עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by juve12,

שלום לכולם האם יש תוכנה שאפשר לבצע איתה בדיקה של וירוסים בלי להתקין אותה. זאת אומרת כאשר התוכנה היא על הCD . יש לי NORTON ANTI VIRUS 2002 דיסק מקורי והיא לא נותנת לעשות את זה יש לי NORTON SYSTEM WORKS 2002 וגם היא לא נותנת לעשות א המחשב לא עולה לכן אני רוצה לבצע בדיקה. אז דרך הרשת איאפשר. תודה מראש על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by uzi2,

מישהו יכוללעזור לי בהסבר קצר בבקשה איך אני מגדיר באאוטלוק את כל הנימענים בסימני שאלה??? כלומר שאני שולח דואר למספר נמענים , אני לא רוצה שכולם יראו את כולם. המון תודה למתנדב להסביר

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by matan_18,

אני מפעיל את התוכנה וקובע לו איזה מבחנים לעשות..והוא מתחיל לעבוד. אבל כל פעם שהוא מגיע לקטע של המבחנים של ההארד דיסק הוא מדלג על זה :AR15: למה? יש לי :סגייט ברקודה 60 GB

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  4. אני מדבר על ההשוואה הזו: http://pixelpros.net/box/antivirus-conclusion.shtml בארץ משווקים בכלל את כל התוכנות האלה? התוכנה היחידה שאני ראיתי בארץ זו נורטון אנטי וירוס ולפי המאמר היא כנראה לא הכי איכותית

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by DXT,

לאחר שקראתי את ההשוואה הזאת שפרסמתם הבנתי שעלי לעשות uninstall מייד לזבל שקוראים לו Norton AntiVirus 2003 ולהתקין את F-Prot, רק דבר אחד אני לא הבנתי וזה האם התוכנה גם סורקת את האי מייל שלי? (יוצא/נכנס) תודה למי שיודע.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by beast_master,

-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לברר האם ניתן להתקין אופיס אקס פי על מערכת הפעלה של ווינדוס 95 או 98 צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי לא לקנות לחינם את התוכנה (אופיס אקס פי) כי מחירה בשוק אינו זול קיום תודה מראש :saint:

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by guy94,

יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by udi,

האם משהוא יודע איפה אני יכול להשיג מדריך העברית לגבי שמוש בתוכנה FTP

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by udi,

האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפני שאני מתקין תגידו לי מה לעשות כי בפעם האחרונה שעשיתי את זה הוא פשוט לא נתן לADSL להתחבר.... כשעברתי לפירוול אחר הכל היה בסדר. מה צריך לשנות שם בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. או קיי אני למדתי בבי"ס לעבוד קצת עם מסדי נתונים עם התוכנה pws הבעיה עם זה היא שזה לא עובד על שרת אחרי שאני מעלה את זה כי בתוכנה הזו אתה צריך להגדיר כל מיני דברים בלוח בקרה בווינדווס כמו לממל שם dsn עכשיו אני צריך פשוט דוגמאות (או קישור לדוגמא) איך אני בונה מסד נתונים שיעבוד ברשת דוגמא לעמוד asp שיכניס נתונים באופן אוטומטי מטופס ודוגמא לעמוד שיציג ב - html טבלה מתעדכנת מהנתונים שבמסד הנתונים את כל הדברים האלה אני יודע לעשות ב - pws על המחשב שלי אבל אני לא יודע איך לעשות שזה יפעל ברשת (מה צריך לשנות כדי שזה יפעל)

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by JAMOOS GADOL,

שלום לכולם! יש לי שאלה בנוגע למהיריות של תוכנות השיתוף... לפי מה שהבנתי מת'רדים קודמים-Edonkey היא התוכנה הכי טובה מבחינת התוכן שבה. אבל הבעיה היחידה איתה היא שאצלה אני מוריד הכי לאט מבין כל תוכנות השיתוף האחרות (שאצל האחרות אני מוריד ממש במהירויות אדירות) רציתי לשאול אם גם אצלכם היא מורידה (יחסית כמובן) הכי לאט מבין תוכנות השיתוף? אם כן (ואני מתאר לעצמי שכן) אז למה אצלה זה הכי איטי? אם לא מה אתם חושבים הבעיה שאני מוריד לאט (אם בכלל) בתוכנה הזאת? ומה עלי לעשות? ??? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. למה זה ככה ומה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by yoss,

ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by matan_18,

האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by 666,

יש לי בעיה וכבר היתי בשני פורומים ולא ענו לי אז נראה איך אתם , אז יש לי בעיה אני לא יכול להוריד אלבומים מאנטי ליצים כי אין לי תמיכה של גוואה אני בטעות ביטלתי ועשיתי שלא יציא לי להוריד תמויכה כזאת אז השאלה היא איך אני יכול ידנית להחזיר את זה או ידנית להוריד את התמיכה . נ.ב היתי במיקרוסופט וב גוואה אין להם !!!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  19. אתם יכולים לתת לי שמות של תוכנות שאפשר להשתמש בהם כדי לפרוץ לאייסייקיו ולכל מיני שימושים אחרים באיסיקיו?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by holly man,

שאלה: מחקתי דואר אלקטרוני מהתיקייה של הפ זבל וזה אומר לצמיתות! יש אפשרות לשחזר את הדואר שנמחק??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by marking,

אם נמאב לכם מהבנרים המעצבנים של התוכנה בעוד מכה אפשרויות תמצאו פה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Echo,

יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.