תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות של המצלמה במסנג'יר 9 החדש? (יש לי מצלמה מובנת בנייד)
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתקין את Norton Internet Security 2007 על מערכת ויסטה 32 ביט. ידוע לי שיש שתי גרסאות של התוכנה. אחת שכתוב עליה: Eligible for free Windows Vista compatibility update והשניה שכתוב עליה: Ready for Windows Vista על הראשונה כתוב באתר של Symantec שיש להוריד ולהתקין את העדכון לויסטה על ה- XP לפני השידרוג לויסטה. יופי! ומה אם אני רוצה להתקין ישירות על ויסטה? משהו יודע האם אפשרי להתקין את הגרסא הראשונה ישירות על ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לשנות כמו לאייסיקיו? נגיד CTRL + ENTER?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום, אממ שלשום חבר שלי הוריד אצלו במחשב ווירוס\טורייאן. שפגע באקספולרר הוא מחכה ומדליק אותו כל פעם מחדש. עכשיו עשיתי סריקה עם אנטי ווירוס, הוא מוצא אותו אומר שהוא מוחק והבעייה ממשיכה. אותו דבר עשיתי עם Spy docktor. אממ הפעלתי את המחשב בSAFE MODE והבעייה ממשיכה. שיננו כבר עובדי עצות. אין לך שום רעיון לפיתרון.. >: יש לכם איזה רעיון? או איך אני יכול לשחזר את הexplorer.exe כי כל המחשב עובד בסדר חוץ ממנו. ממש תודה לעוזרים, תומר.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור לאתר מדריך לתוכנה Processguard אנטי טרוינית .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככה נכון יש רדיו באינטרנט אז מתי שמשהו יורד משידור אז הבוט הזה עולה ומשדר שירים ברצף מי שיודע על מה אני מדבר ויכל להביא לי את הבוט הזה וקצת להסביר עליו שיביא לי אני מאודדד יודה לו
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום! אני מוריד דרך אזורוס וכעבור כמה דקות היא מתנקת לי לבד ישמח לשמוע עצות בנוגע הבעיה הזאת(במידה ויש תוכנה מהירה שאפשר להוריד בה משחקים חוץ מאימיול ישמח לשמוע עצות) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום המסך של ה OUTLOOK TODAY שלי התחרבש (בעברית צחה 'מוצג לא נכון') מספר מילים פשוט יוצאות בג'יבריש (לא ב ENCODING הנכון...) ואין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תראו בעצמכם הפתרון יתקבל בברכה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום אני צורב ב-Nero עכשיו הכנסתי לכונן דיסק DVD וניסתי לצרוב איתו (ב-Neo burinig ROM ) אבל שאני מסמן לו שילך לדיסק זה אומר שהקובץ גדול מדי (הקובץ 2.3 ג'יגה) ואי אפשר להעביר איתו, מה אני צריך לעשות בשביל שאני כן יוכל לצרוב אותו? ניסתי עם Nero express אבל יש בעיה... מה אני יכול לעשות שה-UDF file system הזה לא יופיע? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב שמסביר...
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום בפעם הראשונה את התוכנת norton ghost 12 כדי לגבות את כל המחשב שלי היום הפעלתי אותה בפעם הראשונה וישר עלה לי חלון של ה-norton ghost עם עיגול אדום וכתוב בו at risk אני מצרף תמונה כדי שתראו את החלון שניפתח לי אין לי מושג אייך אני מגבה איתה את המחשב ואייך מפעילים אותה אייך אני מסדר את החלון הזה שמופיע אשמח למדריך טוב עם תמונות כדי שאני ילמד לגבות איתה וגם לעבוד איתה אני לא מכיר אותה פעם ראשונה שאני משתמש בה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-