עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yakird,

שבת שלום , שלשום פירמטתי את המחשב , ואתמול התקנתי מסנג'ר איכשהו לא הייתי מרוצה מההתקנה אז מחקתי אותה באמצע , ובאתי להתקין גירסא 2 גרסאות אבל בשתיהן הוא עושה לי בעיות , באחת מהן הוא כותב לי הודעה כזאת : http://img374.imageshack.us/my.php?...85722201tk6.jpg ובשניה הודעה כזאת : http://img84.imageshack.us/my.php?image=23975215sz3.jpg זה בחיים לא קרה לי ! מה ניתן לעשות ? ניסתי להסיר את התכונה דרך הוספה הסרה ( אפשר לראות את התכונה של המסנג'ר בהוספה הסרה) אבל פשוט לא ניתן להסיר אותה משם. הוא נותן לי עוד שגיאה http://img76.imageshack.us/my.php?image=44654460va8.jpg אשמח לקבל עזרה !

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. הגירסא של ה TAT היא 2.05 מישהו יודע למה היא מזהה לי את המעבד כ PENTIUM M ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by refaels2006,

יש תוכנות כמו בסגנון של ICQ Adder ?..שמוסיפות חברים לרשימת האיי.סי.קיו צללא אישור ?... אני צריך אחת כזאת . ICQ Adder נתקע בהתחברות ולא מצליח להתחבר לשרתי איי.סי.קיו .

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. בבקשהה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים

6. Started by beni125,

לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. לפעמים, כאשר מחברים כמה חלקים של סרט לקובץ אחד גדול, אז הנגן סרטים נתקע בסוף קטע של חלק כי הוא חושב שהסרט נגמר וצריך להעביר את הסרט קצת קדימה כדי להמשיך בצפייה. יש Patch שמדלג באופן אוטומאטי על קטעים של סוף קובץ באמצע סרט, ומאפשר צפייה חלקה ללא תקיעות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. הכרטיס הוא : ensoniq es1370 audiopci sound card לא מוצא הורדה שלו. אם אפשר לבקש לא להביא לי כל מיני חיפושים שביצעתם ולהגיד מצאנו.. כי את זה גם אני עשיתי.. אבל לא מצאתי הורדה נורמאלית שתפעל. תודה..

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by liran325,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by lion03,

הורדתי סדרה בביטורנט ובתוכנה הוא כותב שהוא סיים אבל כשאני מנסה לפתוח מהתקיה זה לא פועל אבל מהתוכנה זה כן

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. ראיתי דרישות מינימום לתוכנה וכתוב שם שהיא תומכת בXP HOME SP2 ובמיקרה של ויסטה היא דורשת החל מפרימיום. האים המצב יתכן או שזאת קונספירציה? האים ניתן להיסתכן ולהפעילה בגירסת ויסטה בייסיק?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by TimoTy,

טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by akamol,

שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. Started by nathan14,

שלום, במחשב שלי הייתה מותקנת גרסא 5 של אקרובט ואיתה הייתי קורא קבצי PDF. התקנתי גרסא 8.1 של אקרובט ואיתה המחשב פותח את כל קבצי הPDF חוץ מאלה שאני מנסה לפתוח כשאני באאטלוק (קבצים מצורפים למיילים). המחשב כל פעם היה מציע לפתוח את הקבצים המצורפים עם גרסא 5, מחקתי את גרסא 5 ואז פשוט כל פעם המחשב הציע להתקין אותה אז מחקתי גם את ההתקנה ועכשיו בכלל לא ניתן לפתוח קבצים מצורפים בפורמט PDF מהאאוטלוק (אלא אם שומרים אותם למחשב ואז זה נפתח עם 8) מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by sh780,

שלום לכם, אני מחפש תוכנת עריכה לוידאו עד כה עבדתי עם Magix אבל אני מחפש משהו אחר ויותר מקצועי. על מה הייתם ממליצים לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. פעם היה לי אותה מחקתי ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לה במדוייקת אבל מה שבטוח זה עם refresh זו תוכנה להחזרת הסמלים לקדמותם.. למה הסמלים בכל המחשב שלי התבלגנו

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  19. ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by natit09,

פני שאני מתקין תדרייבר הכרטיס מסך פועל רואים טוב הכל טוב.. אבל לאחר שאני מתקין תדרייבר המסך מתחיל להשתבש להראות תתמונה לא נקי עם פסים כאלה ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל זה גם לא עבד הכרטיס מסך זה X300SERIES אין לי מושג מה לעשות זה כאילו אני מתקין תדרייבר הכל מתחיל להשתבש

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  21. אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. היי. בעיה נוראית! אני מוסיף מישהו\י לרשימה בעבודה, מגיע הבייתה ושום דבר לא מתעדכן!!! לא החסומים, לא מי שהוספתי ולא כלום . מדובר בגרסא האחרונה של LIVE למישהו יש פיתרון אני נואש? חיפשתי את הגרסא הקודמת אולי זה יעזור.. (בעברית) (8.0.792) מקווה שאני מובן . תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את האפשרות הבאה באוורסט. זה פשוט לא מופיע אצלי (ultimate edition 2006) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by SAMSONG,

שלום, אממ שלשום חבר שלי הוריד אצלו במחשב ווירוס\טורייאן. שפגע באקספולרר הוא מחכה ומדליק אותו כל פעם מחדש. עכשיו עשיתי סריקה עם אנטי ווירוס, הוא מוצא אותו אומר שהוא מוחק והבעייה ממשיכה. אותו דבר עשיתי עם Spy docktor. אממ הפעלתי את המחשב בSAFE MODE והבעייה ממשיכה. שיננו כבר עובדי עצות. אין לך שום רעיון לפיתרון.. >: יש לכם איזה רעיון? או איך אני יכול לשחזר את הexplorer.exe כי כל המחשב עובד בסדר חוץ ממנו. ממש תודה לעוזרים, תומר.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים