עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by red-x,

משנה שמות של קבצים לפי תבנית מסויימת בתקיה שלמה, כמו לדוגמה מוסיפה בהתחלת כל קובץ בתקיה את התווים XX ו/או משנה תג של mp3 לפי אותה צורה שהסברתי. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by dannygnh,

הכנסת קובץ avi לתוכנת tmpgenc גורמת לקבלת שגיאה "cannot open the file."

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  4. Started by talisman,

היי כשאני מתחבר למחשב אחר אז במחשב ההוא מופיעה הודעה שמישהו עכשיו שולט במחשב. האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו?

5. Started by WinInc.dll,

תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. כשאני עושה קליק ימני על הדף איפה שיש את כל הקישורים ופותח את ה-DownThemAll אני מסמן למטה בפילטר V ליד ARCHIVE ו-RAR אז הוא לא מראה לי את הקישורים של RAPIDSHARE (למרות שכולם בסוף RAR)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by eladhor7,

שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by yotamoo,

שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  9. חבר'ה יש לי בעיה עם התוכנה MpegTool כשאני לוחץ על הסט-אפ שלה זה רושם לי הודעה כזאת... "מערכת windows משנה של 16 סיביות" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXE.NT קובץ מערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של Microsoft ושל MS-DOS לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום Windows עם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הנ"ל אני יודהה לו מאוד למה התוכנה הזאת נחוצה לי בדחיפות....

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by MATOK,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?

12. Started by Oranili,

מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by ido2309,

שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחלתי לגלוש בעזרת פיירפוקס ועד כה הכל בסדר. העניין הוא שיש מספר אתרים שהדפדפן לא מציג לי נתונים בדף. אני אתן את הדוגמא החשובה לי ביותר והיא תצוגת דף חשבון מהבנק. אני נכנס לחשבון בנק שלי וכל התפריטים וכו' מופיעים,איך אינני יכול לצפות בנתונים עצמם. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור? תודה, עדו

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by ladani22,

יש לי לפטופ של קומפאק פרסריו 1700 עם כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY-M1. אני צריך דרייבר שלו עם INSTALL ולא INF. חרשתי את DRIVERGUIDE ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. עכשיו אני משתמש בquickpar כדי לתקן אותם...השאלה היא אם התוכנה באמת עושה את העבודה? או שיש סיכוי שדבים שאני יוריד לא יפעלו כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  16. שלום למי שמכיר יש הודעה באאוטלוק אקספרס "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות האאוטלוק אקספרס לדחוס הודעות, הפעולה עשויה להמשך מס' דקות. עכשיו בחלק מהמחשבים שבדקתי היה בהודעה אפשרות בהודעה לסמן v "אל תציג הודעה זו שוב". ובחלק מהמחשבים אין את האפשרות הזאת. מישהו יודע למה בחלק מהמחשבים אין? אגב ניסיתי גם את הפיתרון שיש בפורומים לשנות ערך ב regedit זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. היי! נעלם לי האייקון של הדואר אלקטרוני (האוטלוק אקספרס) איך אני מחזיר אותו? הוא לא נמצא "בהתחל" "תוכניות". תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by roc,

התקנתי ZONE ALRAM PRO במקום הSYGATE וכשניסיתי לעדכן אותו הוא רשם שיש עידכון ונתן לי להוריד את הפיירוואל בכללי ללא עדכון,זה אמור להיות ככה? כל עדכון חדש יצא גרסא חדשה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

תראו אחד רושם ככה ואחד ככה.. מה יותר אמין?!

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, אני מחפש תוכנת RSS שתומכת בדחיפת העידכונים(ה-RSSים). אני מנסה את FeedDemon, אך לא מצאתי שם אפשרות כזאת. האם אפשרי לבצע כזאת פעולה בתוכנה הנ"ל? או שישנה תוכנה אחרת שמומלצת? תודה.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by a3x,

שלום לכלום, קודם כל אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון, הבעיה שלי, בהתחלה חשבתי שזה משונה שזה ככה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי שהרבה סובלים מהבעיה אבל אף פעם לא הבנתי אם באמת קיים פתרון הגיוני או לא, אני משתמש ב-Windows 7, עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של Creative, והדרייבר הכי חדש של Realtek מותקן אצלי, עם זאת עדיין שני הרמקולים האחוריים אני אומנם שומע אותם (ניתקלתי בהרבה שבכלל לא שומעים), אני שומע אבל נורא נורא חלש, ניסיתי להגביר דרך הלוח בקרה והכל עומד על 100%. שידרגתי לא מזמן לוינדוס 7, לפני הייתי משתמש בWindows Xp, והרמקולים עבדו מעולה.. כעת, האם מישהו ניתקל בבעיה כזאת, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת, ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אבל זה לא כל כך פתר את הבעיה :\ א…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by ofeky1,

התקנתי את התוכנה הנ"ל ואני יכול בעזרתה לייצר כמה סוגים של כוננים וירטואלים ואני לא יודע מה ההבדלים בניהם אפשר לעשות IDE virtual drive ואפשר לעשות SCSI virtual drive מה עדיף משניהם?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים