תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קראתי פעם באיזה אתר על תוכנה שמותקנת על הווינדוס ומאפשרת להתקין עליה תוכנות אפילו ווינדוס אחר ובמידה והתוכנה טובה אתה יכול להתקין אותה במערכת ההפעלה שלך, כלומר היא מקצה לעצמה זיכרון וכל התקנה שמתקינים דרכה לא נוגעת במערכת הפעלה הקיימת מין סביבת ניסויים כזאת. ניסיתי לחפש אין לי מושג איפה קראתי את זה. אשמח אם מישהו מכיר וידע איך קוראים לתוכנה שירשום. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אותו ולהתקין מחדש.... אבל שלא יהיה ההגדרות הקודמות והכל... תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת אינטרנט שכרגע אני לא מוצא את שם החברה שלה. ביחד עם המצלמה הגיע דיסק התקנה,אבל מה שאני מתקין,הוא כותב שחסר קובץ מסויים snpstd3.sys זהו שמו של הקובץ,רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את הקובץ הזה. אם זה לא קשור לפה אני מצטער,מצלמת אינטרנט זה בכול זאת ציוד הקפי.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כאשר אני נכנס לCARSFORUM אני לא יכול לראות תמונות שמצורפוץ לפוסטים בגלל ה ZA שכיויכול חוסמת אותן או משהו כזה איך לבטל את האפשרות של חסימת התמונות
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
SpeedFan התוכנה שבטח כולכם מכירים... מסוגלת לשנות את מהירות המאווררים במחשב... (RPM) יש לי את התוכנה הזאת ויש לי בעיה... כאשר אני מדליק את המחשב בזמן שהוא עדיין לא בווינדוס הוא רועש מאוד מאחד המאווררים ,(נראה לי של המעבד) והוא ממשיך להרעיש כשאני בתוך הווינדוס ורק כשאני נכנס לSPEEDFAN אז אני משנה את המאוורר ל85% מהמהירות(הוא ב100% תמיד) ואני יוצא מהתוכנה(וזה אמור לשמור על 85% תמיד! ) ואני עושה ריסטרט ועוד פעם המחשב רועש ובספידפאן הוא חוזר ל100% מה לעשות??? האם יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה טוב... אולי אני עושה משהו לא נכון בתוכנה...? PLEASE HELP ME תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מחפש על תוכנה לשליחת פקודות מקלדת או שלט רחוק דרך הרשת המקומית ללא הצגת שולחן העבודה המרוחק. מדובר על פקודות קונטרול+P V B N M S וכדומה. אם יש לכם משהו אז גם לינקים להסבר דרכי שימוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro ואני מנסה לראות סרטי וידאו בטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO. אני משתמש ב - CATALYST 6.8 וניסיתי גם 5.10. למי שמכיר מאפשרים צפייה בטלויזיה ע"י הוספת הטלויזיה במצב CLONE או EXTEND. במצב EXTEND אני רואה בטלויזיה רק מסך כחול. במצב CLONE אני רואה את מה שרואים על הצג אבל לא ניתן לראות וידאו. בעבר זה עבד כמו שצריך במצב EXTEND כאשר לא חשוב מה רואים על הצג, אם מנוגן וידאו על המחשב אז רק הוידאו יוצג על הטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לאנטי ספה שאני יכול להתקין אותה בדרך כול שהי והיא תסננ לי את הזבל
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי שיחזור למערכת ומאז כשאני רוצה לשלוח תמונות או הודעה הוא מפסיק את הפעולה באמצע ונסגר.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב.... מחקתי פעם את התוכנה של symantec אבל עדיין כיאלו משהו נשאר לי מזה וזה מה שמופיע לי איך שאני פותח את המחשב http://img78.imageshack.us/my.php?image=problem1an9.jpg
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מגדיר את ה emule כך שהוא יהיה אופטימלי? איזה הגדרות צריך להגדיר?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
באתר הבית שלהם לא מצאתי Sound Blaster 16 אפשר בבקשה קישור להורדת הדריבר
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לשנות כמו לאייסיקיו? נגיד CTRL + ENTER?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-