תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להשים לו סקינים? אצל חבר שלי ראיתי שיש לו סקין לדפדפן הזה... תודה לעוזרים מראש...
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, הם התוכנה הנ"ל יודעת לקדד פסי קול לAC3? היא מאוד ידידותית ולכן אני מעדיף להשתמש בה. מצד שני, כל סרט שאני מקודד מתקבל בסטיראו. אני לא יודע אם הבעיה בגירסאות הסרטים שברשותי או בהמרה... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל פרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי תתכונה הזאת DC++ התוכנה עבדה מצוין אבל קניתי ראוטר וברגע שחיברתי אותו וניסיתי לעשות חיפוש לא באים שום תוצאות מהתוכנה אני 99 אחוז בטוח שזה קשור לפתיחת הפורט של הראטור (סידרתי גם את הנורטון) אני לא מבין כל כך בראוטרים אז מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי התקנתי נרו 7 והתוכנה השתלטה לי על כל הקבצים םחות או יותר כנראה באחד המסכים עשיתי next בלי לראות שהתוכנה שייכה לעצמה את הכל אני לא מוצא איפה בתוכנה אפשר לשנות את זה מישהו מכיר איך?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה נמצאת (אם בכלל) הכתבה שלכם על הדרייבר Catalyst 6.4 ... מה החידושים \ שינויים בו ואם הוא משפר ביצועים וכו'.. כי חיפשתי באתר ולא מצאתי.. ובד"כ אני רואה כל חודש מן "מיני-סיקור" על הדרייבר עם השוואות לדרייברים קודמים וכו'.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני התקנתי את call of duty 2 ואני בא לשחק במשחק והוא כותב לי את זה: [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=93078597wk1.jpg[/ftp] ואז שאני לוחץ אישור הוא כותב לי את זה [ftp=ftp://http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg]http://img512.imageshack.us/my.php?image=16178900ep2.jpg[/ftp] מה עושים? מה הבעיה בכלל? *חושב לציין שלפני שנה וחצי בערך היה לי את המשחק ושיחקתי בו בלי שום בעיה..
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה תוכנה לכיוון ה-dead zone בידיות האנלוגיות של ג'ויסטיק? פשוט יש לי את הג'ויסטיק של ה-XBOX למחשב והידיות האנלוגיות שלו ממש רגישות אני מחפש תוכנה שתוכל להגדיר מאיזה נקודה התנועה של הידיות תהיה פעילה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
זה התחיל בכך שנתתי את המחשב שלי לסאונדמן בשביל שיתקין לי דריבר לכרטיס קול חדש הייתי אמור לקנות אבל בסוף זה לא הסתדר לי ונשארתי עם הדריברים שהוא שם לי .. עכשיו אני מנסה להחזיר את את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (ESI Waveterminal 192M) והנה הבעיה כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שלי זה כל שניה עושה ריסט , ועוד פעם ועוד פעם נכנסתי להגדרות וביטלתי את האפשרות של הריסט בעת כשל מערכת ואז הגיעו המסכים הכחולים .. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת וגם זה לא עובד אין לי מושג מה אני אמור לעשות .. ועכשיו אין לי סאונד במחשב בכלל (ותבינו זה מחשב של אולפן =\ ) אם אפשר עזרה אז בבקשה אני מתחנן (ועוד מעט אני אעלה תמונה של המסך הכחול) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)
-
יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם הופיעה לי בעיה ב-IE6 בשעתיים האחרונות, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מוצגים כעמוד ריק אך אם אני מסתכל ב source code שלהם אני רואה שאכן קיים הקוד, הוא פשוט לא מצליח להציג אותו. הבעיה הזאת כבר היתה לי בעבר ונעלמה אחרי מספר ימים. היא כל פעם באה וחוזרת לבד, למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
עשיתי כל מיני שינויים במחשב עם תוכנות ניקוי שהתקנתי, הדלקתי את המחשב, ופתאום הפונטים של המחשב הרבה יותר מפוקסלים כאלה, כלומר יש לי מסך LCD, ופעם זה היה חלק, ועכשיו זה יותר מפוקסל. מה לעשות? :::עריכה::: פתרתי את הבעיה, זה היה בסוף התוכנה Widows Washer שעשתה את זה. מצטער שפתחתי נושא, אבל כבר פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את הדיסק דריבר של הלוח המחשב נתקע.(והדיסק חדש) הדיסק מהנילון והמחשב חדש אחרי פירמוט תגידו יש מצב שפירמטתי פירמוט מהיר בפעם הראשונה ובגלל זה זה ככה? את הכרטיס מסך וכל שאר התוכנות הצלחתי יש מצב שזה בגלל זה? או שאין מצב שהוא היה נותן לי להתקין משהון אם לא הייתי נותן לו בפעם הראשונה פירמוט מהיר?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-