תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יחי המלך החדש www.songspy.com הדבר הבא שהכי קרוב למקור (NAPSTER)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג בעניין ? THX The Doorman
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים. באחד ההארד דיסק היה מפוצל ל4 מחיצות ובשני ל2. עכשיו השתמשתי בתוכנה PARTITION MAGIC PRO והצלחתי למזג את ה 4 . וכאשר ניסיתי במחשב עם ה2 (המחשב הוא P4 עם WIN XP) בסוף המיזוג (שהיה לפני שה Windows עלה) הופיע לי הודעה- boot failure: system halted. במחצית C היה לי את Windows XP ועוד כמה קבצים וב D היה לי כל מיני קבצים אוקי עכשיו זה מאוד דחוף כי המחשב שלי עולה ככה! (עם ההודעה) ואין לי מושג מה זה אומר או מה צריך לעשות?? הצלחתי להגיע לDOS דרך דיסק של WIN 98 ושם ראיתי שהמחיצות באמת אוחדו אבל בכל זאת הWINDOWS XP לא עולה... אני מאוד מעדיף לא לפרמט אז אם למישהו יש פתרון שיכתוב בבקשה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם פיתרון יותר טוב מלהשתמש בתוכנות למיניהן כי הן בד"כ שוקלות הרבה וזה יכול להיות מסובך. אז אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו. תודה מראש.
-
יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך לעשות Perfect Divx כלומר לשלב בין הLOW וה - FAST של DIVX 3.11 ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? עם אחר אז בבקשה לפרט?
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מזמן התקנתי את התוכנה NORTON ANTIVIRUS 2003, עכשיו הקטע הוא שאחרי שהתקנתי אותה ה VIRUS DEFINITIONS UPDATE כבר לא עובד, לא משנה כמה פעמים אני מוריד אותה הוא לא שומר את ההגדרות. מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר הפורמט של האיקונים בווינדווס (אני חושב שזה ICO אבל לא בטוח) אני רוצה ליצור איקונים בעצמי ושמתי לב שאי אפשר להשתמש בתמונה בפורמט אחר. אני לא בטוח שיש בכלל דבר כזה אבל אם יש אז בבקשה תגידו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חיברתי מודם חיצוני למחשב שלי, במהלך ההתקנה ה XP התריע שיש בעיות עם הדרייברים הנוכחיים של התוכנה - בכל מקרה לאחר ההתקנה המודם עבד אבל נוסף לי לאייקוני ה STARTUP שלי עוד סמל. הסמל מציין safely remove hardware - ומכוון להסרה של המודם....השאלה היא איך אני מעיף את ההודעה הזו בלי להסיר את המודם.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
[shadow=blue, 2, 300]שלום חברה[/shadow] [glow=blue,1, 10]יש לי צורב של אייץ' פי כפול שתיים עשרה, ולוקח לנרו שמונה דקות להעתיק 650 מגה מההרד דיסק במהירות כפול 12 , אשר אותה אני מגדיר, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה פשוטה יותר קלון סידי , והיא צורבת במהירות רגילה של 5 דקות לדיסק , מה קורה?[/glow] :
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
העברת תמונות לפורמט dvd המאפשר לצפות במכשיר הדי וי די כמו במקרן שקופיות כלומר תמונה תמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני זוכר את הימים של NORTON תגידו למשהו יש מושג איפה להוריד אותו תודה רבה רבה למוצאים ואם אפשר של דוס ולא של ווינדוס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-