תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי למה יש קבצים שיש להם הרבה מקורות למשל קבצים עם 400 מקורות ומתוך 350 מקורות מסומנים כ too many connection יוצא שרק מתוך ה 50 מקורות אני יכול להוריד וזה קורה לי בהרבה קבצים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד שמתי 50 טורנטים להורדה אני רוצה שזה יתחיל להוריד 10 קבצים,וכול פעם שהטורנט מסתיים זה יתחיל להוריד עוד אחד, שתמיד יהיה 10 בהורדה. ניסיתי בהגדרות של Queue Settings אבל זה ממשיך להוריד את כול ה 50.
-
האם מישהו יודע איך מסנכרנים תרגום של סרט בפורמט XVID שיהיה מסונכרן לפורמט HDTV? אם איזה תוכנות או שיש למישהו מדריך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתמיר לי סרטון מפורמט כלשהו ל dvd או xvid וכו אם יש משהו בסגנון תביאו לי תתוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני חייב דרייברים לכרטיס קול דחוףףף ממש תודה לעוזרים הסוג זה: creative sound blaster pci
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליקו שנית התוכנה מפסיקה לעבוד ואני לא יכול כמובן לנגן או להריץ קבצי מדיה ווידאו.הסרתי והתקנתי שנית ושוב אותה בעיה. לפני כן היה מותקן מדיה פלייר 9 ובדיוק אותה בעיה קרתה.( מדובר במחשב חדש) מה יכולה להיות הסיבה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איך אני משנה את ההגדרות של המצלמה במסנג'יר 9 החדש? (יש לי מצלמה מובנת בנייד)
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני התקנתי את call of duty 2 ואני בא לשחק במשחק והוא כותב לי את זה: [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg[/ftp] ואז שאני לוחץ אישור הוא כותב לי את זה [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg[/ftp] מה עושים? מה הבעיה בכלל? *חושב לציין שלפני שנה וחצי בערך היה לי את המשחק ושיחקתי בו בלי שום בעיה..
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הגנטלה והגנטלה 2, 1)מניסיוני הוא לא יודע לקחת לאותו קובץ מקורות אימיול וטורנט ביחד, או שישפרו את זה ואז זה מעולה!? 2) האם הוא מהיר מאמיול? 3) האם אפשר להגביל לו את ה upload ל 1?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השתמשתי בעידכון של ASUS הורדתי ת'עידכון לביוס 2205 שקודם היה לי 1407 התקנתי ידנית דרך התוכנה עשיתי ריסט, וזה שינה לי ל3 ג'יגה וקודם היה 4 גי'גה איך משנים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי תמיד פינגים גבוהים באימיול והפורטים פתוחים וגם בלי הראוטר זה ככה מה עושים ?עדכנתי SERVERMET http://rotter.name/User_files/nor/47b5f4d71a9f82b9.jpg
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש תכנה שאני יכול ליצור 2 תקיות, וכל מה שקורה בתיקיה אחת יתעדכן גם בשניה? הוספה מחיקה ושינוי של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זה התחיל בכך שנתתי את המחשב שלי לסאונדמן בשביל שיתקין לי דריבר לכרטיס קול חדש הייתי אמור לקנות אבל בסוף זה לא הסתדר לי ונשארתי עם הדריברים שהוא שם לי .. עכשיו אני מנסה להחזיר את את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (ESI Waveterminal 192M) והנה הבעיה כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שלי זה כל שניה עושה ריסט , ועוד פעם ועוד פעם נכנסתי להגדרות וביטלתי את האפשרות של הריסט בעת כשל מערכת ואז הגיעו המסכים הכחולים .. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וגם זה לא עובד אין לי מושג מה אני אמור לעשות .. ועכשיו אין לי סאונד במחשב בכלל (ותבינו זה מחשב של אולפן =\ ) אם אפשר עזרה אז בבקשה אני מתחנן (ועוד מעט אני אעלה תמונה של המסך הכחול) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)
-
המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-