תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כחלק מהמהלך לשפר את ההורדות שלי אני רוצה ליעל את ההורדות האוטומטיות שלי דרך הRSS באמצעות יציאת פילטר טוב יותר להלן דוגמא ישנו קובץ ששמו [aaa]_bbb_1_[h264].mp4 ישנם 4 גורמים חשובים לי [aaa] - ההוצאה של הקובץ = לכל קובץ שאני מוריד יש מס' הוצאות שונות. אני לדוגמא רוצה רק את aaa ולא CCC BBB - שם הקובץ = לרוב התבנית זהה (כמו כל שם) אך לפעמים נוסף במקום רווח "." או "_". [H264] - הקידוד = לפעמים יש מס' קידודים גם לאותה הוצאה. אני רוצה קידוד מסויים אבל לא קידוד אחר .mp4 - סיומת = אותו רעיון כמו הקידוד איך לפי זה אני יכול ליצור פילטר ביוטורנט על מנת שיבחר בדיוק את הקבצים הנחוצים לי והנחוצים לי בלבד
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפיירפוקס ולאחרונה העלתי את הרזולוציה מ1024X768 ל1280X1024 ומכוון שכל האינטרנט מותאם לרזולוציה של 1024X768 (הקודמת) אז אני רואה הכל קטן. בווינדוס העלתי את הDPI והכתב קטן רק בפיירפוקס. האם יש הרחבה או תוכנה לפיירפוקס שתאפשר למתוח את דף האינטרנט ממימדים של1024X768 למימדים של 1280X1024?? נ.ב. שכחתי לכתוב שגם כל התוכנות של הזום והגדלות התמונה והטקסט הם הורסים את הדף ולא מותחים אותו.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו שלי הנה תמונה של הבעיה: אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע האם זה פורום הנכון תעזרו לי בבקשה יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה VISTA אני רוצה לעבוד עם webaccess . אבל יש לי בעיה אני יכול לקבל מיילים אבל לא יכול לשלוח או להשיב . אני עושה השב רושם כתובת , ולמטה איפה שאני רוצה לרשום משהוא אין אפשרות לרשום כלום כאילו השדה חסום, ויש X אדום למעלה בצד שמאל מה זה יכול להיות ? אנשים תעזרו לי בבקשה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro ואני מנסה לראות סרטי וידאו בטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO. אני משתמש ב - CATALYST 6.8 וניסיתי גם 5.10. למי שמכיר מאפשרים צפייה בטלויזיה ע"י הוספת הטלויזיה במצב CLONE או EXTEND. במצב EXTEND אני רואה בטלויזיה רק מסך כחול. במצב CLONE אני רואה את מה שרואים על הצג אבל לא ניתן לראות וידאו. בעבר זה עבד כמו שצריך במצב EXTEND כאשר לא חשוב מה רואים על הצג, אם מנוגן וידאו על המחשב אז רק הוידאו יוצג על הטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות התחברות בקאזה, היא פשוט לא מתחברת לי. הגדרתי את החומת אש כמו שצריך, מצאתי את האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160579.msg1358660#msg1358660 ופעלתי לפי ההוראות אך משום מה זה לא עובד עדיין. יש למישהו הצעות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, הם התוכנה הנ"ל יודעת לקדד פסי קול לAC3? היא מאוד ידידותית ולכן אני מעדיף להשתמש בה. מצד שני, כל סרט שאני מקודד מתקבל בסטיראו. אני לא יודע אם הבעיה בגירסאות הסרטים שברשותי או בהמרה... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל פרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ככה הורדתי everrest לא יודע איזה גרסא זה לא מזהה לי תלוח אם תמעבד מזהה כ p930 . התקנתי cpuz מזהה לי כ 925 תלוח כדגם agen יצור asus. חוץ מזה אין פרטים. עכשיו אני רוצה להוריד תוכנה לקראית טמפרטורה אבל אני לא יודע לאיזה לוח.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי תתכונה הזאת DC++ התוכנה עבדה מצוין אבל קניתי ראוטר וברגע שחיברתי אותו וניסיתי לעשות חיפוש לא באים שום תוצאות מהתוכנה אני 99 אחוז בטוח שזה קשור לפתיחת הפורט של הראטור (סידרתי גם את הנורטון) אני לא מבין כל כך בראוטרים אז מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מגדיר את ה emule כך שהוא יהיה אופטימלי? איזה הגדרות צריך להגדיר?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שאפשר להכנס לו למחשב גם בלי טרוין וכו..(אמרו לי שזה אפשרי ואין לי מושג איך..לא שאני יודע גם עם טרוין אבל שיהיה חח) אני רוצה להוכיח לו שזה אפשרי על ידי כך שאצור לו מסמך טקסט חדש על שולחן העבודה שכתוב שם "הנה רואה שזה אפשרי? " או משהו בסגנון.. ושאוכל לראות את המסך שלו והקבצים שלו שאגיד לו "הנה יש לך אתזה אתזה ואתזה.." "עכשיו אתה מטייל בחלון זה זה וזה.. זה אפשרי? איך אני עושה אתזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2.........
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את האינטרנט אקספלורר 7 ולא אהבתי אותו כי הוא גם מאט לי את המחשב. יש דרך להחזיר חזרה לאקספלורר 6 הישן והטוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-