תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פעם הצלחתי לעשות את זה דרך אתר, נראה לי של לוג'יטק. עכשיו אני רוצה להתחבר למצלמה שלי ממחשב אחר לא בבית, ואני לא יודע איך. מישהו מכיר תוכנה קלה לשימוש או דרך אתר כלשהו קל לשימוש לעשות את זה ? תודה. עריכה: ראיתי פה בתארד כלשהו, את התוכנה webcamXP.. היא נראית לי מסובכת מדי .
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חיצונית או תוסף לפיירפוקס (עדיף) שעובר על דף מסוים ופשוט נותן רשימה של כל הלינקים המצויים בו, כך שניתן יהיה לשמור אותה כקובץ טקסט. האם מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שצפיה במחשב גם שלא מחוברים לאינטרנט, כל פעם שאני אוסיף דף אינטרנט למועדפים שהתוכנה תוריד ותשמור על המחשב מעדיף תוכנה חינמית דפדפן: IE8 תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש איזה נגן שמומלץ + קודק שמומלץ בשביל צפיה בתוכן HD בצורה הכי טובה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קניתי לוח אלקטרוני למחשב שלי ואני רוצה להשמיש אותו כעכבר לכל דבר.. אני יודע שלכל הטבלטים יש מעיו תוכנה שמשנה את פונקציות העכבר... דוגמה: במקום שימוש בגלגלת של העכבר ניתן לבצע קליק שמאלי על הדף ולהזיז אותו מעלה ומטה.. אם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה / דרייבר הזה אני אשמח לשמוע!! תודה רבה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה ישנה שאני מנסה להריץ על המחשב שלי. כנראה שהתוכנה לא מצליחה לזהות את כמות הזיכרון בגלל שיש לי יותר ממה שמוגדר לה. במחשב ישן (פנטיום 2) התוכנה רצה כמו שצריך. אני צריך תוכנה שמדמה מחשב ישן כדי שאני יוכל להריץ את התוכנה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים לאינטרנט וכן בין מחשבים. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), גם ב-dropbox וגם ב-skydrive כדי לסנכרן קבצים אני צריך להעתיק אותם לתיקייה יעודית שמסתנכרנת אוטומטית. מה שגורם גם לכפילות של קבצים (בעיית מקום) וגם לזה שכל פעם כשמשנים צריך להעתיק את הקבצים מחדש. האם יש דרך לסנכרן תיקיות מבלי להעתיק אותן לתיקיית ביניים? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שוקל לפרמט את המחשב מהמערכת 32 ביט שהגיעה מהמפעל ולעבור ל64 ביט (המחשב עם 4 גיגה זיכרון וכולי). מה שמעניין אותי זה האם יש תוכנות מוצלחות ל64 סיביות? אני מדבר על אופיס, נגן מדיה, דפדפן, תוכנת צריבה, אנטי וירוס וכיו"ב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הגיע סוף-סוף המחשב ומלבד ה-XP אני מעוניין שיהיו עליו מינימום תוכנות ורק אלה שחיוניות לניהול תקין של המחשב: חשבתי על ה- PerfectDisk Registry Mechanic SpeedFan Ad-aware / Spybot מה חסר? איזה אנטי-וירוס עדיף? (Norton / Mcaffee)
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מאסה נפשי בקאזה! אנשים איטיים שם שמעתי על תוכנה בשם direc connect או משהו כזה שהמהירויות שם יותר טובות אתם יכולים בבקשה לתת לי ללינק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
עד היום השתמשתי בנורטון אנטיוירוס+פיירוול ואיזה מיליון תוכנות אנטיספי הנורטון די מוצלח אבל כבד רצח מריץ מליון דברים ולעיתים די קרובות הוא סורק איזה קובץ ואז מקפיץ הודעה מרגיזה של להמשיך בסריקה או להפסיק ועד שאני לא מפסיק אותה או נותן לא לסיים הוא תוקע את המחשב עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות שינוי ההיתי רוצה המלצות לאנטיורוס ופירוול ותוכנות אנטיספי טובות הדרישה שלי היא שהם יקחו כמה שפחות משאבים(הכי חשוב) ,יהיו יעילות (כי בנורטון הרבה פעמים הוא מזהה אבל לא מסיר),יספקו הגנה בזמן אמת גם לקיבצי זיפ וגם ואימיילים,רצוי שיוכלו להתעדכן לבד מבלי שאני יצתרך לעדכן כי אני תמיד שוכח ושהפיירוול יהיה קל לקינפוג כלומר מקפיץ חלון בפעם הראשונה שואל מה לעשות ועוזב אותי בשקט וגם לא מציק…
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-