תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כחודש ימים קרתה לי תקלה במחשב הנייד עם ההארד דיסק, אחד מההמלצות שקיבלתי זה היה להשתמש בתוכנה testdisk. הבעיה היא שמרוב אינפורמציה שקיבלתי איבדתי את הצפון. כרגע אני לא מצליח להעלות את מערכת ההפע…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העברתי כרטיס טלויזיה ממחשב של חלונות XP למחשב חדש של ווינדוז7 (החנות מחשבים העבירה) הבעיה היא שזה לא מציג תמונה...הם טוענים שהם התקינו דרייבר לווינדוס 7. השאלה היא אם הבעיה בדרייבר או בתוכנה הכרטיס טלויזיה נקרא- tv capture card wdm video capture והתוכנה שאני משתמש בה- InterVideo WinDVR מה עושים? והאם יש תוכנה עדכנית לכרטיס טלויזיה/הכוונה איך להפעיל דרך מדיה סנטר...כי לא הצלחתי-אין תמונה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. בדקתי במס' דפדפנים ובכולם כאשר אני מפעיל וידאו(לדוג' ב msn.co.il ) הדפדפן קורס ונותן שגיאה: תקלה ביישום iexplorer.exe, גירסה 7.0.5730.11, תקלהבמודול wmadmod.dll, גירסה 10.0.0.3802, כתובת התקלה x00050e370. הסרתי כבר כל סרגל כלים קיים כמו כן שידרגתי לie7 אך ללא הועיל. לפי מה שאני מבין מהשגיאה קיימת בעיה במקודד כל שהוא. תודה אסי
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר של נוידיה ואת הפיסיקס בכדיי להתקין את הדרייבר החדש (180.43) וכשהתקנתי את הדרייבר החדש הוא לא התקין פיסיקס כמה שאלות... מאיפה אני מוריד את הפיסיקס בנפרד? איפה אני יכול לבדוק שזה אכן הדרייבר שמותקן לי ושהכל עבר בהצלחה? האם הפיסיקס קריטי?כי לא הרגשתי אותו באף משחק....
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עשיתי פרסומת לתחרות שרד בול עושה השתמשתי באפטר אפקטס מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חחחחח נראה לי הכותרת אומרת הכל עשיתי חיפוש, לא מצאתי תשובה פיקאסא לא יודעת לשים מסגרת שהכנתי מראש לתמונה, רק את המסגרות שיש בתוכנה אייסידיסי גם לא, עוד איזושהיא תוכנה של קנון שהגעתי אליה, עושה בערך אבל לא בדיוק המדפיס של הווינדוס גם לא יודע לשים מסגרות. ובנוסף, צריך גם שלא תהיה הפרדה בין התמונות, שהן יהיו צמודות אחת אל השניה לחיתוך קל יותר. תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
* חשוב לי שבלחיצה על מה שמוצג זה ישהה את הניגון (זה קיים במדיה פלייר קלאסיק אבל לא ב-VLC) * שיהיה אפשר להריץ במהירות גבוהה את מה שמתנגן כולל קבצי WMV, * שיהיה אפשר גם לשמוע את הקול כשזה מהיר. הכי טוב שתהיה תוכנה שמאפשרת להגדיר כמה אני רוצה שיתנגן מהיר (125%, 150% 200% וכו') * שיהיה אפשר ללכוד תמונות מוידאו שמתנגן יש כזה נגן?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מע' הפעלה של VISTA64 על שני דיסקים RAID 0 ניסיתי GHOST9 .ACRONIS לא מצליחות לשחזר מתקבלת הודעה קובץ הרוס אבל גיבוי מבצעות ללא בעיה . אם יש למישהו פתרון אשמח.
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הי, אני רואה בכל מיני מקומות, שולחן עבודה ועליו לוח שנה קטן, חצי שקוף. כזה שמראה את החודש הנוכחי וגם ניתן לסמן פגישות ומטלות למשל, כמו באאוט-לוק. מישהו מכיר תוכנה כזו, שתהיה פשוטה ויציבה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה מקודדים יותר טובים Cole2k Media או K-Lite Codec Pack ? זה מה שמכיל Cole2k Media בגירסה הכי חדשה ● DivX 6.8 Pro Video Codec. ● DivX Web Player 1.3 browser plugin. ● XviD 1.1.3 Video (Encoder) Codec - Koepi's 28/06/07 Build ● ffdshow Video Codec 20080215 Revision 1860 by xxl. ● CoreAVC 0.0.0.4 ● x264 h.264/AVC CLI (Encoder) Codec Revision 736. ● Microsoft - Windows Media 9 Video Codec 9.0.1.369. ● On2 Technologies VP7 Video (Decoder) Codec 7.0.8. ● On2 Technologies VP6 Video Codec 6.4.2. ● Flash Video Splitter 1.0.0.1. ● Huffyuv Lossless Video Codec 2.2.0.1. ● Ligos Indeo XP Video Codec 5.2820.15.58. ● Intel Indeo Video Codec 4.51.16.2. ● Intel Indeo Video Codec 3.24.1…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כותרת קצת מסובכת, אבל מיד אסביר. מדובר ב-Adobe Acrobat, גרסה 4. תחת לשונית "Document" ו-"Header & Footer" ניתן ליצור תבניות קבועות, שניתן לפתוח כל פעם מחדש, על מנת ליצור כותרות עליונות ותחתונות. לאחרונה המחשב שלי שבק חיים, ואני כרגע משתמש במחשב חדש, תוך שימוש בדיסק הקשיח של המחשב הישן בצורה חיצונית. במחשב החדש נאלצתי להתקין את כל Adobe מחדש, אבל כמובן שאין לי את התבניות שיצרתי במחשב הישן. הדרך היחידה היא לשלוף את התבניות מהדיסק הישן ולהעתיק אותן למחשב החדש להתקנה החדשה. שאלתי היא באיזו תיקיה נשמרות התבניות ותחת איזה שם.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה. מישהו מכיר תוכנה SpinRite v6.0. שעושה שיחזור מידע. אני בדקתי עליו ולא היבנתי משהו שהתוכנה משחזרת לי מידע חומר חשוב כמו למשל מסמכים או קבצים ותיקיות חשובים לי, שנימחקו לי בדיסק קשיח שלי. מה היא עושה בדיוק? נראה לכם שהיא רק ורק מתקנת שגיאות סקטורים (BadS) ולא חומר מסמכים או קבצים ותיקיות? האם זה נכון? מיקי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition ( תוכנה חינמית מבית מייקרוסופט) לאחר שהתוכנה יורדת מהאתר ועושה את ההתקנה , קופצת לי הודעה (מצורפת תמונה 1 ) ולאחר מכן שאני עדיין מנסה להפעיל את התוכנה יש לי את הודעה אחרת (מצורפת תמונה 2 ) * אני לא יודע אם זה קשור , אבל מותקנת אצלי תוכנת Visual C++ 2005 Express Edition . תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
^^ צריך להתקין דריברים ל XP או בכללדרייברים כלשהם למעבד? ואני צריך להתקין את הדרייבר IDE SataIDE Driver??
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-