עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tigery,

ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. Started by hag911,

כשאני נכנס לוינדוס זה מראה לי תמונה כזאות... http://img186.imageshack.us/img186/179/121vd8.jpg מה עושים?! תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by י.לוי,

שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך אני מגדיר את ה emule כך שהוא יהיה אופטימלי? איזה הגדרות צריך להגדיר?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by nd,

הרצתי את התוכנה ואמצע הבדיקה זה יוצא מהתוכנה ומראה את את השגיאה שבתמונה אם מישהו יוצא מזה??ויוכל לעזור.. תודה [attachment deleted by admin]

6. Started by Impreza,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

7. איזה גרסה הכי עדיפה? לפי מה שהבנתי לא בכל הגרסאות אפשר ליצור דיסק boot של התוכנה. אשמח לקבל המלצה(:

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by lielmar1,

אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  9. פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  10. Started by davidreznic,

הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by moshe_ben_kipod,

אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי זה די דחוף, כי אני …

12. היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  14. אז ככה נכון יש רדיו באינטרנט אז מתי שמשהו יורד משידור אז הבוט הזה עולה ומשדר שירים ברצף מי שיודע על מה אני מדבר ויכל להביא לי את הבוט הזה וקצת להסביר עליו שיביא לי אני מאודדד יודה לו

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .

16. מחפש תוכנה שניתן לשדר למחשב שני דרך האינטרנט ניסיתי את active web cam אבל לא הצלחתי להפעיל בגלל הראוטר

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

18. הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך 8500GT עם ווינדוס vista sp1. בעיקרון עבדתי עם גירסה ישנה יותר של הדרייבר של nvidia והכל עבד כמו שצריך! אבל השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של nvidia - ForceWare 163.69. הגדרתי את הטלוויזיה אבל התמונה שאני רואה בטלוויזיה יותר קטנה מגודל המסך של הטלוויזיה! לפני שפירמטתי הייתי רואה על כל המסך (אני לא זוכר איך הגדרתי את זה ככה..) ועכשיו לא מצאתי שום אפשרות להגדיל את התמונה! יש מישו שיכול לעזור לי בבקשה?? תודה..

20. Started by ori83,

היי, אני רוצה לשדרג בימים הקרובים לויסטה. יש לי amd athlon 2500 MEM 1.5GB HD 250GB כרטיס המסך שלי מיושן ויוחלף לפני השדרוג. אני יודע ש"על הנייר" המחשב מתאים לשדרוג אבל רציתי לקבל רשמים אישיים שלכם: 1. המחשב חזק מספיק? 2. המערכת הפעלה תרוץ לאט מדי? 3. כדאי להשקיע בכרטיס מסך יקר עם זיכרון גדול? זה ישפר את המהירות של הGUI? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by liorn,

שלום! אני מוריד דרך אזורוס וכעבור כמה דקות היא מתנקת לי לבד ישמח לשמוע עצות בנוגע הבעיה הזאת(במידה ויש תוכנה מהירה שאפשר להוריד בה משחקים חוץ מאימיול ישמח לשמוע עצות) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by Milk It,

קודם כל - בכל פורום שפניתי אליו, וגם בפורום משחקים באתר הזה, לא רצו ולא ניסו לעזור לי, אולי פורום תוכנה יבינו. אז שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  23. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שמעבירה באיכות ומהר משהו כמו 3.5 שעות לכן לא טוב לא הTMPEG עכשיו השתמשתי בנרו אבל אי אפשר להגדיר שפ את הKbps כלומר מה שלא תגדיר הוא עושה את זה 9800 ואני צריך 9000 כדי להוסיף 2 פסי קול וכתוביות. והCUCUSOFT לא מוציא לא באיכות טובה וגם הוא משנה את הסרט כך שהפס קול המקורי לא מתאים. בקיצור אני מעוניין בתוכנה שממירה מהר שאפשר להגדיר את הOUTPUT ושיצא באיכות טובהץ תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  24. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

25. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !

• 1 תגובה
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים