תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בזמן האחרון יותר ויותר אתרים (בדגש כבד על ישראלים) החליטו שזה רעיון מעולה להטריד אותי עם פרסומות מזמרות. מתחיל להשבר לי מזה, אני אוהב את המחשב שלי עם המוזיקה שלי ובלי דברים מפריעים. איך אני יכול לבטל את הסאונד מהאקספלורר? (ואם יש דרך להעיף את הפופ אפים של הפלאש שממלאים את המסך, אז בכלל טוב)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת RSS שתומכת בדחיפת העידכונים(ה-RSSים). אני מנסה את FeedDemon, אך לא מצאתי שם אפשרות כזאת. האם אפשרי לבצע כזאת פעולה בתוכנה הנ"ל? או שישנה תוכנה אחרת שמומלצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש קובץ וידאו שבא בארבע חלקים. בינתיים סיימתי להוריד רק את הראשון וכשאני מנסה לחלץ הוא מבקש את השני. אהע רוצה לחלץ את הראשון ולצפות בו בנפרד. כיצד? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עזרה זה עושה לי לפני שאני מתקין ! (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ללא שימוש בקוד HTML חינמי וטוב לעיצוב דפים בסיסיים בלבד לא צריך משהוא מתוחכם
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98. זה ממש ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן! יש לי העיה כשאני נכנס לכוננים C או D, זה מראה לי הערה! הנה תמונה: מה אפשר לעשות כדי שזה יעלם ויכנס לי נורמלי? תודה לעוזרים! ~~~~ עריכה ~~~~ עשיתי סריקת וירוסים, וזה מצא לי כמה וירוסים. אח"כ הדלקתי מחדש את המחשב, וזה נכנס לי עכשיו בלי בעיות רק לכונן C. אך עדיין לא נכנס לי לכונן D, ועדיין מראה לי את ההערה הזאת כשאני נכנס ל-D. מה לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כאשר אני נכנס לCARSFORUM אני לא יכול לראות תמונות שמצורפוץ לפוסטים בגלל ה ZA שכיויכול חוסמת אותן או משהו כזה איך לבטל את האפשרות של חסימת התמונות
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אין לי מוסג, גם לאחר עידכון כל החומרה האפשרית מביוס ועד אחרון הדרייברים, המחשב ממשיך לקרוס דקה לאחר מעבר למצב משחק אולי זו בעיית מערכת משולבת בדירקט אקס? חיפשתי רבות בפורומים זרים אך לא מצעתי ישועה לא כל המשחקים גורמים לקריסה הדמו של אוברלורד גורם בתוח גם נוורווינטר גורם רול אוף דיוטי עובד חלק בכל מיקרה אלו הם נתוני המערכת תודה OS Name Microsoft Windows XP Professional Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 OS Manufacturer Microsoft Corporation System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model 965P-S3 System Type X86-based PC Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 GenuineIntel ~2399 Mhz Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 Genuin…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך את התרגום של נמלטים פרק 3, יש לי אותו כבר בדיסק
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-