תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הי אני רוצה להעביר הרצאות בוידאו ולפרסם אותם. אני צריך תוכנה שמצלמת ומקליטה קול רק של שימוש במחשב זתומרת ההרצאות הם לא מצלמות אותי פיזית אלא רק מה שאני עושה במחשב מישהו מכיר גם תוכנה בתשלום תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מכיר שום תוכנה, אפשר בבקשה לינק לתוכנה חינמית שמאפשרת להצמיד כתוביות לסרטים? (עדיף אחת שעושה זאת יותר מהר מאורך הסרט)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חלונות 7 פרימיום אני מעונין להצפין תיקייה בצורה כזו שגם התוכן שלה יהיה מוצפן, כלומר אם מישהו יעשה חיפוש אז הוא לא ימצא את התוכן מכירים תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני אסביר את הבעיה קודם כל , יש לי אתר עם פורמים של SMF !! אני רוצה להוסיף ל נושא מסויים מספר רב של תמונות בוא נגיד 200 תמונות במערכת כמו שיש ב HW אתה צריך ללחוץ על מקש התמונה ולהוסיף את קוד ה ]IMG.] ולשים בינו את הקישור וכך אני חייב לעשות זאת 200 פעמים ... שזה משהו מתסכל אם למישהו יש פתרון יותר יעיל אני אשמח לשמוע ולהודות לו .!! רעיון שחשבתי עליו זה שאני שם את התוכנה בתוך תיקיה על השרת ובאמצעות תוכנה מסויימת אני אקבל את כל הקישורים לכל התמונות כטקסט וכך נשאר עליי להוסף את קוד ה IMAGE באמצעות העתק הדבק שזה הרבה יותר קל מלהוסיף 200 קישור אחד אחרי השני . תודה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט אבל איכותי. אני פשוט לוכד וידאו מהמצלמת וידאו הדיגיטלית והסרטים יוצאים נורא גדולים... לפעמים אני לא ארצה לצרוב על DVD ואז לעשות תהליך של קידוד, אלא לעשות קובץ AVI שיהיה לי על המחשב, אבל שלא יתפוס הרבה... בגלל זה אני מחפש תוכנה כזאת. אם יש אולי אופציה שעושה את זה כבר בזמן הלכידה (אני משתמש ב-Pinnacle Studio 10) אז רק תגידו, ואני לא אצטרך התוכנה המבוקשת. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה שמקטינה לי תמונה ! כאילו יש לי תמונות של 1 וחצי מגה ואני רוצה להכניס אותם לפורום שיכול להכניס עד 250 קב ב אז איך בדיוק אני עושה את זה .... אני בטוח שיש תוכנה אולי אתם יודעים איזה ...
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום שוב, אני מחפש תוכנה טובה שכאשר אני כותב מייל אז אם אני אכתוב לדוגמא את הקיצור "תמ" אז זה יכתוב "תודה מראש" מכירים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לחבר את המחשב בS-VIDEO לטלוזיה ואז לשמור את הסרט מהטלוויזיה למחשב, חשבתי על תוכנה שמצלת את המסך, רעיון טוב<? איזה תוכנה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראיתי מן תוכנה קטנה כזאת שמקליטה פעולות שאתה עושה על המחשב כמו הזזת העכבר לחיצה על המקלדת ושילובים שונים בינהם ואז אתה יכול לנגן את מה שהיא הקליטה ובעצם בלי לגעת בעכבר או במקלדת מה שהקלטת מתבצע , אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה בסגנון
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמקליטה את שולחן העבודה.. גם את המשחקים,התוכנות,הכל.. (עם קול) מישהו מכיר אחת?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתקליט לי וידאו למחשב מהמצלמת אינטרנט (WebCam) אל המחשב אך שלא תציג לי על המחשב את החלון של ההקלטה, כלומר שתקליט וידאו למחשב באופן מוסווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי תגידו איך אני יכול להקליט LIVE את מה שאני רואה למשל ב BLOG של TAPUZ או אתרים כמו U TUBE וכל זה ? גם כאשר לפעמים זה משתמש ב JAVA ...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
תוכנה שמקליטה שידורי אינטרנט , קליפים לדוגמא קול+וידיאו . האם יש ואיפה ניתן להוריד תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אהלן כולם! אני מחפש תוכנה שמראה לי בזמן אמת את הטמפרטורה של המחשב שלי או של חלקי המחשב למי שיש או מכיר תוכנה כזאת אבל שהיא טובה ואמינה ומראה את הטמפרטורה הנכונה של הרכיבים בבקשה שיישלח לי שם שלה או לינק? תודה מראש!! =) * אני חדש בפורומים כאן מותר לבקש לינקים לתוכנות? (אם כן אז אפשר עדיף לתוכנת אימיול)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה מראה את הנתונים על המחשב (לוח מעבד זכון) מי שיודע שירשום פה את הלינק
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה את העבודה של הספק. האם המתחים יציבים וכל זה. אם כן,אשמח שתתנו לי לינק לתוכנה! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שמראה את כמות המתח/הספק שכל המחשב מנצל יחד מתוך הספק?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
חבר שלי מחק חומר חשוב מאוד מההארדיסק שלו! עכשיו איך קוראים לתוכנה שמראה את כל החומר שמחקת ולא כתבת עליו מחדש?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
אני זוכר שיש כזאת.. אבל לא את השם שלה.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש דבר כזה?? (הכוונה לאיי סי) ואם יש אפשר לינק?? תודה עידו
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני שככתי את הסיסמה לאיסיקיו שלי. והאיסיקיו מתחבר לי כל הזמן אוטומתית. השאלה איך אני יכול לראות את הסיסמה? לשחזר דרך מייל לא הצלחתי כי אני לא זוכר סיסמה מהמייל(הוא ישן מאוד). שמעתי שיש תוכנה שיכולה להראות לי במקום כוכביות שמוכנסות אוטומתית את הסיסמה. או שאולי איסיקיו שומר את הסיסמה באיזשהוא קובץ במחשב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמשווה בין עשרות קבצי וידאו בתיקייה מסויימת (השוואה של פריימים מסויימים בקבצים בעלי גודל זהה), ומציגה רשימה של קבצים שייתכן והם זהים. יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-