עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה, כשאני מנסה להריץ את הויטיונר הוא נותן לי את ההודעה הבאה: למרות שהיא כותבת Win 2000 Driver.. אני יודע שהיא עובדת בXP וגם לא נראה לי שג'יגה-בייט לא יוצאיו תוכנה שלא תעבוד על המערכת הפעלה שנמצאת בשוק כבר למעלה מחצי שנה. נ.ב. ניסיתי להתקין את הXP מחדש כמה פעמים ומאז שקניתי את הכרטיס בחיים לא הצלחתי להפעיל את התוכנה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by ofir123,

לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי. הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0. איך אני מגדיר אותם נכון? אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור. לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קודם כל, אני לא בטוח אם הדיון הזה מתאים לכאן או לא. בכל מקרה, מנהלים, אתם יודעים מה לעשות אם הדיון מתאים לפורום אחר ;D. בכל מקרה, בזמן האחרון צצה לי בעיה חדשה ומאוד מעצבנת. ישנם מקרים בהם אני לוחץ על קישור כלשהו, או כפתור שהוא קישור שאמור לפתוח לי חלון חדש. מסיבה מסויימת שאני לא מבין, החלון נפתח לרגע, מופיע למטה ביחד עם שאר החלונות והתוכנות שפועלות באותו רגע, ולפני שאני מספיק לומר ברוך שפינוזה הוא נעלם :-\. פעם זה לא היה קורה לי, זה התחיל לי מאז שהתקנתי XP Pro, אין לי מושג, אולי זה קשור. אני די בור בדברים האלו. התופעה הזאת מתרחשת בד"כ שאני מנסה להיכנס לצ'אטים, וגם במקרים אחרים. בגיימר לדוגמא, בפורומים החדשים יש סמיילים נוספים, בדיוק כמו כאן. רק ששם החלון נפתח ומיד נס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב! אני מחפש אתר להורדת פונטים בעברית ופונטים מיוחדים צבעוניים "מדליקים" וחדשים מהיכן בבקשה אני יכול להוריד פונטים שכאלו ? *נ.ב אני טיפה מתלבט למרות שאני כמעט 100 אחוז בטוח שזה חוקי ולא ווארז אבל אם זה כן אני מתנצל מראש כי לא ידעתי

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. Started by udicol,

עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. שלום חבר'ה, אני מנסה להעביר תמונות וסרטים מסרטת וידאו בעזרת שימוש בכניסות הנמצאות על כרטיס מסך, ג'יפורס 4. אם יש תוכנות מסויימות שאתם ממליצים אליהן, אני אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by yoss,

יש לי חלונות 2000 והסימון ב smooth fonts כל הזמן נעלם. איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by marking,

כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ושאלתי היא - האם אשאר כאותו משתמש ואוכל להיכנס מהמחשב החדש בתור המשתמש או שמא אצטרך ליצור משתמש מחדש?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by the_saint,

איך אני מוציא מה adobe premiere סרט בפורמט divx וכשהקול ב mp3???

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי. יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Real_Me,

משום מה, לפתע, כל סרט DIVX שאני מנגן, בכל נגן שהוא, חווה האצת מהירות רגעית בנקודות זמן שונות. לא התקנתי שום קודק או משהו שיכול לגרום לזה וזה ממש לא מובן ומאד מעצבן. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by TIESTO,

תראו היו לי מלא מלא מלא (4900)קבצי אמ פי 3.... עכשיו לא יודע מה קרה .. פתאום הם הפכו להיות מוסתרים ובמקום נהיו לי קבצי vds.. אין לי שמץ... מה זה.. אולי אתה יודע איך מוציאים קבצים מוסתרים ? או משהו על הקבצים האלה? :-\ :-\ :( :( :( :( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by udi,

יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מוריד טיובות לפיינטשופ פרו, ורובן ככולן באות בקבצי זיפ. האם יש איזו תוכנה שתוכל לעשות אקסטרקט לכל הקבצים האלה בבת אחת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by godisme171,

הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר לאפס את ה Device Manager ב Win9x בכדי שהמערכת הפעלה תתחיל להתקין את כל הדרייברים מחדש? ???

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by Component,

שלום רב, התקנתי גוסט. הופיעו לי שני אייקונים: Norton Ghost Boot Wizard ו Norton Ghost Explorer. דרך גוסט אקספלורר אפשר רק לצפות בקבצי גוסט מוכנים, ודרך ה- boot wizard אפשר ליצור איזשהו דיסק איתחול. איך אני מגבה את הכונן שלי עם התוכנה הזו ??? בתודה מראש, עדי רובין.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. (OFFLINE) הקצב הורדה שלי מהיר וכאשר אני מתחבר לשרת (כולשהוא) הקצב יורד ? תודה The Doorman

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. http://www.afternapster.com/# http://www.zeropaid.com/

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by torchak,

שאלה : האם יש איזה שהיא דרך לפתוח מאקרו דרך הרשת. הכוונה היא כזאת : יש לי תבנית ב WORD שיש בא מאקרו, הבעיה היא שאם אני פותח את התבנית מהרשת, המאקרו לא עובד. בכלל, אם התבנית לא נמצאת בספריה מאוד ספציפית, אז המאקרו לא עובד. למישהוא יש מושג איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.