עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ההבדל בין התוכנות הוא במערכת ההפעלה שבהם הם עובדות למי שלא יודע הWindows Messenger עובד רק תחת XP וה MSN Messenger עובד תחת כל שאר מערכות ההפעלה. בכל אופן התוכנות זהות לחלוטין אבל נתקלתי בבעיה. הבעיה היא כזו.. כשאני מנסה לקיים שיחה קולית דרך התוכנה אני מצליח רק עם משתמשים של אותה תוכנה (Windows Messenger). כשאני מנסה לקיים שיחה עם מישהו שעובד עם MSN Messenger אני לא מצליח. מישהו מכיר תתופעה ?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by guyyug,

אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. זה מתחיל לעצבן אותי..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 123456789,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת כשאני כותב בפורומים צטים וחולה... המחשב מתחיל ליכתוב לי בשפה כזאת:???ג???????‗?????ט‗??ז?????ג????דה????ג‗ג??‗??ה??]ד???‗ הדרך היחידה שלי לכתוב באינטרנט היא לכתוב ב- word ולעשות העתק והדבק יש לי ווינדוס אקס פי פרסונל. הבעיה היתחלה בערך לפני חודש. תודה מראש. שכחתי לציין שבאנגלית זה כותב לי כרגיל הבעיה רק בעברית.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  5. למישהו יש לינק או לפחות שם של תוכנה לחלוקה וחיבור של קיבצי mpeg. רצוי גם שתהיה פשוטה להפעלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by Or ei,

מישהו מכיר מדריכים לאיך לעבוד עם התוכנה הזאת ??

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. הצלחתי לפתוח אותו עם הnotepad אבל האם מישהו יודע מה התוכנה המקורית של קבצים מסוג זה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  8. Started by idank,

איך זה שבתוכנות לשיתוף קבצים אני מוריד כל כך לאט??? ישש לי אי די אס אל של 0.5 אני לא עובר שם מהירות של שתיים הכייי הרבה שלוש ברך כלל זה אפילו לא אחד... ואני שומע אל אנשים שומורידים ב50-100.!?!?!?! זה ממש מעצבן אותי כי אני מוריד הרבה תודה מראש, עידן....

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

האם MBM5 יכולה לנטר טמפ' של HDD ואם כן איך ???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by marking,

מה התוכנה האהובה אליכם? אלי זה DigitalWeb InstallWizard בגלל שהיא עושה כל מני התקנות וקלה לשימוש... ומקום שני זה פוטושופ 6...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Gohan,

איך אני יכול להגיד לתוכנה/משחק לעבוד על מעבד מסוים ? אם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  12. אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. (ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים, רציתי לשאול כיצד ניתן לצרוב דיסק בנרו כך שהדיסק בזמן שהוא יהיה מנוגן ירוץ "חלק" ללא שום מרווח בין שיר לשיר פשוט שימשיך כמו שיר אחד גדול ורצוף ? אפשרי לעשות את זה ?

• 14 תגובות
    • 8k צפיות
  15. האייקונים השתגעו אצלי לכל תוכנה נהיה פתאום אייקון של תוכנה אחרת זה קרה אין לי מושג מה זה ואיך לפתור אבקשם ממי שיודע משהו בנושא להחזיר לי תשובה בדחיפות תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. אני מנסה לראות באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  18. אני מת כבר לשחק GTA ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by or,

אני חייב לסיים לרשום עבודה ב-word ויש לי העייב עם ה-עברית וה-אנגלים זה נהייה כמו ב-icq זאת אומרת כשאני רושם משפט בעברית ואז עובר בעמצא לאנגלית הוא מעביר א המילה באנגלית לסוף ואז כשאני חוזר לעיברית זה רושם מלפניי המילה האנגלים (אם לא הבנתם תנסו לרשום משפט מעורב ב-icq) נ.ב יש לי office xp

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

מאסה נפשי בקאזה! אנשים איטיים שם שמעתי על תוכנה בשם direc connect או משהו כזה שהמהירויות שם יותר טובות אתם יכולים בבקשה לתת לי ללינק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפני שפירמטתי את המחשב שלי...הפכתי כמה דיסקים יקרים מאוד דרך המדיה פלייר...לקבצי WMA וכנראה שהאפשרות להגן על הקבצים הייתה מסומנת... עכשיו...לאחר הפירמוט המחשב שלי לא מזהה את הקבצים...ושום תוכנה לא מוכנה להשמיע אותם...אוקיי...חשבתי לתומי שאם אהפוך אותם לMP3...אני אוכל לשמוע אותם...אבל מסתבר שכל תוכנה שעד היום ניסיתי להפוך איתה לא הצליחה מסיבות שונות...ולהלן התוכנות: Audion Mp3 Converter CDex AudioGrabber MediaJukebox8 יש פה אולי למישהו רעיון...איך אני יכולה להפוך את קבצי הWMA המוגנים כביכול שלי לMP3...או לכל דבר אחר...כדי שאני אוכל לשמוע אותם? או אולי מישהו יודע איך להוריד את ההגנה שהמדיה פלייר שם עליהם כדי שאני אוכל שוב לשמוע אותם?

22. עם כן ! תוכל לרשום לי את שמה ? עם לא ! תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by phototam,

שלום לפעמים אני מוריד סרטים שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה כאילו הם חסומים מישהו יודע כיצד משנים או האם ניתן בכלל ? {חלונות אקס פי פרו}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא מוצא את האפשרות בחדש.. בישן זה היה ב message archive, אבל אין יותר כזה דבר אני רואה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.