תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
החומת אש של KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 חוסמת את האימיול וגורמת ל"מזהה נמוך"...אז איך אני יכול לבטל את החסימה של האימיוול?......
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
הגנטלה והגנטלה 2, 1)מניסיוני הוא לא יודע לקחת לאותו קובץ מקורות אימיול וטורנט ביחד, או שישפרו את זה ואז זה מעולה!? 2) האם הוא מהיר מאמיול? 3) האם אפשר להגביל לו את ה upload ל 1?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אממ שלשום חבר שלי הוריד אצלו במחשב ווירוס\טורייאן. שפגע באקספולרר הוא מחכה ומדליק אותו כל פעם מחדש. עכשיו עשיתי סריקה עם אנטי ווירוס, הוא מוצא אותו אומר שהוא מוחק והבעייה ממשיכה. אותו דבר עשיתי עם Spy docktor. אממ הפעלתי את המחשב בSAFE MODE והבעייה ממשיכה. שיננו כבר עובדי עצות. אין לך שום רעיון לפיתרון.. >: יש לכם איזה רעיון? או איך אני יכול לשחזר את הexplorer.exe כי כל המחשב עובד בסדר חוץ ממנו. ממש תודה לעוזרים, תומר.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מנסה לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך מופיעה לי השגיאה הבאה : geforce 8500 gt 512 pcie xp sp2 תודה .
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי כשאני מתחבר למחשב אחר אז במחשב ההוא מופיעה הודעה שמישהו עכשיו שולט במחשב. האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לכמה סוגים של תוכנות המרה(יותר נכון בקשות בשבילהם ): 1. מישו יכול בבקשה למליץ לי על תוכנה שממירה קבצים לMP3? 2. תוכנה שממירה קבצים לAAC 3. תוכנה שממירה קבצים לDIVX/DVD-RIP? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שאני משחק משחקים ויורה ועוזב אאת העכבר הוא ממשיך לירות לי או נגיד שאני בא לסובב את העכבר והוא לא מסתובב ..זה לא בעיה בעכבר כי ניסיתי להחליף עכברים ניראה לי שהבעיה במחשב..מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 2 MB - ומאז שהתקנתי את ה KASPERSKY אנטי-וירוס הSHAREAZA זוחל לי. פעם אחת הוא שאל אותי עם אני מאשר את התנועה של ה SHAREAZA ואישרתי: allow all. בנוסף - בכל פעם שאני מפעיל את הSHAREAZA האנטי וירוס מוצא לי כל מיני 'intrusions' כמו: intrusion.DCOM.win.exploite וכל מיני גרסאות של 'LSASS' . מדובר בspyware? רק עכשיו פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב - בלי תוכנות מפוקפקות - אז אנ'לא יודע מאיפה כל זה הגיע. למשהו יש מושג מה זה ומה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso . שאני מנסה לצרוב אותו בנרו הוא רושם unexpected file format. משהו מוזר נוסף הוא שכשאני נכנס דרך דימון טולס או נרו לתיקיה שבה נמצא הקובץ על מנת לסמנו ,2 התוכנות פשוט לא מזהות אותו והתיקיה כאילו ריקה למרות שבוודאות יש שם את הקובץ. האם מישהו יכול לעזור לי?? זה דחוף. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אולי מישהו יכול לעזור בבקשה : היתקנתי את SYSTEM MECHANIC PRO ואני מנסה להסיר אותו ולא מצליח ,ניסיתי להסיר אם YOUR UNINSTALLER 2008 וגם בדך הרגילה וזה מה שהוא כותב לי : מצורף תמונה מישהו יכול לעזור לי איך להסיר את זה בבקשה בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קודם כל - בכל פורום שפניתי אליו, וגם בפורום משחקים באתר הזה, לא רצו ולא ניסו לעזור לי, אולי פורום תוכנה יבינו. אז שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-