תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול (אם בכלל) להעביר או להעתיק את הלוח שנה שלי לתיקיית המועדפים באווטלוק 2003?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
במדיה פלייר שלי אני מנסה לראות קובץ כולשהו וזה לא נותן לי הוא אומר שאני צריך לשדרג את הרשיון DRM שלי או משהו כזה אבל שהוא מנסה לעשות את זה בתוך התוכנה זה לא מצליח לו ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות כולשהי שבה אני יכול לעשות את זה באופן ידני או שיש תוכנה שעוקפת את הדבר הזה . ואם אתם יכולים אני גם רוצה להבין מה זה אומר ואיזה פתרון יש לכם בשביל הבעיה הזאת . תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הסרתי את המסג'ר 8 שלי במחשבה שזה יפתור את הבעיות בהתחברות שלו (היו לי כמה תקלות איתו בכמה ימים האחרונים) עכשיו שאני מנסה להתקין מחדש הוא נותן לי תשגיאה הבאה - [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500GT עם ווינדוס vista sp1. בעיקרון עבדתי עם גירסה ישנה יותר של הדרייבר של nvidia והכל עבד כמו שצריך! אבל השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של nvidia - ForceWare 163.69. הגדרתי את הטלוויזיה אבל התמונה שאני רואה בטלוויזיה יותר קטנה מגודל המסך של הטלוויזיה! לפני שפירמטתי הייתי רואה על כל המסך (אני לא זוכר איך הגדרתי את זה ככה..) ועכשיו לא מצאתי שום אפשרות להגדיל את התמונה! יש מישו שיכול לעזור לי בבקשה?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי איזה אתר שניתפס לי בIE מישהו יודע איך אני מוריד אותו זה ניסית להכנס לאתר והוא גם לא מראה לי כלום העלתי תמונה זה הTEENKELLY הזה מישהו יודע איך אני מעיף את זה? ניסיתי DEL קוקיז&קבצים זמנים&היסטוריה יש עוד פתרונות הרצתי גם סריקה של אנטי וירוס&רוגולת כל מה שרק יכולתי לחשוב עליו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כשאני מצרף מישהו לרשימה שלי אני רואה אותו יש כשהוא מאשר. וכמישהו מצרף אותי אני לא רואה כלוםםם שום דבר...כאילו כלום לא קרה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי win-xp , ואני משתמש בתוכנה outlook express של ה- windows. השאלה שלי זה כמה קבצים אני יכול להעמיס בתוכנה הזאת , הכוונה שלי זה כמה קבצים אני יכול לעמיס בכל התיקיות שיש בתוכנה. לדוגמא: דואר נכנס , דואר יוצא וכו'. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי והתקנתי במחשבי כרטיס Firewire של StLab. אני יודע שדקת וידאו באיכות נורמלית צריכה לתפוס כ-12-14 מ"ב. הבעיה היא שאם אני מבצע CAPTURE בגודל קובץ כזה האיכות יוצאת גרועה!! אם אני רוצה בצים באיכות נורמלית זה מתקרב לגודל של כ-150 מ"ב לדקה!!! ניסיתי לבצע את הCAPTURE במספר תוכנות ולא הצלחתי אחרת. למישהוא יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לפעמים כן ולפעמים לא. מישהו יודע למה? בעבר שאלתי שאלה דומה ונתקלתי בכל מיני פתרונות כמו להתקין מחדש(ביצעתי) או לעבור לXP 64ביט(ממש לא). האם למישהו מוכרת הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני יכול להתקין OFFICE 2007 בויסטה ואופיס XP בXP זה יתכן? נ.ב הויסטה במחיצה והXP במחיצה שנייה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לא מוצא את התקייה של icq6 בregiestry מישהו יודע איפה זה נמצא?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי על המחשב OUTLOOK שמחובר לרשת אינטרנט פנימית אני מעוניין לפרמט את המחשב וברצוני אחרי זה להיתחבר שוב לOUTLOOK שלי אבל אין לי ידע בהגדרת התוכנה... מישהו יכול לכתוב איזה פרמטרים אני צריך לקחת ואיך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכוננים של הדיסקים שלי אחד ויטואלי ואחד הוא צורב שינהם לא מופיעים במחשב שלי, אחרי בדיקה ב SYSTEM גילתי שיש בעיה כל שהיא עם הדרייבר והכוננים מופיעים שם עם סימן קריאה שזה אומר בעיה. בבקשה תעזרו לי לפתור תבעיה ניסיתי כבר כמעט הכל ניסיתי למחוק והתקין אותם מחדש, למחוק להפעיל את המחשב מחדש ואז להתקין אותם אבל שום דבר לא פותר לי את הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-