עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אנדרי07,

שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. האם יש דרך לראות "הצגת לפני הדפסה" כמו שרואים ב Word גם בשימוש בדפדפנים ובתוכנות הדואר ? הרבה עמודי אינטרנט אינם מובנים להדפסות ובגדול זה בזבוז של דפים. כמובן יש את הפתרון של יצוא ל PDF אבל אני מחפש פתרון יותר אלגנטי ומהיר.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  3. שלום. יש לי איזה אתר שניתפס לי בIE מישהו יודע איך אני מוריד אותו זה ניסית להכנס לאתר והוא גם לא מראה לי כלום העלתי תמונה זה הTEENKELLY הזה מישהו יודע איך אני מעיף את זה? ניסיתי DEL קוקיז&קבצים זמנים&היסטוריה יש עוד פתרונות הרצתי גם סריקה של אנטי וירוס&רוגולת כל מה שרק יכולתי לחשוב עליו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by carrot,

מנסה להתקין XP בפעם הראשונה בלוח של MSI 965P NEO ולא מצליח להגיע שה CDROM יזוהה ב-BIOS HD HITACHI 160 SATA DVD וצורב DVD של NEC אני רואה אותם ב POST אבל לא ב -BIOS הלוח דפוק או שאני הזדקנתי ???

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by ofirrjd,

הורדתי את גרסת הניסיון מהאתר שלהם. התוכנה לא עולה ומופיע תיבת זו שיח ובה נאמר שאין תמיכה במערכות unicode. ??? המערכת שלי היא dual boot ל XP ו VISTA אופיר[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 08:35:12 אני מתנצל, הייתי מוחק את ההודעה אם הייתי יודע איך.אחרי חיפוש בגוגל מסתבר שיש ל RM7 בעיה עם מערכות שיש בהן שפת unicode בנוסף לאנגלית, דוגמת עברית. הם אומרים שהבעיה עברה למפתחים להמשך טיפול. בינתיים יש את גרסה 6. תודה, אופיר

6. Started by ashkenazone,

מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי ת'תוכנה הזאת(שחזור סיסמה של האייסיקיו) שבתמונה וזה עושה לי בעייה זה רושם לי ככה אחרי שלי ממלא הכול (connection error) תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע? :please:

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by manz11,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. שלומר, יש לי שלושה מיילים בוואלה, מייל אחד בנענע האם ישנה אפשרות טכנית לסדר את זה כך, שברגע שאפתח את האאוטלוק שלי אקבל כל המיילים שנשלחו לי לאחד מתיבות המייל שלי? במקום שאצטרך להיכנס כל פעם בנפרד לכל תיבה ותיבה. תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

15. Started by david86,

אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http ויצא לי קבצים ולא סרטים avi מה אלי לעשות שאני יראה את הסרט הוא איזה תוכנה? אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]

16. האם מישהו יודע איך מסנכרנים תרגום של סרט בפורמט XVID שיהיה מסונכרן לפורמט HDTV? אם איזה תוכנות או שיש למישהו מדריך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה דומה למה שיש באוניברסיטאות שאם אדם מנסה להתקין משהו על המחשב היא תבקש ממנו סיסמא להתקנה וללא הסיסמא הוא יוכל לעשות שמיניות באוויר אבל להתקין הוא לא יוכל אפילו פאקמן. למישהו יש הצעה ? אגב זה עבור מחשב של ילדה שלדבר איתה זה כמו לדבר עם הרוח של מוסוליני. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  18. ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום התקנתי את McAfee ויש שם תוכנה שקוראים לה spivacy service מה היא עושה ואך אני משתמש בה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  20. Started by yuvaliat,

התברר לי (לאחר שקניתי) ש-Norton-360 לא תומך ב-Windows XP 64bit. אשמח לקבל המלצות להגנה כוללת (antivirus, firewall) עבור xp64. תודה מראש, יובל

21. Started by דרור,

כיצד מקליטים מרדיו אינטרנטי לדיסק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  23. Started by ilay22,

בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים