עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.

2. Started by eladhor7,

שלום לא ממש מצאתי ב everest את המידע שמראה את מהירות הזיכרונות אחרי!! האובר קלוק. אבל נראה לי שעכשיו מצאתי, בתמונה של הקישור הזא מסומן חץ, האם מידע זה מראה את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? קישור לתמונה - http://www.siz.co.il/up/jzgmzg5imd2t.jpg

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

בזמן עדכון קuפץ החלון הבא שמופיע בתמונה הוא פשוט מסרב להיעלם, יש לי את כל ההרשאות למחשב וFF לא רץ לי ברקע, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ולא עזר... ולא הצלחתי לאתר את הבעיה בגוגל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. ואם כן אז לכמה ואיפה אני עושה את זה? אני לא מתכוון למהירות הורדה אלא למס' האנשים שמורידים ממני באותו הזמן. אגב אני משתמש בגירסה הרישמית.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  6. אין לי איך לקרוא את המייל! יש איזה משהו שאני לא מבין?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by musari,

שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by דנינו,

חברה אני רוצה לצרוב דיסק של 100 דקות והנארו מגביל אותי לדיסק של 80. למה זה ככה ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  9. או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?

10. עכשיו אני משתמש בquickpar כדי לתקן אותם...השאלה היא אם התוכנה באמת עושה את העבודה? או שיש סיכוי שדבים שאני יוריד לא יפעלו כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. כתחליף לווינאמפ ובכלל..

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by kaitel,

אני רוצה תוכנת אנט יוירוס טובה עם סיסמא עם אפשר לקבל כמו קספרסקי אפילו 2004 סתם דוגמא עם אפשר תודה לכם!!!!??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  13. יש לי את המצלמת רשת MATRIX WC725 אני מכניס תדיסק של הדרייבר ובכל זאת הוא לא מזהה תמצלמה מה לעשות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by netanel38121,

ראיתי שיש בגירסה האחרונה 2.5 את האפשרות לעשות overclock ל shader משום מה אני לא רואה את האפשרות הזאת . כרטיס מסך שלי 8800GTS 640MB דרייברים מעודכנים לגירסה האחרונה 163.71_forceware .

16. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

17. יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by ofeky1,

התקנתי את התוכנה הנ"ל ואני יכול בעזרתה לייצר כמה סוגים של כוננים וירטואלים ואני לא יודע מה ההבדלים בניהם אפשר לעשות IDE virtual drive ואפשר לעשות SCSI virtual drive מה עדיף משניהם?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום יש לי נורטון 2005 ואחרי שהתקנתי אמיול נוא קפץ לי עם ההודעה הזאת שלו שאני צרי לאשר את זה , אז עשיתי permit" ןלחצי OK אבל זה חוזר כל זנייה בערך, הוא לא מסכים לאשר את זה!! יש משוט שאפשר לעשות?? ובבקשה, לא להגיד לי להחליף אנטי וירוס

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by poltergeits,

ועוד תוכנה שיודעה להעלים עיניים אדומות - בתקווה שלא תאמרו לי פוטושוט כי אני מחפש איזה תוכנה קטנטנה ...

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by free fraek,

יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

אני רוצה להמיר קובץ VOB לקובץ AVI באיכות מעולה בלבד. מצאתי כל מיני תוכנות דרך האינטרנט אבל יש איתם הרבה בעיות. האם מישהו מכיר תוכנה איכותית שמביאה גם תוצאות גבוהות.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by TimoTy,

טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by IzikDude,

יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים