תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה הנ"ל ואני יכול בעזרתה לייצר כמה סוגים של כוננים וירטואלים ואני לא יודע מה ההבדלים בניהם אפשר לעשות IDE virtual drive ואפשר לעשות SCSI virtual drive מה עדיף משניהם?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לפעמים כן ולפעמים לא. מישהו יודע למה? בעבר שאלתי שאלה דומה ונתקלתי בכל מיני פתרונות כמו להתקין מחדש(ביצעתי) או לעבור לXP 64ביט(ממש לא). האם למישהו מוכרת הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפיירפוקס ולאחרונה העלתי את הרזולוציה מ1024X768 ל1280X1024 ומכוון שכל האינטרנט מותאם לרזולוציה של 1024X768 (הקודמת) אז אני רואה הכל קטן. בווינדוס העלתי את הDPI והכתב קטן רק בפיירפוקס. האם יש הרחבה או תוכנה לפיירפוקס שתאפשר למתוח את דף האינטרנט ממימדים של1024X768 למימדים של 1280X1024?? נ.ב. שכחתי לכתוב שגם כל התוכנות של הזום והגדלות התמונה והטקסט הם הורסים את הדף ולא מותחים אותו.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע האם זה פורום הנכון תעזרו לי בבקשה יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה VISTA אני רוצה לעבוד עם webaccess . אבל יש לי בעיה אני יכול לקבל מיילים אבל לא יכול לשלוח או להשיב . אני עושה השב רושם כתובת , ולמטה איפה שאני רוצה לרשום משהוא אין אפשרות לרשום כלום כאילו השדה חסום, ויש X אדום למעלה בצד שמאל מה זה יכול להיות ? אנשים תעזרו לי בבקשה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה דומה למה שיש באוניברסיטאות שאם אדם מנסה להתקין משהו על המחשב היא תבקש ממנו סיסמא להתקנה וללא הסיסמא הוא יוכל לעשות שמיניות באוויר אבל להתקין הוא לא יוכל אפילו פאקמן. למישהו יש הצעה ? אגב זה עבור מחשב של ילדה שלדבר איתה זה כמו לדבר עם הרוח של מוסוליני. תודה אנשים !
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
ישנו פס קול מסויים שאני יכול לשמוע רק דרך הרשת , ולא ניתן לשמור אותו למחשב. כנ"ל לגבי קובץ וידאו מסויים. האם יש תוכנה שיודעת להקליט מה שהמחשב משמיע? (למרות שזה לא ייצא איכותי). מה לגי השלטה של סרטון וידאו פלאש? (ורגיל) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
התברר לי (לאחר שקניתי) ש-Norton-360 לא תומך ב-Windows XP 64bit. אשמח לקבל המלצות להגנה כוללת (antivirus, firewall) עבור xp64. תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
אז ככה, התקנתי הכל כולל כל העדכונים... יש לי נאנו שהוא עובד פיקס ואני מעדכן שירים עם itunes בלי בעייה כשאני לוחץ על update my ipod והכל מתעדכן. כשאני מחבר את האייפוד וידאו החדש הוא מראה את השירים שעליו ואם אני רוצה לעדכן אותו אי אפשר פשוט ללחוץ על update.... מישהו יכול לעזור?? תודה :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות התחברות בקאזה, היא פשוט לא מתחברת לי. הגדרתי את החומת אש כמו שצריך, מצאתי את האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160579.msg1358660#msg1358660 ופעלתי לפי ההוראות אך משום מה זה לא עובד עדיין. יש למישהו הצעות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
איך אפשר להשים לו סקינים? אצל חבר שלי ראיתי שיש לו סקין לדפדפן הזה... תודה לעוזרים מראש...
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה נמצאת (אם בכלל) הכתבה שלכם על הדרייבר Catalyst 6.4 ... מה החידושים \ שינויים בו ואם הוא משפר ביצועים וכו'.. כי חיפשתי באתר ולא מצאתי.. ובד"כ אני רואה כל חודש מן "מיני-סיקור" על הדרייבר עם השוואות לדרייברים קודמים וכו'.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אם אני מתקין די הרבה תוכנות והם לא פועלות רוב הזמן, האם זה מאט את המחשב? מישהו פעם אמר שזה שוחק את הרג'סטי, זה נכון? ומה עוד זה עושה? ועוד שאלה... אם זה כן מאט את המחשב, אם אני מוריד תוכנות ניידות (Portable) זה עושה אותו דבר כמו שמתקינים אותם?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-