עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש דרך לראות "הצגת לפני הדפסה" כמו שרואים ב Word גם בשימוש בדפדפנים ובתוכנות הדואר ? הרבה עמודי אינטרנט אינם מובנים להדפסות ובגדול זה בזבוז של דפים. כמובן יש את הפתרון של יצוא ל PDF אבל אני מחפש פתרון יותר אלגנטי ומהיר.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  2. קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by kaitel,

אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by alia,

התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by hagayben,

לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. חסר לי דריבר של usb במנהל התקנים.איזה דריבר אני צריך להתקין כדי שהUSB יותקן? של הצ'יפסט או של GSATA?

8. שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה

9. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

10. Started by ofeky1,

התקנתי את התוכנה הנ"ל ואני יכול בעזרתה לייצר כמה סוגים של כוננים וירטואלים ואני לא יודע מה ההבדלים בניהם אפשר לעשות IDE virtual drive ואפשר לעשות SCSI virtual drive מה עדיף משניהם?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by benf2,

שלום לכולם, קניתי והתקנתי במחשבי כרטיס Firewire של StLab. אני יודע שדקת וידאו באיכות נורמלית צריכה לתפוס כ-12-14 מ"ב. הבעיה היא שאם אני מבצע CAPTURE בגודל קובץ כזה האיכות יוצאת גרועה!! אם אני רוצה בצים באיכות נורמלית זה מתקרב לגודל של כ-150 מ"ב לדקה!!! ניסיתי לבצע את הCAPTURE במספר תוכנות ולא הצלחתי אחרת. למישהוא יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  12. היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. אז הבעיה היא כאשר אני נכנס לCARSFORUM אני לא יכול לראות תמונות שמצורפוץ לפוסטים בגלל ה ZA שכיויכול חוסמת אותן או משהו כזה איך לבטל את האפשרות של חסימת התמונות

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by wooper,

היי למה יש קבצים שיש להם הרבה מקורות למשל קבצים עם 400 מקורות ומתוך 350 מקורות מסומנים כ too many connection יוצא שרק מתוך ה 50 מקורות אני יכול להוריד וזה קורה לי בהרבה קבצים

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

מישהו מכיר תוכנה לאנטי ספה שאני יכול להתקין אותה בדרך כול שהי והיא תסננ לי את הזבל

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by ofir38,

כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by credo,

היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. 1) כול פעם שאני פותח את הדפדפן FIREFOX החלון תמיד מוקטו אצלי...אני רוצה שכול פעם שאני יפתח את הדפדפן הוא יהיה מוגדל עד הסוף....איך עושים את זה? 2) כאשר אני מוסיף לTAB קיצור דרך של "OPEN A NEW TAB" ואני סוגר אחרי זה את הדפדפן...וכשאני חוזר ופותח אותו שוב אז הקיצור נעלם ככה יוצא שכול פעם אני חייב להוסיף אותו...מה עושים כדי שהוא ישמר שם לתמיד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  23. http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html זה הלינק של התוכנה. אם תוכלו להסביר לי איך להתקין בפשטות ואיך להשתמש אני אשמח.כי לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים