עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by דנה~,

למישהו יש גרסה נורמלית של אימיול שיש בה את הכפתור מתחת לפורטים שקבעתי שפותח אותם בפיירפול? אני פשוט לא יודעת לעשות את הפתיחה ידנית. (מצורפת תמונה מתוך מדריך שבו יש גרסה כזו.) Shot at 2007-08-06 תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by דרור,

כיצד מקליטים מרדיו אינטרנטי לדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. אני צריך שם, תודה!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. Started by ophir555,

התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליקו שנית התוכנה מפסיקה לעבוד ואני לא יכול כמובן לנגן או להריץ קבצי מדיה ווידאו.הסרתי והתקנתי שנית ושוב אותה בעיה. לפני כן היה מותקן מדיה פלייר 9 ובדיוק אותה בעיה קרתה.( מדובר במחשב חדש) מה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by oren88,

רציתי לשאול איפה נמצאת (אם בכלל) הכתבה שלכם על הדרייבר Catalyst 6.4 ... מה החידושים \ שינויים בו ואם הוא משפר ביצועים וכו'.. כי חיפשתי באתר ולא מצאתי.. ובד"כ אני רואה כל חודש מן "מיני-סיקור" על הדרייבר עם השוואות לדרייברים קודמים וכו'.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by or87,

אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by schwartsa,

שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. התקנתי WIN 7 גירסת ה RC וכשאני בא להתקין את DEAMON TOOLS גירסה 4.3 ה WIN מקפיץ לי הודעה ואין תאימות לתוכנה הזאת, והוא שואל אותי האם אני רוצה להמשיך להריץ את ההתקנה, ואז אני אומר לו כן, ההתקנה עולה עד למצב שהוא מבקש RESTART ואחרי שעולה ה WIN הוא חוזר על אותה פעולה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by davidreznic,

הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by vinipyx,

אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. תודה....

16. Started by crssa,

יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by yoo yoo,

הסרתי את המסג'ר 8 שלי במחשבה שזה יפתור את הבעיות בהתחברות שלו (היו לי כמה תקלות איתו בכמה ימים האחרונים) עכשיו שאני מנסה להתקין מחדש הוא נותן לי תשגיאה הבאה - [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by dannygnh,

הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

שאני גורר קובץ מהשרת דרך הסמארט-FTP למחשב שלי במקום הקובץ נגררת (בעצם נוצרת) תקייה בשם SFTPDROP. איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by ranyr,

חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  21. הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by big foot,

יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by igal_nazar,

יש לי בעיה בIE שמתבטאת שכשאני מנסה לכתוב בעברית באתרים זה פשוט כותב בג'יבריש משולב בעברית. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים