תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם!!! אני מוריד כל מיני תוכנות למחשב , (שהם לא כל הזמן בסיומת iso.) והייתי רוצה לדעת בכל זאת איך אני צורב את התוכנות האלו על גביי תקליטור רגיל , בשביל שהוא יעלה בעלייה של המחשב (הכוונה היא כמו שאני באה להתקין מערכת הפעלה חדשה).
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני זקוק לדרייברים שיתאימו לי לווינדוס 64 ביט לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70460 מעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=194575.0;attach=70446 שהוא לשני אלה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בד"כ מפורמט mpg ל- avi. בעיקר לצורך דחיסה (איכותית) של סרטים המוקלטים דרך כרטיס טלויזיה. עדיפות לתוכנות חינמיות וידידותיות למשתמש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.
-
הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי קובץ DVD שהורדתי ואני רוצה לצרוב אותו על מדיה אני משתמש בנרו גירסה 8 וכשניסיתי לצרוב את תיקיית ה VIDEO TS באמצעות נרו אקספרס בלשונית DVD VIDEO נותן לי את השגיאה הבאה מה יכול להיות הבעיה :s05:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שאני גורר קובץ מהשרת דרך הסמארט-FTP למחשב שלי במקום הקובץ נגררת (בעצם נוצרת) תקייה בשם SFTPDROP. איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בקיצור, במחשב שלי יש כונן ראשי © שמחובר באמצעות כבל SATA2, ועליו מותקן ויסטה הום פרימיום. עכשיו חיברתי כונן פיזי נוסף (E) שמחובר באמצעות כבל IDE, ועליו מותקן XP הום SP2 (יש לציין שפעם הכונן שימש ככונן ראשי במחשב אחר, וכך גם מערכת ההפעלה). אני מנסה ליצור dual boot של מערכות ההפעלה, אך ללא הצלחה. השתמשתי בתכנה EasyBCD כדי לקנפג את ה-boot loader של ויסטה כדי להכיר בהתקנה של XP. כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני מנסה להריץ את XP, אני מקבל הודעה ש-NTLDR לא נמצא או הושחת. חיפשתי בגוגל, וניסיתי לשחק עם הקובץ boot.ini שבכונן E (זה שמותקן עליו XP) כדי שהעסק יעבוד. עכשיו כשאני בוחר XP בבוט לודר של ויסטה, המחשב פשוט מאתחל את עצמו. איך פותרים את הבעיה? מצורפת תמונה של ההגדרות ב-EasyB…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כשאני מצרף מישהו לרשימה שלי אני רואה אותו יש כשהוא מאשר. וכמישהו מצרף אותי אני לא רואה כלוםםם שום דבר...כאילו כלום לא קרה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חברים. כבר זמן רב שאני נתקל בהודעה הנ"ל (מצורף צילום מסך). למישהו יש מושג מה הבעיה? לחצתי כבר על "פתור בעיות", אבל גם זה לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש. האם אצטרך לפתוח מייל חדש? או שאולי אתקין גרסה ישנה יותר...? תודה לכם מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שאנימנסה להוריד הורדות בIE7 הוא פותח את חלון הורדות.. אני אומר לו שמור ואז הוא ישר נעלם.. ביצעתי איפוס להגדרות של הדפדפן אבל שום דבר לא עובד.. מה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הוא משמיע רק אודיו וזה מש מבאס.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בדפדפן אינטרנט בכל המחשבים בבית ( שמחוברים לאינטרנט בראוטר דרך המחשב שלי) , כשאני מכניס כתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר לעבור לעמוד, מופיע לי במקומו עמוד שמקשר אותי אליו. Click to go http://www.walla.co.il If this is safe link, click here to go to http://www.walla.co.il ומתחת לשתי השורות האלה 4 פרסומות שליד כל אחת תמונה קטנה. כשאני לוחץ על הקשור לאתר נהאתר נפתח, אבל זה ממש מעצבן שכל פעם אני צריך לעבור דרך הפרסומות האלה! וכמו שציינתי , זה בכל המחשבים בבית ככה. איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מארה"ב ואני רוצה לדעת האם המעבדים במחשב אכן הם אותם אלו שהזמנתי כמובן שאני רואה במאפיינים הכלליים את דגם המעבדים אבל אני לא בטוח שאין כאן זיוף האם יש תוכנה או דרך לבדוק זאת ? תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-