עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שמעבירה באיכות ומהר משהו כמו 3.5 שעות לכן לא טוב לא הTMPEG עכשיו השתמשתי בנרו אבל אי אפשר להגדיר שפ את הKbps כלומר מה שלא תגדיר הוא עושה את זה 9800 ואני צריך 9000 כדי להוסיף 2 פסי קול וכתוביות. והCUCUSOFT לא מוציא לא באיכות טובה וגם הוא משנה את הסרט כך שהפס קול המקורי לא מתאים. בקיצור אני מעוניין בתוכנה שממירה מהר שאפשר להגדיר את הOUTPUT ושיצא באיכות טובהץ תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. Started by raltal,

יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by Sp_RuS,

יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. איך אני יכול להריץ בסרט כתוביות גם בעיברית וגם ברוסית? איך אני יכול להריץ כתוביות ברוסית בלי לשנות את התמיכה של המערכת מעיברית לרוסית?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה

7. יש לי כ.מ ATI X1800XL וכרגע יש לי 2 תוכנות שמפקחות עליו 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 אני לא ממש מתכנן OC מה שחשוב לי זה רק שליטה במאוורר מכיוון שהוא מקוון מאד נמוך והכרטיס מתחמם סתם. אז רציתי לשמוע מה עדיף ועל מה אתם ממליצים.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by ibo,

אהלן! יש לי העיה כשאני נכנס לכוננים C או D, זה מראה לי הערה! הנה תמונה: מה אפשר לעשות כדי שזה יעלם ויכנס לי נורמלי? תודה לעוזרים! ~~~~ עריכה ~~~~ עשיתי סריקת וירוסים, וזה מצא לי כמה וירוסים. אח"כ הדלקתי מחדש את המחשב, וזה נכנס לי עכשיו בלי בעיות רק לכונן C. אך עדיין לא נכנס לי לכונן D, ועדיין מראה לי את ההערה הזאת כשאני נכנס ל-D. מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by lader,

למה אני לא יכול לראות עכשיו סרטונים באתר YOU TUBE? לפני כמה ימים זה עבד ועכשיו כלום לא פועל. http://img267.imageshack.us/img267/6941/picture1db9.jpg

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by manz11,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by akamol,

שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. אז הבעיה היא כאשר אני נכנס לCARSFORUM אני לא יכול לראות תמונות שמצורפוץ לפוסטים בגלל ה ZA שכיויכול חוסמת אותן או משהו כזה איך לבטל את האפשרות של חסימת התמונות

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by thelagun,

שלום לכולם, בהרצת אימג' (Recovery) של אקרוניס יש Wizard של כ- 10 מסכים. האם יש לתוכנה זו command line שמאפשר סוויצ'ים שיריצו את האימג' בלחיצת כפתור אחת (או שתיים...) לדוגמא כמו שמריצים Recovery ב- Ghost. תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש את SP2 ל-XP PRO בכל מקום חוץ מWindows Update

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  18. Started by overload,

לא חשוב.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by דרור,

כיצד מקליטים מרדיו אינטרנטי לדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

מישהו מכיר תוכנה לאנטי ספה שאני יכול להתקין אותה בדרך כול שהי והיא תסננ לי את הזבל

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. אני רוצה לקבוע פרופילים לעכבר שלי (Logitech MX1000) לכול משחק, שיהיה אפשר להגדיר binding בנפרד לכול משחק וכ'ו. התקנתי Setpoint 4.00 ולא מצאתי את האופציה להצמיד פרופיל לכול EXE (מה גם שהוא דיי כבד יחסית לגרייברים) יש איזה תוכנה אלטרנטיבית?

22. כלומר להקצות רוחב פס כמה שארצה לכל הורדה של IE6. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by hag911,

כשאני נכנס לוינדוס זה מראה לי תמונה כזאות... http://img186.imageshack.us/img186/179/121vd8.jpg מה עושים?! תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  24. החומת אש של KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 חוסמת את האימיול וגורמת ל"מזהה נמוך"...אז איך אני יכול לבטל את החסימה של האימיוול?......

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים