תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לי ולחברה שלי יש אותה גרסא..(שמונה החדשה..) למה אני לא רואה את הסמילים שהיא שולחת לי...את אלה שמוסיפים..לא את אלא שבאים עם המסן..וכנל היא..
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, מישהו מכיר את התוכנה CloneDVD Mobile ? רציתי לדעת מה היא עושה, ולמה היא טובה ? בקיצור אני צריך סיקור קטן תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני משנה פורט TCP בתוכנה bit tornado?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת שעכשיו שאני נכנס למחשב יש לי שתי אפשרויות. הבקשה שלי היא בקיצור איך לתקן גם את 1 וגם 2, תודה לעוזרים. נ.ב מערכת הפעלה windows xp ואם יש צור…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר כבר כתבתי על הבעיה הזו - כשהאימיול עובד, אחרי כמה שעות החיבור של האינטרנט נופל לי. יש לי מודם ADSL, ואחרי כמה שעות אני רואה שהחיבור "מת" - יש עליו סימן תקלה. מרגע זה - אני צריך לעשות RESET למחשב כדי לפתור את הבעיה. פעולות שעשיתי: - החלפתי מודם - עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת - בדקתי FTP TRAFFIC עם סקריפט - העלאה והורדה של קבצים גדולים בקצב גבוה - אין בעיה. מה שגיליתי עכשיו - זה שבאימיול הMAX CONNECTIONS שלי היה 400. הורדתי אותו לצורך הבדיקה ל-10 - והבעיה נפתרה! אבל זה לא בסדר. אני אמור להשתמש ב400 בלי שום בעיה. מה הסיבה לכך? האם 400 זה באמת יותר מדי? איזה ערך צריך לשים? מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מה הפרט הזה אומר על הסיבה לתקלה? האם יש סיכוי שזו בעיה …
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי אתמול דפדפן של AVANT, באמת דפדפן מעולה ולי באופן אישי הרבה יותר נוח מפיירפוקס ואני חושב שהוא גם יותר מהיר ואין לו בעיית התאמות. אבל יש לי רק בעיה אחת איתו, אני רגיל ללחוץ ctrl+enter ולקבל http://www..co.il/ רק שעכשיו אני מקבל http://www..com מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל לקבל http://www..co.il/ ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שאפשר לשדר איתה לייב בבלוגים, או אפילו במסנג'ר עצמו. (שזה מזהה את זה כמצלמה, או משהו בסגנון) יעני שרואים את כל המחשב עצמו וכו'.. (שולחן עבודה, וכל פעולה שעושים במחשב) השאלה איך אני מתאים את התוכנה למסנג'ר? איך אני מפעיל במסנג'ר את זה, בשביל שיראו? כבר נכנסתי וסימנתי אנדליי על לייב וזה.. אבל אין, פשוט ללא הצלחה.. לא מצליח לשדר חי במסנג'ר.. אולי האם מישהו יודע איך להתאים את זה אחד על לשני? (אפשר גם לשדר במסנג'ר בלייב - בדוק!) אז מי שלא יודע , שלא יענה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מפה של ישראל ואירופה שתומכת ב-XP וGPS עם USB ? אני פשוט קונה רסיבר של GPS למחשב נייד לאוטו ומחפש תוכנת מפה שתומכת ב-XP ולפי מה שהבנתי אין הרבה כאלה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את התכנה והזנתי את הסריאל הראשון, למה מיועדים השניים האחרים ???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
התקנתי אותו אכשיו איך אני יודע שהוא מגן על ה CONNECTIONS שלי?? כי אני לא רואה שהם מסומנים במנעול..... הורדתי את WINDOWS FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחר מספר מסכים כחולים החלטתי לנתח קבצי DUMP ולהפתעתי גיליתי שהגורם לכך הוא קספרסקי אינטרנט 6... מוזר גם שאני איתו כחודש\חודשיים ורק עכשיו זה התחיל. לאחר בדיקת ה-DUMP, התברר לי שזה בגלל "klif.sys", חיפוש קטן בגוגל נתן לי תוצאה מרשימה של בעיה מוכרת בתוכנת האנטי וירוס קספרסקי אך דווקא על מערכת 2000 ולא על XP, מה גם שבעיה זו "הסתדרה" לאחר UPDATE מהחברה עוד ב-2005... קצת מוזר לא? XP+2006? האם מישהו ניתקל בבעיה זו? האם מישהו לאחר התקנת קספרסקי ניתקל במסכים כחולים? האם מישהו נתקל ב- "KLIF.SYS" ללא קשר לקספרסקי? אשמח לעזרה לפני שאני מעיף אותו קיבינימסטיק וחוזר לפלוץ 32.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, היום פרמטתי את המחשב. אחרי זה כל משחק שאני בא להתקין דורש ממני להתקין את DirectX 9.0C למרות שהוא כבר מותקן. הורדתי מכמה אתרים אבל זה עדיין לא עוזר... וגם מה שיש בתוך הדיסקים... בסוף ההתקנה זה אומר לי שהקבצים כבר מותקנים... מה לעשות?! תודה! :-*
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ומאיזה סוגי קבצים צריך הכי לחשוש ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ! אני משרטט 3 אליפסות עם הכלי הוקטורי ellipse tool. האליפסות נמצאות בשיכבת background. ברצוני להכניס לאליפסות הווקטוריות כיתוב ועלי לכתוב זאת אלכסונית. אני לוחץ על כלי ה horizontal type ורושם נניח: XXX. בחלון layers מופיע מעל שיכבת background שיכבה נוספת: מסומנת באות T ללמדך שזו שיכבת טקסט. זו השיכבה המסומנת והפעילה ושמה XXX. אני בוחר מתפריט edit את האפשרות: free transform. ומה קורה ? שלושת האליפסות של שיכבת ה bg הן שמסומנות ע"י ה free transform ורק אותן, את האליפסות, אפשר להטות למרות ש bg איננה השיכבה הפעילה ! אני מעלים את שיכבת ה bg כדי לסלק את האליפסות הווקטוריות, השיכבה נעלמת (אני יודע לפי ריבועי השקיפות שמופיעים ברקע) אבל האליפסות נשארות ! אי אפשר להתפטר מהן ! ב…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי הגדרתי 2 חשבונות דואר, אחד מהספק שלי ואחד מנענע, שניהם שרת POP. כאשר אני נכנס לאאוטלוק ומתבצעת שליחה/קבלה אוטומטית, מנענע מתקבל הדואר בד"כ בלי בעיות ומהספק שלי הוא מוצא שגיאה: המשימה 'mail.bezeqint.net - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x8004210A?) : 'הזמן שהוקצב לפעולה תם בעת המתנה לתגובה מהשרת המקבל (POP). אם הודעה זו ממשיכה להופיע, פנה למנהל השרת או לספק שירותי האינטרנט (ISP) שלך.' לאחר שאני לוחץ שוב על שלח/קבל, הדואר מתקבל ואין בעיה. איך אני יכול לטפל באאוטלוק כך שגם בפעם הראשונה הוא יוכל לקבל את הדואר, ולא יבצע שגיאה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מגדיר עלוניים תחתונים 1.28 ס"מ, ימין שמאל 2.90 ס"מ (עבור A4 שמוגדר נכון) ובפועל השוליים רחבים יותר: עליון 2, תחתון 6ף ימין 4 שמאל 1.54 ולמרבה הפלא כל הטקסט שנכנס בשוליים המצומצמים יותר, נכנס גם בשוליים הרחבים. בקיצור, ההדפסה יוצאת לא סימטרית ולא יפה WORD XP, XP PRO HP 840C למה זה?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה שכל האותיות הפוכות בעברית... יצא כבר חדשה ומשופרת?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שנים תוכנה שאיתה אפשר "להקליט" את המסך ולעשות ממנו סרטון... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-