עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lader,

למה אני לא יכול לראות עכשיו סרטונים באתר YOU TUBE? לפני כמה ימים זה עבד ועכשיו כלום לא פועל. http://img267.imageshack.us/img267/6941/picture1db9.jpg

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. ^^^ מבחינת עדכונים ומציאת וירוסים ונגד התקפות וירוסים הם אותו דבר? רק מבחינת האופיוציות וההגדרות הם שונות?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד HD 720P MKV H264\X264 לדיסק -DVD של 4.7GB ובדרך לצרף לו תרגום בעברית וכמובן שיוכל להתנגן במכשיר DVD (פורמט DVD או משהו..) תודה רבה עריכה: מצאתי ConvertXtoDVD

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. Started by RavivRavR,

אני מריץ משהו ואני רוצה לראות בבוקר מה התוכנה עשתה בלילה. יש איזה תוכמה חינמית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by solo53,

לשימוש כמו VCR תוכנה התומכת ב EPG להקליט מייס

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by overload,

לא חשוב.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה דומה למה שיש באוניברסיטאות שאם אדם מנסה להתקין משהו על המחשב היא תבקש ממנו סיסמא להתקנה וללא הסיסמא הוא יוכל לעשות שמיניות באוויר אבל להתקין הוא לא יוכל אפילו פאקמן. למישהו יש הצעה ? אגב זה עבור מחשב של ילדה שלדבר איתה זה כמו לדבר עם הרוח של מוסוליני. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by credo,

היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by moris,

היי! איך אני פותח פורטים לאימיול בתוכנת אנטי וירוס נורטו 2003? תודה!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. החומת אש של KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 חוסמת את האימיול וגורמת ל"מזהה נמוך"...אז איך אני יכול לבטל את החסימה של האימיוול?......

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by SmurFin,

אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  16. קיבלתי אתמול Q6600 G0 p35-ds3l 2GB ddr2 800 והוא מוציא כזאת תוצאה,למה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  17. אם אני רצה למחוק דריברים של הלוח ולהתקין מחדש.מאיפה אני מוחק אותם,מהמנהל התקנים?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by ellell,

אם אפשר לעזור לאתר מדריך לתוכנה Processguard אנטי טרוינית .. תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. היי התקנתי את המשחק Conflict: Global Storm והוא עבד כמו שצריך. אז הוינדואוס שלי קרס והתקנתי אותו מחדש. התקנתי את המשחק על הוינדואוס החדש, וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. למה שזה יקרה? זה אותו מחשב התקנתי DirectX ואת הדרייברים לכרטיס המסך. תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by אבי11,

אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by saar3,

שלום!! הורדתי קובץ של 7 גיגה עם פירפוקס עכשיו שהוא הגיע ל 6.1 הפסקתי אותו ושבאתי להמשיך הוא אמר שהוא לא מוצא ומחק אותו...רציתי לדעת אם יש דרך להמשיך את ה6.1 לא משנה איך או שנדפקתי.... נערך ע"י multicore. תלמד לכתוב כותרות בצורה מתורבתת.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל דיסק דיודי שיעלה ישר במחשב ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן (במיקום להיכנס לתקיות בשביל להפעיל אותו? ואם כן אז איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. Started by eli24,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by MOSHEMORAD,

תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by RazKaziRo,

קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים