עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TheSlider,

היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by jambo7,

שלום חפשתי בחיפוש ההודעות ישנות ואי אפשר להשתמש בהם. טוב אז ככה נמאס לי מנורטון{ 2005} שקיבלתי יחד עם הלוח אם, הנורטון מעקב את המחשב בזמן ההדלקה, המחשב כאילו נתקע ורק לאחר 2 דקות הוא מסתדר, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס חינמית יעילה שתחליף את הנורטון. תודה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by natit09,

פני שאני מתקין תדרייבר הכרטיס מסך פועל רואים טוב הכל טוב.. אבל לאחר שאני מתקין תדרייבר המסך מתחיל להשתבש להראות תתמונה לא נקי עם פסים כאלה ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל זה גם לא עבד הכרטיס מסך זה X300SERIES אין לי מושג מה לעשות זה כאילו אני מתקין תדרייבר הכל מתחיל להשתבש

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by Godmoney,

יש לי בבית DVD שמקליט VHS. התחלנו להעביר את כל הקלטות בבית מ VHS ל DVD אבל התפריט שהמכשיר עושה פשוט מכוער, והוא גם לא נותן לעשות חלוקה נורמלית לפרקים. אני רוצה אז להקליט עם המכשיר ל DVD, ואז להעביר את זה לקובץ של ארבע וחצי ג'יגה למחשב ואז לצרוב מחדש עם תפריט שאני אכין ולפי פרקים שאני אחלק. מישהו יכול להמליץ לי על: 1. תוכנה שעושה DVD Rip עם איבוד איכות מינמלי עד לא קיים 2. תוכנה לצריבת סרט על DVD שתאפשר לי ליצור תפריט יפה ולחלק לפי פרקים לבחירתי תודה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. היי חברים אני לא יודע אם הסקינים האלה הם חינמיים אני חושב שכן.(במידה ולא נא להגיד ואני ישנה את הכותרת ) בכל מקרה , אני מחפש סקין יפה ונוח בישביל המדיה פליר שיעבוד על מסך מגע 7 אינץ רצוי כפתורים גדולים וממשק פשוט ויפה. (שחור יהיה מעולה) ועוד שאלה , האם יש אקולייזר שניתו להוסיף למדיה פלייר? יש לי כרגע אקוליזר נחמד בצבע ירוק(כמו שבא עם המדיה פלייר) ותהיתי אם יש אחרים יותר יפים ומושקעים תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by User_Name,

היום פתחתי לתומי את תוכנת הICQ, ונדהמתי לראות שיש ברשימת החברים מעל 30 משתמשים שאין לי מושג מי צירף אותם... ברשימת הICQ שלי היו כ5 חברים, מאיפה צצו כל כך הרבה? וגם מחקו לי, האם זה באג או פריצה? ???

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אני לא מצליח למצוא אתרים נשבע לכם, כל דבר מוביל אותי לאתר של מייקרוסופט...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by rander1,

כל האתרים עובדים מצויין עם כל הפירסומות והפלאש רק וואלה פתאום ככה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר עשיתי איפוס דפדפנים התקנתי מחדש את הפלאש בדקתי וירוסים עשיתי פירמוט התייאשתי תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Component,

אהלן, לחבר שלי יש בעיה. הוא פירמט את המחשב, התקין windows, אך במהלך ההתקנה windows עשה checkdisk לכל המחיצות גם אלו שיש בהן מידע, ומשום מה הוא זיהה מידע תיקיות תקינות כפגומות, ניסה לתקן ויצר במקומן קבצים בשם file. המידע חשוב מאוד, האם יש דרך\תוכנה להצילו? תודה, עדי.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  11. שלום כאשר אני יוצר גיבוי בעזרת Norton Ghost ומשחזר מתישהו את הכונן אותו גיביתי: האם יכולות להישאר שאריות של קבצים מלפני השחזור? האם זה רק מחליף את הקבצים הקיימים על ההארד דיסק או שזה מוחק הכל ואז משחזר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by sharmeiri,

הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם

13. Started by 3d7,

אני מעוניין בשרטוט של דלת שאני אוכל לתת למסגריה, כך שהם יבנו את הדלת לפי השרטוט. הבעיה היא שאני יודע מה שאני רוצה, אבל אני לא ממש יודע לשרטט כך שהשרטוט יהיה נכון מבחינה הנדסית. יש כאן אולי מישהו עם ידע בגרפיקה שיכול לעזור לי בבקשה? השרטוט לא חייב להתבצע בתוכנת מחשב, אפשר גם לשרטט על דף ולסרוק. המפרט של דלת הביטחון הוא כדלקמן: משקוף שטוח (לא מבנה מדורג כמו במשקוף סטנדרטי) בצורה של מלבן (לא צורה של ח). הדלת עצמה היא בעובי של 50 מ"מ, והיא צריכה להיכנס לתוך המשקוף בצורה כזאת שלא יהיו רווחים בין הדלת למשקוף (אבל שגם לא יהיה חיכוך מיותר), וששום חלק מהמשקוף לא יהיה חשוף בשום צד של הדלת (כאשר הדלת תהיה סגורה, לא ניתן יהיה לראות את הצד הפנימי של המשקוף משום צד). זאת אומרת, שהדלת צ…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by oren99,

תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. לא משנה, הסתדרתי לבד.. תודה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by owmzxvt,

מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מחקתי את כל תיקית ה-TEMP שלי ובגלל זה שני התוכנות לא עולות לי שאני מדליק את המחשב. איך אני יכול להחזיר אותם.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by שלוימי,

שלום לכם מישהו יכול להביא לי בבקשה תוכנה שהופכת וידאו לקובץ שמע? (MP3) תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כי אני קונה מחשב ואני רוצה ישר אחרי שאני יפעיל אותו לראות שבאמת כל החלקים שבחרתי באמת במחשב שלי ואני מתכוןן למשל ללוח האם כרטיס מסך עם זה נותן את כל הפרטים שלהם למשל איזה חברה כמה ביט ובמעבד איזה סוקט וכל שאר הפרטים הקטנים אבל החשובים

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  20. היי חבר'ה, כשאני מפעיל את הביטורנט אני שם לב שהאינטנרט שלי ממש נהיה איטי למרות שאני מגביל את ההורדה ואת העלאה לקצב נמוך, מה גם שיש לי חיבור של 5mb עם 0.5mb העלאה כך שזה לא אמור להיות כך... אני זוכר גם שפעם לא היה לי את העומס הזה כך שנראה לי שזה משהו בהגדרות של התוכנה שכנראה עושות את העומס... יש לכם רעיון ממה זה יכול להגרם ? איזה הגדרות כדי לשנות ולמה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by wow,

אני נתקל כל הזמן בתרגומים לסרטים שרשום בהם שהם מותאמים לתבנית של MICRODVD. והרבה פעמים קורה לי שהם לא מסונכרנים(אצלי) אבל לפי הביקורות הם מושלמים. אז רגע אולי אני אמור לפתוח את הסרט בתוכנה מסויימת? לי יש BSPLAYER,מה עדיף?(ז"א האם התרגומים מסונכרנים לתוכנה מסויימת?)

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  22. אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. כשאני שומע מוזיקה בmedia player 11 אז לדוגמא אני שם איזה שיר ושומע, אם אני מריץ אותו קדימה או אחורה פתאום הווליום עולה לרמה אחרת מישהו יכול להסביר לי מה הפאקינג הבעיה הזו?! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכול יש לכם אולי אתר או תוכנה טובה שיכולה ללמד אותי איך מנגנים על גיטרה ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. Started by ronen_sig,

לפני כמה זמן כשה ניסיתי להתקין 2 משחקים בסיום ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיעה מהתוכנה " instalshiel" ובה הופיעה מספר השגיעה- 1628 מישהו יודע למה זה קורה???

• 3 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.