולה באופן ידני הוא לא נותו לי פירוש אלא מראה לי דבר כזה:
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הי לא מזמן שמעתי שחברצ יס מציעה ללקוחות מיקרוסופת שרכשו את המדיה סנטר לצפות ב מאין VOD אינטרנטי כמובן שמיד נכנסתי לאתר שלהם ובדקתי את הענין טוב אז למי שיש מדיה סנטר של מיקרוסופט יכל להוריד תוסף שיאפשר לו לצפות ב VOD של יס עכשיו האם אפשר להתקין את המדיה סנטר על WINDOWS XP בלי לפגוע בחוקיות שלו?? אם לא האם אפשר להתקין את התוסף על מערכת דומה למדיה סנטר ולהנות מה VOS של יס??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
במקום להוריד על 190 KBS הוא מוריד מקסימום על 75KBS את אותה הורדה הורדתי דרך IE6 וזה ירד על 190 ההגדרות שלו: בחיבור T1 (או אחר עם 999999KBS). בהגבלת מהירות: ללא הגבלה. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה אנטי ווירוס הכי מומלץ? 1. עדיף שיהיה בעיברית או שיהיה אפשר להסיג לו תרגום. 2. עדיף שלא יבטל את ההפעלה אוטומטית. 3. שיתמזג עם הדפדפן. ויתריע על אתרים מסוכנים.. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
פתאום אחרי שהתקנתי Windows Washer של Broot או איך שלא קוראים להם, הכתב במחשב השתנה לגמרי. הוא נהיה יותר דק כזה, ובמשחקים הכתב בכלל לא ברור. מה עושים? סרקתי וירוסים, הכל, מחקתי תתוכנה, וזה עדיין נשאר. :-\
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שמתאים למערכת הפעלה הזאת. יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה? זה שלח בטעות פעמיים
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בעת שמיעת שירים בעברית או שמופיע לי ג'יבריש בתוסף או מילים של שירים לא קשורים למה שמתנגן עכשיו. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או שיש לכם המלצה לתוסף אחר שעובד גם על שירים לועזיים וגם על שירים ישראלים בצורה טובה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בשתי התוכנות הללו, יש לי בעיה להקטין את חלון השיחה (עם המקש האמצעי הריבוע). כשאני מקפל אותו אז זה סוגר לי את חלון השיחה וזה ממש מעצבן ומפריע , ואני לא יודע מה אפשר לעשות. כבר מחקתי והתקנתי שוב וזה לא עזר. אני עובד עצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני גולש בדפדפן גוגל כרום 10 ולראות מצלמה באתר http://www.po-ip.co.il/ איני רואה מה עליי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אבל אני לא מוצא את האופציה. מחיקה של האייסיקיו והתקנה מחדש לא פותרת. למישהו יש מושג\דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אהלן מצורפת תמונה http://img116.imageshack.us/img116/737/scarydz7.gif הורדתי סרט בחלקים שונים שכנראה צריך לפתוח בwinrar [אתם בטח מכירים את השיטה] הבעיה שאני לא מצליח לעשות את זה עם הסרט הזה, אני נתקל בהודעת שגיאה אולי צריך לעשות משהו אחר? תודה[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:43:04 הסתדרתי(:
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים סריקת וירוסים וסוסיפ טרויאנים למינהם בכל המחשב ומוחקים אותם ואיך ניתן לקבוע תדירות של סריקת וירוסים מדי יום ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות גיבוי למחשב בעזרת התוכנה Norton Ghost 10 . בגירסאת 2003 של התוכנה זה היה יותר פשוט,עכשיו אין לי מושג מאיפה מתחילים ,למה ואיך! מישהו יכול לתת כיוון או משהו? תודה רבהרבה מראש , דור.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי קובץ pdf באנגלית ואני מעוניין לקחת את הטקסט שלו ולתרגם אותו בעזרת תוכנת תרגום השאלה שלי היא (כשניסיתי לעשות לטקסט העתק הדבק אז יצא לי בוורד כל שורה מילה אחת) איך אני יכול להעתיק את הטקסט מהpdf לקובץ וורד רגיל שאני יוכל לעשות איתו מה שאני רוצה ? (יש ברשותי את התוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME Professional)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-