תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.
-
אוקיי אז ככה: הייתה לנו במחשב תוכנה מפגרת שלפני כמה שבועות הסרתי אותה, אבל כל פעם שמפעילים את המחשב מופיעה הודעה (בתמונה) שהקובץ לא נמצא והתוכנה נאלצת להיסגר - למרות שהסרנו אותה ב-add or remove files. שכחתי את השם של התוכנה, הריבוע הקטן למטה זה הסמל של התוכנה, אולי מישהו יזהה... הקובץ שהוא אומר שהוא לא מוצא - הרצתי עליו חיפוש ובאמת אין כזה במחשב וחיפשתי כל איזכור לתוכנה - ואין. ניסיתי לסדר את זה בכל דרך שעולה לי בראש.... באמת שאין לי מושג.... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
למישהו יש גרסה נורמלית של אימיול שיש בה את הכפתור מתחת לפורטים שקבעתי שפותח אותם בפיירפול? אני פשוט לא יודעת לעשות את הפתיחה ידנית. (מצורפת תמונה מתוך מדריך שבו יש גרסה כזו.) Shot at 2007-08-06 תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להדביק לאחד ...שני קבצי וידאו לקובץ אחד ...?! cd 1 cd 1 ...פשוט לקובץ 1 ... תודה לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי את המירנדה הזו אבל אין עיברית... אנשים כותבים לי ואני רואה כתב מוזר... צריך עזרה בבקשה איך אני מסדר את זה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים אין לי ICON שלהם בצד ימין ליד השעון ולא בהגדרות. עכשיו כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש.אבל זה פשוט לא הולך.. עצות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא האחרונה (4.1.15 אם אני לא טועה) והשאלה היא האם אפשר שהתמונות שאני לוכד מהשידורים בטלוויזיה יהיה בפורמט אחר משהם עכשיו (עכשיו הם TIF, וכל קובץ כזה שוקל מגה וחצי ) והאם אפשר איכשהו להוריד את גודל קובץ הווידאו שנוצר אם אני לוכד ווידאו (כמה שניות לוקחות 30 מגה!) בלי לקודד אותו בVIRTUALDUB. תודה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-