עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rjjb7,

הפעלתי את התוכנה sfolder והחבאתי בתוכה תיקייה מאוד חשובה לי ניסיתי להחזיר את התיקייה בעזרת התוכנה והיא נעלמה, יש הודעת שגיאה במהלך האחזור. גם שחזור מערכת לא עובד. OS: Windows Vista

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by topgun,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אם לא תעבירו את ההודעה. יש לי סרט על המחשב, עכשיו עוצמת הקול שלו מ-מ-ש נמוכה. רק אם אני שם את הרמקולים על פול ווליום, את העוצמה של המערכת על מקסימום וכו' - אז שומעים בצורה נורמלית-, אבל בגלל כל ההגברות יש מלא רעשי רקע וכאלה. חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביר את הווליום בתוך הסרט, אבל הוא לא זכר איזה. מישהו מכיר תוכנה כזו + הוראות הפעלה (אם צריך)? או למישהו יש דרך אחרת להגביר את הקול בסרט? ??? ??? תודה מראש נ.ב-יש לי XP+SP1

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Raul,

אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gt6,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה? שמעתי שהתוכנה cyberlink power dvd6 טובה מאוד מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה ולשים קישור להורדה אני אשמח מאוד תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. ערב טוב יש לי כרום, אקספלורר, ופיירפוקס וכולם אחרי התקנה מחדש הבעיה עם יו טיוב כאשר כל האתרים האחרים עובדים כמו שצריך מנסה לראות וידאו קליפ והוא אומר לי שחסר לי פלאש הורדתי את התוכנה ובאתרים אחרים רואים יפה מאוד באנרים של פלאש יש במחשב AVG FREE ANTI VIRUS והסרתי אותו חשבתי שהוא חוסם אבל עדיין לא מראה קליפים נכנס לאתר אבל לא מראה קליפ ונתקע מחשב ישן אינטל פנטיום 4 עם XP SERVICE PACK 2 אני עכשיו מנסה להתקין את SERVICE PACK 3 אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by rgm7,

אני התחלתי ללמוד השבוע 3ds max , ואני מבין אותו דיי מהר, רציתי לדעת כמה זמן ייקח לי לבנות משהו כזה --- [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. נשבר לי מהמסנג'ר החדש 2011, והחלטתי לחזור לגירסה שהכי אהבתי(7.5), אחרי שהתקנתי זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה זה מכריח אותי לעדכן. משהו שמע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר

9. פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  10. שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Django,

אני שם לב לפעמים שדברים שמחקתי פתאום חוזרים, אני חושב שזה קורה אחרי שאני נכנס לגוגל כרום במכשיר הנייד שלי. יש דרך לטפל בזה? אולי לעשות מעין SAVE אחרי שאני עושה שינויים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום התקנתי על המחשב שלי VS 8. לא מזמן הסרתי אותו אבל כנראה לא בצורה נכונה ואני עדין מקבל עידכונים דרך Windows Update בשבילו ואני ראה תחנות שהותקנו ממנו בהוספה וסרה(ואין לי אפשרות להסיר אותם) רציתי לדעת אם יש איזה CLENER או דרך כול שהיא להיפתר לגמרה מכול השאריות שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. אמרו שמסנג'ר פלוס תומך בגרסא 9 של מסנג'ר. השאלה שלי היא כזאת, האם תהייה לי אפשרות להתחבר על שתי משתמשים בו זמנית על מסנג'ר 9 כשמותקן עליו מסנג'ר פלוס? בתוכנה הישנה של המסנג'ר, מסנג'ר 8, היה לי מותקן עליו מסנג'ר פלוס והייתי יכול להתחבר דרך שתי משתמשי מסנג'ר. זה מה שאני גם רוצה שיהיה לי במסנג'ר 9. השאלה אם זה אפשרי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by אהרון קורם,

Tom Hero

17. Started by Vatos-Locos,

היי, אני צריך גיליון אקסל שיהיה כמו יומן (לפי ימים לכל השנה) וכשנזין איזה אירוע שנמשך על פני תקופה מסוימת, נראה אותו בכל יום. לדוגמה, אני משריין שימוש בלפטופ-3 לכל ימי שני מתאריך 1.1.10 עד 31.7.10 – שיהיה אפשר לראות את זה בכל יום שני בגיליון. אני יודע שהדרך הכי קלה זה ליצור יומן משותף בגוגל דוקס \ באוטלוק, אבל אקסל יהיה הרבה יותר נוח במצב הנוכחי. תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by dingo,

יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by ellell,

אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

בעת נסיון חיבור לטרקר אני מקבל את ההודעות הבאה : בתכנת ABC couldn't find an available port to listen on בתכנת utorrent Error! Port 32459 does not appear to be open. זה די משונה , כי הנתב eci 270 מתפקד בתור מודם לא בתור נתב , חייגן של xp ולא pppoe הבעיות התחילו עם התקנת ה windows מחדש. אגב , באתר הבא שמפרט את הפורטים הרלוונטיים http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm אני לא מוצא את סוג הנתב בגלל למרות שבכל מקרה זה ממש ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by Amit_Alcobi,

ישנו איזה toolbar שמוסיף את תיבת החיפוש של firefox, עם כל המנועי חיפוש שאני הוספתי אישית, לtaskbar של windows xp.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by shon,

אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Retaliator,

אצלנו בארגון יש שרת PROXY בכדי לצאת לאינטרנט כל פעם שנכנסים לדפדפן (IE) יש להכניס את המשתמש והסיסמא. האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להריץ פעם אחת ותרוץ ברקע כדי שלא יהיה צריך כל פעם לבצע אישור מול שרת הפרוקסי ? אם אני היום פותח כמה חלונות IE בכל חלון יש לתת OK למשתמש וסיסמא, וישנן תוכנות שלא עובדות כי אין שם איפה להכניס שם ומשתמש לשרת הפרוקסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  25. הפעלתי ביטול הגנה STARFORCE של STARFUKER...למי שמכיר.. אחרי המשחק לא הצליח לעלות לחצתי בטעות על לחצן אחר בתוכנה והיא נסגרה...והכוננים שהיו בהארד דיסק של התוכנה נעלמו...כליל כולל ה CDROM. לאחר מכן המחשב סירב לעלות ועשה לי המוות עד שהתגברתי על הבעיה הזאת וניתקתי מאקסטור אחד של 200 ג'י,עכשיו הווינדוס עולה...השאלה היא הכיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.