תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה וכו', ועכשיו יש לי בעיה במספר תוכנות שעל סרגל הכלים שלהן, יש מסגרת לבנה מסביב למילים, הנה דוגמא: זה מהמסנג'ר והתופעה קיימת בעוד כמה תוכנות אם כי לא בכולן... אשמח לדעת איך לסדר את זה...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני יכול להתקין OFFICE 2007 בויסטה ואופיס XP בXP זה יתכן? נ.ב הויסטה במחיצה והXP במחיצה שנייה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי emu ושמתי אותו על הכניסות Pci אחר כך התקנתי את כל מה שיש בדיק דרייברים ומשום מה נראה לי שהמחשב לא מזהה שכרטיס נמצא עליו מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום התקנתי את McAfee ויש שם תוכנה שקוראים לה spivacy service מה היא עושה ואך אני משתמש בה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום אני חייב דרייברים לכרטיס קול דחוףףף ממש תודה לעוזרים הסוג זה: creative sound blaster pci
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הSESSIONSAVER של ה FIREFOX... איך מוחקים??
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק את תאימות הדרייבירם ועידכונם ותעדכן אותם...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html זה הלינק של התוכנה. אם תוכלו להסביר לי איך להתקין בפשטות ואיך להשתמש אני אשמח.כי לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה נמצאת (אם בכלל) הכתבה שלכם על הדרייבר Catalyst 6.4 ... מה החידושים \ שינויים בו ואם הוא משפר ביצועים וכו'.. כי חיפשתי באתר ולא מצאתי.. ובד"כ אני רואה כל חודש מן "מיני-סיקור" על הדרייבר עם השוואות לדרייברים קודמים וכו'.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
באתר הבית שלהם לא מצאתי Sound Blaster 16 אפשר בבקשה קישור להורדת הדריבר
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אם אני רצה למחוק דריברים של הלוח ולהתקין מחדש.מאיפה אני מוחק אותם,מהמנהל התקנים?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
במדיה פלייר שלי אני מנסה לראות קובץ כולשהו וזה לא נותן לי הוא אומר שאני צריך לשדרג את הרשיון DRM שלי או משהו כזה אבל שהוא מנסה לעשות את זה בתוך התוכנה זה לא מצליח לו ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות כולשהי שבה אני יכול לעשות את זה באופן ידני או שיש תוכנה שעוקפת את הדבר הזה . ואם אתם יכולים אני גם רוצה להבין מה זה אומר ואיזה פתרון יש לכם בשביל הבעיה הזאת . תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אז ככה נכון יש רדיו באינטרנט אז מתי שמשהו יורד משידור אז הבוט הזה עולה ומשדר שירים ברצף מי שיודע על מה אני מדבר ויכל להביא לי את הבוט הזה וקצת להסביר עליו שיביא לי אני מאודדד יודה לו
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש תכנה שאני יכול ליצור 2 תקיות, וכל מה שקורה בתיקיה אחת יתעדכן גם בשניה? הוספה מחיקה ושינוי של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש ובמנהל התקנים הכל הותקן.כדאי להתקין את הדיסק דריבריים או לא צריך?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קבצים מקבלים אוטומטית פרטים על היוזר שבהם עשית קובץ וממלא אותם בנתונים של created by ו- modified by. יש מספר קבצים שאני רוצה לשנות את הנתונים שכתוב להם שם. האם יש תוכנה שעושה את זה ? איך אפשר לעשות את זה להרבה קבצים ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-