תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך לעזאזל בונים database רגיל בדלפי 5 אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך אבל איך עושים את זה?????????????????
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לרוב- אנשים מסבכים את כל העניין עם הכתוביות בסרטים.. אז רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף כתוביות לסרט שהוא מופיע בלי כתוביות זאת אומרת:יש לי כמה סרטים שהם בלי כתוביות ורציתי לדעת איך (!) אני יכול להוסיף להם כתוביות ומאיפה להוריד כתוביות לסרטים שברשותי?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב שלי אבל אני רוצה לשמור את כל האימילים שקיבלתי שמעתי שיש קובץ כזה אבל אני לא יודע איפה הוא מישהו יכול לעזור?? דחוץ!!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני מנסה לראות באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 3 TI 200 ומה הנוהל של החלפת הדריוורים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שעושה הדמיה טובה של DOS ב XP ( בהרצת משחקים) שתפטור בעית שגיה של : ntvdm encounter illegal instruction
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום, בהתקנת הווינדוס XP בחרתי בטעות להעביר את המחשב למערכת קבצים NTFS. יש איזו דרך שאני אוכל להחזיר ל- FAT בלי לפרמט ??? ניסיתי עם Partition Magic, אבל הוא עשה לי שגיאה ואמר שהוא לא מצליח לשנות.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
(ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
netex הפוך על הפוך wordpoint 2000 download accltator plus ?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול כיצד ניתן לצרוב דיסק בנרו כך שהדיסק בזמן שהוא יהיה מנוגן ירוץ "חלק" ללא שום מרווח בין שיר לשיר פשוט שימשיך כמו שיר אחד גדול ורצוף ? אפשרי לעשות את זה ?
-
- 14 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות עשיתי FORMAT על המחשב שלי . התקנתי את כל הDRIVERS שלי כמובן וגם את התוכנות הנילוות למחשב שלי, כל מני דברים ואחד הדברים אשר אני זקוק לו זה הצורב שלי , אשר משמש לי כמקור גיבויי רציני . בעת ההתקנה דבר מוזר מאוד קרה: אני מנתב את תוכנת ההתקנה להתקין את הNERO לספרייה מסויימת בקונן מסויים מסכים לרישיון כנהוג והכל הולך כמתוכנן . לאחר שכבר סיימתי להתקין את הNERO נכתבה לי הודעת שגייה שתוכנת ההתקנה לא הצליחה להתקין את כל הקבצים של NERO ושאני צריך לעשות RESTART . לחצתי על אישור ולהפתעתי הרבה נכתב לי באותיות גדולות NERO INSTALLER IS FINISH SUCCESSFUL אמרתי לעצמי יופי ; כמו שנכתב לי עוד בהודעת השגיאה , וכמובן כמו שידוע ב WINDOWS 98 נהוג לעשות RESTART אז אכן עשית…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
לפנ י כמה ימים מת לי לגמרי האי סי קיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מחזיר לי הודעת שגיאה ואחר כך אומר שזה קשור ל runtime error c ++ למישהו יש מושג מה אפשר לעשות??!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת כשאני כותב בפורומים צטים וחולה... המחשב מתחיל ליכתוב לי בשפה כזאת:???ג???????‗?????ט‗??ז?????ג????דה????ג‗ג??‗??ה??]ד???‗ הדרך היחידה שלי לכתוב באינטרנט היא לכתוב ב- word ולעשות העתק והדבק יש לי ווינדוס אקס פי פרסונל. הבעיה היתחלה בערך לפני חודש. תודה מראש. שכחתי לציין שבאנגלית זה כותב לי כרגיל הבעיה רק בעברית.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
איך הכותרת בסדר היום חבר שלי ביקש ממני בקשה-הוא אמר לי לתרגם פורום שלם מאנגלית לעברית-כמובן שאני עצלן ואין לי כוח לעשות את זה אז אמרתי לו שאני ימצא לו פורום שכבר מתורגם לעברית - ואלו דרישות הפורום: 1.הוא צריך להיות בחינם 2.הוא חייב להיות בעיברית 3.asp ולא php 4.הפורום חייב להיות קל ושלא ידרוש רוחב פס גדול וכוח עיבוד חזק כי השרת הוא לא פרטי. הגרסה של הפורום שיש לו עכשיו היא : web wiz forum 6.25 אז יש עוד פתרון - שתאמרו לי מאיפה להוריד את הקובץ langauge_file.inc שכבר מתורגם לעברית מראש (כמובן שהוא חייב להיות באותה גרסה כמו הפורום-6.25. בתודה ארטיום ק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההבדל בין התוכנות הוא במערכת ההפעלה שבהם הם עובדות למי שלא יודע הWindows Messenger עובד רק תחת XP וה MSN Messenger עובד תחת כל שאר מערכות ההפעלה. בכל אופן התוכנות זהות לחלוטין אבל נתקלתי בבעיה. הבעיה היא כזו.. כשאני מנסה לקיים שיחה קולית דרך התוכנה אני מצליח רק עם משתמשים של אותה תוכנה (Windows Messenger). כשאני מנסה לקיים שיחה עם מישהו שעובד עם MSN Messenger אני לא מצליח. מישהו מכיר תתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מאסה נפשי בקאזה! אנשים איטיים שם שמעתי על תוכנה בשם direc connect או משהו כזה שהמהירויות שם יותר טובות אתם יכולים בבקשה לתת לי ללינק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לינק לאתר שיש בו DOS כדי להכין דיסקט BOOT בשביל עדכון ביוס רצוי DR DOS תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
הצלחתי לפתוח אותו עם הnotepad אבל האם מישהו יודע מה התוכנה המקורית של קבצים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בואו ונניח שיש לי הודעה שאני רוצה להעביר לכל האנשים ברשימת הכתובות ב ICQ שלי (הזמנה לאורגיה למשל...), איך עושים את זה בלי להיכנס לאחד אחד באופן מטריח?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה התוכנה האהובה אליכם? אלי זה DigitalWeb InstallWizard בגלל שהיא עושה כל מני התקנות וקלה לשימוש... ומקום שני זה פוטושופ 6...
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-