תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה שעושה את זה? כי נראה לי שה MP3 שלי קצת איטי, והוא אמור להיות USB2
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתרכז לי בתוכה את כל הסרטים אשר יש ברשותי, בפורמטים השונים. אינני רוצה להכין רשימה באקסל או איזה מסד נתונים באקסס, כיוון שאני מעוניין בתוכנה שתייבא מהרשת את כל הפרטים לגבי אותם סרטים אשר ברשותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה של EMAIL שמעבירה הלאה את המיילים שהיא מקבלת בצורה אוטומטית למספר כתובות לפי הסדר, כלומר אם אני מקבל הרבה אימילים ממקור מסויים ואני צריך לחלק אותם למספר משתמשים שברשימה, אז התוכנה תעביר לכל משתמש אימייל לפי התור שלו בצורה אוטומטית. נסיתי ב GOOGLE אבל לא מצאתי. 5 $ בונוס ב PAYPAL למי שמוצא לי אך אני עושה את זה בחינם
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה שוק... כנראה שזה היה לפני כמה חודשים, ביולי... מוזר, אני זוכר שלפני כמה שבועות עדיין היה אתר עצמאי של sysinternals.com הכתבה http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/002432.html האתר החדש המיקרוסופטי : http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx ת.נ.צ.ב.ה אני רק מקווה ששני הגאונים האלה ימשיכו ליצור עזרים גאוניים, לא משנה איפה הם עובדים...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כל מניי מילים שאני רוצה לזכור, אז אני מחפש תוכנה שתכתוב לי אותם ברקע של הוינדוס וכל כמה זמן תחליף מילה אני יודע שאפשר להכין wallpapers ויש תוכנות שמחליפות אבל לא בא לי ממש להשקיע בזה עבודה.. וככה גם יהיה לי יותר כל להוסיף מילים. תודה מראש על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום. ברוב האתרים הדפדפן (פיירפוקס 2) פועל מצויין כרגיל. אך באתר מסויים (בפורום של D-SPOT לחובבי הצילום שכאן) הוא לא מקדד נכון. הבעיה נפתרת כאשר אני מחליף לקידוד - עברית ISO קצת מבאס לערוך קידוד מחדש לכל עמוד.. ככה זה נראה : http://img146.imageshack.us/img146/3928/fjsfjrswu3.jpg יש פתרון? יש לציין שלפני הפורמט , זה לא קרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חבר שלי קצת התבלגן עם איחוד מחיצות. הווינדוס מסרב לעלות, אבל כשהוא מנסה את ההארדיסק במחשב אחר, הוא יכול לגשת לקבצים., הבעייה שהתיקייה שאמורה להכיל את הקבצים שאוחדו מהמחיצה השנייה לא נגישה עקב הפעולה שלא הושלמה. השאלה היא אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על איזה תוכנה טובה לחילוץ הקבצים הללו, שנמצאים פיזית על ההארדיסק? תוכנה כמו FILE SACAVENGER למשל. תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Partition Magic 8 וזה מה שרואים הנתונים של הדיסק קשיח שלי: http://img351.imageshack.us/img351/6469/untitledgv4.jpg אני רוצה ליצור מחיצה נוספת בגודל 240 MB . איזה מחיצה צריך ליצור(Logical או Extended או Primery?) ואם מישהו יודע ומבין בתוכנה הזאת או בכללי ביצירת מחיצות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ני מנסה להעתיק טקסט לעמודה אחרת והוא אומר לי בריבוע צהוב : "אין אפשרות לרוקן את הלוח" ולא מבצע את הפקודה. מישהו יודע ממה שגיאה זאת נובעת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראתי שיש לי ב עליה:ATI HOTKEY ו ATI SMART (אני יכול לבטל אותם?) ??@ 8)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום קניתי לפני שבוע מודם 56K של smart link בשביל שאני יוכל לעבוד עם פקסים במחשב התקנתי אותו עם הדרייבר המקורי שקיבתי עם הרכיב לאחר כמה זמן גליתי שיש בעיה והמודם לא מקבל פקסים אוטומטית אלא רק ידנית התקשרתי לתמיכה של מייקורסופט הם אמרו לי שהבעיה היא בתאימות של smart kink לוינדואז הם אמרו לי שיכול להיות באתר שלהם(www.smlink.com) איזה שהוא קובץ תיקון או משהו כזה נכנתי ולא ממש מצאתי , אני יודע שיש כל מיני תוכנות חיצניות של פקסים שאפשר להשתמש בהם אבל אני צריך שזה יעבוד בסביבה מאוד ידידותית זה למה אני צריך שזה יהיה בעברית (בגלל זה אני חייב את תוכנת הפקסים המובנת של וינדואז כי היא היחידה בעברית והכי נוחה ) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מגדיר לו שיבחר שרת לעיגון באופן אוטו' ואכן בעת העידכון המתוזמן הוא מעדכן. הבעייה: לאחר העידכון הוא משנה את השרת ל: www.node32.com ואז בעת העידכון הבא הוא לא מצליח לעדכן כי מנסה על שרת ספציפי. ואז כל פעם ידנית אני משנה ב-SETUP שיבחר שרת אוטו' לעידכון. (ללא התערבות ידנית הוא בכלל לא מעדכן גם לאחר חודש) השאלה: למה הוא קובע לי שרת ספציפי לעידכון ולא שומר על "בחר אוטומטי" כמו שעשה לי במשך שנה שלמה?? (בגירסה הקדומה לא הייתה לי בעייה כזו)
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-