עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LIOR42,

מתי שאני פותח את המנהל משימות ע"י CTROL+ALT+DEL אני לא יכול לדפדף בין שאר הכרטסיות כי כל השורה למעלה נעלמה וכן הכתפורים של "סגור"-"הגדל"-"ומזער" מעלמו ואני תקוע רק על תהליכים בלי שום אפשרות לדפדף שם מה אני יכול לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

תראו אחד רושם ככה ואחד ככה.. מה יותר אמין?!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by Sp_RuS,

יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by xxdragonxx,

הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by DarkAvenger,

התקנתי את התוכנה והיא באה עם קובץ טקסט כזה שרשום שם SERIAL NUMBER AND ACTIVATION NUMBER ואתמול בערב זה הפעיל אבל אחרי שהפעלתי וכיביתי את התוכנה מספר פעמים זה כתב לי ש TRIAL PERIOD נגמר ועכשיו הוא לא מוכן לקבל את הסיריאל שנתתי לו קודם בבקשה תעזרו לי תביאו לי SERIAL ו ACTIVATION NUMBER אחרים --------- נערך ע"י multicore

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by free fraek,

יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח קובץ עם סיומת MDF , לצערי לא הצלתי לעשות זאת עדיין מפני שאחרי שבחרתי בתוכנה אופציה Image burning wizard - לפני הלחיצה האחרונה (START) - אני מקבל הודע "הכנס דיסק ריק" - הכנסתי...ושם דבר..."הכנס דיסק ריק אולי מישהו יכול לעזור ? האם יש עוד תוכנה שיכולה לפתוח קבצי MDF ? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. Started by manz11,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. פעם היה לי אותה מחקתי ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לה במדוייקת אבל מה שבטוח זה עם refresh זו תוכנה להחזרת הסמלים לקדמותם.. למה הסמלים בכל המחשב שלי התבלגנו

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by ben060,

אני צריך תוכנה שתמיר לי סרטון מפורמט כלשהו ל dvd או xvid וכו אם יש משהו בסגנון תביאו לי תתוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. ^ אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי, מפני שאני כבר הרמתי ידיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  16. ההורים שלי צילמו את ההופעה של הלהקה שלי במצלמה הביתית, ואני רוצה להעלות ליוטיוב או לאתרי הורדות כדי שחברים יראו גם, אבל הסרטון שוקל יותר מדי-275 מגה והוא רק 8+- דקות. יש לי מספר בקשות: 1. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכיווץ הקובץ חוץ מווינראר כי היא לא מצליחה לכווץ הרבה. אני לא יודע מה לעשות, לשנות פורמט? דחיסה אחרת? בבקשה תמליצו לי. 2. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לחתוך קובץ סרט לשני חלקים או יותר? תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

התקנתי אימיול ועכשיו אני רואה שאני מוריד במהירויות ממש איטיות והם אומרים שזה בגלל שיש לי ראוטר ובשביל זה אני צריך לפתוח פורטים הייתי רוצה לדעת איך פותחים את הפורטים לראוטר של edimax ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by VIPERANAF,

יש לי תתכונה הזאת DC++ התוכנה עבדה מצוין אבל קניתי ראוטר וברגע שחיברתי אותו וניסיתי לעשות חיפוש לא באים שום תוצאות מהתוכנה אני 99 אחוז בטוח שזה קשור לפתיחת הפורט של הראטור (סידרתי גם את הנורטון) אני לא מבין כל כך בראוטרים אז מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by zilkanir,

המחשב עובד מצוין עם ויסטה אולטימייט אך לעיתים (רחוקות) מופיעה בעיית המסך הכחול וצריך לעשות ריסט למחשב. הבעייה שהוא רושם היא: Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה יכולה להיות הבעייה? בכל אופן בעיית חומרה אני חושב שזה לא.. אול י מישהו עוד נתקל ספציפית בבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. Started by nd,

הרצתי את התוכנה ואמצע הבדיקה זה יוצא מהתוכנה ומראה את את השגיאה שבתמונה אם מישהו יוצא מזה??ויוכל לעזור.. תודה [attachment deleted by admin]

23. קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2.........

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by gn,

הורדתי network magic 4.8.8142.0 ואני צריך סריאל בשבילה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. Started by prigat_a,

יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים