תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסרגל החיפוש המפורסם של Firefox יש כמה מנועי חיפוש שאני לא מעוניין בהם כמו Yahoo, Amazon ואחרים. יש דרך להסיר אותם מהסרגל חיפוש שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מהי התוכנה המומלצת ליצירת קובץ תמונה (ISO) לסרט DVD, ואיך עושים את זה? אני מניח שאחרי יצירת הקובץ תמונה, אפשר לצרוב את ה-ISO באמצעות תוכנת צריבה כ-DVD-ROM ISO. נכון?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם או יותר נכון ערב טובבבב קיצור חברה שמעו אני חייב את העזרה שלכם בפייר וואל פשוט ולא מסורבל שאני יצתרך לפתוח לו את הפורטים ושאני יצטרך לבנות לו חוקים פשוט שאני יפתח תוכנה שישאל אותי ויצור חוק ולא יעשה בעיות לא אם האמיול ולא אם הicq כי עד עכשיו כמעט כול מה שניסתי עשה לי בעיות איתם ודרך אגב הפייר וואלים שבדקתי זה של מקפפייי והוא פשוט היה נוח אבל האמיול כול פעם החליף שרתים כול איזה כמה זמן הicq נסגר לי כול כמה דקות והיה לי בעיות והיה לי גם את הפייר וואל נורטון שהוא דווקה היה בסדר אבל אחרי כמה זמן היה לי בעיה מוזרה איתו שהיה לי איזה קובץ שפאום אחרי שאני שולח הודעה אצלכם באתר הקובץ הזה היגע ל-100% ב-windows task manager ואז מתי שאני סוגר אני לא יכול לגלוש יותר האינט…
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שבת שלום.... יש לי מהערכת הפעלה VISTA אולטימטום.. עכשיו ככה הורדתי את התוכנה : "Vista Manager" השתמשתי בא לא יודע מה קרה עשית הפעלה מחדש המחשב עולה יותר מהר אבל יש ונוצרו כמה תקלות 1.שהמסנג'ר עולה , הוא עולה אם כתב ריבועים כאלה וכל תוכנה אחרת שאני נכנס אליה היא מראה לי ריבועים ולא כתב..וגם מאוד קטן ולא בנורמל 2. הכתב בווינדוס, בהתחל, באינטרנט , ממש נהייה קטן מאוד .. 3. נכון במהעכת הפעלה יש שעון, לוח שנה, ועוד.. בצד שמואל מופיע גם זה נעלם.. עזרה בבקשה אני תקוע...
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני עם הבעיה הזו וזה כבר התחיל להציק. כל פעם שאני פותח לינק בטאב אחר נפתח לי אוטומטית עוד טאב של google analytics, שמוביל אחרי כמה שניות לגוגל. זה קורה בכל הדפדפנים. (בפיירפוקס עוד בסדר בגלל הNoScript) מה אפשר לעשות נגד התופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אוקיי, מצאתי את ה PLUGIN הזה ל WINAMP, שמאפשר לכם לשלוט WINAMP דרך כל פלאפון שתומך ב WAP פשוט תתקינו את ה PLUGIN, ודרך הפלאפון שלכם תגלשו ל כתובת IP שלכם http://XX.XX.XXX.XXX בהתחלה חשבתי שזה יעבוד די מעפן, אבל זה מגיב מאוד מהר, לוקח פחות משניה מהרגע שאתם בוחרים להחליף שיר מהפלאפון ועד שהשיר מתחלף. זה מאוד יעל לכאלה שאין להם BLUETOOTH ו IR אני משתמש בתוכנה NO-IP שמעדכנת כל פעם את האייפי שלי, ואז אני נכנס בפלאפון לכתובת http://username.no-ip.com ממש סבבה! חיפשתי המון תוכנות כאלה, ושום דבר לא עובד חוץ מזאת, ואני לא מאמין שההתקנה כלכך פשוטה, פשוט מתקינים, ונכנסים לכתובת, בלי שום הגדרות. http://www.winamp.com/plugins/download/94546
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לתרגם מסמכים מאנגלית לעברית עדיף שתיהיה חינמית
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שנדבק בוירוס - סימנטק מזהה וירוס ולא מצליח להוריד אותו אני מחפש אתר שיבצע סריקה וישמיד את הוירוס הזה מי שממכיר אתר אנא תן לי קישור בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אני יכול "לקרוע" את האודיו מתוך קובץ AVI/MPEG או כל פורמט אחר, ולשמור אותו כקובץ MP3?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה באי מיול שכל פעם שאני נינכס הוא ניכנס למצב של low id ולוקח לו משו כמו 5 דקות להיתחבר קיצר אני צריך עזרה דחוף הוא מוריד לי על 0.5 help me plesaseeeee
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כשאני מבצע חיפוש של שיר בעברית או כל דבר אחר אז תוצאות החיפוש בג'יבריש מישהו ידוע איך לתקן את זה? ולא אל תגידו לי להוריד את הגירסה החדשה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן!!!! לפי בקשת הקהל הנה נושא חדש לגמרי עם פירוט מדויק אז ככה.... יש לי כרטיס טלווזיה: Zoltrix Genie TV (VP-8790 rev 2.3) כבר כמה זמן שאני מנסה למצוא לו דרייברים WDM אבל הם ממש נדירים ויעני אין לי מושג איפה למצוא אותם.... והרוב לא תומכים בXP מצאתי איזה שהוא משהו אבל עכשיו הווינדוס מודיע על חומרה חדשה אחרת שהוא מוצא.... משהו CONXENT API משהו לאדע... אבל נראה לי שהכרטיס מותקן כבר... (למרות שאני לא אתנגד לדרייבירם WDM ...) בנוסף הייתי רוצה לשאול על המלצות\קישורים לתוכנות צפייה והקלטה בטלווזיה בPC ומה בדיוק הפרוצדוה של לחבר את הכרטיס לממיר הדיגיטאלי????? ובקיצור אם משהו יכול פשוט להגיד לי איך להתקין את המדרפאקר הקטן זה יעזור מאוד! בתודה מראש, יונתן....
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ושאלתי את הכותרת ממישהו עם בעיה דומה מלפני שנה וחצי... שלא ענו לו... מקווה שלא אצטרך להמתין זמן כה רב לתשובה :-) אז זה המצב: אופציות הקידוד ב-MPEG 3 נעלמו מהתפריט של VD, יש לה רק PCM. יש לי את LAME אבל לא ברור איך אני מקשר בין וירטואלדאב ל-LAME_ENC.DLL כך שיהיה ניתן שוב לקודד איתו. יכול להיות שמחיקה של כמה קובצי INF גרמה לתקלה? בתודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ואני רוצה לפרמט את הכונן שלי שהוא NTFS איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס לאתר כלשהו אז זה לא נכנס ורושם לי ככה Please enable referers in your firewall or browser מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני לא יודע אילו מקודדים להוריד,בעיקרון אני רוצה את כל מה שצריך היום כדי לראות סרטים כמו בנאדם. יש המלצות??? (מותקן ווינדוס חדש חדש...היום פירמטתי)
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-