עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shlomom,

שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by ryu,

כשאני מנסה להוסיף סרט משלי (קליפ כאילו לסרטון שאני יוצר) נגיד אז הוא רושם ליUNSPECIFIED ERROR ולא משנה איזה סרט ניסיתי להוסיף לו שמה הוא לא קיבל אותו... כל מיני סיומות לא שינה שום דבר.... ניסיתי להוריד מהאינטרנט גרסה חדשה של זה ... אותה שגיאה... מכירים את זה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by generalA,

נתקלתי בבעיה בצריבת תקליטור מקורי, ע"מ שהדיסק יישאר בחיים. הבעיה היא כזו: במהלך הקריאה מן התקליטור המקורי הוא זורק לי את ההודעה בקובץ המצורף... מה עושים? יש לקחת בחשבון כי הפעלתי ברקע ע"מ שלא יהיו בעיות את התוכנה AnyDVD אך למרות זאת זה נתקע. כאילו ומדובר ב- Bad Sector אבל בוודאות הדיסק ללא שריטות או משהו כלל. איך מתגברים ומה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by b127,

אני רואה את הוידיאו אבל רק בארבע צבעים בערך קצת קשה להסביר את זה אבל איזה דרייבר עדכון תוכנה או קודק אני צריך בשביל זה? זה קורה בכל פעם שאני מנסה לצפות בקטע וידאו ברשת. כשאני מוריד וצופה דרך הWMP זה בסדר. ולא נתקלתי בשום סרט שלא עלה לי רגיל מהמחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למישהו יש אולי פיתרון? יש סיכוי שסבב העידכונים האחרון של מיקרוסופט דפק לי את ההתחברות אבל לא הצלחתי למצוא שום הערות על העניין. ב-Hotmail.com עברתי לשירות Live Mail הנסיוני של מיקרוסופט. ויש לי פרופיל של .NET ויתכן שזה גם קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  7. שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  8. Started by generalA,

מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש *לנעול* בטעות נשלח לי פעמיים...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. איך אני מעביר את המועדפים שלי מפיירפוקס לאקספלורר? ואיפה בכלל נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  11. Started by timac,

איך אני יכול להעביר רשימה של אנשים מאי סי קיו אחד לאחר??

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. כמו שכתוב למעלה אני מחפש תוכנה שתקטין את כל התמונות ביחד לא מבחינת גודל אלא נפח...לא אחד אחד אלא כולם ביחד.. תודה מראש אליאב..

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  13. Started by dududs,

האם boot disk של ghost2003 יכול לשחזר גם קובץ שנוצר מגירסת ghost 9 ? ואם לא איך אני יוצר boost disk בגירסת ghost 9 ? תודה מראש, דודו.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofeky1,

באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by pazer005,

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by Lirux,

אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. ניסיתי עם FRAPS... על ההגדרות של 25 פראמים HALF SIZED לחצי דקה זה תופס 100 מגה נכון שאפשר לקודד את זה מחדש ולצמצם אבל אם אני רוצה לשחק חצי שעה ? זה יתפוס לי את כל הההארד דיסק לפני שאני אוכל לקבץ את זה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לצלם סרט כשאני משחק או אפילו סתם עובד בוינדוס אבל שהסרט לא יתפוס כלכך הרבה מקום בכלכך מעט זמן? הייתה לי פעם איזו תוכנה שכחתי את השם וגם לא השתמשתי בה כלכך... (פעם אחת ומחקתי) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. שבת שלום! אני צריך המלצה לתוכנה לעריכת סרטיס שמאפשרת לי לעשות את הדברים הבאים: -להוסיף תרגום לסרטים -לחלק\לפצל סרטים לפי גודל שאני קובע -לשמור אותם בפורמטים כמו VCD\SVCD עדיפות מן הסתם לתוכנה חינמית תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. אני מקווה שזה בפורום הנכון ואני לא עובר על שום חוק תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. לאחר שהחלפתי את המייל ב- Microsoft Passport לחשבון ה- GMAIL שלי (היה לי מייל לא פעיל שהמסנג'ר עבד עליו ומכיוון שאני טס לחו"ל אני חייב לשנות למייל רלוונטי) מרבית 95% מהרשימה נהפכה להיות במצב OFFLINE. כאשר החזרתי למייל המקורי והישן הרשימה חזרה לקדמותה. אנא עזרה אני טס ביום שני. תודה לעוזרים ליאור

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  23. Started by esaly,

יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. כול מה שאני מוריד זה תמיד עושה HASHFAIL וככה מוריד בלי סוף,למה זה? האם ההרדיסק שלי עומד למות??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by galCool,

אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!

• 0 תגובות
    • 439 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.