תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משחקים ישנים לא עבדו לי אז המליצו לי להוריד את התוכנה dosbox שאמורה לעזור. אבל הורדתי והתקנתי אותה ווהיא לא עזרה לי.... מישהו יודע אולי איך משתמשים בה????????? תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל דיסק דיודי שיעלה ישר במחשב ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן (במיקום להיכנס לתקיות בשביל להפעיל אותו? ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד ניתן להגדיר בתוכנת אווטלוק 2003 כשאני שולח הודעה אז ההודעה תמתין לי באאוטבוקס(outbox) ולא ישר תצא ליעד שלה ? ואז ברגע שאחליט לשלוח את כל ההודעות במכה אז אעשה - שלח וקבל.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם הופיעה לי בעיה ב-IE6 בשעתיים האחרונות, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מוצגים כעמוד ריק אך אם אני מסתכל ב source code שלהם אני רואה שאכן קיים הקוד, הוא פשוט לא מצליח להציג אותו. הבעיה הזאת כבר היתה לי בעבר ונעלמה אחרי מספר ימים. היא כל פעם באה וחוזרת לבד, למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איך בגליונות אפשר לדפדף אבל שהשורה הראשונה (הכותרת) תתגלגל למטה יחד עם הדפדוף?? מקווה שהבהרתי את עצמי.... תודה.
-
- 6 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של קומפאק פרסריו 1700 עם כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY-M1. אני צריך דרייבר שלו עם INSTALL ולא INF. חרשתי את DRIVERGUIDE ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
האם יש דרך להכין דיסק של XP מוכן עם הדרייבר בתוך הדיסק כדי שאני לא יצטרך להכניס דיסקט של RAID בהתקנה אני שואל זאת כי כרגע המחשב החדש אין כונן דיסקטים ואני רוצה לשעות RAID לשתי ההרדיסקים שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אחרי שאני דליק אותו ונילק לי אתר כל שהוא אני לא יכול ללחוץ על כלום באתר בשביל שאני יוכל ללחוץ אני צריך למזער ואז להחזיר ורק אז אני יכול ללחוץ וכך זה קורה אחרי כל לחיצה על משהוא בתןך אתר כל שהוא יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בדפדפן אינטרנט בכל המחשבים בבית ( שמחוברים לאינטרנט בראוטר דרך המחשב שלי) , כשאני מכניס כתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר לעבור לעמוד, מופיע לי במקומו עמוד שמקשר אותי אליו. Click to go http://www.walla.co.il If this is safe link, click here to go to http://www.walla.co.il ומתחת לשתי השורות האלה 4 פרסומות שליד כל אחת תמונה קטנה. כשאני לוחץ על הקשור לאתר נהאתר נפתח, אבל זה ממש מעצבן שכל פעם אני צריך לעבור דרך הפרסומות האלה! וכמו שציינתי , זה בכל המחשבים בבית ככה. איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והיא באה עם קובץ טקסט כזה שרשום שם SERIAL NUMBER AND ACTIVATION NUMBER ואתמול בערב זה הפעיל אבל אחרי שהפעלתי וכיביתי את התוכנה מספר פעמים זה כתב לי ש TRIAL PERIOD נגמר ועכשיו הוא לא מוכן לקבל את הסיריאל שנתתי לו קודם בבקשה תעזרו לי תביאו לי SERIAL ו ACTIVATION NUMBER אחרים --------- נערך ע"י multicore
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
לא מוצא את התקייה של icq6 בregiestry מישהו יודע איפה זה נמצא?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע? :please:
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-