תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה ואמצע הבדיקה זה יוצא מהתוכנה ומראה את את השגיאה שבתמונה אם מישהו יוצא מזה??ויוכל לעזור.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
איזה גרסה הכי עדיפה? לפי מה שהבנתי לא בכל הגרסאות אפשר ליצור דיסק boot של התוכנה. אשמח לקבל המלצה(:
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: קודם כל, טכנאי אחד שפרמט לי את המחשב עשה לי קובץ GHOST בעזרת התוכנה הזו של נורטון, כדי שאם יהיו בעיות אני יוכל לשחזר למצב הקודם. ועכשיו אני רוצה לשחזר בעזרת הקובץ הזה, אבל אני לא יודע באיזו גרסה הוא השתמש, אז אני יכול לשחזר את הקובץ הזה עם גרסה אחרת? זה לא משנה? וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזו, אם אני רוצה לשחזר למשל רק את כונן C (הכונן עם הוינדוס) הבנתי שזה די קל ועוד משהו- מה ההבדל בדיוק בין וינדוס XP פרופיישונל לבייתי? והאם שווה עכשיו להתקין וינדוס 64 ביט, או ויסטה, אם אני הולך לפרמט? כאילו לא יהיו עם זה בעיות תמיכה מצד התוכנות וכאלה? (אולי זה קצת קשור לפורום וינדוס, אבל אם כבר פתחתי נושא...)
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500GT עם ווינדוס vista sp1. בעיקרון עבדתי עם גירסה ישנה יותר של הדרייבר של nvidia והכל עבד כמו שצריך! אבל השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של nvidia - ForceWare 163.69. הגדרתי את הטלוויזיה אבל התמונה שאני רואה בטלוויזיה יותר קטנה מגודל המסך של הטלוויזיה! לפני שפירמטתי הייתי רואה על כל המסך (אני לא זוכר איך הגדרתי את זה ככה..) ועכשיו לא מצאתי שום אפשרות להגדיל את התמונה! יש מישו שיכול לעזור לי בבקשה?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רציתי לדעת... כשמתקינים דרייבר של כרטיס מסך חדש יש להתקין את הדרייבר המקורי שבא איתו ורק אח"כ לעדכן אותו בדרייבר הכי חדש או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר החדש ביותר? כי שמעתי פעם שיש להשתמש בהתקנה המקורית של הכרטיס ורק אחר כך לעדכן אותו! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אולי מישהו יכול לעזור בבקשה : היתקנתי את SYSTEM MECHANIC PRO ואני מנסה להסיר אותו ולא מצליח ,ניסיתי להסיר אם YOUR UNINSTALLER 2008 וגם בדך הרגילה וזה מה שהוא כותב לי : מצורף תמונה מישהו יכול לעזור לי איך להסיר את זה בבקשה בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
עברתי למערכת הפעלה ויסטה וה- DAEMON Tools שהשתמשתי בו ב XP לא עובד בויסטה. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית שכן תעבוד בויסטה אפילו אותה תוכנה בגירסא אחרת , יעזור מאוד אם תצרפו לינק תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אני צורב ב-Nero עכשיו הכנסתי לכונן דיסק DVD וניסתי לצרוב איתו (ב-Neo burinig ROM ) אבל שאני מסמן לו שילך לדיסק זה אומר שהקובץ גדול מדי (הקובץ 2.3 ג'יגה) ואי אפשר להעביר איתו, מה אני צריך לעשות בשביל שאני כן יוכל לצרוב אותו? ניסתי עם Nero express אבל יש בעיה... מה אני יכול לעשות שה-UDF file system הזה לא יופיע? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב שמסביר...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי והתקנתי במחשבי כרטיס Firewire של StLab. אני יודע שדקת וידאו באיכות נורמלית צריכה לתפוס כ-12-14 מ"ב. הבעיה היא שאם אני מבצע CAPTURE בגודל קובץ כזה האיכות יוצאת גרועה!! אם אני רוצה בצים באיכות נורמלית זה מתקרב לגודל של כ-150 מ"ב לדקה!!! ניסיתי לבצע את הCAPTURE במספר תוכנות ולא הצלחתי אחרת. למישהוא יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, עזרה דחופה אנשים... צריך דריברים לרמקולים ada890 של altec lansing תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-