תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני חצי שעה בערך את ה - FlyakiteOSX v3.0, חשבתי שזה רק משנה את העיצוב של הווינדוס לעיצוב כמו של מאק, אבל זה פשוט שינה הכל ! את הלוגון, את ההפעלה עצמה .. צלילים וכל זה .. ואני פשוט לא רוצה תזה |: אני מנסה למחוק דרך ההסרה של התוכנה .. ופשוט לא נמחק .. כשהמחשב עולה הלוגון של מאק נשאר במקום שזה יחזור ללוגון המקורי של ווינדוס אקס פי .. מה אני יכול לעשות ?! זה ממש מעצבן .. אין לי כוח לפרמט בגלל זה \: תודה רבה מראש לעוזרים ..
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש.. קיבלתי איתו ערימת דיסקים.. צריך להתקין את כולם? יש דברים מיוחדים שצריך להתקין במחשב? (דרייברים מסויימים?) זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מארז: NZXT LEXA w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTI…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
הורדתי מהאתר של אדובי את גירסת הניסיון ואני מקבל לאחר פריסת הקובץ את ההודעה הבאה ואחריה נזרק מההתקנה. מישהו יודע ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קשה עם פופ אפים- הם לא מפסיקים להופיע! ניסית כמה תוכנות ביניהם- ICQ TOOLBAR, YAHOO TOOLBAR, POP UP STOPER, POP UP BLOCKER ויש עוד כמה... ניסיתי גם לסרוק את המחשב בעזרת Ad Aware, ועדיין, הם ממשיכים להופיע. יש דרך להפסיק אותם? אני ממש חייב עזרה, יש לציין שאין לי SP. ושאלה בקשר לנורטון פירוואל 2003. יש לי אותו אבל הבעייה היא שאני שם אותו על ENABLED הוא לא נותן לי גישה לאינטרנט ואין לי אפשרות לגלוש. איך אני נותן אפשרות לאינטרנט לפעול דרך הפירוואל? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, משום מה אני לא מצליח להעלות בדפדפן אתרים של מפות (כמו וואלה מפות למשל). הדף עצמו עולה אבל המפה לא נפתחת... זה קורה גם באקספלורר (6) וגם ב-firefox. כבר ניסיתי להוריד מחדש ג'אוה ופלאש. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כלומר להקצות רוחב פס כמה שארצה לכל הורדה של IE6. יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
החומת אש של KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 חוסמת את האימיול וגורמת ל"מזהה נמוך"...אז איך אני יכול לבטל את החסימה של האימיוול?......
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לפניכים תמונה של האפשרויות איחוי שיש לי אני רוצה לשנות את המחיצות בדיסק אז אני עושה איחוי לפני ויש לי מספר אפשרויות ואני לא יודע מה לבחור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
השתמשתי בעידכון של ASUS הורדתי ת'עידכון לביוס 2205 שקודם היה לי 1407 התקנתי ידנית דרך התוכנה עשיתי ריסט, וזה שינה לי ל3 ג'יגה וקודם היה 4 גי'גה איך משנים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחרונה, אחר עידכוני Window אני מקבל יותר ויותר אי-מיילים הדורשים לשנות קידוד ל- UTF-8 כדי לקרוא אותם. האם יש אפשרות למשהו אוטומטי שלא יחייב אותי כל פעם לבצע שינוי קידוד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של קומפאק פרסריו 1700 עם כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY-M1. אני צריך דרייבר שלו עם INSTALL ולא INF. חרשתי את DRIVERGUIDE ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כשאני מצרף מישהו לרשימה שלי אני רואה אותו יש כשהוא מאשר. וכמישהו מצרף אותי אני לא רואה כלוםםם שום דבר...כאילו כלום לא קרה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-