תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להשתמש בגיימפאד האלחוטי של הxbox כשלט למחשב. אני צריך לבצע פעולות דיי בסיסיות ולא להחליף לגמרי את העכבר (play pause stop במדייה פלייר). מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מגבה מדי פעם את My Music אבל קשה לי לעקוב אחרי אילו תיקיות חדשות התווספו מאז הגיבוי הקודם (אני מגבה רק את מה שחדש, לא את הכל) אי אפשר להסתמך על סידור לפי Modified בגלל שתיקיות משתנות אם אני מוסיף בהם רק עטיפה או תמונה או משהו... לכן, אני צריך תוכנה שתסרוק את התיקייה בתאריך מסויים ובפעם הבאה שאני אשתמש בתוכנה הוא יוכל לומר לי אילו קבצים חדשים התווספו ובכך להקל על חיפוש התיקיות החדשות... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה...
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט בקרוב את המחשב ,רציתי לדעת איך אני מגבה את ההיסטוריה של השיחות.(?)
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פונטים של ברקוד - גם אם אינם חופשיים אבל שיש לכם נסיון איתם והם עובדים בדקתי כבר מספר פונטים אך התברר כי אינם יעילים (קוד 39 , DAFONT ועוד) אשמח לקבל עצה ממי שכבר משתמש תודה ושבוע טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה מתחיל בבעיה בכך שאין לי אפשרות לסמן בעידכונים אוטומטיים להוריד עדכונים. תראו עפ"י התמונה: http://img258.imageshack.us/img258/8530/updatewa5.jpg ניסיתי דרך האתר של מייקרוספט לעדכן וזה לא מצליח. יש אולי הורדה ישירה אחרת של SP3, ולאחר מכן יהיה אפשר לעשות התקנה שהיא תהיה טובה לעדכון המערכת? תודה. עריכה: אחרי הורדת עידכון SP3 זה רושם לי שגיאה בהתקנה. http://img502.imageshack.us/img502/3651/sp3problemru3.jpg *תעבירו את הנושא למקום המתאים אם צריך, התלבטתי בין פורום ווינדאוס לבין תמיכה טכנית לבין פה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של Sony ואני צריך את התוכנה שמעבירים שירים מהמחשב אל המיני דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהיה בממיר המקליט של הוט ועכשיו חיברתי אותו למחשב (דרך כונן נייד) וכשאני נכנס יש מלא תיקיות שכל תיקיה זה הקלטה (אני משער) ועוד מספר קבצים (אפשר לראות אלו קבצים בתמונה א') כשאני נכנס לאחד התיקיות יש כמה קבצים ברובן יש 6 קבצים כמו בתמונה ב' ובודדים יש יותר כמו בתמונה ג' הקובץ הגדול הוא תמיד קובץ STR עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לצפות בתכנים ? בבקשה תעזרו לי יש לי שם דברים חשובים תודה מראש ויום טוב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=242&scat=190&tcat=
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ וידאו oml. וברצוני להמיר אותו לקובץ avi. ניסיתי עם תוכנת any video converter אך התכנה לא הצליחה לזהות את הקובץ oml, הצעות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים במכתבי שרשרת שאני שולח אני מקבל הודעה שהמייל לא נשלח. זה תמיד מגיע מאותו שם - "Mail Delivery", וכשאני מנסה ליצור מסנן הוא מוחק את כל ההודעות ולא רק את ההודעה הזאת. יש לזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נגן ה-VLC מציג וידאו בתאורה/בהירות מעט חשוכה וכל פעם אני צריך להכנס אל :כלים - אפקטים ומסננים - אפקטים של וידאו BASIC - IMAGE ADJUST . ולכוון את עוצמת האור מחדש, האם יש דרך לשמור על ההגדרות? או דרך אחרת של כיוונון שישמר?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
למסמך WORD אני רוצה להכניס טבלה עם לוח שנה. איך אני עשוה את זה?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמסוגלת להמיר תוכנות או משחקים בגרסת DVD לדיסקים רגילים (CDS), ניסיתי לחפש דרך GOOGLE, לא מצאתי כלום אולי משהוא יכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_97.htm
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 מערכת הפעלה WINXPPRO לוח אם של אסוס כאשר אני לוחץ התחל וכיבוי לא ניפתחת תיבת הכיבוי של המערכת הפעלה המחשב לא ניכבה ,אני נאלץ לכבות ידנית במארז.! האם מישהו ניתקל בבעיה הזו ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשאני מפעיל טורנט דרך BitComet האינטרנט שלי קורס כלמר האינטרנט עדין מחובר (יש את הסימן של שני המחשבים למטה) אבל אני לא מצליח לגלוש \ גם הטורנט לא יורד\ עשיתי ping וגם לא הצלחתי משהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך עושים זאת ? , עקב החלפת ווינדוס לXP תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי פקסיס על המחשב וכאשר אני מקבל מייל עם קובץ מצורף של הפקס אני מעוניין להדפיס ע"י קליק ימני הדפס ומה שקורה זה שהקובץ נפתח במקום להדפיס. פעם נתקלתי בבעיה הזו אבל לא זכור לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך מגיעים לאתר לאתר הזה ? אני רוצה לשים תמונות בפורום ואני חייב את האתר הזה ..
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב dell אם מערכת הפעלה windows 7 ב-64 ביט (כל התוכנות חוקיות). אני מתפרנס מעבודת גרפיקה בתוכנת פוטושופ, הבעיה היא שכאשר אני שולח להדפסה, התוכנה נתקעת למשך 10 דקות עד שמופיעה חלון ההגדרות, כאשר אני רוצה לשנות הגדרות, החלון לשינוי ההגדרות מופיע שוב רק אחרי 10 דקות ושוב עוד 10 דקות לשלב הקודם ועוד 10 דקות מאישור ההדפסה ועד תחילת הפעולה. חצי שעה לפחות להדפסה אחת הורדתי תוכנת ניקוי cclener + מחקתי קיבצי temp + התקנה מחדש של המדפסת, כלום לא עזר. כאשר אני נכנס דרך ה- start למדפסת, התקלה לא קיימת וההדפסה מתבצעת בצורה יעילה כולל הדפסת תמונה לא דרך הפוטושופ תודה רבה alzi
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכמה מעוד פשוטה בלי יותר מידי כאבי ראש התוכנה הייתה רצה למטה והייתי מחליפ פרוקסי בשניה מישהו יודע איך קורים לא מאיפה אני מוריד אותה היא הייתה חינמית נראלי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-