תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עברתי לכרום לפני כשבועיים מאז קורה שאתרים לפעמים לא נטענים או במלואם או בחלקם .יש לציין שזה קורה באקראיות ולא לעיתים די קרובות אבל זה די מעצבן . דיברתי עם נטויזין ניסו לאפס את הדפדפן ולא עזר ואמרו לי לפנות להוט דיברתי עם הוט אמרו זה לא בעיה שלנו תדבר עם נטויזן יכול להיות שזה באשמת הדפדפן ? כי לפני זה עם הפיירפוקס לא היתה הבעיה ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים שידרגתי ל 100 מגה בהוט ובגלל שישנה בעיה ב WIFI בהעברת מידע ב 100 מגה (זה מגיע ל 30 מגה) לקחתי את HOTBOX של הוט והעברתי אותו ליד המחשב כדי שיגיע עם כבל לרשת ישירות למחשב שאני אקבל את ה 100 מגה וזה אכן עובד. באותו יום שידרגתי כמו 50 אחוז מהעולם ל WINDOWS 8 והתקנתי את תוכנת ההורדה הפופלרית IDM. עכשיו אני כמוריד סרטים משחקים מתקדם באיכויות גבוהות BLUERAY ומעלה.. ומשחקים של 15 ג'גה + מתחיל להוריד עם תוכנת ה IDM אבל כשאר הוא מגיע לרגעי סיום ההורדה ב 99 אחוז אני מקבל ניתוק מה IDM והוא רושם לי שהזמן עבר ומתחיל לי את הקובץ מההתחלה או מ 30 אחוז וחוזר חלילה כשאר הוא מסיים את ההורדה שוב. העניין הוא שזה קורה לי רק מקבצים מעל ג'גה, וניסיתי לעשות כמעט הכול…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שמתי לב שבחלק התחתון של המסך מופיעה לי אזהרה (יש קישור ) אם מישהו יודע מה זה אומר,ומה אני אמור לעשות תודה מראש pac-man
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מעוניין בשירותים כמו lastpass שמציעים לשמור את הסיסמאות שלך online (מי ישעה כזה דבר?!) המלצות יתקבלו בברכה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב 22" 2243BW וכאשר עדכנתי לגרסא העדכנית ביותר של פייר פוקס התחילו בעיות של אי תאימות בין התמונה למסך דבר שלא היה קיים בגרסא הקודמת. תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם מעבד ( athlon dual core 4850e ) וזיכרון 4G לוח אם ASUS M3A78 PRO עם כרטיס מסך מובנה radeon 3200 HD לאחרונה אני נתקל בקיטועים בהצגת סרטים וסדרות ( לא HD ) בדקתי בזמן ניגון סרט, אין עומס על המעבד ויש מספיק זיכרון לאחר מכן ביצעתי גם איחוי לכוננים הקשיחים. האם יש לכם רעיונות לסיבת הקיטועים ? והאם יש תוכנה שאני יכול להריץ שתיתן לי אינדיקציה לגבי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, לא יודע איך נחתה עליי הבעיה הזאת אבל היא הגיעה והיא לא נותנת לי לעבוד כמו בנאדם! טוב, אז ככה: אני פותח באמצעות Ineternet Explorer 6 דף HTML שכתבתי, משנה לו את קוד המקור, שומר את השינויים ושום דבר לא קורה. השינויים שעשיתי לא נשמרים! אני סוגר את המקור וניגש שוב פעם לקובץ ולקוד המקור שלו ורואה את הקוד שהיה שם ממש לפני השינויים. זאת אומרת אני לא יכול לעשות שינויים בקוד המקור ולשמור אותם. מה שכן אני יכול זה לשנות את ה-Format של הקובץ ל-TXT ואז לשנות ושוב לשנות ל-HTML. הקבצים הם על Achieve ב-Properties. זה מעצבן בטירוף ולא נותן לי לעבוד כמו בנאדם! אני חייב לסיים עם זה היום ולא רוצה להתחיל לשנות כל קובץ לקובץ טקסט ואז לשנות, לשמור ושוב לחזור ל-HTML....זה בלאגן ואני לא אסיי…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
-
לילה טוב לכולם!! אני צריך תוכנה לכרטיס טלוויזיה שלי מעודכנת ביותר הכרטיס מסוג flyvideo 98 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
-
שלום לכם, כשאני מנסה לפתוח קובץ מצורף באאוטלוק - הוא שואל האם לפתוח או לשמור בדיסק. לא משנה מה אני בוחר - אין תגובה. הקובץ לא נשמר ולא נפתח. ואין שום הודעת שגיאה. מה לבדוק? הקמתי פרופיל חדש באאוטלוק והגדרת חשבון מחדש. אגב - במצב בטוח של אאוטלוק זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בשביל אדם העובד בעריכה דיגיטלית, שתי תוכנות, שתיהן לPC, ושתיהם צריכות להיות זולות משהו (לא 10000 דולר). התכנה הראשונה זה תכנה לעריכת וידאו אונליין, עם אפשרויות עריכה OFFLINE טובות, יש כזה דבר? והשני זה תכנה לכתיבת DVD, כמו הIDVD של אפל. (זה מסביר הכל.) שוב, לא כדאי שזה יהיה יותר מדי יקר... תודה רבה מראש, בשמי ובשם שלומי.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לוח אם: GA-MA790X-UD4P מערכת הפעלה:windows7 pro 64bit לאחר התקנה של דרייבר עדכני לכרטיס רשת תואם למערכת הפעלה (הורדה דרך האתר של ג'יגהבייט) השימוש היה חלק למשך מספר שבועות. לאחר כיבוי והפעלה של המחשב הכרטיס רשת לא זיהה לי את החיבור (סימן של איקס על האייקון של הרשת). לאחר "גלגול" לדרייבר הקודם (הדרייבר שהותקן ע"י הווינודוס בזמן התקנת המערכת) הרשת זוהתה ללא בעייה (וללא צורך באתחול מחדש). לפני ה"גלגול" ביצעתי סריקה לרוגולות ולווירוסים. המקרה התרחש פעם נוספת בעבר ע"ג מערכת הפעלה win7 ultimate 64bit rtm. בעבר הייתי מתחבר באמצעות חייגן וכיום באמצעות חיבור קווי לנתב. אך התסמינים זהים. הדרייבר לא מזהה חיבור לרשת. יש רעיונות? הצעות? הסברים לנושא?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כשפותחים כרטיסיה חדשה בIE9 יש חלונות של Your most popular sites. איך אפשר להכניס לשם אתרים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פרוייקט חובבני ואני צריך אבל כלים אני רוצה בעזרת המצלמת אינטרנט שלי (LIFECAM NX- 3000 של מיקרוסופט) ומצלמת הוידיאו שלי (שכחתי את השם) לעשות סרטון קטן, אז אני צריך קודם תוכנה טובה להקלטה דרך המצלמת האינטרנט שלי כי התוכנה שהגיעה איתה די מחורבנת. הדבר הבא שאני צריך הוא תוכנה לעריכת וידיאו, איזו תוכנה תיהיה טובה לעריכת וידיאו?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי לאחר 3.5 חודשים של פיתוח מאומץ, יצאה גירסה 2.4.0 של אימייליה התוכנה הינה חינמית לחלוטין רשימת שינויים לגירסה החדשה: * הגירסה הינה חינמית לחלוטין * RSS יישור אוטומטית לימין/שמאל של מקורות * מסך הפתיחה מראה את החשבון שמסונכרן כרגע * eml יבוא של קבצי * אפשרות לשנות את הרקע של איזורי הכתיבה * סיסמה לכניסה לתוכנה * עיצוב מחדש של מסך שליחת/צפייה במכתב * RSS עיצוב מחדש של מסך * RSS יבוא ויצוא מקורות * שמירת מכתב גם בתיקייה רגילה של חלונות * HTML הכנסת טבלה בשליחת מכתב ב * תמיכה טובה יותר ביוניקוד * הוספת כתובת אתר התחברות לדואר לכל חשבון * (HTML/בחירת ברירת מחדל לכתיבת מכתב (טקסט * חלון יצירת מכתב הינו כלשונית נוספת במסך הראשי * בדיקת איות לפני שליחת מכתב * גופן וגודל ברירת …
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
כשאני פותח ישום של ICQ, כמו הוספת תמונה שלי אז קופץ לי ERROR איך אני יכול לטפל בזה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב CELERON3 שהתקנתי אליו לא מזמן Norton Antivirous אבל הוא כבד מדי על המחשב. לפני זה היה לי AVG Free. אבל נכנס דרכו איזה וירוס שעשה לי הרבה בעיות. מאז אני יותר לא סומך אליו יותר. אז אני מחפש אנטי וירוס שלא יהיה כבד על המחשב, אבל שעדין יגן אליו טוב.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתקבץ מספר סרטונים שצילמתי (כל קטע הוא קובץ נפרד כמובן) לסרטון אחד ארוך (שיהיה קובץ אחד). זה קריטי שהתוכנה לא תשנה שום דבר במבנה \ בפורמט \ באיכות של הסרטונים, הן של הוידאו והן של האודיו, ותשאיר אותם כמו שהם בדיוק! הפורמט הוא m2ts באיכות 1080i. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-