תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה מופיע כסתם ג'יבריש...יש לי תמיכה ברוסית במערכת הפעלה(יכול לכתוב,לקרוא, אתרים ברוסית עובדים מצויין), אבל בכל זאת זה ג'יבריש...איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב יש משחק בשם N (מי שלא מכיר ממליץ להוריד משחק שווה ביותר) והוא בפלאש עכשיו הבעיה שמאז הפירמוט המשחק עובד לאט ביותר (30 מילישניות יותר לפריים) ואני די בטוח ש2.6 GHZ DUEL אמור להיות מספיק למשחק הזה מה הבעיה? (ד"א כל משחקי הפלאש שהורדתי למחשב עובדים לי לאט)
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הגנטלה והגנטלה 2, 1)מניסיוני הוא לא יודע לקחת לאותו קובץ מקורות אימיול וטורנט ביחד, או שישפרו את זה ואז זה מעולה!? 2) האם הוא מהיר מאמיול? 3) האם אפשר להגביל לו את ה upload ל 1?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את האפשרות לOFFLINE FOLDERS שיש בXP. אם מישהו מכיר אשמח להמלצה. אפילו אם זה לקנייה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר קבצי PDF לקבצי Power Point? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד שיש emails שלקוחות מילאו פרטים - בטופסי משוב / או טפסים אחרים ושלחו אותם במייל אני מחפש תוכנה שתבצע data mining כך שאני יוכל לרכז הכל באקסל או ב וורד כמאגר מידע האם אתם מכירים תוכנה כזו? טובה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריךך תוכנת קריוקי מישהו יודע איך משיגים ת'דבר הזה ..?!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי מחשב חדש החלטתי להתקין עליו XP בגרסת ה X64. עד עכשיו אין בעיות רציניות עם הצגת סרטים כי הבנתי שה WMP 10 הוא 32 ביט ולכן אם התקנתי קודק (למשל XVID) שמקומפל ב 32 ביט אז זה יעבוד בסדר. הבעיה היא שעכשיו יצא WMP 11 ויש גרסה של 64 ביט והיתי רוצה להתקין אותה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים מקום להוריד בו קודקים ב 64 ביט. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה לינקים שלא ממש עבדו ועוד לינק אחד ל XVID שאמור להיות 64 ביט אבל אני קצת מפחד לנסות אותו. האם יש הוצאה רשמית יחסית של XVID ב 64 ביט? האם אני יכול לנסות לקמפל לבד את ה XVID ל 64 ביט (כלומר מאיפה אני מוצא את הקוד + הסברים על איך לבנות את זה). בקיצור אני כמעט בטוח שזאת בעיה שיש לעוד כמה אנשים כאן אז אני מקווה שיש תשובות.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מפעיל את Word 2003 במחשב הנייד שלי ואני עושה MAXIMIZE למסך החלון גדל אך לא מכסה את כל המסך. לעומת זאת שאני עושה MAXIMIZE ב-EXCEL או ב-OUTLOOK החלון מכסה את כל המסך. המחשב הניייד שלי הוא בעל מסך רחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? מצ"ב תמונה של גודל החלון ב-MAXIMIZE ב-WORD [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! לפני כחצי שנה יצרתי BACK UP FILE באמצעות התוכנה. כעת אני רוצה לשחזר את הדיסק הקשיח. רק יש לי שאלה. האם כל המידע אשר צברתי בחצי שנה הזאת יימחק? ה-כ-ל יחזור לקדמותו? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקנתי ie7 וea downloader וכשאני פותח אותתם הם נשארים פתוחים פחות מדקה ואז נסגרים לבד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בבקשה.. שתהיה מהירה וקלה להפעלה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך תחת המותג KSP (מדיל של חבר שרצה להזדכות עליו ו KSP רצו לזכות אותו ב 350 ש"ח אז אני לקחתי) אם אינני טועה זהו מסך של חברת אינפיניטי לא הצלחתי דרך גוגל מישהו מכיר :s05:
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
קורה לי דבר מוזר ביותר באתר הבא: www.bursacenter.co.il לחלק מהפורומים אני יכול להיכנס ולחלק לא. לפורומים: "שוק ההון" ו- "תמיכה והצעות יעול" אני לא מצליח להיכנס ולכל השאר מצליח מצ"ב התמונה שאני מקבל כשאני מנסה להעלות את שני הפורומים הנ"ל. לא מצליח להכנס גם בפיירפוקס וגם ב-IE מחקתי את המטמון בכל דפדפן ואין שיפור. אגב, במחשב השני שיש לי זה לא קורה. לא מצליח להבין למה וזקוק נואשות לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני אנסה לתאר את המצב למרות שהוא נראה בדיחה יש לי משתמש במסנג'ר שאני מצליח להתחבר אליו לצ'וטט וכל זה, אבל הבעיה היא שכשאני מוסיף אנשי קשר חדשים הם לא מתחברים, למרות שהם במצב און ליין באמת, אני לא מקבל הודעה על זה שאנשים מצרפים אותי וכך גם ההפך. זאת אומרת שיש אנשים שפשוט יש את האימיילים שלם אצלי והם לא מתחברים וגם כשאני פותח את החלון איתם והוא שואל אותי האם לצרף זה לא עושה שום דבר, סתם עושה שהוא חושב אבל לא עושה כלום עוד דבר שהלכתי אחריו, אמרתי לעצמי היוזר דפוק סבבה אני אפתח משתמש חדש, נירשמתי למשתמש חדש במסנג'ר אבל מה ? - אני לא יכול להתחבר בכלל יש את שתי השמנים האלה שמסתובבים אחד עם השני, שמתי את זה הלילה וזה פשוט עדיין המשיך להסתובב כשאני קמתי בבוקר ניסיתי להתקין מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לגבות את כל הודעות הSMS שיש לי בפלא?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום , ישנם היום פתרונות מסחריים למגוון בעיות של Data Mining כגון הפתרונות של חברת SAS או SPSS. הבעיה היא שהם מאוד יקרים - עשרות אלפי דולרים. האם מישהו מכם מכיר תוכנה חופשית או אלגוריתמים ברמה גבוה המסוגלים לנתח מידע טקסטואלי ו/או טבלאי ולמצוא בינהם קשרים ואפשרות לבצע חיזוי? משהו המבוסס על Clustering, Association וכדומה. . .
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לך FF2 (כמובן) והתקנתי אותו בכונן D (יש לי HD אחד שמחולק לשניים),עד לפה הכל טוב ויפה. שמתי לב שהמקום ב-C יורד ויורד ובדקתי,וראיתי שיש 150MB של מטמון של ה-FF שמשום מה יושבים ב-local setting בתיקית documents&setting בכונן C. למה זה ככה? ואיך אני יגול לגרום לך שה-FF יעזוב את כונן C בשקט וילך לכונן D כולל המטמון
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לסנכרן ספריות (MY DOCUMENTS), לסנכרן EMAILS של OUTLOOK 2003? אני מחפש תוכנה שמאפשרת לעשות את הכל ביחד. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-