תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה שמשלבת את ICQ וMESSENGER בצורה טובה אני מכיר את GAIM אבל היה לא ממש טובה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
+ צריך תוכנה שתוכל להפוך קבצים ל FLAC
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש תוכנה חינמית שמעבירה פורמטים של סרטים מ dvd--R לavi או מ avi לmpeg
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה קלילה שתשנה לי רזולוציה של תמונות יש את PHOTO SHOP אבל לא בא לי להתקין את כל התוכנה הזאת בשביל הדבר הקטן הזה... ומה הרזולוציה של התמונה במסנג'ר ואייסיקיו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אניט מחפש תוכנות מאיצות/משפרות את הכרטיס מסך הקיים.משהו דומה לדיירקט איקס8 תמליצו על משהו טוב וכדאי שיהי בחינם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן אולי מכיר תוכנה שמתאימה משחקים ותוכניות ישנות שלא תומכות במערכות ההפעלה האחרונות (XP,2000,ME וכו') למערכת ההפעלה? כלומר,יש לי XP ואני צריך שאיזה משחק שלא תומך ב XP יפעל עליו ע"י התוכנה. (שמעתי על תוכנות כאלו,אבל אף פעם לא מצאתי.) אודה למי שימצא לי.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום אבל היתי רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שרושמת [LOG] או משהו כול דבר שעושים במחשב. כי אמא שלי ואחותי מתעסקים לי במחשב. :cwm10:
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש תוכנות שמתקנות בלחיצת כפתור (או שניים ), שגיאות הקלדה שנובעות ממעבר בין שפות. לדוגמה "שלום" במקום "AKUO"... אני מכיר תוכנות ישנות כמו "בילבולון" ו-"הפוך על הפוך" רציתי לשאול אם יש תוכנות נוספות, חדשות/טובות יותר עם פיצ'רים נוספים וכדו'... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה תוכנה שמתרגמת טקסטים שלמים מאנגלית לעברית? אני צריך אותה דחוף...לינק מאוד יעזור...
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזאת? או אתר או כל דבר? עדיף משהו שיכול לתרגם הרבה עמודים.. מקבצי אקרובט או וורד
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה, שהייתה מתריעה לי ברגע שמישהו היה קורא לי את הודעת האווי באיסיקיו. מישהו זוכר מה השם של התוכנה ומאיפה אני משיג אותה? אני עדיין משתמש באיסי 2003B, כך שאם יש אחת שתעבוד עליה גם, יהיה מצויין. תודה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תוכנה שנועל את האפשרות למחוק או להעביר קבצים לדיסק און קי אבל שהפשר להיכנס לקבצים שבו לwin 7 אבל שהנעילה תעבוד בכל מערכת הפעלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
התקנתי וינודס 7 והתוכנה "lock my pc" לא עובדת בה עכשיו יש לי אח קטן שכל הזמן ניכנס לאתרים אלימים ותכנים פונגרפים אני לא רוצה שהוא יחשף אליהם איך אני נועל את המחשב מפני אני מוריד בדרך כלל קבצים ואני לא יכול לכבות את המחשב עשיתי נעילה רק אחרי שמכבים או עושים ריסט למחשב יש איזהי תוכנה או בוינדוס עצמו איך אני עושה את הנעליה מתי שאני רוצה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ובגלל שאינני מומחה גדול סמכתי על המוכר שהרכיב לי את החלקים שביקשתי. שמעתי שיש תוכנות שנותנות מידע מדויק על המחשב על כל חלקיו. לדוגמא כרטיס מסך שקניתי הוא octek pci/express x300 se 128mb tv dvi. אפשר לדעת מבלי לפתוח את המחשב שזה הכרטיס שמותקן אצלי? האם תוכלו להציע לי תוכנה כזאת? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמת וידאו שצורבת ישירות על די.וי.די, הקבצים שהיא צורבת הם בפורמט VOB. מישהו מכיר תוכנה שניתן לערוך איתה קבצים מהסוג הזה? ניסיתי ב- movie maker אבל היא לא מזהה את הקבצים האלה. האם premier או pinaacle יזהו את הקבצים האלה? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שסופרת את מספר המילים באתר. עדיף פרייוור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש תונכה שסורקת Acces Point. נניח אני יושב בביתי ורוצה לראת כמה Acces Point הוא קולט ומה המצב שלהם . אני יודע שאפשר לבצע את זה בווינדוס אבל אני מחפש תוכנה מיקצועית כזאת אם יש
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שמעתי על תוכנה שסורקת דף (במקרה שלי - דף מודפס של WORD בפונט TIMES NEW ROMAN) ואז מעבירה את מה שכתוב למסמך WORD או משהו כזה? יש כזה דבר? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אמרו לי שיש תוכנה של טכנאים שסורקת את המחשב ומתקינה דרייברים במקום לגשת לאתר יצרן ולהוריד משם פשוט התוכנה מתקינה לבד את הדרייברים החסרים ! איך קוראים לתוכנה הזאת ? מישהו יודע ?!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אז הנה: יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות שצילמתי במשך תקופה ארוכה, עכשיו, האם יש דרך שאני אוכל למשל לראות "סטטיסטיקות", למשל, באיזה תאריך צילמתי הכי הרבה תמונות, מה התמונה שצילמתי הכי מוקדם/מאוחר, באיזה יום בשבוע אני מצלם הכי הרבה וכאלה? אני יודע שלכל תמונה יש את הפרטים שלה אבל זאת עבודת נמלים ולא ממש פרקטי. יש דבר כזה שיכול לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-