עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי. יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by the_saint,

איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by udi,

יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by godisme171,

הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. בטח רובכם נתקל לא פעם במערכת anti-leech, ישנם כל מיני מערכות anti-leech ויש אפילו אחת עם דפדפן מובנה, הבעיה היא שכשהיא פועלת בדפדפן אז הדפדפן תופס 100% מהמעבד ומאיט את כל המערכת. ניסיתי גם במחשב של אחי וגם אצלו אותה בעיה. מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר לאפס את ה Device Manager ב Win9x בכדי שהמערכת הפעלה תתחיל להתקין את כל הדרייברים מחדש? ???

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by fim,

זה ציטוט של בחור שהעלה בעיה שיש לו "יש לי בעיה.. כל פעם שאני גולש בשניים או יותר חלונות במקביל, לפני שזה נתקע אז למשל אני קרא דף אחד, אז הדף השני קופץ באמצע מבלי שלחצתי עליו בכלל... או שאם הוא ממוזער הוא מהבהב בכתום! זה ממש, אבל ממש מעצבן! אני בטוח ששיניתי משהו בהגדרות כי זה לא היה ככה לפני כן... אני רק לא יודע איפה שיניתי. בתודה, תומר." סוף ציטוט וגם אצלי צצה אותה בעיה בדיוק שלשום בלילה אני לא מבין למה ואיך זה קרה אני גולש בשני אתרים וחלון אחד בזמן הטעינה קופץ קדימה ואי אפשר להמשיך לקרוא במסך השני אפילו שאני ממזער את החלון ההוא הוא ממשיך לקפוץ חזרה עד סוף הטעינה שלו לפני כן הייתי קורא בחלון אחד כשהשני נטען ברקע כאילו הדף שנטען הופך להיות הראשי וזה מתנהג ממש כמו POPUP כ…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  10. (OFFLINE) הקצב הורדה שלי מהיר וכאשר אני מתחבר לשרת (כולשהוא) הקצב יורד ? תודה The Doorman

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. במקום סרט רואים הבהובים כל מיני סימנים!!!!!!!! עזרה???!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by marking,

תמיד כשאני פותח את קזה או את אימש אז המעבד ב100# ניצול ! איזה חרא זה! אני מתסכל על הנורה האדומה והיא תמיד מהבהבת...

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  13. http://www.afternapster.com/# http://www.zeropaid.com/

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. לו ב- options שיתאימו ל- ADSL 0.5 ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Or ei,

כשאני מתחיל להתקין את התוכנה ישר אחרי שמופיע ונסגר החלון שהוא אומר בו שהוא בודק את המערכת הכול נתקע.... מישהו יודע עולי איך לסדר את זה? ניסית מהדיסק שקיבלתי וגם את הגרסאה החדשה מהאינטרנט...

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by torchak,

שאלה : האם יש איזה שהיא דרך לפתוח מאקרו דרך הרשת. הכוונה היא כזאת : יש לי תבנית ב WORD שיש בא מאקרו, הבעיה היא שאם אני פותח את התבנית מהרשת, המאקרו לא עובד. בכלל, אם התבנית לא נמצאת בספריה מאוד ספציפית, אז המאקרו לא עובד. למישהוא יש מושג איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by HaimTS,

שלום, הכנסתי בהגדרות של kazaa את השרת פרוקסי של נטויזיין. לאקספלורר הוא עובד אבל קאזה לא מצליחה להתחבר, יש שרת מיוחד לkazaa? תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Tomerico,

יש עוד תוכנה חוץ מריל פלייר שפותחת קיבצי RM? ??? או ממירה לMPG או MPGE או AVI? ???

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  19. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה להציג קבצי VOB עם התרגום. (קבצים שנוצרים לאחר RIP של סרט DVD). ולמי שחושב שזה לא חוקי, אז זה DVD שקיבלתי מתנה ואני רוצה לשמור אותו גם במחשב. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מישהו בשת סלקום מציף אותי בהודעות כתבות אני מעוניין בתוכנה שמציפה בהודעות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benor,

נראה לי ששלחו לי פאץ' לסאב סבן או לנטבס ! אני צריך את עזרתכם יש תוכנה שיכולה לאתר את המזיקים ולהיפטר :AR15: מהם??

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  23. Started by maverick,

האם ישנה דרך להפעיל מס' חשבונות ICQ? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כותב משהו עם SocketError..... אתם חושבים שזה איכשהוא קשר לWINSOCK2 (לא התקנתי)?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by beast_master,

אני מחפש אתר הורדה לתוכנת **** בעברית של ***** אם משהוא יוכל לעזור לי אני אהייה אסיר תודה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים