עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לחבר שלי קרס המחשב והוא הביא לי אותו כדי שאתקן לו אותו, לפני שאני מתקין לו ווינדוס חדש ונקי על המחשב אני רוצה לנסות להציל את הקבצים שהיו על המחשב. יש לי דיסק קשיח נייד שאני מחבר למחשב דרך ה USB אני מחפש תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא שתאפשר לי עלות את המחשב במצב LIVE CD או מדיסק און קיי ולגבות את כל ההרדיסק של המחשב להרדיסק הנייד שלי מישהו מכיר כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. כמובן בעזרת המקשים של המקלדת המולטימדיה קיים חייה כזאת?

3. Started by ZeeD,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת שילוב נוסף של העתקה והדבקה (כמו ה ctrl+c, ctrl+v) מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אהלן יש לי כרטיס כזה שמתחבר ב-USB עם כניסות S-VIDEO וקומופוזיסט ללכידת וידאו ממצלמות וכל מקור וידאו אחר. זה הגיע עם תוכנה מיוחדת שמאפשרת צפייה על מסך המחשב אבל אני שואל אם יש תוכנה אחרת שעושה פעולה רק של צפיה על המחשב ובאיכות טובה. אם יש- אשמח לקבל שמות. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. שלום לכולם, האם ישנה תוכנה שמאפשרת שידור קבצי וידאו מהמחשב דרך מצלמת האינטרנט? למשל אם אני עושה שיחת וידאו אם חבר שיראה סרט דרך המצלמה ולא אותי. תמיכה בקבצי MKV זה יתרון אך לא חובה. בנוסף אם התוכנה מאפשרת אפקטים ויזואלים בשידור המצלמה זה גם נחמד. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by H.I.V,

רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמבטלת את הדיבור בשירים כי אני רוצה לשמוע רק את המנגינה יש כזאת תוכנה?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב. ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן. אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ^GunX^,

היי לכולם וחג שמח, אני מחפש תוכנה שתוכל לבטל את הצלילים של יישום מסוים , למשל משחק כלשהו ,שאי אפשר לבטל בו את הצלילים וברגע שאני מפעיל את התוכנה ומגדיר בה לבטל את הצלילים של המשחק הזה (lf2) אז שהמשחק יפעל בלי צלילים פשוט. תודה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. היי! אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. היי! עריכה: מאחר והשאלה לא הובנה כראוי, אני אספר את כל הסיפור: יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, שבא עם תוכנה שמסוגלת לצרוב 2 DVD-ים עם CLONE של המחשב כפי שהגיע מהמפעל. התוכנה יודעת רק לצרוב, לא ליצור קובץ ISO וכו'. מכיוון שכל הצריבות שניסיתי לעשות בינתיים נכשלו, אני מעוניין בתוכנת צד ג' שתדמה את הצורב. כלומר: אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by Zadu,

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by la_pumik,

אני מחפשת תוכנה אשר תגביר את הקול ז"א ישנם סרטים או קבצי קול אשר הקלטו בסואנד נמוך וגם כאשר אני מגביר במקסימום של הוינדוס אזי הקול עדיין נמוך (אני משתמש במחשב נישא ולכן אין לי אופציה להגברה בעזרת חשמל) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by naorai,

אני צריך תוכנה כזאת, אני יודע שכבר היו ת'רדים כאלו אבל עשיתי חיפוש ומצאתי דברים לא ממש קשורים וחלק קצת בכל מקרה אני מבקש קישור לתוכנה\שם התוכנה (שכמובן אזמין ממיטב כספי ) או ת'רד רלוונטי ששם כבר ענו על השאלה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  14. שלום אני צריך תוכנה שתדליק את המחשב כל בוקר בשעה מסויימת ותפעיל לי שיר במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת. יש דבר כזה?? או לפחות משהו הכי דומה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שתציג לי כמה זיכרון כל תוכנה תופסת לי, מישהו מכיר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nimraz,

האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  18. Started by mega1234,

אני צריך תוכנה שתחפש ספריות ריקות (בלי קבצים בתוכן) ותמחוק אותן. אני לא רוצה שזה יעבור על כול ההרדיסק אלא רק על ספריות ספציפיות שאני אגדיר ואז התוכנה תחפש ספריות ריקות בתוך אלו שהגדרתי ותמחק אותן . תודה מראש. *יש איזה פלאגאין לTC שעושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. Started by urib,

אולי למישהו יש המלצה על תוכנה שמוחקת קבצים אבודים בדיסק. תודה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. חבר שלי טס בקרוב לדרום אמריקה.מניסיוני המר - המחשבים שם שורצים וירוסים ושאר מזיקים - וכל הכנסה של כרטיס זיכרון תדביק את הכרטיס זיכרון בוירוס כלשהו. אני מחפש תוכנה שתפעל אוטומטית בכל פעם שהכרטיס זיכרון מתחבר למחשב כלשהו - ותדע למנוע הדבקה של וירוסים. בגדול אפשר למנוע כתיבה לתוך הכרטיס, אבל הצ'ופצ'יק שנמצא על הכרטיס ועובר למצב Read Only לא ממש נותן הגנה טובה (מניסיון..) אשמח לקבל עזרה בנושא, עוד יומיים החבר כבר על המטוס

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שמעו ניתקעתי בבעיה יש לי נוד 32 מקורי ועכשיו אני שמתי ממזמן את השם משתמש והסיסמא לעידכונים , ועכשיו הבעיה היא שאני רוצה לשמור את השם משתמש וסיסמא ונעלמו לי , אז אני רוצה לדעת מה הסיסמא מתחת לכוכביות בתוכנה , אשמח מאוד מאוד שתביאו לי תוכנה טובה ולא קאקרית(=חרטה) שתראה לי את הסיסמא של השם משתמש בתוכנה NOD32 . תודה רבה. אפילו אם יש לכם טריק לדעת דרך התקייה של התוכנה את השם משתמש והסיסמא ואפילו הסריאל עצמו... ואני כבר הספקתי לשכוח תגידו שמתקינים את התוכנה(NOD32)צריך לשים סריאל או לא ? תודה רבה לכם , ושבת שלום .

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by RonCohen,

משהו מכיר תוכנה שמוצאת אוטומתית כתוביות לסרטים בעברית לא BSPLAYER כי אני צריך להפעיל כל סרט לפני. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אומר לה איפה תקיית הסרטים שלי והיא פעם ביום נגיד מחפשת כתוביות לסרטים שם אם לא קיים כבר

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני צריך תוכנה, לא משהו כבד שתיקח את הטקסט שבתמונה ותוריד לי אותו להדבקה כמו פרינט סקרין או משהו כזה. לדוגמא זה טקסט מובן לגמרי רק שהוא בקובץ של תמונה אז שתתרגם לי אותו לקובץ כתבן או משהו כזה, הבנתם?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by MasterGal,

המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים