עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ומאיפה אפשר להוריד אותה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

שלום ניסיתי אתמול להיכנס לצאט של נענע בקיצור הוא לא נכנס כי הוא צריך להתקין מן משהו כזה, אחרי שהוא בא להתקין אותו הוא רושם כזה דבר: We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP מישהו יודע את הפיתרון? תודיעו לי תודה אלירן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Gohan,

יש לי מחשב P3 500 DUAL איך אני יכול להגיד לו להעלות תוכנה/משחק על מעבד ספציפי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by Intelee,

אנני יודע מה כבר לעשות, יש תופעה כזאת כשאני מגדיל תמונה בצפיית סרט , קורה דבר שע"ג מסך אני מקבל עוד שתי תמונות כמו בטלוויזיה (PIP(Picture in Picture . יש לי כרטיס מסך VOODO 3,P2, זיכרון 64,WIN98SE. יש פתרון לבעיה או ??? שאפשר לאשפז את החולה לתקופה ארוכה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  5. שלום חבר'ה, אני מנסה להעביר תמונות וסרטים מסרטת וידאו בעזרת שימוש בכניסות הנמצאות על כרטיס מסך, ג'יפורס 4. אם יש תוכנות מסויימות שאתם ממליצים אליהן, אני אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by ofir123,

לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי. הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0. איך אני מגדיר אותם נכון? אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור. לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב! אני מחפש אתר להורדת פונטים בעברית ופונטים מיוחדים צבעוניים "מדליקים" וחדשים מהיכן בבקשה אני יכול להוריד פונטים שכאלו ? *נ.ב אני טיפה מתלבט למרות שאני כמעט 100 אחוז בטוח שזה חוקי ולא ווארז אבל אם זה כן אני מתנצל מראש כי לא ידעתי

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  8. Started by le cat,

עוד בערך שבוע יגיע, סוף סוף, מחשב חדששש. ;D מערכת ההפעלה תהיה WIN XP, ואני מתלבט איזה אנטי וירוס לקנות. מישהו עובד עם Norton AntiVirus 2002? קראתי שהוא מותאם במיוחד ל- XP, אך קראתי גם דיעות מעורבות על הממשק ונוחות השימוש. אשמח לקרוא את דעתכם. ואם יש לכם המלצה אחרת, אנא כתבו ונמקו. תודה!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by TIESTO,

תראו היו לי מלא מלא מלא (4900)קבצי אמ פי 3.... עכשיו לא יודע מה קרה .. פתאום הם הפכו להיות מוסתרים ובמקום נהיו לי קבצי vds.. אין לי שמץ... מה זה.. אולי אתה יודע איך מוציאים קבצים מוסתרים ? או משהו על הקבצים האלה? :-\ :-\ :( :( :( :( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eyal,

אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולה אבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!! עזרה??!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנה להפוך טקסטים שלמים מאנגלית לעיברית. מישהו יכול לעזור לי/לתת לי לינק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by bennyriz,

לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא Nero ImageDrive אין לי מושג אם זה קיים מאז ותמיד בנרו אבל בגירסה שלי זה קיים (5558) בכל אופן התקנתי את הדבר הזה ונרו התקין לי דרייבר נוסף שמדמה סידירום נוסף במערכת זאת אומרת שלאחר ההתקנה יש לי במערכת סידירום נוסף רק שאני לא יכול לגשת אליו בדיוק כמו כונן סידי ללא דיסק בתוכו. השאלה היא האם מישהו מכיר את הדריבר הזה והאם יש לו שימוש יעיל כולשהו ? חיפשתי בעזרה של נרו ולא מצאתי, האם יש מישהו שיכול להאיר את עיני ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מחפש אחר תוכנה אשר תוכל לשלוח SMS לכל 3 הרשתות בישראל (טוב 4) אם היא יכולה גם לקבל יתרון תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

הצילו !! !! מישהוא מכיר תוכנה שמשחזרת PARTITION שנמחק!!!! או את הקבצים בו !!!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קודם כל, אני לא בטוח אם הדיון הזה מתאים לכאן או לא. בכל מקרה, מנהלים, אתם יודעים מה לעשות אם הדיון מתאים לפורום אחר ;D. בכל מקרה, בזמן האחרון צצה לי בעיה חדשה ומאוד מעצבנת. ישנם מקרים בהם אני לוחץ על קישור כלשהו, או כפתור שהוא קישור שאמור לפתוח לי חלון חדש. מסיבה מסויימת שאני לא מבין, החלון נפתח לרגע, מופיע למטה ביחד עם שאר החלונות והתוכנות שפועלות באותו רגע, ולפני שאני מספיק לומר ברוך שפינוזה הוא נעלם :-\. פעם זה לא היה קורה לי, זה התחיל לי מאז שהתקנתי XP Pro, אין לי מושג, אולי זה קשור. אני די בור בדברים האלו. התופעה הזאת מתרחשת בד"כ שאני מנסה להיכנס לצ'אטים, וגם במקרים אחרים. בגיימר לדוגמא, בפורומים החדשים יש סמיילים נוספים, בדיוק כמו כאן. רק ששם החלון נפתח ומיד נס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pc4u,

הי איכן מחביאה תוכנת THE CLEANER את הנתונים של שם משתמש וסאריאל ? הסרת גירסה והתקנת חדשה מחזירה את הרישום של הגירסה הישנה !! תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  17. Started by yoss,

יש לי חלונות 2000 והסימון ב smooth fonts כל הזמן נעלם. איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר! תנסו ותראו בעצמכם!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by udicol,

עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. אני מוריד טיובות לפיינטשופ פרו, ורובן ככולן באות בקבצי זיפ. האם יש איזו תוכנה שתוכל לעשות אקסטרקט לכל הקבצים האלה בבת אחת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צירפתי תמונה של ממוצע ההורדה באיימש (לפעמים זה קצת יותר או קצת פחות אבל זה הממוצע). באיזו תוכנה אתם משתמשים ובכמה אתם מורידים (לא מקסימום - אני לא מנהל תחרות!)

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Component,

שלום רב, התקנתי גוסט. הופיעו לי שני אייקונים: Norton Ghost Boot Wizard ו Norton Ghost Explorer. דרך גוסט אקספלורר אפשר רק לצפות בקבצי גוסט מוכנים, ודרך ה- boot wizard אפשר ליצור איזשהו דיסק איתחול. איך אני מגבה את הכונן שלי עם התוכנה הזו ??? בתודה מראש, עדי רובין.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Real_Me,

משום מה, לפתע, כל סרט DIVX שאני מנגן, בכל נגן שהוא, חווה האצת מהירות רגעית בנקודות זמן שונות. לא התקנתי שום קודק או משהו שיכול לגרום לזה וזה ממש לא מובן ומאד מעצבן. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ושאלתי היא - האם אשאר כאותו משתמש ואוכל להיכנס מהמחשב החדש בתור המשתמש או שמא אצטרך ליצור משתמש מחדש?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים