תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
יש תכנה שאני יכול ליצור 2 תקיות, וכל מה שקורה בתיקיה אחת יתעדכן גם בשניה? הוספה מחיקה ושינוי של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מתקבלת ההודעה הבאה בעת ניסיון להתקין את VMware Player . יש לציין שהרצתי על המחשב הזה בעבר Vmware Server GSX , וגם את תוכנת ה לקוח והסרתי את כולן . אולי שכחתי מאחורה כמה קבצים ? בכל מקרה סרקתי ברישום , סרקתי את התקייות ושום דבר . אפילו הורדתי את הכלי Windows Install Clean Up כי חשבתי שזו בעייה בחבילה עצמה , וגם שם אף אחד מהפריטים לא נמצא . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על הדף איפה שיש את כל הקישורים ופותח את ה-DownThemAll אני מסמן למטה בפילטר V ליד ARCHIVE ו-RAR אז הוא לא מראה לי את הקישורים של RAPIDSHARE (למרות שכולם בסוף RAR)
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חיברתי HD ממחשב ישן למחשב החדש שלי שאני מפעיל את המחשב עם הXP של המחשב החדש ההארד דיסק שחיברתי עובד אבל שאני מנסה להפעיל את המחשב דרך הXP של ההארד דיסק שחיברתי, הוא כותב שהדיסק דפוק במחשב הישן ההארד דיסק לא עושה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי לדעת... כשמתקינים דרייבר של כרטיס מסך חדש יש להתקין את הדרייבר המקורי שבא איתו ורק אח"כ לעדכן אותו בדרייבר הכי חדש או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר החדש ביותר? כי שמעתי פעם שיש להשתמש בהתקנה המקורית של הכרטיס ורק אחר כך לעדכן אותו! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איך בגליונות אפשר לדפדף אבל שהשורה הראשונה (הכותרת) תתגלגל למטה יחד עם הדפדוף?? מקווה שהבהרתי את עצמי.... תודה.
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
באיזה קובץ או תיקיה נשמרת ההיסטוריה של ההודעות באייסקיו?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיל
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כשאני מצרף מישהו לרשימה שלי אני רואה אותו יש כשהוא מאשר. וכמישהו מצרף אותי אני לא רואה כלוםםם שום דבר...כאילו כלום לא קרה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היה מותקן לי במחשב אלכוהל 120% גירסא 9.5.2 והחלפתי אותה לגירסא 9.5.3 אך לצערי שכחתי לעשות UNINSTALL לפני. התוצאה היא שהכוננים הווירטואלים שהיו לי נשארו עכשיו והם לא מופעים לי בגירסא החדשה וכרגע הם בעצם כמו כל כונן במחשב רק שאני לא יכול להסיר אותם . הבעיה לא מפריעה כרגע לתפעול המחשב אבל זה מעצבן - הבעיה היא שגם לא ניתן לעשות UNINSTALL לאותה גירסה כיוון שהיא לא מופיעה "בהוסף \הסר תוכוניות" מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-